Det bästa systemet Korsstygn: barn – barnet kommer att vara glada

12 October 2017Brodera kors kan enkelt lära sig att inte bara kvinnor, men även män, och även barnBrodera kors kan enkelt lära sig att inte bara kvinnor, men även män, och även detiVyshivka cross - är den vanligaste typen av broderi som kan behärska både professionella och amatörer av handarbete, kan även allvarlig man lära sig att skapa fantastiska mästerverk, brodera kors. Korsstygn är även möjligt att lära ett barn att plocka upp för det här barnet motiv och ljussystemet för att tillbringa några lektioner.


korsstygn system - broderi barn

Introducera barn till handarbete, lära manuella färdigheter och förmåga att skapa korsstygn, kan du använda de elementära kretsar som anges sekvensen av tillgängliga korsstygn.

korssystem broderi med barn måste vara barn:

 • Grönsaker och frukt;
 • Silhuetter och föremål;
 • Letters.

Barn lätt lära sig brodera, huvudsaken är att de visat intresseBarn lätt lära sig brodera, huvudsaken är att de visat intresse

Initialt arbete, barn behöver bekanta med bågen, nål, tråd, material och broderi systemet. Till att börja med är det möjligt att identifiera platsen för den första posten av nålen i tyget, vilket gör markeringar på tyget med blyerts.


Tyget bas för baby broderi kan stickade tyger användas, det är mjukt till kroppen, inte skrynkliga, det passar väl gäng tandtråd.

Vidare, barn måste införa celler från värdet i broder och rörelseriktningen av nålen schema. När ett barn lär sig den nödvändiga kunskapen kan korsstygn bli en hobby för honom. Brodera barn ensamma, behöver plocka upp ljus och färgstarka system för broderi kunde väl passa in i det inre, och barn som bildas hos barn en känsla av skönhet.

Tender system för korsstygn: barn

Med barns kretsar kor syr, kan du sy babykläder, målningar för barnrum, handdukar, filtar, täcken. Diagram kan laddas ner från Internet, är de mest skiftande teman broderi kors.

broderi schema på barn kan varieras: • Barn spädbarn;
 • Sova barn;
 • Barn i färgerna;
 • Svart och vitt broderi barn.

Broderi, som skildrar barn som inte lämnar någon oberördBroderi, som skildrar barn som inte lämnar någon oberörd

Brodera kors barn broderi används från 2 till 50 eller fler färger tråd och avrinning, eftersom barnen är alltid färgstarka broderi. Färgerna kan vara olika beroende på det valda temat. Systemet kan vara föremål söm och tomten. Angående systemet kräver färre trådar och tomt, omvänt, utökar färgomfånget använda garn. Ämnen för barn broderi system kan vara av olika storlekar beroende på storleken på bilden.

Korsstygn - Kid

Korsstygn broderi barn som lämpar sig för blivande mödrar och mormödrar. Arbetet ska börja med valet av broderi kretskomplexiteten för att vara möjligt på grund av sin egen förmåga. Då måste du poobodrat trådfärger till kretsen på det nummer som anges på själva systemet och Hank tandtråd.

På inrådan av proffs handarbete och korsstygn bör tråd för broderi barnets ansikte väljas på ljusare nyans än vad som anges i utförandet av systemet, som färg tandtråd alltför mättad.

Bakgrundsbild måste också vara ljus eller ljus, som barnen i barndomen och linda är mer mottagliga för ljus och klara färger.

Målningen, som skildrar barn ser bäst på ljusa canvasMålningen, som skildrar barn ser bäst på ljusa canvas

Stycket spänna tyget i broderramen och börja arbeta, gäller följande regler för broderi:

 • Broderi bilder barnet börjar från mitten av banan;
 • Brodering nålen från mitten till kanterna;
 • Mörka färger kan ersättas med ljus.

Använda bilder sommar broderi barn, bättre att välja ljusa färger tandtråd. Vinter med barn tema, till exempel en uppsättning av "Titta Santa" kan göras i mörka färger, en hopfällbar tråd 2-4 gånger. Det nyfödda barnet eller barn ska broderas med fina blommor bara trådar rosa, persika, beige färg. Sovande barn bör också sys ljusa toner och färger av tandtråd.


Särskilt populära är svarta och vita korsstygn i retrostil. Barnen i denna typ av broderi ser realistiskt som en 3D-bild.

Broderade barn är idealisk för dekoration av barn barnens rum i alla åldrar, från födseln upp till lågstadieåldern.

Barns korsstygn

Grabben är glad glada och färgrika bilder och barns broderi är alltid ljus och intressant. Därför kommer barn broderi passar harmoniskt i det inre av någon stil barn. Barn reagerar speciellt känslomässigt till de färgstarka bilderna homosexuella teman.

Ämne Barns broderi kan vara mycket olika:

 • natur;
 • djur;
 • blommor;
 • barn;
 • Scener och landskap.

Barn är mest vilja brodera saga tecken, roliga och färgrika bilder av favoritdjurBarn är mest vilja brodera saga tecken, roliga och färgrika bilder av favoritdjur


Broderar mönster för barnet använde berättelser, landskap, djur och barn. För broderi täcken, filtar, kuvert, bättre användning av djur systemet. För denna stora krets med ungar, lamm, lejon, björnar Teddy. Kläder för barnet kan broderas djur, saga tecken med enkla brodermönster. Broderi barns kjol, kan du använda systemet mössor eller små djur system.

Korsstygn för barn (video)

Barns skjortor broderade ornament, med hjälp av tekniken med korset och trä önskad färg, inga bilder. Broderi för flickorna kan broderas med ljusa tråd och broderi för en pojke, kan du brodera en enda färg, blå eller blå tråd. Efter broder tyget är absolut nödvändigt att tvätta pulvret i vatten vid rumstemperatur, har ångstrykjärn. 

Exempel på arrangemang för korsstygn barn (foto)

09fe51da0f2ca6XL 0986743b709a01XL 56dd35d3af5bb 656e38eb418e 742 8728b2fe90a1 190.891 414.677-a45a0-86754493-m750x740-u1dd18 28449862 12757229867d2c26490e93

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =