Doe-deurs coupe in de kleedkamer: 5 nuances van schuifdeuren

Doe-deurs coupe in de kleedkamer: 5 nuances van schuifdeuren

12 October 2017Dressing is redelijk comfortabel en praktisch badkamer, zodat de regeling moet zorgvuldig en vakkundig worden benaderdDressing is redelijk comfortabel en praktisch badkamer, zodat de regeling zorgvuldig moet worden benaderd en gramotnoSuschestvuet vele tips op de rangschikking van een kleedkamer. Zeer populair ander advies om een ​​schuifdeur te installeren naar de kleedkamer, want het zet de toon van het oorspronkelijke uitgangspunt: iets tussen het kabinet en de badkamer! Gebruik schuifdeuren voor kasten, en om de juiste deur te kiezen, lees dan verder.


Compartiment deuren in de kleedkamer: voors en tegens

Zoals alles in deze wereld, de schuifdeuren hebben hun voor- en nadelen en zijn gekozen iemand die net op basis van persoonlijke voorkeuren. Daarom zorgvuldig bestuderen van de voors en tegens van de "ruimte", deuren, in een poging hen in hun leven de praktijk.

Voordelen van schuifdeuren:

 • schuifdeuren weinig ruimte inneemt vanwege het feit dat zij niet geopend wordt gegooid en haalt duidelijk een verticaal georiënteerde positie.
 • Klepje wordt gekenmerkt door decoratieve. U kunt versieren als je wilt, het zal altijd uitzien als vakkundig en prachtig.
 • Als kinderen in het huis woont, is het belangrijk en veiligheidsdeuren coupe. Conventionele deuren hebben een kloof tussen de deur en Koski, die vaak veroorzaakt lichte verwondingen en andere onaangename avontuur.
 • Eenvoudige installatie kunt u een compartiment zelfstandig te maken, zonder speciale technische vaardigheden.

Voordelen van de schuifdeuren in een kleedkamer zijn praktisch en eenvoudig te installerenVoordelen van de schuifdeuren in een kleedkamer zijn praktisch en eenvoudig te installeren

Volgens de pluspunten, het klepje is zeer geschikt voor een kleine kamer, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen.


Nadelen compartiment designs:

 1. Lekkage schuifdeuren zijn hem vaak geplaatst in smaad. Dingen lopen het risico van de binnenlandse reek smaakstoffen of vocht op te nemen, die in de nabijheid van de keuken of badkamer.
 2. Noise Sommige compartiment ontwerpen zijn ook moeilijk voor velen, vooral wanneer geïnstalleerd in een slaapkamer van de mensen die niet altijd in sync zijn beginnen en eindigen de dag.
 3. Deurs coupe beweging vaak langs de rails of andere problemen tijdens het gebruik. Als u besluit om een ​​beetje aan de coupe voor de kleedkamer op te slaan, dan wachten op problemen: goedkope materialen zijn uiterst fragiel en onbetrouwbaar.

Gezien de voors en tegens van het compartiment deuren voor dressing, kan worden gesteld met het vertrouwen dat de keuze in het voordeel van dure stille ontwerpen die u zal redden van het risico van een slechte ervaring met de werking van de deuren coupe.

Aanbrengen van de deur coupe in de kleedkamer met zijn handen

Collect deur coupe alleen is niet al te moeilijk. Het volstaat om al het materiaal te kopen uit de beschikbare grootte en de voorbereiding van de tool. In het algemeen zijn de werkzaamheden voor het installeren van de schuifdeur past in een eenvoudig diagram.

Installeer schuifdeuren in de kleedkamer is eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de techniek werkt en om alle noodzakelijke materialen aan te schaffenInstalleer schuifdeuren in de kleedkamer is eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de techniek werkt en om alle noodzakelijke materialen aan te schaffenInstalleren van de schuifdeuren met hun handen:

 • Ontdek de technologie van werk-deurs coupe. Dit zal u toelaten om schematisch, welke deur zou blijken op het einde te presenteren.
 • Maak nauwkeurige metingen van de opening voor de deur.
 • Gebruik een potlood en papier of online ontwerper om een ​​model voor toekomstige deur te creëren met alle afmetingen van de ruimte.
 • Na de grootte van de componenten gedefinieerd, kunt u naar de winkel om te winkelen. Voorzie uw adviseur en vraag naar de regeling om de meest handige optie voor zelf-assemblage te kiezen.
 • Met de hulp van een papieren kaart of een video les verzamelen van de resulterende "ontwerper" in de opening voor de deur.

Zorg ervoor dat u overleggen met een deskundige over de installatie van de schuifdeur. Misschien dat sommige van de nuances kan ontsnappen uit je zonder de hulp van een ervaren persoon.

Hoe de gespiegelde deur coupe voor dressing gebruiken

De spiegel op de deur coupe is heel gebruikelijk. De reden is eenvoudig: de coupe bijna de gehele verticale vloer tot het plafond, die een perfect glad en zelfs tamelijk breed. Gebruik de gespiegelde deur walk-in closet, gezien enkele van de kenmerken van deze kamer.

Mirrored deuren naar kleedkamer - het is een goede optie om visueel uitbreiden van de ruimte in de kamerMirrored deuren naar kleedkamer - het is een goede optie om visueel uitbreiden van de ruimte in de kamer

Denken ontwerp kast met spiegeldeuren, rekening met het volgende:

 1. Als je kast wordt gecombineerd met een slaapkamer, dan is goed genoeg om de mogelijkheid van de slaap voor een spiegel te elimineren. Als psycholoog en bijgelovige strijders voor de waarheid te beweren dat slaap en okolosonnoe staat niet dient plaats te vinden onder het oog van zelfkritiek.
 2. Als je ongemakkelijk plaatsen van een spiegel op de buitenkant van een kleedkamer, kunt u de spiegel focus op het binnenkant van de kleedkamers. Het zal een prachtige optie die u toelaat om de outfits snel te beoordelen en dit proces niet te verwarren met slapen, eten en andere lelijke klassen.
 3. Indien de spiegel een functionele rol niet draagt, kan de deur routine verlaten, aandacht alleen de spiegel oppervlaktepatroon of een klein gedeelte.

Mirror deur coupe ziet er gunstig, visueel uit te breiden van de ruimte.

De originele halfronde deurcoupé voor het appreteren

Als u besluit om een ​​kleedkamer in de hoek van de kamer te regelen, heb je waarschijnlijk gespeculeerd over wat de deur is het beter te doen: recht of halfronde. De tweede optie geeft enkele onmiskenbare voordelen die maken naar de halfronde boog deur wordt geopend.

Stijlvol sieren het interieur kamer kan worden met de hulp van een kleedkamer met halfronde deurenStijlvol sieren het interieur kamer kan worden met de hulp van een kleedkamer met halfronde deuren

De voordelen van de halfcirkelvormige of radiale deuren coupe:


 • Deze deur ziet er zeer stijlvol en creatief, helpt het om de originaliteit van de lay-out en de eigenaar te benadrukken.
 • Ronde lijnen te kalmeren en te harmoniseren, in overeenstemming met de praktijk van Feng Shui.
 • Radius deuren visueel verbeteren van de ruimte, geef het de textuur van en volume.

Kiezen halfronde deuren naar de kleedkamer, zult u niet alleen voor uw gemak voor de meeste kleedkamer, maar ook het perfecte ontwerp oplossing voor het hele huis of appartement te vinden.

Sliding Doors voor dressing Leroy Merlin en andere fabrikanten

In tegenstelling tot de zelf-aankoop en installatie van schuifdeuren voor walk-in closet, de overname van deuren onder een bestelling is zeer eenvoudig en zelfs plezierig taak. Bedrijven zoals Leroy Merlin, en andere bekende merken zijn terecht trots op zijn uitgebreide service, kwaliteit en betrouwbaar. Als u er niet op gericht om te besparen op garderobe regeling, wordt verwezen naar de professionals, die zich al de "zwarte" werk te doen en in uw huis of kantoor zal zo spoedig mogelijk een grote deur van de fabrikant.

Maak dressing comfortabel en functioneel hulp bekende en vertrouwde fabrikanten schuifdeurenMaak dressing comfortabel en functioneel hulp bekende en vertrouwde fabrikanten schuifdeuren

Wat zijn de voor- beroep doen op het bedrijf:

 1. snelheid;
 2. prestaties;
 3. kwaliteit van het materiaal;
 4. garanties;
 5. foutloos resultaat;
 6. Match door grootte en stijl.

Als je naar een bedrijf dat het respect van vele klanten heeft verdiend, dan heb je alle reden om te verwachten dat je niet hun geld hebben verspild door te investeren in deze business.

Hoe te kiezen en te installeren deur coupe in de kleedkamer (video)


De ruimte waarin de geplande locatie van het verband niet wordt beïnvloed door wat nu naast de dressing. Integendeel, moet het kunnen profiteren van het mooie schuifdeuren, bekwaam en aantrekkelijk.

Ontwerp schuifdeuren in de kleedkamer (foto voorbeelden)

1-3 53df5a208687a634e6b26f52faf8de7d 123.453 9559034 16014931-zerkalnye-dveri-kupe-dlya-garderobnoy-nedorogo 000137bigIMG1259 303961683 b1792e37d5937461cd332245ef0a0259 complanar41 DSC01277

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 79

map