The BlogTack vare sina exceptionella egenskaper, undertak kommer inte att tillåta vatten att tränga in i vardagsrummet och orsaka betydande skadaTack vare sina exceptionella egenskaper, undertak kommer inte att tillåta vatten att tränga in i vardagsrummet och tillfogar betydande uronNatyazhnoy tak kan lätt stå emot en ganska stor mängd vatten och det inte riva. Översvämningar kan vara mycket lätt att ta bort utan negativa konsekvenser för tyget. Den resulterande bubbla kan vara mycket lätt att slå samman, utan några konsekvenser, om sträckt PVC-film. Men du behöver för att dränera överflödigt vatten försiktigt, utan att lämna nedskärningar.


Såsom avlopp från stretch taket utan att skada integriteten hos banan

Om tyget används vävnad, då det kan finnas kvar efter torkning, vatten fläckar, speciellt starkt märkbar på en enhetlig och ljus bakgrund.

Experter dräneras vatten sätt:

 • Genom anten lossas baguette;
 • Genom hålet gjorts för belysningsenhet.

Vid slutet av banan värms med hjälp av en värmepistol och planade bildade veck.

Du behöver aldrig att försöka göra själv en punktering och dränera vattnet genom det, eftersom under tyngden av vattnet kommer att bryta och målningar har att göra utbyte av en sträcka tak.

I händelse av en vattenläcka, bör inga reparationer utföras oberoende av spänningen tak för att undvika skadorI händelse av en vattenläcka, bör inga reparationer utföras oberoende av spänningen tak för att undvika skador


Livslängden för den moderna människan i flerbostadshus skär ständigt med grannarna, som ofta de viktigaste förövarna av dessa eller andra problem. Ofta finns det fall och översvämningar. För hyresgäster de översta våningarna i ett större hot för översvämningar är fallfärdiga tak med massor av hål, tilltäppta avlopp och oskyddad från regnet främre väggen.

Trots det faktum att PVC-film har sådana egenskaper som:

 • Förmågan att hålla vatten;
 • Vatten inte absorberas av materialet;
 • Duken kan motstå upp till 100 liter vatten;
 • Duken är sträckt under tyngden av vattnet och samlar den i mitten.

Men efter översvämningar, också bortskämda det och i behov av reparation, och ibland till och med fullständig ersättning. Om taket läcker, då händer det att rent vatten måste upprepas, det är därför du måste veta vad man ska göra när undertaket är slapp från vattenansamling.När översvämningar en sträcka tak är nödvändigt att omedelbart koppla bort alla lampor, eftersom det annars kan orsaka kortslutning och konsekvenserna kommer att bli mycket ödesdigra.

Före början av eliminering av läckage är nödvändigt att göra ett strömavbrott för att förhindra kortslutningFöre början av eliminering av läckage är nödvändigt att göra ett strömavbrott för att förhindra kortslutning

Då måste du ringa till företaget, som är verksamt inom installation av stretch tak för att åtgärda problemet. Som regel kan experterna komma att ringa runt klockan. De kommer att kunna snabbt bedöma omfattningen av problemet, dränera vattnet och torka tyget för att göra det smidigt och tog sin ursprungliga form.

Dränering av vatten från stretch taket äger före ankomst av experter

Om du har fyllt i grannar eller taket läcker, och undertaket gungade under tyngden av vattnet, bör du omedelbart ringa hantverkare att rätta till problemet. Det är dock inte alltid möjligt att nå en specialist och i detta fall är det nödvändigt att veta hur man ska hälla vatten på egen hand före ankomsten av befälhavaren. Detta är mycket viktigt eftersom även tyget och olika styrka och uthållighet, men i alla fall det kan inte alltid hålla vatten, särskilt i stora mängder.

Mycket bra, när taket har hål definierade lampor eller ljuskrona. I det här fallet måste du ta bort armaturen och ersätta den undre behållaren för att tömma ut vattnet. Om hela duken, måste du ta bort maskeringstejp för att få harpun med en trasa, för att trycka in slangen och avlägsna vattnet.

