Designa ett litet sovrum, nya idéer

Designa ett litet sovrum, nya idéer

12 October 2017Även i ett litet sovrum kan skapa en vacker interiör, som kommer att regera mysig och varm atmosfärÄven i ett litet sovrum kan skapa en vacker interiör, som kommer att regera atmosferaSpalnya mysig och varm - det är den plats där du vill att luta sig tillbaka och slappna av. Sovrum - det är en mini-värld i lägenheten där allt måste vara perfekt. Det är nödvändigt att närma sig utformningen av detta rum med hela ditt förstånd, sätta en bit själ i det här rummet. Det var i sovrummet, tillbringar vi en stor del av våra liv, och det bör vara som de själva.


Litet sovrum design som är enkel och lätt

Först måste du skapa ett sovrum projekt för att veta i förväg, det är där det ska vara. Planering - är inte lätt, särskilt när det gäller det inre av ett litet sovrum. Naturligtvis först och främst måste vi känna området av rummet, i det här fallet vet vi att små stora sovrum, och det betyder att vi behöver små stora delar av inredningen.

Det finns en cabriolet möbler, två i en: en säng, som om så önskas kan "vända" på arbetsplatsen, garderob-säng, och andra. Sådana produkter passar perfekt i inredningen av mini-sovrum, enkelt och bekvämt. Det finns också våningssängar på första våningen - arbetsplatsen, med lådor och hyllor där man kan sätta en dator, skrivare, placera handledning. Modern teknik förenklar uppgiften arrangemang av små rum.

Sovrum liten rummets storlek är det bäst att plocka upp en snygg möbel transformatorSovrum liten rummets storlek är det bäst att plocka upp en snygg möbel transformator

Möblerat tydlig: säng, garderob, bord.

Nu, för att ge en unik och lägg till "smak" du behöver lägga till något till detta:


 • Flowers (i krukor på fönsterbrädan, i vaser);
 • En bild med din favoritbild;
 • Ovanliga tapeter, vilket ger en unik stil till din smak;
 • Mjuk stoppad pall som att sitta och glömma;
 • Bokhylla med dina favorit publikationer.

Alternativ, som nämnts ovan - en enorm uppsättning. Det bör förstås att ett sovrum - det är den plats där det bör finnas en känsla av lugn och enkelhet. Om du inte vill att uppfinna något svårt - detta alternativ är för dig.

Hur man lämna ett litet sovrum som hon verkade mer än

Vissa människor behöver för att visualisera sin lägenhet, men små i storlek, verkar vara större. Den idealiska lösningen är att planera i ljusa färger.

Till ett litet rum verkar visuellt större, bör det göras med hjälp av ljusa nyanser av tapeterTill ett litet rum verkar visuellt större, bör det göras med hjälp av ljusa nyanser av tapeterDet är de ger rummet en slags större än den faktiskt är. Dessutom kommer ljusa färger hjälpa bli av med känslan av trängsel möbler objekt.

Det kommer också att vara lämpliga garderober, eftersom de tar liten plats.

Designa ett litet sovrum i en lägenhet i en tematisk stil foto

Det finns människor mycket passionerade om något. Oavsett om det är universum «Star wars», World of Harry Potter eller något annat. Då ska du ordna sovrum i stil med den älskade universum. Projektet är ett sovrum mycket mer komplicerat, eftersom det är nödvändigt att ta hänsyn till de minsta detaljerna. Antag att detta är ett sovrum fan fantasy spelet World of Warcraft. Normal sängen? Nej, inte här. Säng i en drake mun? Den mest det. Ljusstakar av skallar? Stor. Dörröppning som Dark Portal? Underbart. Och sånt.

Om du har en sådan entusiasm för att ordna rum i stil med ett favoritspel / bok / film det - bra! I detta rum är alltid ett nöje att vara.

Sovrum var bekväm, är det nödvändigt att dra upp till din personliga smakSovrum var bekväm, är det nödvändigt att dra upp till din personliga smak

Sovrum-bilder

Du kan inte särskilt tänka och förvandla sovrummet till statskassan av de bästa ögonblicken i livet.

Ett stort antal olika storlek tavelramar med glas, målningar, porträtt, sängkläder, som visar en mosaik av baby bilder. Övernattning i sovrummet av denna typ, eller åtminstone varit där 10 minuter, kan du helt koppla av och ta ett dopp i en värld av olika faser av lägenheten ägaren bor.

