Design små sovrum 12 kvadratmeter. M: stil idéer och foton

Design små sovrum 12 kvadratmeter. M: stil idéer och foton

12 October 2017Korrekt utvalda interiör även små sovrum gör en bekväm och elegantKorrekt utvalda interiör göra ännu ett litet sovrum och ett mysigt litet rum stilnoyPri reparation uppstår många problem. Det är nödvändigt att funktionellt fylla rummet, det inte miste om komfort och inte vända sovrummet till fler små och rörig rum. Sovrum - lounge, privat utrymme. Trots att sovrummet mer intima rum och gäster ser sällan kommer dit, får vi inte glömma att upp i sovrummet atmosfären kommer att ange tonen för ditt humör.


Själva utformningen av sovrum 12 kvadratmeter. m: bild

I sovrummet kommer vi att gå i pension, koppla av, umgås med nära och kära. Det första vi ser när de vaknar - det är vårt sovrum. Känslan av lätthet i rummet måste förbli även efter reparationer och anpassning av alla tillbehör och accenter. Du kan alltid ändra något, även de minsta rummet efter avsiktlig reparation är en favorit för privatlivet.

Gör sovrum inredning kan vara harmonisk med hjälp av praktiska möbler och vacker inredning elementGör sovrum inredning kan vara harmonisk med hjälp av praktiska möbler och vacker inredning element

Till inredningen sovrummet var tydlig och modern, är det nödvändigt att välja:

 • stil;
 • Färgskala;
 • Nödvändiga möbler.

Sovrum design kan vara vad som helst, kan det skapa en designer utifrån kundens önskemål, han eller rum värd, det spelar ingen roll. Det viktigaste att komma ihåg att oavsett vad stil med framtiden för rummet inte valdes, alla rekommendationer för reparation av små sovrum är bindande.


Innan reparationen bör ta hänsyn till alla parametrar för en framtida sovrum. Först, som kommer att vara värd? Kommer det här barnet? Eller ett rum av en tonåring? Eller rummet kommer att vara en fästning för hjärtat av ett ungt par? För det andra är det mycket viktigt att formen på rummet. Det kan vara smal rektangulär, kan vara fyrkantig. För det tredje finns det ett sovrum med en balkong eller loggia. Kommer det att vara möjligt att expandera rummet.

Färgsättning sovrum 12 kvadratmeter. m i stil med en framgångsrik

Det enklaste sättet att göra ett litet sovrum 12 m2 praktiska, bekväma och funktionella innehåll - zonindelning. Det klassiska sättet att zonindelning av deras hem - utforma väggarna i olika stilar. Ljusa nyanser kan vara närvarande i kontorsområdet, och mer passionerade nyanser såsom rött, i en zon av vila och sömn. Kanske ordna stil i beige färg. Plain sovrum i beige design ser snygg.

De mest framgångsrika lilla sovrummet ser ut i beige färgDe mest framgångsrika lilla sovrummet ser ut i beige färgDen blå färgen kommer att göra atmosfären i sovrummet, som ligger på den södra sidan, en kylare, och det azurblå toner kommer att utöka utrymmet.

Mjuka nyanser av grönt, naturläkemedel traditionellt anses lugnande. Sovutrymme i en sådan bra färg som lämpar sig för avkoppling. Färgen på passion - rött och dess nyanser, trots att de är mörka, bara att vara närvarande i det inre av sovrummet om befälhavaren och husmor i rummet - en passionerad natur.

En romantisk naturer passar rosa och lila sovrum design. Olika blomfärger. Tilldelning av olika kvadrater av ljus, är ett effektivt sätt att separera olika delar av funktionalitet. Kanske användningen av separerande konstruktioner, väggar, men när den används för att uppmärksamma det material som de görs. Alla material som används väljs företrädesvis lätt struktur. Du bör undvika mycket skrymmande och massiva strukturer.

Design Idéer sovrum 12 kvadratmeter. m: en behörig reparation

Den huvudsakliga idén med utformningen av tolv meter sovrum, med fokus på det visuella och eventuellt utbyggnaden av verkliga rymden.

expandera visuellt utrymme i sovrummet, kan du använda spegelytorexpandera visuellt utrymme i sovrummet, kan du använda spegelytor

Huvudfärgregel - ljus ökningar och minskningar mörkret:

 1. Kalla nyanser föredragna, till exempel, blå, utrymme kommer att expandera, och det kommer att minska orange.
 2. Du kan använda raka linjer, mörka fläckar, kontrast cut utrymme. Visuellt rätt rum rektangel är uppdelad i delar, ömsesidigt uteslutande.
 3. Undvik alltför tydliga färgkontraster. En kontrast detalj kan omintetgöra alla ansträngningar för att utöka utrymmet.

