deskundig advies: hoe je het behang snel te verwijderen van de muren

deskundig advies: hoe je het behang snel te verwijderen van de muren

12 October 2017Om de woonkamer geven een unieke smaak te helpen nieuwe behang, maar je moet de oude verf voor hen lijmen verwijderenOm de woonkamer een unieke smaak aan nieuwe wallpaper te helpen geven, maar voordat plakken ze nodig hebt het verwijderen van de oude verf reparatie van een appartement of huis - voor een heel lange en moeizame oefening, waarbij aanzienlijke uitgaven aan energie, financiën, tijd en zenuwen. Het grootste deel neemt veel tijd voorbereiding op het reparatiewerk - nodig om de meubels te verwijderen, voor te bereiden (opruimen) de oppervlakte, te verwerven en alle benodigde bouwmaterialen en nog veel meer. Natuurlijk, hoe lager de kosten van de financiering is problematisch in deze situaties, is ook zeer moeilijk te reduceren en nerveuze spanning - mensen zijn altijd nerveus en reparatie (een stress) alleen versterkt de spanning. U kunt echter extra inspanning niet door te brengen in de voorbereiding voor de reparatie werk, vooral als de reparatie met de hand wordt uitgevoerd.


Het verwijderen van de schakelaar voor behangen

Een manier om tijd en moeite besparen is het vermogen om snel en nauwkeurig (op de kale wanden) om de achtergrond te strippen. Dit is een belangrijke stap in de inrichting van de kamers - oude behang mag niet worden overgelaten als ze zijn zichtbaar door de nieuwe vorm van de nieuwe behang deklaag plooien en rimpels, het maakt het uiterlijk van de kamer uitzicht zijn niet aantrekkelijk en niet de mogelijkheid om de muur te schilderen geven (als deze plannen zijn beschikbaar) . Daarom is het uiterst belangrijk om oude lagen volledig te verwijderen, waardoor er geen kleine strepen, die vervolgens lelijk vouw eruit zal zien.

Overgaan tot het verwijderen van behang kan pas na de demontage van elektrische schakelaars en uitlaten, om ongelukken op het werk te voorkomenOvergaan tot het verwijderen van behang kan pas na de demontage van elektrische schakelaars en uitlaten, om ongelukken op het werk te voorkomen

De volgende blik op de verschillende manieren van hoe gemakkelijk, goedkoop en zonder serieuze inspanning kan scheuren van de oude behang, is het niet schade aan de muren en de kamer veroorzaken.

Onthoud altijd dat je nodig hebt om voor te bereiden op elke klus.

Het belangrijke punt is een "leveling" van het oppervlak van de wanden, verwijdert deze alle mogelijke "oneffenheden" in de vorm van decoratieve elementen en bevestigingsmiddelen voor hen (schroeven / nagels schilderen, etc.), alsook het verwijderen van onderdelen zoals schakelaars en stopcontacten.


Het is goed te beseffen dat de schakelaar verwijderen of socket is moeilijk, in tegenstelling tot dezelfde schilderijen en andere decoraties. Het voegt complexiteit en het feit dat de schakelaars met stopcontacten zijn leven, dat is extreem gevaarlijk voor het menselijk leven (als gevolg van onjuiste of onzorgvuldige behandeling). Daarom is het belangrijk om deze potentieel gevaarlijke objecten te verwijderen, en het uitvoeren van een aantal voorwaarden aan de nederlaag van de arbeiders van elektrische schok tijdens bouwwerkzaamheden voorkomen.

Bereiding muur behangen niet alleen het verwijderen van de oude bekleding, maar afdichten van scheuren en oppervlakte egalisatieBereiding muur behangen niet alleen het verwijderen van de oude bekleding, maar afdichten van scheuren en oppervlakte egalisatie

