Een geweldige manier om mooie huizen te ontwerpen met behulp van ladders: 4 types

Een geweldige manier om mooie huizen te ontwerpen met behulp van ladders: 4 types

12 October 2017Als gevolg van de grote verscheidenheid van ladders kunt u gemakkelijk vinden van een geschikte optie in elk interieurAls gevolg van de grote verscheidenheid van ladders kunt u gemakkelijk vinden van een geschikte optie in elk interieur met mooie trap niet in staat om te zorgen voor een spectaculaire combinatie van verschillende niveaus in moderne appartementen of particuliere woningen. Echter, het is belangrijk dat een dergelijke regeling met succes is opgenomen rond het ontwerp, omdat de trap in de toekomst het gezicht van alle huiseigenaren en het onderwerp van trots zal zijn.


Een mooie trap in het huis: soorten van de bouw

Veel eigenaren de voorkeur aan in het interieur van de kamer een trap die leidt naar de 2e verdieping te presenteren. En we maken gebruik van speciale boosters interne structuren.

Trappen met gebogen elegante lijnen passen perfect in het interieur, ontworpen in de stijl van high-tech of moderneTrappen met gebogen elegante lijnen passen perfect in het interieur, ontworpen in de stijl van high-tech of moderne

Er zijn verschillende variëteiten van de bovengenoemde soorten ladders:

 1. Op kosour. Deze optie wordt beschouwd als een populaire en veilig te wijten aan het feit dat gemakkelijk past in elke stilistische thema en de grootte van de kamer. Bovendien, het ontwerp leidt, gekenmerkt door een hoge sterkte. Als een werkwijze voor het bevestigen van stappen hangt af van het aantal aan de onderbalk. Er zijn gebroken lijnen, recht en spiraal stringers. ladder formulier kosour is anders, die u toelaat om een ​​origineel ontwerp voor de onafhankelijke productie van het patroon te maken, en zelfs gebruik maken van de light rail.
 2. Op de string. De buitenkant van de trap data eruit werken van architectonische kunst. Naast de decoratieve eigenschappen van een dergelijk product een ingewikkelde structuur, ingebracht in de groeven. Als de kamer wordt gebruik gemaakt van een klassieke stijl Deze optie zou de ideale oplossing zijn.
 3. En rails. Deze ladders zijn decoratieve metalen producten. Tijdens installatie wordt het ontwerp aan de muur bevestigd, en alle benodigde onderdelen bouten of pennen binden. Daarom, zelfs als de indruk dat een dergelijke ladders licht, eigenlijk de structuur kan veel gewicht vast te houden.
 4. Wenteltrap. Vaak naar de 2e verdieping te verbinden met de eerste set van de originele wenteltrappen. In hen is er een speciale stand, en handig leuningen en trappen.

De vorm van de schroef houtwerk is rond, vierkant of achthoekig.


Handig trap: stappen maten

Goede stap - een verplicht onderdeel van een trap. Bovendien kunnen de dikte, breedte en vorm verschillen.

Een plek waar de voet gebracht wordt genoemd loopvlak en het achterste verticale deel van het artikel - de stijgbuis.

Voor de berekeningen wordt aanbevolen om het probleem met de hoogte lossen waaraan het is de bedoeling om de structuur vast te stellen en het aantal stappen te bepalen.

Er moeten stappen worden gemaakt van een zodanige omvang dat het comfortabel voor de ouderen om te klimmenEr moeten stappen worden gemaakt van een zodanige omvang dat het comfortabel voor de ouderen om te klimmenTrappen zijn:

 • Standaardformulier;
 • Hebben niet-standaard maten.

De breedte van de standaard stappen -. Ongeveer 70 cm Dit formaat maakt een eenvoudige en snelle herstel. Wat betreft de trap met een breedte van meer dan 1,25 m, op hen vrij twee personen samen bewegen. Onderschat niet de rol van de grootte van de stappen, omdat ze de klim naar de tweede verdieping, evenals de daalsnelheid te bepalen. Frequent stap stijging herstel pad, en voor de hoge vereisen extra inspanningen.

Het is niet aan te raden om de smalle stappen die leiden tot verwondingen te gebruiken. Daarnaast is beter voor zorgen dat dit deel van het ontwerp was niet erg breed. Voor afwijkende stappen ongewone trap moet bevatten waarbij de stappen afmetingen worden gekenmerkt door een ongebruikelijke vorm. Vaak zijn op maat ontwerpen die worden gebruikt bij het openen van onder de trap is klein en het is onmogelijk de installatie van de standaard model uit te voeren.

