Designprojekt av kök, vardagsrum: 10 snygga idéer

Designprojekt av kök, vardagsrum: 10 snygga idéer

12 October 2017Kombinera kök och vardagsrum sker med hjälp av arkitektoniska element som delar rummet i funktionella områdenKombinera kök och vardagsrum sker med hjälp av arkitektoniska element som delar rummet i funktionell zonySovremenny köksdesign kräver sin kombination med vardagsrummet, vilket gör utöka utrymmet och göra den mer luftig och ljus. Designprojekt av kök, vardagsrum beror på många faktorer. På sin design kan påverka rumsindelningen har antalet människor som bor i lägenheten, smakpreferenser av familjemedlemmar. Men det finns allmänna regler som bör följas vid den tidpunkt då designprojekt kök-vardagsrum skapas.


köksdesignprojekt, kombinerat med vardagsrummet: plus och minus

Utarbetandet för köket och vardagsrummet - en mycket viktig etapp för dekoration av rummet. Det är tack vare projektet kan tas hänsyn till de nyanser som i hög grad kan påverka hela atmosfären i det inre.

Det viktigaste i beredningen av projektet design - förmågan att korrekt kombinera stil, skönhet och funktionalitet. Det är viktigt att tänka igenom varje detalj: materialet och placeringen av möbler till att välja rätt belysning.

Man bör komma ihåg att en del av de åtgärder som att sanera lägenheten kan kräva tillstånd, som måste erhållas innan reparationsarbetet.

Kombinera kök och vardagsrum, bör du överväga alla de negativa aspekterna av processen: en komplex rengöring av lokalerna, närvaron av främmande lukter, avsaknad av harmoni i rymdenKombinera kök och vardagsrum, bör du överväga alla de negativa aspekterna av processen: en komplex rengöring av lokalerna, närvaron av främmande lukter, avsaknad av harmoni i rymden

Fördelar och nackdelar med det kombinerade kök-vardagsrum:


 • Väldigt ofta när kombinerat kök och vardagsrum du vill omplanering som kräver tillstånd. För gamla byggnader kan det vara svårt förfarande, i en ny byggnad för att göra det mycket enklare.
 • Spridningen av lukt i det gemensamma utrymmet är oundvikligt. Även med en salong kan bildas ihållande lukten av mat.
 • Rena rummet är svårare eftersom ett kök kräver daglig städning.
 • Det kombinerade utrymmet visuellt verkar vara större. Detta kan vara den perfekta lösningen för dekoration av lokalerna med ett litet område.
 • Kombinera kök och vardagsrum gör det möjligt att använda multifunktionella utrymme.

Moderna formgivare vet att många metoder genom vilka lokalerna inte bara kan kombinera rätt, men också för att uppfylla sin design, så att det var trevligt och samtidigt den mest praktiska.

kök designer, kombinerat med vardagsrummet: användning av möbler

Urval och installation av möbler - ett viktigt steg som måste betonas. Framgångsrika projekt kök, kombinerat med vardagsrum, beror till stor del på korrekt val av material för möbler i olika områden och deras harmonisk kombination.

Det är viktigt att komma ihåg att möbler för köket bör väljas endast med vattenavvisande och tvättbara. För vardagsrummet - möbler funktionell, praktisk och bekväm.

I köket, kombinerat med vardagsrum, bekvämt rymma en soffa, bokhyllor och öppen spisI köket, kombinerat med vardagsrum, bekvämt rymma en soffa, bokhyllor och öppen spisNär du väljer möbler är det viktigt att inte glömma hushållsapparater. Det bör kombineras harmoniskt med det. Därför är många designers använder mottagning montera teknik med möbler.

Hur man sätter möbler

 • Stoppade möbler bör fördelas på ett sådant sätt att det inte stör den fria rörligheten mellan zonerna.
 • En bra idé är att använda rörliga möbler eller konvertibla möbler. Användningen av konsoler för din TV kan spara en hel del utrymme.
 • Färger klädsel, dekoration ska vara i harmoni i alla delar av rummet.

För att utarbeta ett designprojekt för ett kombinerat kök, vardagsrum är bäst att söka hjälp från en professionell designer. Han kommer att hjälpa dig att välja heminredning, vitvaror och inredning på ett sätt som utrymmet är harmonisk, och dess utseende och funktionalitet för att möta smakpreferenser hos ägarna.

kök levande projekt i ett hus i "Provence" stil

Skapar en mysig atmosfär i det kombinerade utrymmet kommer att hjälpa landsbygden och ganska häpnadsväckande stil - Provence. Denna stil handlar om att skapa en ljus och luftig känsla.