Används för att öka sin hem - ljus. Ljus kommer inte bara att skapa trivsel i sovrummet, men kommer att avslöja allt utrymme i rummet. Om solljus inte kommer in i tillräcklig mängd, uppmärksamma artificiell belysning.

Bli av med skräp. Speciellt memorabilia, naturligtvis, kan du lämna, men inte försöka fylla alla tillgängliga centimeters prydnadssaker. Minsta mängd uppgifter.

Avsevärt bidra till att öka sovrum ljust golv och tak. Med hjälp av en färg politik i utformningen av väggar och tak, expanderar du rummet. utrymme spegel isär. Inköp möbler gjorda av glas och speglar, spegelplattor täcker väggarna, och du kommer att se ett mirakel.


Smal mysig design litet sovrum 12 kvadratmeter. m

Om problemet med ett litet område kan läggas till och utgör fortfarande ett problem lokaler. Room rektangulär, smal, långsträckt ytterligare förvärrar situationen en liten fyrkant. Det enda sättet verkar visa sig vara separation av den smala rummet i två funktionella zoner. Denna metod verkar vara äkta, men lämpar sig för ett stort rum.

Vackra och högkvalitativa belysning kan göra sovrummet mer mysiga och bekvämaVackra och högkvalitativa belysning kan göra sovrummet mer mysiga och bekväma

Rädda situationen kan vara några designtekniker, varigenom utrymmet blir bekväm. Huvuduppgiften - av rektangulär form för att göra en kvadrat. Helt enkelt ta bort fokus från de långa väggarna och markera kort.

Design Idéer:


 1. Soffa Soffa. Denna metod delar rummet i två delar, monteras i kombination med ett soffbord, vänder ett vardagsrum. Om soffan kommer att demonteras, blir en del av rummet ett sovrum. Om det kombineras med en dator bord, du får ett rum. Nödvändig utrustning bara stå plats på den.
 2. färg zonindelning. Med hjälp av en glad och rika färger i sovrummet området, och grädde och beige i en annan zon, visuellt avgränsa utrymme.
 3. Lighting. Mindre upplysta sidan av sovrummet är att ge en ljus och ljus, enfärgat tapet med en liten figur. den mörka sidan av belysningen ska maximeras.
 4. Ljus parkett. För att dra maximal nytta av effekten av ljust golv måste parkett panel läggas vinkelrätt mot längden av väggen.
 5. Möbler längs kortväggen.
 6. Podium. Konstruera pallen, med en glidande lagersystem nedan. Denna design kan också vara en riktig sleeper, bara om en madrass design och dekorera kuddar.
 7. Fototapet bör tonvikten läggas på kortväggen. Långväggen, skall förbli neutralt.
 8. Speglar. Inte engagera sig spegelytor, på grund av den mysiga rum, kan rummet förvandlas till en dance hall.

Interiören i ett litet sovrum i ett privat hus på 12 kvadratmeter. m: bild

Lyckliga ägare av privatbostäder har råd att använda sovrummet för andra ändamål. Inget behov av att lagra i ett litet utrymme funktionerna i flera rum. Förvaringsutrymmen i form av huset, som regel, tilldelas separata rum. Privata hus projektet innebär individuellt förhållningssätt.

Vid sovrum måste vara uppmärksamma på även de minsta detaljerna i inredningen, för att göra stämningen i rummet och en minnesvärd hemVid sovrum måste vara uppmärksamma på även de minsta detaljerna i inredningen, för att göra stämningen i rummet och en minnesvärd hem

Således är antalet rum och deras funktionalitet planeras i förväg.

Sovrum i ett hus kan ordnas kategoriskt skiljer sig från den allmänna stämningen av stil. I detta rum är det möjligt att realisera allt sina fantasier, eftersom det inte finns något behov av att försöka att visuellt utöka utrymmet så mycket som möjligt. Det räcker med att göra rummet ljusa, bekväma, koncis.

