The BlogÖppen spis i vardagsrummet ger inte bara värme, utan också gör rummet mysigt, vilket bidrar till andliga samtalÖppen spis i vardagsrummet ger inte bara värme, utan också gör ett mysigt rum, vilket bidrar till andliga samtal Få har inte drömt på en gång eller drömmer nu om din egen mysig och varm vardagsrum med öppen spis. Man tror att detta är det nödvändigt att ha ett stort lyxigt hus, men det är det inte. Eldstaden kan vara ett trevligt komplement till det inre, även den vanliga staden lägenheten, som alla vet, moderna designers och människor tittar på modetrender i det inre.


Samtida öppen spis i vardagsrummet

Länge sedan eldstäder fanns endast tillgänglig för ägare av småhus, men även i dessa hem bör vara en hel del olika preparat har utförts, till exempel, att stärka golvet, som arbetar på ritning och andra aktiviteter. Allt detta är bäst avgörs av proffs som vet exakt hur och vad man ska göra.

Men många moderna människor lever i flerbostadshus och liksom kan inte råd med en sådan lyx, men det är det inte.

Modern teknik gör det möjligt att installera en eldstad som helst, även i ett litet vardagsrum, även i sovrummet. Kom till hjälp av en elektrisk spis. Han dök upp på marknaden relativt nyligen, men det är redan i stor utsträckning används i inredning.

Speciellt ser vacker öppen spis i vardagsrummet i den klassiska, omgiven av en naturstenSpeciellt ser vacker öppen spis i vardagsrummet i den klassiska, omgiven av en natursten

Denna spis är inte bara säker och bekväm, men liksom hans "riktiga" förfäder kommer att göra vardagsrummet en mysig och varm så att en levande kommer att vilja återvända gång på gång. Jag tycker om det här, och yngre och äldre generationer av familjen och släktträffar och middagar blir dubbelt roligt.


variationer av elektriska spisar

  1. En bärbar elektrisk värmare. Bekvämt för dem som behöver bära eld från rum till rum eller till exempel, transport från lägenheten till stugan eller herrgård.
  2. Vägg eldstäder. Mest liknar den klassiska öppna spisen med en skorsten, de är också byggas. För denna typ av värmaren behöver utrymme, nämligen en nisch i väggen där den öppna spisen kommer att installeras.
  3. eldstad portal - är elektriska spisar med möjlighet att simulera en verklig brand.
  4. Elektrisk spis hörnet. En av de mest populära typer av moderna eldstäder. Det beror på att denna modell kommer att kunna hitta en plats i någon del av vardagsrummet med någon inredning.

Om det inte finns någon önskan att köpa ved till öppna spisen och titta, och titta på elden på kvällarna som är idealisk för elektrisk versionOm det inte finns någon önskan att köpa ved till öppna spisen och titta, och titta på elden på kvällarna som är idealisk för elektrisk version

Som ni kan se, om du vill kan du hitta någon öppen spis som du vill, och så att det är ekologiskt passa in i designen av vardagsrummet, om det är en lägenhet, villa eller privata hus.

Vi går med i tiden: vardagsrum med öppen spis konstruktion

vardagsrum med öppen spis konstruktionen uppfyller de önskemål många människor, särskilt de som gillar diskret, elegant klassiker. Elektriska spisar, samt riktiga eldstäder i perfekt harmoni med varma toner av möbler i massivt mörkt trä.Sådana kombinationer ser utmärkt i både privata hem och lägenheter. I varje design kan tillämpas på elektrisk spis.

Öppen spis i vardagsrummet ser bra ut på en bakgrund av vita väggar, eftersom all uppmärksamhet är fokuserad på detÖppen spis i vardagsrummet ser bra ut på en bakgrund av vita väggar, eftersom all uppmärksamhet är fokuserad på det

Allt detta på grund av utformningen av den öppna spisen kan vara helt annorlunda. Eldstaden kan trimmas metall, marmor eller annan natursten. Det vill säga, en eldstad kan vara slagen även i inredningen i stil med högteknologiska utan problem. Och ändå, ofta utforma vardagsrum med öppen spis är oftast inredda i en lantlig stil. I ett så stort antal levande råder trä: parkettgolv, massivt trä möbler, ibland, väggdekor i form av lister. Det kan konstateras att ägarna av moderna lägenheter kommer att göra ditt vardagsrum, det skapades inte i vilken konstruktion utan problem, ännu mer mysig, elegant och varm på grund av den öppna spisen. I sådana hus gästerna noterade omedelbart stilen på huset ägare.

