Een comfortabele woon-eetkamer: 5 ideeën voor het combineren van twee kamers

Een comfortabele woon-eetkamer: 5 ideeën voor het combineren van twee kamers

12 October 2017Vóór het begin van alles woon-eetgedeelte is aan te raden om een ​​tekening te maken, met vermelding van de locatie van elk stuk van het meubilairis het raadzaam om een ​​tekening te maken, met vermelding van de locatie van het meubilair Solution elk item voor het aansluiten van de woonkamer en de keuken wordt gebruikt als in particuliere woningen van verschillende grootte, maar ook in de appartementen voor het begin van alles woon-eetkamer. Om hotel en eetgedeelte er hetzelfde uitzien, maar iets anders, hebben interieurontwerpers toevlucht tot verschillende trucs. Eetkamer en woonkamer - twee zijn vergelijkbaar in hun zone benaming. Het enige dat hen onderscheidt - is het voedsel geconsumeerd in een bepaald gebied. Bijvoorbeeld, mensen in de eetzaal lunch, diner en ontbijt en thee in de lounge suit, vriendelijke cocktailparty's en ga zo maar door. D. Wanneer de ruimte in het huis wilt gebruiken om het maximum, de gecombineerde zone. Ze moeten worden gecombineerd, zodat ze niet in strijd zijn met elkaar in termen van stijl. Hoe dat te doen?


Eethoek in de woonkamer: het bestemmingsplan bases

Veel mensen vragen of vanuit de eetkamer en de woonkamer van het huis of appartement hangt? Nee, dat niet. De eetkamer wordt ingebracht in de woonkamer en een klein appartement, en in de studio en appartement suites, en in particuliere woningen. In principe is een dergelijke oplossing is erg handig, want in de aanwezigheid van een woon-eetkamer, kunt u veilig een feest te houden en geen zorgen over de tijd doorgebracht met de gasten.

Klein gebied - geen belemmering aansluiting tussen de twee zones. In een eigen huis kan het bestemmingsplan worden gedaan door het toepassen van een stijlvolle oplossingen, gebruikt als een resonator tafel, bijvoorbeeld.

Namelijk scheiden we het eetgedeelte van de woonkamer met de hulp van de tafel. Als u een studio-appartement, hoe meer je moet toevlucht nemen tot deze methode, omdat het een minimale hoeveelheid van meubilair nodig. Geen behoefte aan een extra schermen, wanden, planken en andere dingen te kopen, selecteert u de juiste tafel. Wat een eettafel geschikt voor het bestemmingsplan?

Visueel verdelen de eetkamer en de woonkamer is mogelijk door het gebruik van vloerbedekkingen van verschillende kleurenVisueel verdelen de eetkamer en de woonkamer is mogelijk door het gebruik van vloerbedekkingen van verschillende kleuren

Paar tips:


 1. Het is wenselijk dat de tafel was geweldig. Maar als het is een kleine kamer, passen in een middelgrote tafel. De ideale grootte van de tabel bevat een minimum van 4 personen.
 2. Besteed aandacht aan het materiaal van de eettafel en de kleur. Heeft een massief houten tafel niet te kopen, als de hele kamer is ingericht in de high-tech stijl. zonering functie het is zeker haalbaar, maar het zou te omvangrijk kijken.
 3. Selecteert u de tabel, op basis van het totale interieur kamer als de woon-eetkamer heeft u een chalet-stijl of in een houten stijl dringt zich een mooie houten tafel ronde of vierkante vorm.
 4. Voor de stijl van hi-tech of minimalisme, kunt u kiezen voor de witte plastic tafels en mooie glazen tafel, bij voorkeur een cirkelvorm.
 5. Voor tafel moet een passende stoel die goed past in het interieur te halen. Het is voorzitter zal als de belangrijkste act als resonatoren en een aparte eetkamer van de woonkamer dienen.

Om ruimte keek vol is, moet de tafel worden geplaatst zo dicht mogelijk bij de keuken. Indien dat niet een speciale ruimte. De gastvrouw zal veel gemakkelijker zijn om de tafel te stellen, als het niet ver van de plaat zal zijn. Ook is het mogelijk om een ​​eettafel zetten naast de trap, als het ver weg van de ingang van het huis. Het is niet noodzakelijk een tafel in het midden van de kamer te plaatsen, is alleen mogelijk als de eetkamer een aparte ruimte, of het wordt gecombineerd met alleen de keuken.

Het kiezen van meubilair voor de salon-kamer

Woonkamer met eethoek, heeft de juiste keuze van meubilair, bepalen de algemene stijl van de kamer. Woon-eetkamer, ingericht in een eenvoudige basic in stijl, vereist dezelfde meubels. Daarnaast is het belang van kleuren, uitzicht vanuit het raam, het type woning. Een set van meubilair voor de salon-kamer in een landhuis zal verschillen van de set van meubilair in het appartement.

Het meubilair moet niet alleen dienen als decoratie, maar ook om nuttige functies uit te voeren. Met name gaat het om kleine kamers.

