The BlogMetalen trap - een robuust ontwerp, dat stijlvol het interieur van de kamer kan versierenMetalen trap - een robuust ontwerp, dat stijlvol kan sieren het interieur lokalen Ladders metaal is zeer sterk. Zo is het mogelijk om ontwerpen van elke vorm te maken. Dit geldt voor alle trappen, bovendien, trappen gemaakt van metaal kan worden met succes past in vrijwel elk interieur, zowel binnen als buiten.


Ladders van metaal: voordelen en algemene beschrijving

Ladders, gemaakt van metaal, zijn recent erg populair geworden.

Voordelen metaal ladders in de betrouwbaarheid en duurzaamheidVoordelen metaal ladders in de betrouwbaarheid en duurzaamheid

Dit kan heel eenvoudig worden verklaard:

 1. Werking over een lange tijd, licht gewicht, in vergelijking met dezelfde ladders, gemaakt van gewapend beton. U kunt een steile trap van bijna elke vorm en grootte van de metalen te creëren.
 2. Eenvoudige metalen ladder, met de juiste vaardigheden en de beschikbaarheid van instrumenten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gemaakt, hoewel 1h3m hoewel 2h5m.

Metalen trap niet van elkaar verschillen in ontwerp en functionaliteit van hun hout of beton. Maar, voordat je iets doet, moet je bepalen welk type ladder te bouwen, kiezen voor de meest rationele vorm, tot en tekeningen op te stellen, om de benodigde materialen aan te schaffen. Het materiaal, afhankelijk van de gebruikte ladderstructuur anders: kanalen, buizen, staven, enz.


Van welk materiaal, zowel kwalitatief wordt gebruikt en werken hangt af ladder kracht wordt uitgevoerd.

Metalen trap: de grootte van de structuren

Afhankelijk laddervormige, bepaald door de afmetingen, zoals lengte, breedte, helling, enz.

Voordat een metalen trap eerst moet worden metingen van de ruimte, maakt waar het zal worden geplaatstVoordat een metalen trap eerst moet worden metingen van de ruimte, maakt waar het zal worden geplaatst

Metalen ladder structuur kan worden van de volgende types: • Omdat directe marsen - een ladder zijn opeenvolgend opgesteld op basis van een draagconstructie - kosour;
 • Zabezhnymi trap - maart deze ladder een roteerbaar deel onder een bepaalde hoek, waarop platforms ingesteld modulaire trap of trap kan T en U-vormig;
 • Wenteltrap - stappen onder een bepaalde hoek aan de centrale ondersteuning.

Er zijn verschillende soorten van ladders, bijvoorbeeld, noodsituatie, brand, zolder, etc. Na het bepalen van het type ladder moet een tekening maken twee uitsteeksels, horizontale en verticale, alle dimensies en parameters.

Optimaal breedte ladder 90-120 cm podstupney hoogte van 150-180 mm en dezelfde breedte encamp, trappen optimale hoek van 35-40 graden.

De productie van ijzer trap met zijn handen

Ijzeren ladder in een prive-woning of om u zelf kunt doen, degenen die begon te werken met het metaal, is het noodzakelijk om te kiezen voor een eenvoudig ontwerp, bijvoorbeeld, kiezen voor een cruise Saddle trap of een ladder op de balken.

Maak een ladder van een metalen bus met je handen, belangrijker nog - van te voren te halen hoogwaardige materialenMaak een ladder van een metalen bus met je handen, belangrijker nog - van te voren te halen hoogwaardige materialen

Voor de fabricage is het noodzakelijk:

 1. Hulpstukken steuninrichtingen, die op de balk worden aangebracht, heten ze kunnen merrie, het epicentrum van de lading in het midden waarvan de structuur.
 2. Naar de top van veulens, die dient als drager voor een stap lassen beugels zijn bevestigd.
 3. Kanaalafmetingen 8x10 cm wordt geplaatst op de rand en is gelast aan de merrie, zodat het tweede kanaal vastzit identiek aan het eerste moet worden bevestigd aan de eerste, de gehele inrichting te dragen, en ook daarna is gelast aan de merrie. Zij zullen de draagelementen voor het gehele gewicht van de ladder.
 4. Gelaste kanaalstaaf bevestigen via verschillende stadia van inrichtingen dat kan zijn vervaardigd van plaatstaal. U kunt maken en het stadium van de boom, maar het bemoeilijkt de hele structuur, en vereist meer tijd om de gehele structuur te vervaardigen.

