Doe reparaties correct: Is het mogelijk om het behang op de oude behanglijm

Doe reparaties correct: Is het mogelijk om het behang op de oude behanglijm

12 October 2017Papier wallpaper - Reserveer snel de meest voorkomende vorm van behang enkellaagse (simplex) en dubbellaags (duplex) wordenPapier behang - het budget, kan de meest voorkomende vorm van behang zowel single-layer (simplex) en dual layer (duplex) Sinds de reparatie, vele eerst na te denken over de keuze van de nieuwe wallpapers zijn. In feite, om de juiste wallpaper vinden - dat is het halve werk, maar lijm ze veel moeilijker. Repair - het is een hoofdpijn van veel moderne mensen, en behangen is ook een zeer belangrijk aspect van het onderhoud. Eigenlijk zijn tegenwoordig veel mensen de voorkeur behang, niet het paneel of muurverf. Het feit dat het behang is veel handiger, kunnen ze gemakkelijk pokleit zijn en zij zal duren voor een lange tijd.


Wanneer de vraag over het behangen van de oude muur

Heel vaak het appartement eigenaren worden geconfronteerd met het feit dat de muren al behang, en misschien waren ze pokleit nog steeds zeer, zeer lange tijd, als gevolg van wat problematisch Peel hen is. Daarom hebben veel mensen zich de vraag stellen: "Is het mogelijk om nieuwe achtergrond pokleit in de oude?". Sommige mensen in te huren professionals om te doen, en iemand geeft de voorkeur aan om problemen op hun eigen op te lossen.

Tijdens of na het lijmen proces behang bepaalde incidenten die worden geassocieerd met het oude behang kan gebeuren.

Bijvoorbeeld, als de laatste behang was helder en kleurrijk, met een goed gekozen patroon, en de nieuwe wallpaper hebben een delicate kleur, in dit geval kan het wel gebeuren dat de kleur van de vorige behang van de kleur van de nieuwe wallpapers zal onderbreken. In dit geval zal de nieuwe achtergrond zien er erg lelijk. Ook is het heel goed mogelijk resultaat, toen de oude behang na het lijmen hen komen unstuck nieuwe start door nieuwe.

Basis van vinyl behang - de geschuimde vinyl. Ze kunnen zeefdruk stijl, glad en reliëfBasis van vinyl behang - de geschuimde vinyl. Ze kunnen zeefdruk stijl, glad en reliëf

De belangrijkste nadelen van lijmen behang op de nieuwe oude

  • Het is misschien niet in staat zijn om de muren af ​​te stemmen;
  • Het is heel goed mogelijk resultaat, toen de oude behang is niet in staat zijn om goed in het dock met de nieuwe;
  • Wallpaper pokleit dat op de top van andere waren, vaak het bezit van een stuk minder;
  • Het kan zijn dat re-lijm behang.

Van de sterke punten van een aantal sticker behang op de top van de andere kan worden gewezen op het gebrek van de economie van geld en werken aan het nivelleren van het oppervlak van de muren.


Dus, in dit geval alles beslissen alleen de persoonlijke keuze van de persoon die zich hadden verzameld om reparaties uit te voeren, omdat deze methode van behangen - geen gemakkelijke zaak.

Quality bekleden van de wanden met behang kan alleen worden onderworpen aan de technologieën en aanbevelingen voor de uitvoering van de werkenQuality bekleden van de wanden met behang kan alleen worden onderworpen aan de technologieën en aanbevelingen voor de uitvoering van de werken

Zoals behanglijm op het oude behang: nuttige informatie

Om te beginnen, moet je, natuurlijk, koop een nieuwe wallpaper, evenals ervoor te zorgen dat zij niet zullen laten zien door de oude. Dan moet alle benodigde materialen voor de stick voor te bereiden.Als het werd besloten om de nieuwe wallpaper op de top van de oude lijm, dan moet je eerst ervoor zorgen dat over de aard van de vorige behang. Elk van de soort moet afzonderlijk worden beschouwd.

 

De meest voorkomende soorten behang

  • papier;
  • vinyl;
  • Vlies.

Modern wallpaper markt biedt materialen, verschillend in structuur en kleurModern wallpaper markt biedt materialen, verschillend in structuur en kleur

Na de eigenaren van het huis redelijk zeker dat het oude behang is vrij van gebreken of breekt kan zijn, kunt u meteen overgaan tot het lijmen van de nieuwe wallpaper. Als alle stukken van de oude behang zijn gevonden die slecht worden onderhouden, moeten ze bevochtigen en trek.

Om met te beginnen, moet worden gelijmd slechts één strook behang om ervoor te zorgen dat de latere lijmen succesvol is. Als u na het drogen met deze band het goed is, kunt u blijven om te herstellen.