In de eetkamer, de woonkamer is aan te raden om meubels gemaakt in dezelfde stijl te gebruiken, maar het kan variëren in kleurIn de eetkamer, de woonkamer is aan te raden om meubels gemaakt in dezelfde stijl te gebruiken, maar het kan variëren in kleurEen standaard set van meubilair voor de salon-kamer ziet er als volgt uit:

 • Eettafel;
 • stoelen;
 • lampen;
 • Koffie en snijtafels;
 • banken;
 • stoelen;
 • Kast.

Dit is een ruw ontwerp keuze van meubilair voor de eet-woonkamer. Eetkamer, gecombineerd met een keuken en een woonkamer, bevat ook een koelkast, kluisjes kruiden kast voor huishoudelijke apparaten. Als de eetkamer alleen is gecombineerd met de woonkamer, kunnen deze items worden uitgesloten.

Woonkamer: een verzameling van kleuren

In welke kleur of kleuren tot een eetkamer-salon te geven? Deze vraag wordt opgeworpen door al diegenen die besloten om deze twee gebieden te combineren. Laten we beginnen met het feit dat het interieur maakt het gebruik van twee of meer kleuren in het ontwerp van de kamer.

In één kamer, met grote vreugde uzhivutsya volgende kleuren:

 • Wit en beige;
 • Wit en geel;
 • En donkerblauw;
 • Oranje en geel;
 • Korenbloem blauw en violet;
 • Zand en toon wengé.

Voor de eetkamer-woonkamer is zeer geschikt beige kleur, die een gunstige invloed heeft op de menselijke psychische gesteldheidVoor de eetkamer-woonkamer is zeer geschikt beige kleur, die een gunstige invloed heeft op de menselijke psychische gesteldheid

Elk van de kleuren hierboven kan alleen leven. Dat wil zeggen, als je wilt naar de hal in zand tinten versieren, net zoals je kunt doen, en een eethoek. Houd er rekening mee dat het niet nodig is om een ​​oranje tint te gebruiken in de eetzaal. Orange verhoogt de eetlust, wat een nadelige invloed heeft op uw gewicht.

Bij het combineren van de kleuren, is het niet nodig om ze te schilderen in een muur of wallpaper die kleur te hangen. Wijs zones en de kleuren kunnen worden met behulp van textiel. Bijvoorbeeld, in de woonkamer oranje gordijnen, tapijt, stoffering zal worden perfect gecombineerd met wit tafellinnen, wit tapijt en wit beklede stoelen. Wil je oranje kleur te combineren met de kleur van Wenge? Dit kan worden gedaan met behulp van het dressoir, geschilderd in de kleur van wengé, stoelen van dezelfde kleur, tafelkleden en servetten.


Hier is alles beperkt door uw verbeelding vliegen. In de aanwezigheid van design talent kunnen worden gecombineerd in elke levende ongerijmde kleuren, de collectie is oneindig combinaties.

Witte woonkamer en eetkamer: de meest populaire kleur

Wit of witte woonkamer ... Klinkt goed, vooral als deze gebieden worden gecombineerd en twee witte. eethoek met witte kleur ziet er geweldig uit en kan eruit zien als een koning. Elegante witte eetkamer of woonkamer heeft behoefte aan een goede afwerking.

Als de muren en het plafond zijn wit geschilderd, voeg ze toe aan de kamer contrast, kunt u donkere vloeren gebruikenAls de muren en het plafond zijn wit geschilderd, voeg ze toe aan de kamer contrast, kunt u donkere vloeren gebruiken

Als u witte kleur in uw woonkamer-eetkamer wilt, aandacht besteden aan de volgende zaken:

 • Zorgvuldige inrichting van de wanden, vloer en plafond: afwerking moet vakkundig worden uitgevoerd, zorgvuldig gestuukte wanden en gepleisterd, het plafond is hetzelfde als op de vloer kunt u tegel, en pluizige witte kleden voor de warmte in de woonkamer te leggen;
 • Bij het kiezen van een wallpaper nota van de witte achtergrond, toegestaan ​​wat goud of wit patronen;
 • Het plafond kan worden gekozen spanning of gesuspendeerd;
 • De keuze van de kroonluchters hangt af van de hoogte van de ruimte: de hoge plafonds, kunt u pick-up een laag kroonluchter in goud of wit, met een ander decor, de lage plafonds zijn het meest geschikt lampen ingebouwd in het plafond (eventueel met scharnierende plafonds).

Meubels voor de eetkamer, kies dan een non-marking afwerking, zodat het kan worden gewist in het geval van besmetting.


De bouw van woon-eetkamer (video)

salon-eetzaal decoratie in witte kleur is niet mogelijk zonder een erker. Erker - een halfronde glazen deel van het huis van de buitenkant, dat is zeer vergelijkbaar met een lantaarn. Eigenaars van particuliere woningen is ten strengste aanbevolen om uw huis te versieren met een erker in de eetkamer, de woonkamer en genieten van het prachtige uitzicht vanuit het raam.

Details: woonkamer-eetkamer (interior foto)

2 9bbd3cd84a6abfc30458c3c4a054ab9b-1 12 015 25-1 34dcaabac029d0332822a5471669cad8 124 190ae0ebd45344d14898730b82c27c1c 928 1836

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map