Zelfgemaakte zodat de trap kan worden, en soms zelfs behoefte aan een omheining, verticale rekken, verschillende spijlen, gehard glas, bevestigd aan de staanders rusten, en soms isolatie nodig.

Ponsen metalen trap en de toepassing daarvan

Ponsen metaal voor trappen van staal door stansen en rekken, kan de dikte van de staalplaat in dit geval van 0,07 mm tot 6 mm. Perforatie wordt vaak gebruikt in de vervaardiging van trappen en dergelijke opstelling wordt vaak gebruikt in de bouw van industriële gebouwen, als loopplank op het schip, etc.

Bij het vervaardigen van trappen moeten speciale metalen perforaties gebruikenBij het vervaardigen van trappen moeten speciale metalen perforaties gebruiken


Deze structuren ponsen kunnen in hoofdzaak verschillende vormen, maar meestal worden ze gebruikt bij de constructie van de volgende soorten ladders:

 1. Odnomarshevye, halve-snelheid of mnogomarshevye, die ook onderverdeeld zijn beurt op het rechte draaien. Indien de opmars van meer dan 10 graden, wordt gewoonlijk verdeeld in twee delen door middel van de draaitafel.
 2. Aldus dergelijk type constructie eenvoudig en gemakkelijk te produceren, terwijl een dergelijke constructie wordt gekenmerkt door een goede sterkte en duurzaamheid.

De meeste van deze maken de ladder langs de wand of langs de twee wanden, en onder het gehele ontwerp maakt geen ruimte voor opslag.

Calculator voor metaalladder: ontwerp en de assemblage

Wanneer een persoon neemt de productie van de trap, online berekening in dit geval is een must, want als je een ladder op het "oog" te maken, kan het gebeuren met het oplossen van bugs en repareren metaal is heel moeilijk. Om de ladder te berekenen, is het beste om een ​​speciale rekenmachine of diverse hulpprogramma's zoals Revit gebruiken. En met het oog op de volledige schema van de trap af te drukken, kunt u de vertaaltool in DWG-formaat jpg gebruiken.

Om goed te kunnen produceren en plaatsen van metalen ladder, kunt u een rekenmachine gebruiken voor het berekenen vanOm goed te kunnen produceren en plaatsen van metalen ladder, kunt u een rekenmachine gebruiken voor het berekenen van


nuances:

 • Berekening kan manueel gebeuren, maar het moet rekening worden gehouden met verschillende parameters, zoals de breedte, hoogte, lengte stappen hun aantal, omvatten menselijke slaglengte, de hellingshoek van de ladder, enz.;
 • Wanneer berekeningen zijn ook nodig om het aantal en de soorten materialen, de exacte afmetingen van de gebruikte onderdelen, enz beschouwen, en het programma zal een project sneller en nauwkeuriger te creëren;
 • Daarnaast zal het programma een tekening van een typische trap te trekken, zal het alleen maar af te drukken, en beginnen te bouwen.

Installatie bestaat uit het installeren van het karkas, die kan bestaan ​​uit buizen, balken, I-balk, het profiel kan worden gebruikt, kanalen, enz.

Bereken en een ladder op hun eigen is vrij eenvoudig, het belangrijkste om te voldoen aan de normen en SNIP EU.

