Doos van gipsplaten aan het plafond: installatie regels

Doos van gipsplaten aan het plafond: installatie regels

12 October 2017Gipsplaten box - het basiselement nodig voor de basisinstallatie van ontwerpenGipsplaten box - het basiselement die nodig zijn voor de installatie van basisontwerpen voor reparaties is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van het plafond. Een hoge kwaliteit plafond ziet er stijlvol en mooi, en de coating zal duren voor een lange tijd. Doos van gipsplaten aan het plafond kan worden gemaakt met je eigen handen. In dit geval moet je een serieuze voorlopige voorbereiding van materialen, gereedschappen en instructies om u te helpen stap voor stap bij de installatie van het plafond. Box ontwerp kunnen zeer divers zijn. Hij zal al de lelijke elementen van de oorspronkelijke plafond en bedrading te verbergen.


Doos van gipsplaten aan het plafond design features

Niche gipsplaat heeft vele voordelen. Met het, kunt u alle communicatie en bedrading te verbergen. Het verbergt ook gebreken plafond. De doos kunt u de verlichting apparaten van verschillende typen in te stellen.

Om door te gaan met de installatie, moet u eerst de gipsplaten. Het basismateriaal is een gips vervaardigen, waarvan de zijden papier.

Papier voert verschillende basisfuncties van het materiaal.

Functies van de papierlaag in de gipsplaat

 • Beschermt gips;
 • Ondersteunt strekken;
 • Het maakt het mogelijk beperken interne spanning van het vel.

Voordat u begint, moet je jezelf vertrouwd te maken met de regels van het vak installatie van gipsplaatVoordat u begint, moet je jezelf vertrouwd te maken met de regels van het vak installatie van gipsplaat

Deze functies worden gebruikt bij het werken met dit materiaal, dat op zijn beurt wordt onderverdeeld in verschillende soorten.


soorten gipsplaten

 • Normaal. Het wordt gebruikt voor het afwerken van droge ruimtes voor wanden en plafonds.
 • Vochtbestendig. De speciaal geïmpregneerd beschermende mengsel. Het doet er niet toe lijkt zwammen en schimmels, en heeft ook een waterafstotende eigenschappen.
 • Brandveilig. Effectieve refractaire materiaal omvat minerale vezels en additieven.

Bij de keuze van het materiaal is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit ervan. Overname van de slechte kwaliteit van de gipsplaat zal leiden tot een verspilling van middelen en het onvermogen om het materiaal te gebruiken voor andere doeleinden.

Hoogte dozen van gipsplaten aan het plafond: de juiste berekening

Bij de keuze van de gipsplaten is belangrijk om de grootte van de bladen te beschouwen als een voor elk soort ondergrond ze hebben verschillende kenmerken en vereisten.

Bij installatie van de dozen is belangrijk om zich te kunnen berekenen van de grootte van de constructie. Dit is te wijten aan de moeilijkheid van de inbouwkast.

Voor het uitvoeren van de tekening van de toekomst product is noodzakelijk om de grootte van de woning te meten en rekening houden met de wensen van de klantVoor het uitvoeren van de tekening van de toekomst product is noodzakelijk om de grootte van de woning te meten en rekening houden met de wensen van de klantVoor elke ruimte om originele ontwerpen te ontwikkelen plannen om te volgen. Een voorbeeld van het rekenwerk kan de volgende parameters bevatten.

Indicatoren hoogte berekening

 • De hoogte vanaf de bodem naar het plafond kanaal mag niet minder dan 120 mm.;
 • De diepte van de doos bestaat uit 100 mm.
 • Het onderste gedeelte van het vat kunnen variabiliteit, de lengte laat de installatie van de constructie.

Na het berekenen van de hoogte testen kunnen doorgaan met de installatie van de droogbouw buis.

Hoe kan ik een doos van gipsplaten te maken voor jezelf een plafond

Zelf gemonteerd doos heel voorzichtig zijn. Het is belangrijk om alle voorschriften en regels van de installatie te volgen, omdat het het succes van de installatie beïnvloedt.

duct installatie regels van gipsplaat:

 • Zorg ervoor dat het plafond oppervlak glad is, vrij van gebreken en veranderingen. Indien nodig en poshtukaturit proshpaklevat oppervlak.
 • Gebruik een speciale aluminium profiel enige fabriek constructie. Het materiaal voor het profiel te controleren en de kwaliteit, veilig om andere materialen te gebruiken.
 • Labels toepassen om gipsplaten doen de nodige gaten voor de lichten.
 • Bevestig platen aan het frame en proshpaklevat.

