Duurzaam en mooi leuningen voor trappen van roestvrij staal

Duurzaam en mooi leuningen voor trappen van roestvrij staal

12 October 2017Maak een ladder veilig en praktisch, kunt u de prachtige leuningen gebruikenMaak een ladder kan veilig en praktisch gebruik van mooie leuning leuningen worden gebruikt als een extra element zijn. railing ontwerp een belangrijke rol speelt. Een leuning gemaakt voor hun afwerkingen. Dit element is niet alleen een deel van het decor van de trap, maar heeft ook een belangrijke functie. Bij het stijgen of dalen van de trap, de man hield het voor hen, om niet om te vallen. Het maakte van de leuningen, inclusief leuning op schetsen en tekeningen. Roestvrij metaal heeft alle vereiste eigenschappen en is het beste materiaal voor het vervaardigen van de leuning.


Stevige metalen leuningen voor trappen van roestvrij staal

Metalen leuningen zijn geïnstalleerd op het steunorgaan - balusters. Ze kunnen aan één of beide zijden van een trap worden geïnstalleerd. Sommige modellen van de rail aan de muur bevestigd.

Voor de vervaardiging van de leuningband gebruik van verschillende metalen.

De meest populaire vandaag zijn de leuningen voor trappen, gemaakt van aluminium of ijzerDe meest populaire vandaag zijn de leuningen voor trappen, gemaakt van aluminium of ijzer

Grab bars kunnen zijn:


 • aluminum;
 • ijzer;
 • gietijzer;
 • Steel.

De edelmetalen hebben een roestvast materiaal. Ze zijn duurzaam, niet corroderen onder belasting van het milieu en mechanische schade.

Per ongeluk krassen op een houten balustrade gemakkelijk, zelfs als hij is voorzien van een laklaag. Een metalen is bijna onmogelijk.

Wat zijn de elementen bestaan ​​chromen leuningen voor trappen

Chroom leuningen hebben een hoge sterkte. Ze worden meestal ingesteld als een set van componenten voor een buitentrap. Maar dit element wordt nog steeds gebruikt voor de trap in openbare plaatsen: winkels, kantoorgebouwen, cafes. Ze dienen als aanvullende verzekering.

Chroom leuningen kunnen reflecteren het milieu, omdat ze een semi-spiegelend oppervlak.

Chrome railing kan worden vervaardigd.Perfecte aanvulling op het uiterlijk van de moderne trap trendy chrome leuningenPerfecte aanvulling op het uiterlijk van de moderne trap trendy chrome leuningen

Leuningen kan worden samengesteld uit de volgende onderdelen:

 • kranen;
 • connector;
 • scharnieren;
 • Grip in de bochten;
 • racks;
 • koppen;
 • Aanvullende bevestiging aan de muur.

Al deze elementen stevig en nauwkeurig te worden verbonden met de railconstructie geschikt was voor gebruik. Als extra elementen, die worden gebruikt voor het bevestigen van de rail, is een belangrijk punt. Vanuit de rail armaturen veiligheid van de mensen afhangt.

Leuningen voor trappen: Forged model

Sommige modellen trapleuningen worden vervaardigd door het smeden van metaal. Zij kunnen een mooie verschijning en origineel ontwerp te hebben. Wanneer u de Romeinse stijl (krullen naar tight end) gebruikt, kunt u een reling visueel licht te maken.

Smeedijzeren traliewerk sieren de houten ladder in een klassieke stijlSmeedijzeren traliewerk sieren de houten ladder in een klassieke stijl

Gesmeed metalen leuningen kunnen worden ingericht:

 • Natuurlijke motieven;
 • ornamenten;
 • Glad en lijnen.

Bij verhitting metaal wordt kneedbaar. Daarom kunnen we het even welke vorm van te maken. Gesmede leuningen elegant perfect passen in een klassiek interieur - barokke of Empire.

Leuningen kan een eenvoudige of complexe structuur. Complex structuurmodel versieren verschillende wervelingen, die zich aan de uiteinden van de leuningband. Met een dergelijke grip, kunt u "herleven" de trapleuning. Decoratieve elementen kunnen een ritme te creëren en een trap zal origineel, stijlvol en mooi uitzien.


Eenvoudige constructie van leuningen geschikt voor meubilair dat is gemaakt in een ingetogen kleuren en heeft geen overbodige decoratieve elementen. Ze zien er eenvoudig, maar stijlvol.

Smeedijzeren leuningen kunnen driedimensionale elementen in de structuur. Deze elementen worden herhaald in een bepaalde volgorde, zodat ze maken een droge ritme. Metaaltraliewerk een subtiele buiging, vloeiende vormen bezitten. Deze elementen worden geproduceerd in een discrete kleuren om het even welke klassieke trappen passen als het een hek in de vorm van een leuning. Vaak is de grote trap versierd met dergelijke elementen. Zij vertegenwoordigen de status van het gebouw en zijn inzet voor elke stijl.

Leuningen kunnen worden versierd met geometrische vormen en patronen. Dergelijke ontwerpen kijken modern, modieus en stijlvol.

De leuning voor trappen van staal: materiële voordelen

Inox rail kan een ander ontwerp hebben, afhankelijk van het ontwerp. Dit materiaal is bijzonder geschikt voor de vervaardiging van het spoor en andere structuren railing. Vaak gebruiken die leuningen om buiten te trappen.


Voordelen van stalen hangers zijn betrouwbaarheid, sterkte en duurzaamheidVoordelen van stalen hangers zijn betrouwbaarheid, sterkte en duurzaamheid

Roestvrij staal heeft vele voordelen ten opzichte van andere materialen:

 • Het tart corrosief veranderingen;
 • Het heeft een hoge duurzaamheid;
 • Het heeft een representatieve uitstraling en een lange levensduur.

Roestvrij stalen leuningen zijn niet duur. Ze zijn universeel, en ze worden gebruikt in openbare gebouwen.

Staal is niet veeleisende materiaal, zodat die leuningen eenvoudig en makkelijk te vuil weg te wassen. roestvrij stalen leuning kan zware lasten, temperatuurschommelingen, vochtigheid te weerstaan.

Hoe maak je een leuning voor trappen van roestvrij staal zelf (video) te kiezen

Grab bars serveren een belangrijke functie. Modellen roestvrije metalen voordelige oplossing voor decor en functionele trap. Hun ontwerp kan echt van alles zijn. Daarom kan leuningen het interieur van het appartement te versieren en een compleet beeld van de trap te geven. Original smeedijzeren leuningen zijn gemaakt in verschillende stijlen. Op dit moment kunt u gegevens gesmeed elementen voor de toekomstige trappen van elke gewenste vorm, design en kleur te bestellen.

Mooie leuningen gemaakt van roestvrij staal voor trappen (foto-opties)

011 2bez2 016-1 115b 89e129f1f 125b 8376 53877 111111-23 2696897

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

map