Beschrijving van constructies van metaal ladders

Er zijn veel verschillende ontwerpen van trappen, die intern kan zijn en ziet er mooi in het interieur, evenals de trappen zijn extern, stationair, mobiel, etc. Metalen ladder heeft een hoge sterkte en duurzaamheid.

Perfect in het interieur van de moderne kamer fit stijlvolle metalen Saddle trappenPerfect in het interieur van de moderne kamer fit stijlvolle metalen Saddle trappen

De belangrijkste soorten van de trap ontwerpen zijn als volgt:

 1. Saddle trappen - een eenvoudige ladder basis zijn metalen balken, die zijn bevestigd podium. Trap naar de Bolza - gebouw zonder skelet, dragende elementen gebruikte speciale schroeven rack.
 2. Treden op de snaar - te vaak laddertype, als drager gebruikte elementen of I-profiel-, zich daartussen bevindende alle details treden.
 3. Rechte en wenteltrap - als een wenteltrap, de ondersteunende structuur een verticale metalen paal.
 4. Kunnen andere trappen - geprefabriceerde trappen, wanneer zij gemonteerd met metalen onderdelen, die gemakkelijk worden geassembleerd met elkaar als ontwerper.

Voor de verharding van de hele structuur, kunt u ondersteuning te installeren voor de landing, en dan niet de vraag waarom de ladder pops en kraakt.

Externe metalen trap

Buiten trappen zijn geïnstalleerd, met hun namen, buiten het huis, ze zijn gemonteerd op de muur, evenals ondersteuning. Buiten trap is gewoonlijk geheel van metaal en geen franje en decoraties verschillen, vooral als de ladder fungeert als reserve. Maar als de voorste trap, het vereist een geschikte mooie afwerking.

Vaak gebruikte metalen ladders vanaf de buitenkant van de woningenVaak gebruikte metalen ladders vanaf de buitenkant van de woningen

Bijvoorbeeld, kunnen de volgende opties worden gebruikt:

 1. Steunen voor de bloemen langs de trap, in de zomer bloemen zijn goed om trappen te versieren. Facing stappen en platforms, board, kunststeen, enz., Zal ook interessant om te kijken naar het interieur, maar alles zal afhangen van welk ontwerp wordt gebruikt thuis.
 2. Bij de fabricage en de werking van een buitentrap, moet meer aandacht worden besteed aan anti-corrosie behandeling, want niets dat snel wordt beschermd ijzeren trap begint te roesten. De coating moet duurzaam zijn en van hoge kwaliteit, ladder ze zelf kunnen dekken.

En kan niet echt te beschermen tegen roest ladder, op voorwaarde dat het onder het dak, en er is een verticale bies aan de zijkanten trap in elk materiaal, zoals een mobiele polycarbonaat.

Hoogwaardig staal trap in het huis: omschrijving en voordelen

Veel mensen zetten in hun huis of in huisjes, stalen trappen, ze te installeren, in de regel niet leiden tot te veel moeite, vooral als de ladder al klaar is, het belangrijkste ding om het te installeren als in aanbouw. Het is belangrijk om het ontwerp ladder uit te voeren om te bepalen welke vorm en het ontwerp, zal het zijn.

Kennis te maken met de mogelijkheden van de metalen trap kan worden op het internet of in gespecialiseerde catalogiKennis te maken met de mogelijkheden van de metalen trap kan worden op het internet of in gespecialiseerde catalogi

U kunt zelfs de lay-out om zijn plaats in het huis nauwkeurig te bepalen.

 1. U kunt een ladder op hun eigen te maken in het huis, met behulp van metalen en andere componenten die nodig zijn voor de productie. Voordelen van deze ladder is dat het voldoende lichtheid, sterkte, duurzaamheid.
 2. Metalen trap kan worden gecombineerd met verschillende materialen zoals steen, hout, glas, hout, steen, zodat de ladder niet alleen een functionele rol, maar ook een decoratief element te spelen.