Hoe maak je eenvoudig optillen ladders te maken: de keuze van de hellingshoek

Voordat we gaan in de vervaardiging vond ladders opties moet rekening worden gehouden met een aantal van de eisen aan het product. Het slanke ontwerp wordt geplaatst als de scheur in het kader van de structuur is klein en er is geen mogelijkheid om een ​​andere optie te kiezen, maar deze trap zal ongemakkelijk. Wat de ladder naar de standaardmodellen die in de helling van 45 graden te kantelen. Bij de berekening van de hoek die u nodig hebt om de hoogte van het plafond in een ruimte te leren kennen en een idee hebben van de lengte van de zool constructie.

Kies de hellingshoek van de ladder moet zijn, afhankelijk van de hoogte en de persoonlijke voorkeuren van de eigenaars thuisKies de hellingshoek van de ladder moet zijn, afhankelijk van de hoogte en de persoonlijke voorkeuren van de eigenaars thuis

Tips meesters, met behulp waarvan het mogelijk is om berekeningen hoek te maken:

 1. De maximale hellingshoek. Voor woningbouw norm is de hellingshoek van 30 ° tot 45 °, voor Zeer - tot ongeveer 75.
 2. Comfortabele hoek. Als de hellingshoek van 45 - dit is de meest handige ladder, maar het is de moeite waard om alert te zijn op de mogelijkheid dat de producten volumineus. Sommige eigenaren de voorkeur aan de hellingshoek van ongeveer 36 te maken, maar in ieder geval de optie wordt beschouwd als compact te zijn, maar zo'n ongemakkelijke trappen.
 3. De ideale hellingshoek. De meest ideale hoek van 30-45 wordt beschouwd, maar een dergelijke gunstige helling kan niet worden gebruikt als er niet genoeg ruimte.

Hoe kleiner de hellingshoek van de structuur, teneinde gaan zal gevaarlijk zijn, en hoe groter de hellingshoek, de trap gromozdche.


Top ladder gemaakt van hout: kenmerken

Met de hulp van de juiste geselecteerde houten ladder kan met succes onder haar deur sluit een toegewijde. Dit materiaal heeft vele positieve eigenschappen, zo zij het ontwerp toevoegt of design ligt in het gebouw te halen mooie en interessante oplossingen zal niet moeilijk zijn.

Houten trap naar de tweede verdieping, is het raadzaam om constructies met behulp van half-tempo op te bouwen.

Trappen gemaakt van hout er goed uitzien in een klassieke omgevingTrappen gemaakt van hout er goed uitzien in een klassieke omgeving

Er zijn verschillen afhankelijk van het type van de bevestiging van de trap gemaakt van hout in het huis:

 • Odnokosournye waarbij het eindstadium aan de wand is bevestigd en het tegenovergelegen deel is bevestigd aan de dragers;
 • Dvuhkosournye, waarbij beide uiteinden zijn bevestigd aan de draagbanden fase of de string;
 • Bezkosournye wandmontage slechts één uiteinde van het podium, terwijl de tweede ondersteund blijft.

Top houten trap zou een breedte van niet minder dan 80 cm te hebben.


Goede ladders: in het bijzonder metalen structuren

De perfecte oplossing voor het versieren van de moderne appartementen worden beschouwd als mooie en originele trap van metaal. Deze structuren zijn in staat om zware belasting te weerstaan ​​en hebben een aantal positieve eigenschappen.

Daarom, in aanvulling op het gebruik van dergelijke producten in de flats, metalen trap in particuliere woningen.

Ladders metalen frame gaat goed met houten tredenLadders metalen frame gaat goed met houten treden

Het wordt apart aandacht vestigen op de voordelen van het gebruik van dit ontwerp in uw huis:

 • Door zijn goede sterkte ladder zal een lange tijd duren;
 • Er kunnen realiseren originele en ongewone idee om een ​​combinatie van rechte en gebogen lijnen;
 • Ik heb geen probleem met de keuze van de meest geschikte constructievorm;
 • Metalen producten beschikbaar zijn.

Om corrosie te voorkomen dient te worden behandeld met een speciale ladder corrosiewerende coatings.

Maak een mooie trap (video)

Veel eigenaren de voorkeur aan om deel te nemen in de bouw van trappen onafhankelijk van elkaar. Om dit te doen, moet je zorgen voor de totstandkoming van het oorspronkelijke project, zorgvuldig overwegen de volgorde van werken en geduld. Het resultaat is een mooie trap zijn, benadrukt het voordeel elk huis.

Ontwerp een mooie trap (foto in het interieur)

05 8 012onedronovblogspotcom975 12-1 43 477db13ea60977b350beb8d81582 2730 3185 4010-1 6158e37ac1c930af38926be810c5fef4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map