Dressing kamer in het huis: 3 tips over het arrangement

Dressing kamer in het huis: 3 tips over het arrangement

12 October 2017Op de kleedkamer, de droom van velen, vooral vrouwen, want het is echt heel handig en praktischOp de kleedkamer, de droom van velen, vooral vrouwen, want het is echt erg handig en praktichnoSuschestvuet vele manieren om dingen handige en betrouwbare opslag systeem. De meest handige manier is nog steeds beschouwd als een kleedkamer. Denk niet dat kleedkamer - het is het voorrecht van de enige grote luxe woningen. Zelfs heel bescheiden vierkante meters zal genoeg zijn om een ​​comfortabele kleedkamer voor het hele gezin te maken.


Wat is de kleedkamer in een privé huis

In de meeste gevallen, de mensen niet na te denken over de voordelen van de dressing in de voorkant van een standaard opslag-systeem van kasten en lades. Echter, de voordelen, zijn er veel! Check ze uit om uw motivatie om het creëren van een walk-in closet was voldoende. Alleen anticiperen mooi en comfortabel dressing zal je laten zien maximale inspanning en toewijding om echt een geweldige kast te krijgen!

Kleedkamer - het is een kans om uw huis te bevrijden van volumineuze meubelsKleedkamer - het is een kans om uw huis te bevrijden van volumineuze meubels

Wat zijn de voordelen die u subniveaus dressing:

 • In tegenstelling tot de gesloten opslagsystemen (kasten en laden) in de dressing gemakkelijk om dingen te vinden om ze te inspecteren en te verspreiden in de gewenste volgorde.
 • Kleedkamer, toegang tot geen ruimte meer, in staat om een ​​groter aantal zaken geschikt als opslag gaat van vloer tot plafond, en is gevestigd in een niche, zonder een spoor achter, omdat het ontwerp vindt plaats op de individuele maten van een kamer of een deel daarvan.
 • De dressing kan niet alleen aan de dingen zelf worden geplaatst, maar ook aanverwante artikelen. Vaak in de kast kunt u een wasmachine, droger, strijkplank, en ga zo maar door. Zo zal de rest van het huis vrij van bureaucratie met kleding en ondergoed.
 • Ontwerp garderobe, evenals de inhoud ervan, kunt u zelf kiezen, die de kamer in de stijl van uw huis en in je storage principes zal treden.

Kleedkamer is veel handiger dan de kasten en lades.

Het kiezen van meubilair voor de kleedkamer

voor de kleedkamer meubilair is strikt individueel gekozen, in tegenstelling tot andere kamers, waarvan de inhoud weinig verschillen van huis tot huis. Kleedkamer - het is intiem menselijk zone, wanneer blijkt de individuele kenmerken en behoeften.


U kunt een kant-en-klare content voor de kleedkamer te kopen, maar het maakt meer zin om hun eigen behoeften te bespreken en alle items op uw schets te bestellenU kunt een kant-en-klare content voor de kleedkamer te kopen, maar het maakt meer zin om hun eigen behoeften te bespreken en alle items op uw schets te bestellen

 

Het vullen van de kleedkamer is afhankelijk van de volgende factoren: 1. Aantal mensen die genieten van dressing. Hoe meer gebruikers, hoe meer ruimte nodig is en walk-in closet. Het is wenselijk dat elke persoon had een zone dressing.
 2. Geslacht en leeftijd van de mensen die de faciliteiten te gebruiken. Op dit hangt af van het aantal en de grootte van de spiegels, de aan- of afwezigheid van de kinderen opslagsystemen en andere kleinigheden.
 3. De grootte van het huis en het aantal functies, die is gepland voor een kleedkamer uit te voeren. Als voor sommige mensen kleedkamer - het is gewoon een plank achter het gordijn, de andere - een aparte ruimte, moet je zorgen voor elkaar en dat soort dingen.
 4. De stijl waarin het huis vol. Geweldig als alle kamers zijn in combinatie met een stilistische beslissing, of in ieder geval iets in de gemeenschappelijke ruimtes die rijmen in een enkele samenstelling, harmonieuze en correct.

Voordat u begint met het ontwikkelen van een project garderobe kamer, na te denken over de eerder genoemde factoren.

Afhankelijk van de kenmerken van uw woning en de gezinssamenstelling van de dressing kan van verschillende grootte en configuratie.

In de dressing de volgende onderdelen en elementen van het verband kan worden gebracht:

 • hangers;
 • dozen;
 • rekken;
 • rod;
 • speciale afdeling onder de banden, riemen en andere accessoires;
 • organisatoren om het kleinste detail tegemoet te komen;
 • dressing table;
 • spiegel;
 • wasmachine;
 • droger;
 • strijkijzer en strijkplank;
 • Sports Equipment.

Soms dressing functionaliteit uitbreiden met de fiets of een andere sportartikelen. De grote spiegel en een kleine hoeveelheid vrije ruimte kun je sport oefeningen uit te voeren zonder te storen en zich concentreren op het proces.