Moderna eldstäder i det inre av vardagsrummet: instrumentenheten

Den nuvarande, 2017, kännetecknas av det faktum att fler och fler ägare av hus och lägenheter föredrar komfort som lätt kan åstadkommas genom att sätta det inre av den öppna spisen. Men först och främst för att korrekt välja en elektrisk spis, måste du bekanta dig med hur det fungerar. Det kan hjälpa att välja en modell som inte bara är vacker, men också med god funktionalitet.

Alla elvärmare inkluderar:

  • Värmeelement - ett slags hjärtordning;
  • Styrenheten - inte mindre viktig del av värmaren, utan arbete eldstaden kommer malovozmozhna;
  • huset;
  • Dekorativa detaljer i den öppna spisen.

Nära eldstaden, är det önskvärt att anordna bekväma möbler till varje natt för att kunna bekvämt njuta av det med en kopp hett kaffeNära eldstaden, är det önskvärt att anordna bekväma möbler till varje natt för att kunna bekvämt njuta av det med en kopp hett kaffe

Som redan nämnts är det viktigaste elementet i den öppna spisen ett värmeelement, det är tack vare honom, enheten genererar värme och skapar komfort i vardagsrummet. Ett sådant element kan vara en rörformig eller spiral.

Värmeelementet är isolerat från skärmkåpan av eldstaden, varvid huset är inte uppvärmd och det finns ingen fusion av dess material.

Värme distribueras runt rummet tack vare den inbyggda fläkten kör varm luft. Styrenheten behövs också för den öppna spisen, eller snarare att kontrollera den. Detta är nyckeln till arbetet den öppna spisen. Samtidigt kan man inte förneka betydelsen av huset, är det nödvändigt att inte bara "interna" brand täcktes, men också fungera som skydd för miljön. En dekorativa element kommer att hjälpa enheten att framgångsrikt passar in i någon inredning.


Installation av utrustningen i en modern interiör vardagsrum med öppen spis

Oavsett om det är en verklig brand eller elektrisk, är det bäst att lita på installationen av en specialist som vet exakt hur allt ska göras, vilka problem kan uppstå under installationen, och hur man kan lösa nya problem snabbt och effektivt. Men i så fall, om du måste ta itu med att installera ditt eget, måste du veta hur man gör det rätt, vilket är nödvändigt för att förbereda och så vidare.

Det enklaste sättet är fallet med monterad väggmonterad och hörn spis, bara för deras installation kräver en monteringsuttaget och vid den punkt där den avsedda platsen för den öppna spisen.

Hittills mycket ursprungliga uppsättningen TV över den öppna spisenHittills mycket ursprungliga uppsättningen TV över den öppna spisen

Svårare det kommer att utföra installationen inbäddade elektriska spisen. Normalt denna så kallade portal eldstäder, och därför innan du installerar den öppna spisen, måste du skapa portalen sig i en vägg nisch.

Normalt är portalen gjord av gips, efter redan utvecklade ritningar och planer. Grundval av den framtida portalen är metallprofiler, vilka är fixerade direkt till drywall ark. Sammanfattningsvis alla erhållna portal primas sömmar shpatljujut ark. Det finns en inriktning av anordningen. Nära måste vara uttaget. Därefter kommer skede av design, dekoration av portalen. Detta steg beror på önskemål från ägarna, deras idéer om levande stil. Trim kan tjäna en mängd olika material, från träpaneler och olika typer av natursten efterbehandling och dekorativa texturerat gips, dekorativa paneler och metallic finish, i form av galler, rullar och andra objekt, beroende på fantasi och kapacitet kunder och smed färdigheter.


vardagsrum med öppen spis konstruktion (video)

Sammanfattningsvis vanligt designers föredrar att placera den öppna spisen i vardagsrummet av sammansättningen i mitten av väggen, så att framför honom fanns inget ljus. Runt elden, oftast placerade stolen, soffa eller stolar, vilket skapar en mysig "hörn" för familjesammankomster.

Alternativ för inredning vardagsrum med öppen spis (foto)

0aa0098f9b730b3b34608b6626fdeb24 000.008 26 37 -516ef47f95b9fa71872a8afadbce4f345039f0ac 10056 23049 1466875 813008912 BankoboevRugostinayaskaminomvkorichnevomtone

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 1