I matsalen, gjorde i stil med I matsalen, gjorde i stil med "Provence", är det oftast ligger möbler, dekorerad med element som betonar den raffinerade skönheten i rustik stil

Normalt är denna typ som används för utformning av lands våningshus. Den kan också användas för att utforma en stadslägenhet.

Provence kommer att göra atmosfären i kök och leva en glad, festlig, otroligt bekväma och mysiga.

Tips för spelrum

 • Användningen av naturliga material;
 • Var uppmärksam på inredningen;
 • Ägna särskild uppmärksamhet till dekoration av väggar och tak;
 • Användningen av hållbara och naturliga material.

mat projekt i ett privat hem kommer att bidra till att skapa en professionell designer som känner till aktuella trender i utformningen av kombinerad utrymme.

Varianter av interiören vardagsrum-kök: zonindelning område

I lösa mat kombinera och hallen är viktigt att komma ihåg detaljer, som oundvikligen kommer att påverka verksamheten i samma utrymme.


Golvet är en viktig konstruktionsdetalj, som skiljer utrymmet i flera arbetsområdenGolvet är en viktig konstruktionsdetalj, som skiljer utrymmet i flera arbetsområden

Det är viktigt att ta hänsyn till det faktum att köket och arbetsområdet bör vara väl fördelad, annars processen av matlagning och äta en familjemedlem kan störa andra koncentrera sig på arbetet.

För att korrekt regionkod lokaler, bör du vara bekant med tekniker och nyanser som måste beaktas vid uppdelningen av rymden.

efterbehandling golvet

Separera köket från vardagsrummet kommer att bidra till att avsluta golvet. Det kan göras av olika material har olika färg och konsistens. Populär version av designen köket kakel område, och vardagsrum - golv, laminat eller matta.

Dekorera väggarna

Det är viktigt att avsluta väggarna harmonierar med golv och tak finish. Efterbehandling varje region bör skilja sinsemellan, men måste utföras i samma stil.


belysningssystem

Korrekt utformade belysningssystem kommer att bidra till att dela funktionsområde och rekreationsområde. 

Barbord - huvudkompositions kärnan tjänar gränsen mellan kök och vardagsrum, och som definierar en smidig övergång från en till en annanBarbord - huvudkompositions kärnan tjänar gränsen mellan kök och vardagsrum, och som definierar en smidig övergång från en till en annan

Du kan använda taket med infällda armaturer, glödlampor i väggen och på golvet, ljuskrona, lampskärm, vägglampor och bordslampor.

Användningen av stapeln och catwalken

Detta är ett populärt och bekvämt sätt att rymdfördelning. Mottagningen tar inte upp mycket plats, men det har en funktionell och estetisk belastning.

Användningen av separerande skiljeväggar

För att göra detta använder alla typer av skärmar, mellanväggar, räknare, väggar av glas och gipsskivor.

Användningen av möbler partitioner

Med hjälp av interiör kan distribueras arbetsplatser och rekreationsområden. För detta ändamål hyllor och bord.

Zonindelning utrymme att prestera bättre med hjälp av professionella designers. De har den nödvändiga uppsättning av kunskap, som kommer att erbjuda färdiga alternativ för snygg och effektiv kombination av utrymme.

Anslutnings kök och vardagsrum: designer tips (video)

Innan du börjar att förena de två boytor: kök med vardagsrum, projektering, projektledning framtida rymd. Kanske kommer det att krävas ytterligare tid och kostnad för att erhålla bygglov. Designprojekt bör ta hänsyn till de viktiga nyanserna av nonchalerande som interiören är ofärdiga eller överbelastad. När du gör ett kök, vardagsrum är viktigt att uppmärksamma dekoration av väggar, golv och tak, urval och arrangemang av möbler, välja inredning objekt.

Utformningen av kök, vardagsrum (foto)

7oai81byv2Y 8-1024x1024 13 15-gostinaya-s-kuxney 4fd556082c77d7c998f01b41c3d0c071 6407 151 1380561984kuhnya-s-gostinoy-13 789.803 1442665905dizayn-kuhni-gostinoy-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 90

map