Hur man lämna ett litet rum på 12 meter

Grundläggande konstruktionsprinciper vi redan har diskuterat, och vad man ska ordna ditt hem, och inte röra upp med effekten av den genomtänkta inredningen?

För ett litet sovrum, experter rekommenderar att välja en kompakt, men funktionella möblerFör ett litet sovrum, experter rekommenderar att välja en kompakt, men funktionella möbler

rekommendationer:

 • Den maximala göra plats. Använd de inbyggda lampor och ljuskronor, inte sänglampor och massiva lampor.
 • Multifunktionella möbler. Den moderna marknaden erbjuder en mängd olika modeller av möbler. Om du inte plocka upp i masmarkete, för dig att uppfylla någon fantasy möbler. Till exempel, fästa hyllan i väggen, som kan användas som sängbord.
 • Litet rum - för en liten möbler. Glöm massiva garderober, stor hörnsoffa och stolar i satsen.
 • Gör det mesta av allt utrymme. Till exempel, under dörren till rummet, kan du hänga en del saker bara fästkrokar.
 • Sängen är bättre att välja, så att det inte bara sova, men också ett sätt att hålla saker även sängkläder och kuddar. Eller att prydligt ordna säng eller dölja, till exempel, drog ut ur nisch. Undvik massiva headboard i sängen.
 • Luftmadrass är mycket bekväm att använda som en säng. Bara blåsa bort den när den inte behövs.
 • Skrivbord kan skruvas fast i väggen och användas för andra ändamål eller för att butikshyllorna.
 • Skåp kan också fästas ovanpå.
 • Hyllor och möbler, välj vinkel till varje hörn av ditt hem var fylld med funktionellt.
 • I stället för en massiv skåp i väggen med hjälp av en enkel hängare för förvaring.
 • Gardiner bör omge fönstret, speciellt om det är stort. Ersätta tät väv ljus tyll.

Bara hjälpa minimalistisk inställning. Använd inte för många små detaljer.

Fabulous Design Barns sovrum 12 kvadratmeter. m: app

Skapa inredning i en liten plantskola, måste du bestämma om du verkligen kommer att öka i rummet (max utsläpp av utrymme) eller kommer det att öka den visuella. Om du väljer att använda en remsa av interiören, kom ihåg att visuellt ökar horisontella längden och den vertikala bredden på rummet. Ljusa fläckar kan äta allt ledigt utrymme visuellt.

Barnens sovrum kan ordnas i en saga stil, dekorera ett rum med ljus inredningBarnens sovrum kan ordnas i en saga stil, dekorera ett rum med ljus inredning

Däremot barnkammare inte acceptera den tråkiga beige, vita toner. Design barns sovrum, men små, bör innehålla ljuspunkter, saftiga bilder, följa logiken i användningen av färg och visuell dem noga för att få resultat. Bright element ger interiören vitalitet och gör det intressant.

När du väljer färger och möbler i ett barns sovrum, glöm inte om hans ålder.
varma lugna färger rekommenderas för barnet. Mörkläggningsgardiner för fönstren kommer att blockera alltför starkt solljus. Inredning för barnet vid en ålder av 3 år kräver mjuk och varm matta. Till barnet var bekvämt att krypa på golvet.

I en tid när barnet börjar att utforska världen, bör du komma ihåg om dess säkerhet. Välj möbler med rundade kanter. Stor glädje för barnet att vara kreativ zon, förmågan att dra på en stor duk, troligen på special tapet eller står.
Vid utformningen av inredningen för skolbarns med stor omsorg bör vidtas för att arbetsområdet för barnet. Området där barn tillbringar den maximala mängden tid att göra lektioner, läsa, utveckling, bör vara väl upplysta. Stolar bättre att välja med justerbara ben.

Utformningen av rummet för flickor kan vara närvarande fjärilar, blommor, hjärtan. Blått och cyan anses vara den bästa för pojkarna. Temat för rymdfarkoster och marin design - som traditionellt anses lämpligt för pojkar.

Vi konstruktions litet sovrum 12 kvadratmeter. m (video)

Om du inte röran i rummet med möbler, korrekt användning av färgkombinationer, sovrum yta på 12 m2 kan anses vara tillräckligt för att sovrum ett och möjligen flera barn.

Design små sovrum 12 kvadratmeter. m (inredning foto)

1-16 2-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd 9-40 12kvm1 469 15-33 940 11250 11350 1139

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 72 =

map