Een slaapkamer-woonkamer: 6 modern design ideeën en foto's 2017

Een slaapkamer-woonkamer: 6 modern design ideeën en foto’s 2017

12 October 2017Het moderne ontwerp zal een gelegenheid om organisch combineren de slaapkamer en woonkamer biedenHet moderne ontwerp zal een gelegenheid om organisch combineren de slaapkamer en gostinuyuModnye trends in het interieur bieden variëren van jaar tot jaar. Sommige decoratieve elementen ongewijzigd blijven, sommige - ondergaan grote veranderingen. Met het oog op de hoogte te blijven van de laatste mode trends in het interieur, de activiteiten van de noodzaak om zorgvuldig toezien op de professionele ontwerpers, die direct van invloed op de vorming van de stijl. Ontwerp een slaapkamer-woonkamer picture moderne ideeën 2017 zal toelaten om gedurfde en innovatieve ideeën uit te voeren, met behulp van verschillende ontwerptechnieken.


Slaapkamer, woonkamer in de stijl van de Provence

Provençaalse stijl blijft op het hoogtepunt van populariteit in 2017. Het heet een provinciale stijl. De naam komt van de naam van de zuidelijke regio van Frankrijk. Het is geliefd om zijn opmerkelijke natuur. Provence in verband met het platteland, het comfort en verbondenheid met de natuur.

Provençaalse stijl nu wint immense populariteitProvençaalse stijl nu wint immense populariteit

Het is opmerkelijk dat deze stijl in het interieur is wijdverspreid en is populair geworden, niet alleen voor het ontwerp van landhuizen, maar appartementen in de grote steden.

De slaapkamer en woonkamer, ingericht in een rustieke stijl, zal worden gevuld met romantiek, gezelligheid en comfort.

Kenmerken Provence stijl slaapkamer en woonkamer:


 • Voor decoratief gebruik speciaal oud interieur. De muren zijn vormgegeven in een ruwe stijl, waardoor ze ruw en gepleisterd oppervlak.
 • De wanden kunnen ongelijk worden gepleisterd, mogen ze decoratief scheuren en ruwheid.
 • Paul versieren vloeren, natuursteen, decoratieve tegels. Voor het verfraaien van de vloer kan niet worden gebruikt linoleum en tapijt - ze niet voldoen aan deze stijl.
 • Versieren van textiel kamer. Jaloezieën versieren eenvoudig zonder gordijnen. Tafels bedekt met tafelkleden, geborduurd met hun handen of het simuleren van handwerk.
 • Interior opstellen in pasteltinten.

Provençaalse stijl wordt geassocieerd met comfort, comfort en eenvoudige stijl. Het is echter verzadigd met decoratieve elementen, die zijn onderscheidende kenmerken zijn: antieke meubels, gevlochten tapijten, handgemaakte sieraden.

Scandinavische stijl, woonkamer, slaapkamer: Hoe het goed te maken

Scandinavische stijl maakt indruk met zijn gemak en comfort. Hij is niet vol met luxe inrichting, het voordeel ligt in de eenvoud.

Scandinavische stijl wordt steeds populairder. Het is echter belangrijk om te weten de juiste specificaties van het ontwerp en de inherente eigenschappen.

Scandinavische stijl is geschikt voor degenen die graag eenvoud met smaakScandinavische stijl is geschikt voor degenen die graag eenvoud met smaakWanneer het ontwerp van de kamer is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan de selectie van het kleurenpalet en de selectie van materialen voor het interieur.

Kenmerken Scandinavische stijl:

 • Het gebruik van pastel kleuren: wit, beige, lichtgrijs, lichtblauw, lichtgroen, lichtbruin.
 • Met uitsluitend natuurlijke materialen: hout, metaal, steen, keramiek, glas, katoen, vlas, bont, leer.
 • Met behulp van een eenvoudig en praktisch meubilair. Het meubilair is meestal gemaakt van een lichte houtsoort. Het moet compact zijn, niet tot het nemen van veel ruimte.
 • Het gebruik van grote ramen. Deze stijl wordt gewaardeerd natuurlijke verlichting en met licht gevulde kamers. Voor registratiescherm met licht, transparant weefseltypen.
 • Voor Scandinavische stijl gekenmerkt door terughoudendheid in de decoratie.

Correct ontwerp van de kamer creëert een sfeer van gemak en comfort. De muren zijn meestal versierd met familiefoto's, schilderijen en spiegels, planken - rieten manden en vazen ​​met bloemen.

Ongewone en eenvoudige slaapkamer-woonkamer: Loft

Loft stijl niet verliest zijn populariteit in 2017. Deze stijl betekent vrijheid in de ruimte ontwerp zonder grenzen.