Eigenlijk is de complexiteit van het werk en de oorzaken ervan kunnen worden onderverdeeld in verschillende fasen:  1. Verwijder voorzichtig het buitenste deel van de schakelaar / stopcontact. In de nieuwe (moderne) schakelt buitendeel bevestigd kunststof sluitingen en inspanning genoeg. Om ze te verwijderen. Ontleden de Sovjet-switches zijn waarschijnlijk een schroevendraaier nodig - schroefbevestiging wordt er gebruikt.
  2. koppel de kabel / draad voorzichtig. Contacten schakelaars / vaste aansluitingen typerend schroefverbinding, daarom noodzakelijk een schroevendraaier met een handvat van isolatiemateriaal. Koppel de draden moet men, na het ontkoppelen ze moeten onmiddellijk worden afgedicht met isolatieband of speciale krimpkous.
  3. Na het losmaken contacten verwijdert de switch / uitgang van het plaatje. Het zal ook een schroevendraaier gebruiken.
  4. De laatste stap - te snijden uit rubber of ander isolatiemateriaal cirkels met een diameter gelijk aan de diameter rozet. Daarna wordt dit materiaal wordt bedekt opening (gelijk met de wand).

Na deze voorbereidingsfase kunnen rechtstreeks naar de achtergrond te verwijderen.

Hoe kan ik oud behang snel te verwijderen van de muren

Veel mensen vragen zich vaak af, en of het behang geheel te verwijderen. Het antwoord is eenvoudig - het moet worden gedaan. Anders mogelijke opties toen de oude behang zal het uiterlijk van de kamer te verwennen, zoals hierboven beschreven, of er zijn andere, meer ernstige gevolgen.

Om van het oppervlak afwasbaar behang verwijderen, moet u de behandeling van de stof rondselOm van het oppervlak afwasbaar behang verwijderen, moet u de behandeling van de stof rondsel

Zo veel moderne behang gespannen en drogen van het lijmmengsel waardoor oude, nieuwe lagen breken of beginnen te bellen, die uiteindelijk zal leiden tot een vertraging van behang vormen.

Daarom moet uit te voeren kwaliteit reparaties reinigen van de wanden worden uitgevoerd met hun verdere voorbereiding voor het verlijmen van nieuwe wallpaper. In dit geval is het proces behangen gaan sneller en efficiënter.

moderne middelen

Onlangs, op grote schaal kreeg een mes om "schrapen" behang. Extern is 3-5 sterren straling in elke bundel wordt in het mes met de werkzijde geplaatst en de achterzijde een geschikte handgreep. Meestal worden deze tools uitgerust met speciale stickers, die hun doel te geven. Dergelijke messen heeft diepe krassen op het behang door te snijden in kleine stukjes, die dan gemakkelijk afscheuren.

De gehele procedure voor het verwijderen van behang duurt een paar uur voor een kamer van ongeveer 15-20 vierkante meter. Het enige nadeel van dit product - tupyatsya messen snel, vooral als u werkt op een betonnen of bakstenen muren. Dit nadeel wordt gecompenseerd door de lage kosten van het instrument zelf en verwijderbare messen die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft.

Geen probleem om het behang te verwijderen van de muren kan helpen de speciale vloeistof volledig is opgelost en gewassen van de oude verfGeen probleem om het behang te verwijderen van de muren kan helpen de speciale vloeistof volledig is opgelost en gewassen van de oude verf


De binnenlandse industrie na het Europees begon haar producten, die dezelfde functie als de bovenbeschreven mes produceren. De meest voorkomende binnenlandse versie van een instrument dat de verwijdering van behang vereenvoudigt - Hoofd rol met "naalden". Hiermee kunt u het behang snel te verwijderen op hetzelfde principe als dat van een mes, maar de naald is niet zo snel tupyatsya zelf mondstuk is goedkoper vervanging messen, en verwijder de behang is het niet moeilijker dan het mes. Extra voordelen omvatten de mogelijkheid om zich gemakkelijker schoon te maken uit het behang op afgelegen plaatsen (vergeleken met een mes).

Een andere optie - te kopen en toe te passen een speciaal gereedschap, dat is ontworpen om oud behang te verwijderen. In dit geval is de schil behang maakt een speciale stof die de lijm oplost, als gevolg - dan gemakkelijk afscheuren het behang.

Middelen voor het verwijderen van behang van de muren: beoordelingen

Het merendeel van de positieve beoordelingen zijn chemische stoffen. Dit is begrijpelijk - niet nodig om aanzienlijke inspanning te leveren voor het snijden wallpaper voordat je ze schoon te maken. Daarom moeten de middelen beter worden gebruikt - ze aanzienlijk tijd en energie te besparen.