Als er kleine belletjes in het proces van lijmen, of u kunt ze plat warm ijzer of gebruikt voor het effenen van speciale reparatie spatel. Als je niet wilt veel moeite, dan hoeft u alleen maar om een ​​paar dagen wachten totdat de onregelmatigheden in de vorm van bellen zich niet ontbinden.

Ook tijdens de operatie te worden gesloten alle ramen en deuren. Ventilatie van de ruimte is alleen mogelijk na het behang is volledig droog en zal niet pellen.

Wat u moet overwegen

Bij het werken met papier behang is de moeite waard gezien het feit dat als gevolg van de lijm kunnen ze een nieuwe laag verf in je eigen kleur. Dus, zoals hierboven vermeld, is het beter om de kleuren zorgvuldig te selecteren. Het is zeer belangrijk om aandacht te vragen en de hoeveelheid lijm te betalen. Als de lijm is te veel, dan is de stof kan beginnen te schillen.

Maar als het gaat om vinyl behang, wordt alles veel moeilijker. Allemaal te wijten aan het feit dat de vinyl behang heeft een goede waterbestendigheid en een reliëf oppervlak, dat is de reden waarom een ​​nieuwe laag zeer slechte verblijf zal worden. Vliesbehang hebben dezelfde samenstelling met vinyl, zodat de aanbevelingen blijven hetzelfde. In het algemeen zijn deze soorten behang is het beter om uit te trekken en niet proberen vast te houden aan hen om het even wat.


Bij het verlijmen van de nieuwe behang is het beste om de oude te verwijderenBij het verlijmen van de nieuwe behang is het beste om de oude te verwijderen

Voor het aanbrengen van nieuw behang op de oude, doet er goed aan eerst nat van de vorige laag, en zien of de stand van deze kleurstoffen. Als het is de selectie van de verf is waargenomen, dan lijm een ​​laag van nieuwe wallpapers absoluut niet de moeite waard.

Is het mogelijk om de nieuwe behanglijm in de oude en hoe om werken

Onmiddellijk voorafgaand aan het lijmen noodzaak om er zeker van of het mogelijk is om een ​​nieuwe laag over de oude behang te lijmen.

Om te beginnen, moet u ervoor zorgen dat de oude laag van dun en zeer goed vastgelijmd aan de muur. Er mag geen sprake zijn van scheuren of vlekken, zoals ze vervolgens kan een negatieve invloed op het proces van het lijmen. Zoals eerder vermeld, zou de beste optie zijn als de oude behang was papier. Ze zijn heel sterk en dun, dus een nieuwe laag zal zeer goed worden gehouden.

Het belangrijkste bij de behandeling van een dergelijk geval - om de juiste lijm te kiezen. Hij moet zeer persistent zijn, en voor het schilderen moeten heel voorzichtig zijn om de behanglijm weken naar de nieuwe laag zijn goed gebonden aan de oude.

Als het oude behang was geen papier, en alle andere, is het beter om ze te verwijderen en probeer ze pokleit nieuwe wallpaper.


Met betrekking tot de verboden, ze zijn veel, sommige van hen zijn hieronder opgesomd.

Verboden van behangen op de oude laag

  1. Het is onmogelijk om een ​​nieuwe laag lijm bovenop het behang, dat een convexe patroon hebben en die geen papier. In dit geval, een nieuwe laag van het oppervlak is oneffen, en zal niet goed genoeg om te houden.
  2. Vinyl- en vliesbehang is het beste materiaal dat zal opnieuw lijmen worden. De nieuwe laag komt altijd los te maken en zal onregelmatigheden hebben, en kan zelfs bellen.
  3. Ook moet worden opgemerkt dat, indien de nieuwe achtergrond geen lucht lekt, de kleefstof onder stagneren, wat leidt tot afpellen van de nieuwe laag.

Tijdens het lijmen kan veel verrassingen, zoals te veel van bellen gebeuren. Als ze niet het probleem op te lossen, moet u een verse laag los te maken en zorg ervoor dat de oude laag van de primaire te verwijderen.

Zelfs ondanks het feit dat er een aantal manieren waarop u de nieuwe wallpaper kan plakken op de top van de oude, maar toch moeten afzien van deze activiteit.

Plakken behang van de muren (video)

Het is beter om een ​​beetje meer tijd en geld besteden aan het verwijderen van de vorige laag, maar na het lijmen uitstekende resultaten te krijgen, zonder onregelmatigheden en andere problemen. Als de oude behang is heel erg vastgelijmd aan de muur, kunt u een speciaal oplosmiddel te gebruiken. Het is niet te veel kosten, en het is makkelijk te gebruiken. Te herstellen en te behangen moet verantwoord en verstandig worden behandeld, omdat het resultaat van vele jaren worden bewaard.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 5

map