De kamer is ingericht in een loft stijl kan verschillende stijlen te combineren in het ontwerp ruimte.

Onbeperkt vlucht van de verbeelding ideeën en inherent loft stijlOnbeperkt vlucht van de verbeelding ideeën en inherent loft stijl

Het kan een wand van baksteen, beton trappen, buizen en flagrant mode apparaten, metalen en ontwerpparameters spiegels.

Stijl Kenmerken:


 • De afwezigheid van wanden, open lay-out. Met de zonering als de primaire afscheidingsruimte.
 • Het ontwerp maakt gebruik van industriële elementen van het decor.
 • Een bijzonderheid is een combinatie van oude en nieuwe stijl.
 • Meubilair is niet alleen gebruikt voor haar directe doel, maar ook de functie van bestemmingsplannen lokalen.
 • De inrichting gebruiken een verscheidenheid van affiches, graffiti, abstracte schilderijen.

Style inherente eenvoud, gebrek aan decor. Alle items dienen strikt functioneel zijn.

Trendy slaapkamer-woonkamer in een minimalistische stijl

Minimalisme - nogal controversieel en complexe stijl. De kamer is ingericht in deze stijl moet eenvoudig, comfortabele sfeer. De ruimte moet worden georganiseerd zo eenvoudig en correct.

Minimalisme - een stijl voor degenen die het meest te waarderen het comfort en gemakMinimalisme - een stijl voor degenen die het meest te waarderen het comfort en gemak

De kamer heeft een minimalistisch design is aan het toeval overgelaten. Daarom dingen opslagsysteem kunt u de ruimte vrij te maken, het creëren van een sfeer van luchtigheid.

Een model kamer, ingericht in een minimalistische stijl, kunt u de kamer in Japanse stijl noemen. Versier de kamer toen het niet alleen in de Japanse stijl, maar ook in etnische klassiek, stedelijke mogelijk is. Het belangrijkste ding - de juiste accenten.


Heeft een minimalistische stijl:

 • Het gebruik van compacte, eenvoudige en multifunctionele meubels.
 • Zorgvuldig gebruik van decoratieve elementen. Aan de muren hangen enkele schilderijen of foto's, planken versierd met een minimale hoeveelheid beelden of potten met bloemen.
 • Oordeelkundig gebruik van textiel. Voor raamdecoraties passen jaloezieën of rolluiken.

Met deze stijl van de ruimte vrij wordt gelaten, is het rationeel georganiseerde, is er geen rommel van meubilair en onnodige dingen.

Modern design woon-slaapkamer: wat te zoeken

Om een ​​stijl te kiezen voor de ziel, moet u vertrouwd zijn met de kenmerken van elke geworden. Na een stijl te selecteren is het belangrijk om de ruimte van de kamer, de grootte, het niveau van verlichting te verkennen.

Modern design slaapkamer-woonkamer biedt voldoende voor elk wat wils oplossingenModern design slaapkamer-woonkamer biedt voldoende voor elk wat wils oplossingen

stijl onafhankelijke keuze kan heel uitdagend zijn. De beste oplossing is om de hulp van professionele ontwerpers die kan helpen bij het ontwerp van de kamer te zoeken.

Om een ​​levende en slapen goed te maken, is het belangrijk om de belangrijkste trends in stijl, die moeten voldoen.

Wat moet ik op letten bij het interieur in elke stijl:

 • meubelen;
 • verlichting;
 • Het maken van de muren en de vloer;
 • decor;
 • Textiles.
 • Zoning ruimte.

Modetrends dit jaar laten regelen woonkamer of slaapkamer in een stijl die het best past bij de aard van de kamer, evenals uw persoonlijke smaak verhuurder.

Slaapkamer en woonkamer in één kamer (video)

Moderne trends in het ontwerp van de kamer kunt u een kamer in een grote verscheidenheid van stijlen aan te schaffen. Moderne stijlen blijven op het hoogtepunt van populariteit. Deze omvatten - Provence, minimalisme, loft, Scandinavische stijl. Om de kamer in een van deze stijlen goed te regelen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kenmerken van elke stijl: het gebruik van meubilair, verlichting, textiel, inrichting, interieur artikelen.

Ontwerp een-slaapkamer woonkamer (foto)

neatlivingroom201501041435373587 10 26-woonkamers-dat-put-a-unieke-spin-on-what-modern-middelen-3 33-14 221 307955f154ff6e4081f67b7de4d524291c24bfe7 529273f6242bc 823229972578593517bcb5740618864 6114312142767712926 anypicsru-22794

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map