Dressing in een houten huis

Houten huis in het land - een plek waar u kunt ontspannen in lichaam en ziel, zodat alle onderdelen van het huis aangenaam om te gebruiken, mooi en comfortabel moet zijn. De uitzondering is het niet, en een kleedkamer.

Naast de hoge kwaliteit eco-vriendelijke rekken en kasten in de kleedkamer wenselijk is om het ventilatiesysteem en speciale verlichting te overwegenNaast de hoge kwaliteit eco-vriendelijke rekken en kasten in de kleedkamer wenselijk is om het ventilatiesysteem en speciale verlichting te overwegen

Dressing in een houten huis kan worden gemaakt in overeenstemming met de volgende principes:

 1. Milieuvriendelijk. Voor een houten huis is de speciale charme van de natuurlijkheid van de gebruikte materialen voor het interieur. Daarom wordt een kleedkamer, gemaakt in de beste principes van eco-stijl prachtig aanvulling op de stijl van het huis.
 2. Het onderste deel van het verband wordt gegeven voor de locatie van de schoen, de middelste - de grootste - is voor de feitelijke kleding en beddengoed, en de bovenste plank in de buurt van het plafond gegeven om dingen opgeslagen voordat het seizoen. Een dergelijk systeem zal het beste gebruik van de ruimte mogelijk te maken. Alle vragen met betrekking tot de inrichting van garderobe voornamelijk betrekking op het middelste deel.
 3. Zorg ervoor dat u na te denken over het licht in de kleedkamer, op elke hoek zou kunnen worden gezien zonder spanning. Dit is belangrijk omdat in de kleedkamer zijn er geen "onbelangrijk" delen van de kamer.
 4. Als je kast deur gesloten of verduisteringsgordijnen, zorg dan dat is goed geventileerd, zodat dingen had een frisse geur en snel opgedroogd, als het impliciet in uw opslagsysteem.

Voor een houten huis, proberen om natuurlijke materialen te kiezen en zorg voor een goede ventilatie.

Hoe kan ik een kleedkamer te maken thuis

Voorzie een kleedkamer door uzelf - het is gemakkelijk! Na vulling bestaat uit componenten, die gemakkelijk met de hand geassembleerd.


Kleedkamer zal u helpen niet alleen eenvoudig om vast te stellen hun bezittingen, maar ook leiden tot een veel positieve emotiesKleedkamer zal u helpen niet alleen eenvoudig om vast te stellen hun bezittingen, maar ook leiden tot een veel positieve emoties

Er zijn 2 mogelijkheden om een ​​kleedkamer te regelen:

 • Momenteel zijn veel winkels die betrokken zijn bij de handel in goederen voor de woning, zijn ook betrokken en accessoires voor de kasten. Als je het lef hebben om hun eigen kleedkamer ontwerpt, kunt u de diensten van verschillende thuis verbetering winkel te gebruiken.
 • U kunt ook gebruik maken van de diensten van ontwerpers, planners die het ontwerp van de kleedkamer en een schets te geven in de bekwame handen van verzamelaars die meubels te maken voor de dressing op uw bestelling.

U kunt maken van de dressing uzelf of gebruik maken van de diensten van professionals, het redden van zijn kracht en geduld.

Om de kleedkamer met zijn eigen handen te maken, overweeg dan de volgende tips:

 1. Ondergoed is beter te slaan in een lade, op ten minste 1 m boven de vloer.
 2. Op de kleedkamer, kunt u de 2 bars, een boven de ander te plaatsen! Het is geschikt voor korte dingen.
 3. Drawers niet plaatsen op een niveau dat hoger is dan 120 cm. Het is handig om dingen te vinden zijn.
 4. Je moet niet de bovenste bar hoger is dan 2 meter boven de vloer. Anders zul je problemen met het gebruik van een barbell te hebben.
 5. Niet te veel opslagruimte toewijzen voor schoenen. Lange smalle plank op de onderste laag zal opraken van uw opslagbehoeften schoenen. Irrelevant voor het seizoen schoenen beter lag in een doos en verstoppen.
 6. Als je een veel accessoires, neem dan zorg voor hun distributie.

Maak een dressing kamer in het huis (video)


Kleedkamer in uw huis of cottage - het is prachtig. De locatie kan variëren afhankelijk van de behoeften en de stijl van het huis. Blind is ideaal voor de Scandinavische stijl, en in het oosten - de schuifdeur zal doen. Elke stijl kan worden vertaald in een comfortabele kleedkamer!

Ontwerp kleedkamer in een privéwoning (interior foto)

4-22 3-25 4-24 4f9d68a4107f435511144721f6ee50f4 21-1024x997 3012-20 7259b7352eaeb230c805c347b577a585 94101a387e712c7b26bc9b6b52dd0cc8 99190539e004938b893436462f55 385614063-768x1024

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 98

map