Eliminera problemet med spänningstaket med händerna, täcka det skadade stället med hjälp av maskeringstejp och måla plåstret färgen för att matcha den grundläggande designenEliminera problemet med spänningstaket med händerna, täcka det skadade stället med hjälp av maskeringstejp och måla plåstret färgen för att matcha den grundläggande designen

Tillvägagångssättet för att avlägsna vattnet kan ta lite tid, men kommer att lämna rummet för att torka och är helt ofarlig för webben.

Det är viktigt att komma ihåg att under trycket av PVC-film mycket vatten gradvis sträckt och förlorar sin ursprungliga form, vilket är varför du behöver för att inte fördröja avlägsnandet av vätskan.

Efter tömning av vattnet, är det önskvärt att lämna filmen under en längre tid utan att några ändringar i utrymmet mellan dörren har avdunstat och överlappningen för att undvika uppkomsten av mögel och mjöldagg, och först därefter fyller den slutliga filmen.


Om banan skärs för att dränera vattnet, sedan i fallet med ett tyg alternativ är nödvändigt att införa en lapp eller sy nylontråd, och i fallet med PVC-film är nödvändigt att stänga upp platsen en cut tygband och en penna i taket nyans tonen. Om skadan är mycket stor, måste du ändra hela taket helt.

Vad händer om översvämmade undertak Hur lösa problemet snabbt

Tyvärr händer det att ett undertak kan få vatten om översvämmade grannar eller taket läcker. Denna situation är en nödsituation och kräver kompetenta och tydliga förutfattade åtgärder.

Om översvämning har inträffat, måste du:


 • Inaktivera elektricitet;
 • Inkommande ytterligare eliminera källan till vatten;
 • Dränera ackumulerat vatten;
 • Torka taket utrymme;
 • Dra åt duken på en baguette.

Töm vatten bättre med hjälp av specialslang och hål som gjorts för lampor. Pre-behov av att installera en speciell avlopp på termokoltso plats för att undvika läckage och skador på möbler och andra inredningsobjekt. Så att vattnet rann snabbare du behöver för att skapa ett visst undertryck luftslang slut hamnar i en behållare för att samla upp vattnet. Du kan göra detta genom att använda den vanligaste medicinska päron.

Avlägsna vätska från spännstrukturen bärs genom öppningarna inbäddade downlights, dra i monteringsringen, och dränering av vatten in i en speciell tankAvlägsna vätska från spännstrukturen bärs genom öppningarna inbäddade downlights, dra i monteringsringen, och dränering av vatten in i en speciell tank

För att undvika risken för mögel, måste utrymmet under filmen helt torr, helst inom bara några dagar. Då måste du ringa yrkesgrupper som kommer att kunna värma filmen och dra den igen, utan att lämna oegentligheter. Först när alla steg är klara, kan du gå vidare till installationen av belysning.

Vad kan vara fel när dränering av vatten från taket

När översvämningar spänning tak, vet många inte vet hur man rinna av ordentligt och snabbt, och vad man ska göra i en sådan situation, varför tillåter ett stort antal fel, vilket återspeglar dåligt på duken och i vissa fall kräver sin fullständig ersättning.

Om taket var översvämmade med vatten, sedan i alla fall är det omöjligt:

 • Pierce den bana som skall dräneras;
 • För att driva vattnet mot hålen för ljuskronor,
 • För att jämna bubbla med hjälp av tillgängliga medel, eftersom vattnet kommer att spridas i alla riktningar och det kommer att bli svårt att ta bort.

Tillvägagångssättet för att ta bort vatten från tak (video)

Det är värt att komma ihåg från att begå liknande misstag och försiktigt undvika dem. Vattenbeständiga undertak är deras uppenbara fördelen i jämförelse med många andra efterbehandling material. En sådan beläggning kommer inte att låta vattnet rinna ner skada sin omgivning och ting. Tömning av vattnet vid en första anblick verkar ganska tidskrävande uppgift, men det kan genomföras relativt snabbt och enkelt med rätt strategi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 1 =