Voordat u begint met de installatie moet worden voorbereid op de vellen GCR vereiste grootteVoordat u begint met de installatie moet worden voorbereid op de vellen GCR vereiste grootte

Wanneer geplande ruw plan, kunt u een doos met gipsplaten te installeren.

Stapjes:


 • Maak een lay-out met een potlood. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de breedte van de bladen van gipsplaten.
 • Monteer de geleidingsprofielen. Gaten in de muur het doen van een stempel op de omtrek. Schakelconcept eerst worden toegepast op de vloer, waarna het plafond overdracht tekening. Het keurmerk moet nauwkeurig zijn.
 • Vastschroeven langs de contour van het metaalprofiel. Om dit te doen, moet je om gaten te boren in hen te scoren na pluggen.
 • Breng het ontwerp aan het plafond oppervlak. Boor de gaten en zet in ankers hen.
 • Metingen uitvoeren.

Daarna moet je verder gaan met de installatie van hangers.

Het is belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan de montage rails. Zij moeten op dezelfde hoogte over de lengte van de constructie en niet buigen. Om te werken moet je alleen de beste materialen te gebruiken.

Monteren van de suspensies strikt worden uitgevoerd volgens de instructies.

duct mount technology gipsplaat (video)

Stappen voor het installeren hangers

 • Knippen met een schaar metalen hangers. Het is de grootte van de suspensies zal de omvang van gipsplaat vakken te bepalen.
 • Secure gesneden hangers op de rails door middel van schroeven.
 • Bevestig de geleidingsrail aan de suspensies.
 • Bevestig de bedrading aan het plafond. Bevestig de draden.
 • Bevestig metalen rails. Om dit te doen, snijd zijgeleiders. Bevestig ze aan de rail met schroeven, loodrecht aangebracht.
 • Vellen van gewenste lengte en breedte. Afgewerkt elementen aan de onderzijde van de doos.
 • Verzamel ontwerp, zet het vast met schroeven.

De installatie vindt plaats snel en gemakkelijk te nemen, indien uit de voorlopige ramingen en metingen nauwkeurig zal zijn. Professionals wordt geadviseerd om alle acties in een strikte volgorde uit te voeren, strikt houden aan veiligheidsmaatregelen en gebruik alleen hoogwaardige materialen.


Hoe uit te voeren stopverf afgewerkt dozen

Putty - afwerking dozen van gipsplaat. Het kan het oppervlak van een ideaal te maken en de verkeerde acties kan de hele look van de afgewerkte structuur ruïneren.

Benodigd gereedschap:

 • Spatel kern;
 • Spatel hulpstof.

Twee spatel zullen de belangrijkste werkinstrumenten.

De laatste fase van de installatie - een grondige primer dozenDe laatste fase van de installatie - een grondige primer dozen

Tijdens de spatels moet worden in de handen. Dit zal zorgen voor een permanente transfer naar de belangrijkste stopverf spatel. Ook zou de overtollige pleisterkalk van het plafond oppervlak.

Gebruik een smalle spatel gemakkelijk de basislaag plamuur passen en lijn beter brede spatel.

Bepleisterd dozen:

 • Met de geperforeerde vorm een ​​geometrische beugel uitsteeksel.
 • Breng het mengsel aan beide zijden van de buitenrand, die zich dichter bij de ribstructuur.
 • Produceer grout met behulp van een grote en vervolgens een fijn gaas.

Wanneer de stopverf in elke fase is het belangrijk om een ​​mengsel te gebruiken van één fabrikant onverenigbaarheden te vermijden en daardoor het afpellen oppervlak.

Breeuwen dozen van gipsplaat (video)

Installatiedoos gipsplaat - een praktische oplossing voor het afwerken van het plafond. Bij de keuze van de gipsplaat is het belangrijk om het type van de lokalen waarin de reparatie zal worden uitgevoerd, het doel en het niveau van de luchtvochtigheid te overwegen. Het gebruikt van de hoogste kwaliteit moeten zijn materialen, moet de fabrikant worden gecontroleerd en worden in de vraag bij de consument. Installatiestappen te voeren achtereenvolgens - dit zal de kwaliteit van de installatie.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 79

map