Spatel is de meest effectieve instrument om oude behang met betonnen muren te verwijderenSpatel is de meest effectieve instrument om oude behang met betonnen muren te verwijderen

Messen of rollen gebruik wordt in ieder geval aanbevolen - ze kan het nodig zijn de bezuinigingen voordat verwijdering uit te voeren (het is noodzakelijk om iets vast te houden!). Reacties op deze apparaten zijn tegenstrijdig - in feite, kunt u gebruik maken en een scherp troffel of mes constructie.


Echter, veel mensen zijn sceptisch van dergelijke nieuwigheden, de voorkeur van de oude "verouderde" methode voor het verwijderen van behang.

Hoe de muren van het oude behang te reinigen

De meest bekende methode van hoe je snel te verwijderen oud behang - het is goed om ze te bevochtigen met water. Water, in dit geval, speelt de rol van een waterontharder lijm, waardoor het te zwellen en wordt het gemakkelijk om rip off het behang. Het behang moet spons of spray nat. Het gehele wandoppervlak wordt behandeld met water meerdere malen, daarna liet gedurende 15-20 minuten. Dan moeten we de spatel (bij voorkeur een geslepen) nemen en beginnen af ​​te rukken behang, ze te beschadigen eerder op verschillende plaatsen (nodig om bezuinigingen te maken).

Deze methode wordt beschouwd als een van de meest hygiënische, aangezien verwijderde het behang, de kamer is niet de moeite waard het stof en lijm deeltjes niet de luchtwegen in te voeren.

Hoe kan ik het behang van de betonnen muren te verwijderen

Vaak mensen nodig hebben om oud behang te verwijderen met betonnen muren, omdat deze bereid zijn om te schilderen. In dit geval is het noodzakelijk om niet alleen het behang, maar ook lijmresten van de wand te verwijderen.

Behang verwijderingsprocedure zelf niet wezenlijk verschillen van die hierboven beschreven, het enige verschil ligt in het feit dat na het verwijderen van behang wand wordt behandeld met speciale oplossingen, waarbij de lijm ontleden.

Hoe de afwasbaar papier snel te verwijderen van de muur

Afwasbaar behang strip off veel problematischer - ze zijn niet bang voor vocht en geen vloeistoffen doordringen tot de lijm. In feite hebben ze twee lagen - hoog (patroon) en een onderste waterdicht.

moet heel diepe sneden dat de toegang tot het oppervlak van de muur staan ​​om ze te verwijderen. In deze plaatsen moet een paar minuten om een ​​spons nat met water of een speciaal gereedschap te bevestigen. Verder is de procedure is vergelijkbaar met de vorige.

De beste remedie voor het verwijderen van oud papier behang - gewoon water, tot de gewenste temperatuur verwarmdDe beste remedie voor het verwijderen van oud papier behang - gewoon water, tot de gewenste temperatuur verwarmd

Denk niet dat deze wallpapers komen unstuck zo makkelijk als gebruikelijk - zal moeten werken.

Het is goed te beseffen dat de vloeistof goed Gerealiseerde bezuinigingen moet doordringen. Best water voorverwarmd en vochtig behang al warm water. Het is ook essentieel om het proces van het verwijderen van deze wallpapers zullen speciale apparaten die het mogelijk maken om het oppervlak van de hete stoom te verwerken stoom te versnellen.

Hoe kan ik het behang voor het schilderen van muren verwijderen

Mensen vragen zich vaak af waarom de muren zijn geschilderd lelijke vlekken? Het antwoord is heel simpel - de restanten van lijm van het behang bederven al het werk. Daarom is het noodzakelijk om deze te verwijderen. Om dit te doen, moet de wanden worden behandeld met een speciale oplossing, waarna ze moeten worden gewassen. In dit geval wordt de lijm zeker verwijderd.

Net zo gemakkelijk om oude behang te verwijderen (video)

Het is goed te beseffen dat elke fabrikant heeft een andere samenstelling van chemicaliën, zodat de regels van de applicatie die zij kunnen verschillend zijn (u moet de instructies zorgvuldig te lezen). Houd er rekening mee dat een deel van de fondsen kan gevaarlijk zijn voor een persoon met een open contact.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 95 =

map