Detaljerade broderi kors system för nybörjare

Detaljerade broderi kors system för nybörjare

12 October 2017Människor som inte har någon erfarenhet av sömnad, broderar rekommenderas att börja på de enklaste systemen utan komplexa elementMänniskor som inte har någon erfarenhet av sömnad, broderar rekommenderas att börja på de enklaste systemen utan komplexa element korsstygnsdiagram för nybörjare kan fungera som ett utmärkt verktyg för att utveckla det här fallet. Denna väg är inte lätt, men tack vare rätt inställning, skulle det vara mycket mer intressant och lättare att förstå. Den första framgången säkert kommer att inspirera nya bedrifter och ge förtroende. Efter att ha bemästrat material för nybörjare, kan du gå vidare till mer komplexa uppgifter. Och de kommer säkert att bli oerhört mycket. Och värt varje beslut.


Om att få en korsstygn schema för nybörjare

Få systemet för broderi kommer inte att vara svårt för den moderna människan som vill lära sig handarbete.

Han har bara två alternativ:

 • Hämta det önskade materialet på Internet;
 • Köp schema i butiken.

Det första alternativet förutsätter att bilden kommer att få needle helt gratis, utan registrering, men det finns några fallgropar. Saken är den att nästa person inte kommer att kunna stödja eller navigera i överflödet av erbjudanden. Vi måste förlita sig enbart på sin egen intuition. Och det är på grund av bristande rutin ofta fel. Kretsen kan vara svårt eller dåligt läsbara. Därför arbetet började skjutas upp på obestämd tid. Kommer det att finnas en önskan att återvända till henne igen? Frågan är retorisk.

För att kunna sy sammansättning är det nödvändigt att göra allt exakt schemaFör att kunna sy sammansättning är det nödvändigt att göra allt exakt schema


Naturligtvis kan du lita på din egen lust att lära, och ser en hel del tematiska video, för att förstå att vi skulle vilja se så småningom. Talented självlärd, utvecklats till en erfaren yrkesarbetare, var det hela tiden. Dock är denna metod för utbildning inte för alla. Särskilt oacceptabelt sätt för dem som inte är benägen att självorganisering.

Som regel är systemet för broderi ganska billigt, så det kan mycket väl köpas på en specialitet butik. Dessutom med hans förvärv kan få råd säljare - erfarna needle, som har imponerande erfarenhet i denna fråga.

korsstygn schema för nybörjare barn och deras föräldrar

broderi kors system för nybörjare vuxna och barn en liten vad är skillnaden. Det enda som bör komma ihåg, vilket ger en nål i ett barns händer - det handlar om säkerhet. Det är bäst att börja hantverk med barn i skolåldern redan. De är mer medvetna och ansvarsfulla inställning till verksamheten, försöker utföra instruktioner föräldrar. Mycket små barn är också sådana processer är helt likgiltig.

Arbetet med en liten nål kvinnor bör byggas på förtroende och uppmärksamhet på önskemål barnet. För det första är det värt undrar vad barnet vill brodera och för att plocka upp en bild i enlighet med sina önskemål.

Utmärkt en för nybörjare är ett maskdiagram av ett hjärtaUtmärkt en för nybörjare är ett maskdiagram av ett hjärtaDet är strängt förbjudet:

 • Att införa deras åsikt barnet;
 • Våld mot önskan att brodera;
 • Förbannelse, om något inte fungerar;
 • Straffas för misstag eller ovilja att arbetet;
 • Lämna utan övervakning med vassa nålar.

Ingen säger att en bild bildas med första gången och det kan vara stolta över att visa till släktingar. Måste utöva en stor insats, men de kunskaper som förvärvats när barnet att stanna kvar med barnet för livet. Och det är möjligt att hon med tiden vill förmedla denna kunskap och deras barn. Och är inte det bästa beröm för föräldrarna att ingjuta i sina barn sådan användbar färdighet?

Använda korsscheman broderi för nybörjare: små hemligheter

Varje process, inklusive korsstygn, har vissa specialfunktioner, utan som får resultat av hög kvalitet är nästan omöjligt:

 1. I den inledande fasen systemet bättre noggrant dras på duken med blyerts. Således, för att utföra uppgiften kommer att bli mycket lättare.
 2. Det är bäst att ta en tät och även stärkta duk. Det håller sin form väl och avsevärt underlättar arbetet.
 3. Enkla geometriska figurer - det bästa du kan bara starta.
 4. behövs inte Haste i denna fråga. Broderi hastighet på alla olika mästare. Så var inte på någon.

För att förenkla processen för broderi rekommenderas lätt stärkta canvasFör att förenkla processen för broderi rekommenderas lätt stärkta canvas

Utan att försöka göra hela processen för dig själv, kommer husmor aldrig producera sina egna hemligheter, som beskriver hennes skicklighet. Rätta vad du gillar mest handarbete och gör det möjligt att arbeta säkert och effektivt.

Hur man brodera inlägg: Att lära på tyget

Oavsett var systemet tas, kan det se ut så här:

 • Det appliceras på vävnaden;
 • Den presenteras i en uppsats motsvarande.

Det enklaste sättet är naturligtvis att använda ett vävt mönster som orsakas av tillverkaren på duken. Det ser ganska trevligt och arbeta med ett sådant system inte lämnar lätt. Dessutom ger tillverkaren vanligtvis och förklaringar för att förstå med hjälp av vilka det blir ännu enklare.


Som en generell regel, och utan den lilla område är indelat i färgade sektorer. Brodera deras angivna färgen kan du få en vacker bild, som barn, som vuxna.

Tyvärr, som orsakas av tryck inte försvinner även efter tvätt, så du måste försöka att stänga tråden. Så att bilden kommer att se mer estetiskt tilltalande. Sträva efter perfektion är nödvändigt och om arbetet utförs för första gången.

När det gäller korsstygn mönster: för nybörjare (video)

Och sy och brodera för nybörjare kommer att vara ganska svårt. Men att välja rätt system, kan du få ett mycket bra resultat, som inte skäms för att visa sina nära och kära. Det viktigaste är att göra allt arbete steg för steg, inte kasta från en process till en annan. Då saker och ting verkligen fungerar.

broderi tvärscheman för nybörjare (foto)

0352c1a98118c8orig 01544816c345a78orig 0b88f374d0370orig 01 002f533bc4cf17eca4d8b50344115f2c05f88940 1 7cc5e46e4b6e6dcd4aa5cc3178528498 9 9b101aaa9376 46dfa95757c7


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

map