Underbart, eller hur? I dessa rum kan användas möbel- transformator, mini-bord och mycket mer. Arrangemang i detta fall ger en stor sträcka av fantasi.

Sovrum design i någon stil

Naturligtvis kan du ordna ett sovrum, och faktiskt alla rum i lägenheten i individuella stilar, vare sig provence, klassisk eller andra. Enligt detta alternativ inte kräver mycket fantasi, kan allt göras på en mall, men detta bara inte kommer att fungera sämre. Om du ser alla detaljer för den valda stilen dig, sedan komma mycket intressant sovrum.


En separat punkt bör ägnas åt belysning sovrummet:

 1. Företräde bör ges till användningen av omgivande ljuskällor, hjälper till att förbereda sig för sängen.
 2. Design av belysning, oavsett ljuskrona eller vägg lyktor, beroende på ditt val av rum stil.

Det viktigaste i alla miljöer - harmoni.

Belysning i ett litet sovrum har en särskild roll, så han bör ges maximal uppmärksamhetBelysning i ett litet sovrum har en särskild roll, så han bör ges maximal uppmärksamhet

Bakgrund. Ange bakgrund - det är där den verkliga utrymme för fantasin. Beroende på vilken typ av tapeter kan vara helt annorlunda - kan klistras på väggarna bilder av livet, kan du göra tapeten som hela bilden, storleken på väggen, om väl? Naturligtvis kan du inte hänga tapeter och måla väggarna. I det här fallet öppnas en enorm flygning av fantasi.


Du kan helt enkelt måla väggarna i en färg, och du kan stänga av väggen till en vacker äng, skogsbrynet, i allt, det viktigaste - viljan att ge det unika i deras sovrum.

Tak. Ideal - tak. Det kommer att vara relevant att veta varifrån kom idén om undertak. I själva verket har de tak börjat använda under en längre tid, naturligtvis inte i den form som nu är känt för oss, men de kom till oss från antikens Grekland och Rom, som var i bruk vid de rika och ädla människor. Huvud plus undertak - dölja defekter bildade på huvud taket. Det är också en förklädnad allehanda rör, ledningar och så vidare. Viktigt den tid som behövs för att installera denna typ av tak tar relativt sett mindre. Den största fördelen - en sträcka tak du är i fara att bli översvämmade grannar ovan! Det kan nämnas felaktig installation av nackdelar. Lita installation behöver beprövade experter, annars kommer detta vara ett stort problem.

Golv. De bästa utföringsformerna i denna riktning är laminerade och mattan. Laminat uppfann inte så länge sedan, 1977 i Sverige.

Det mest praktiska och populärt alternativ för golv är linoleum i sovrummetDet mest praktiska och populärt alternativ för golv är linoleum i sovrummet

Pros laminat:

 • Den relativt lågt pris;
 • nötningsbeständighet;
 • Enkel installation;
 • Care inte kräver mycket ansträngning;
 • Tsvetoustoychiv.

Av de minus kan noteras: (! Svullen laminat - det är en katastrof) användning av kemiska komponenter i tillverkningen, fuktkänslighet.

Pros matta:

 • Förmåga att absorbera och dämpa ljud (promenad från fallande föremål);
 • För rengöring med hjälp av en enkel rengöringsmedel eller rengöringsmedel;
 • En mängd olika alternativ.

Bland de få nackdelar: ofta den behöver för att rengöra, inte tolererar fukt, är det svårt att härleda fläckar. I allmänhet är mattan lämplig för att skapa en hemtrevlig atmosfär mest. Det är värt att notera denna typ av golv, linoleum, parkett, kakel.

Valet beror på den valda rum stil, om inredningen kan du välja en matta eller laminat - är det bästa alternativet för golv.

Utformning av ett litet sovrum (video)

Återigen, de flesta av de lösningar beror på din strategi för att utforma sovrum och inredning val. Från detta och behovet av att göra en start. Ingen kan säga exakt vad du behöver och vad som kommer att attrahera större. Allt du kan göra - är att vägleda och förklara de tekniska aspekterna av vad som gjordes i rätt riktning. Det viktigaste att komma ihåg att ett sovrum - det är den plats där varje person tillbringar en stor del av sitt liv. Och det beror på varje individ, oavsett om det är en grå litet rum, eller den plats där vill komma tillbaka igen och igen. 

Litet sovrum konstruktion (inredning foto)

9min15 318 443 7368 8361 11495 18309 19304 16978016 53103

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76

map