Kan gebruikt worden in de woning is niet alleen de traditionele ladder, met inbegrip van een bocht, maar ook de hoekige en verticale het zal een nuttige oppervlakte van het huis te redden, of u kunt de ingang van de trap vanaf de veranda te maken door middel van een aparte deur.

Deze trap kan onafhankelijk gedaan, en het is beter om naar een productie- of fabriek en gelast op grond van KMD tekeningen ladder zijn.

Geschikte metalen ladder met platform

Veel trappen zet de draaitafel, is het noodzakelijk om ruimte te besparen in de kamer in het huis. Als voor hoge gebouwen worden dergelijke ladders steeds gebruikt bij de constructie, maar ze zijn onderworpen aan bepaalde eisen van GOST 25772 en de SNP, zoals temperatuur en knippen, etc. Metalen ladder heeft ook een positieve eigenschap, in het bijzonder, het is brandveilig, en vele ladders voldoen aan alle normen lsf. Specificaties zoals trappen hen in staat stellen om met succes te weerstaan ​​brand gedurende ten minste 15 minuten.

Gunstig de metalen trap naar de draaitafelGunstig de metalen trap naar de draaitafel

Er zijn bepaalde kenmerken van de trap met een draaitafel:

 1. Trappen met bochten met draaitafel - ladder maart zelf gekromd of soepel of onder een bepaalde hoek. Deze trap ziet er heel elegant, en op hetzelfde moment, het is betrouwbaar, en deze trap haspels, die zorgt voor een gebogen trap naar een vlotte stijging te maken.
 2. Trap met platforms op elke verdieping verschilt robuust ontwerp bestand tegen grote belastingen, terwijl het relatief eenvoudig. Tegelijkertijd, wordt het beschouwd als de meest comfortabele optie zijn, want het is gemakkelijk te verplaatsen en om meubels tussen de drie overspanningen te verplaatsen.

Voor elk type vereist zijn eigen ladder platform, bijvoorbeeld, het kan zo links en rechts zijn, in het ontwerp van deze moet worden beschouwd.

Hoe kan ik de tekening van de metalen ladder uit te voeren, alleen of in apps

Thuis ambachtslieden en professionals zijn al lange tijd ontwikkelde een verscheidenheid van tekeningen en schema's van de trap, bijvoorbeeld een ladder of front cottages, evenals vele anderen. Inrichting elke ladder ondanks hun algemene functie verschilt, bijvoorbeeld er zo'n laddervormige samenstellen van die tekeningen ook te vinden.

Kwaliteit en goed ontworpen metalen ladder kunt u een professionele ontwerperKwaliteit en goed ontworpen metalen ladder kunt u een professionele ontwerper

Als een persoon niet weet hoe te blauwdrukken te lezen, moet u kijken op de beschrijving, of draai aan professionals:

 • U kunt de trap te ontwerpen en op hun eigen, maar het moet in staat zijn om het ontwerp en de nodige tekeningen en berekeningen;
 • Tekening controle voor vervaardigen van de ladder nodig, zoals in het geval van een fout moet de gehele ladder structuur die zal leiden tot het materiaalverbruik opnieuw;
 • Werkwijzen voor het maken tekeningen trap als er verschillende, de gemakkelijkste manier is om een ​​tekening te trekken met de hand, maar is het beste plaatsvinden in een speciaal programma.

Metalen trap (video)

Nadat alle tekeningen klaar zijn, kunt u beginnen met ladders, met inbegrip van composiet op te bouwen. Als het gebouw niet lukt, kan het worden gevonden door bouwers advertenties Profiel Speciaal voor de bouw van trappen.

Voorbeelden van metaal ladders (foto)

01 4 12-1 12 18 24 1000243 346 14065365550b06a2c21d28e5c03587387bbba690f2 e7bdd283e10fc9e3e254012e73a79334

Leave a Comment

Your email address will not be published.

46 + = 49