Design Ideas leven: Photo-2017, moderne open haard en zijn rol

Design Ideas leven: Photo-2017, moderne open haard en zijn rol

12 October 2017Open haard in de woonkamer zorgt niet alleen voor warmte, maar maakt ook de ruimte gezellig, wat bijdraagt ​​aan de geestelijke gesprekkenOpen haard in de woonkamer zorgt niet alleen voor warmte, maar maakt ook een gezellige kamer, die bijdragen aan de geestelijke gesprekken Weinig droomt er niet in een keer of dromen nu over je eigen gezellige en warme woonkamer met een open haard. Er wordt aangenomen dat deze het nodig is om een ​​grote luxe huis te hebben, maar het is het niet. De open haard kan een mooie aanvulling op het interieur, zelfs de gebruikelijke appartement in de stad zijn, zoals iedereen weet, de moderne ontwerpers en mensen kijken naar de mode trends in het interieur.


Hedendaagse open haard in de woonkamer

Sinds lang open haarden waren alleen beschikbaar voor eigenaren van particuliere huizen, maar zelfs in deze huizen moeten zijn, veel verschillende preparaten zijn uitgevoerd bijvoorbeeld het versterken van de vloer, die op de tekening en andere activiteiten. Dit alles wordt het best overgelaten aan professionals die weten precies hoe en wat te doen.

Toch, veel moderne mensen wonen in flatgebouwen en dergelijke, kunnen zich niet veroorloven zo'n luxe, maar is het niet.

Moderne technologieën maken het mogelijk om een ​​open haard overal installeren, zelfs in een kleine woonkamer, zelfs in de slaapkamer. Kom naar de hulp van een elektrische open haard. Hij verscheen op de markt relatief recent, maar het wordt al op grote schaal gebruikt in het interieur.

Vooral ziet er prachtig open haard in de woonkamer van de klassieke, omgeven door een natuurstenenVooral ziet er prachtig open haard in de woonkamer van de klassieke, omgeven door een natuurstenen

Deze open haard is niet alleen veilig en comfortabel, maar evenals zijn "echte" voorouders de woonkamer een gezellig en warm te maken, zodat een levend zal willen terugkeren keer. Het bevalt me ​​hier, en jongere en oudere generaties van de familie en familiefeesten en diners dubbel plezierig.


variaties van elektrische haarden

  1. Een draagbare elektrische kachel. Handig voor degenen die behoefte hebben om het vuur van kamer naar kamer of bijvoorbeeld, bezighouden met het vervoer van het appartement naar het huisje of landhuis.
  2. Wand open haarden. De meeste vergelijkbaar met de klassieke open haard met een schoorsteen, zijn ze ook gebouwd. Voor dit type van de kachel vergt ruimte, namelijk een nis in de muur waar de open haard wordt geïnstalleerd.
  3. open haard portal - is elektrische haarden met de mogelijkheid om een ​​echte brand te simuleren.
  4. Elektrische open haard hoek. Een van de meest populaire vormen van de moderne open haarden. Dat komt omdat dit model in staat om een ​​plaats in een deel van de woonkamer met elk interieur ontwerp vinden.

Als er geen verlangen om te kopen brandhout voor de open haard en kijk, en kijk naar het vuur in de avonden, zoals de elektrische versie is bij uitstek geschiktAls er geen verlangen om te kopen brandhout voor de open haard en kijk, en kijk naar het vuur in de avonden, zoals de elektrische versie is bij uitstek geschikt

Zoals je kunt zien, als u dat wilt, kunt u een open haard naar wens te vinden, en zodat het organisch is passen in het ontwerp van de woonkamer, of het nu een appartement, villa of woonhuis.

We gaan met de tijd: woonkamer met open haard ontwerp

woonkamer met open haard ontwerp voldoet aan de wens van veel mensen, vooral degenen die graag ingetogen, elegant, klassiek. Elektrische haarden, evenals echte open haarden in perfecte harmonie met de warme tinten van het meubilair van massief donker hout.Dergelijke combinaties zal zien uitstekend in zowel de particuliere woningen en appartementen. In elk ontwerp kan worden toegepast op de elektrische open haard.

Open haard in de woonkamer ziet er goed uit op een achtergrond van witte muren, omdat alle aandacht is gericht opOpen haard in de woonkamer ziet er goed uit op een achtergrond van witte muren, omdat alle aandacht is gericht op

Dit als gevolg van het ontwerp van de open haard alles kan heel anders zijn. De open haard kan worden bijgesneden metaal, marmer of andere natuurlijke stenen. Dat wil zeggen, een open haard kunnen bieden, zelfs in het interieur in de stijl van high-tech zonder problemen. En toch, vaak ontwerpen woonkamer met open haard meestal zijn ingericht in een landelijke stijl. In een dergelijk groot aantal van het leven heerst hout: parketvloer, massief houten meubilair, soms, muur decor in de vorm van lijsten. Geconcludeerd kan worden dat de eigenaren van moderne appartementen uw woonkamer zal maken, het was niet gemaakt in welke ontwerp zonder enige problemen, nog gezelliger, stijlvol en warm te wijten aan de open haard. In dergelijke huizen nota genomen van de gasten meteen de stijl van de huiseigenaren.

Moderne open haarden in het interieur van de woonkamer: het instrument apparaat

De huidige 2017, wordt gekenmerkt door het feit dat steeds meer eigenaren van huizen en appartementen de voorkeur aan comfort, die gemakkelijk kan worden bereikt door het instellen van het interieur van de open haard. Maar in de eerste plaats, om volledig te kunnen kiezen voor een elektrische open haard, moet je jezelf vertrouwd te maken met hoe het werkt. Het kan helpen om een ​​model dat is niet alleen mooi, maar ook met een goede functionaliteit te kiezen.

Elke elektrische kachel bestaat uit:

  • Verwarming element - een soort van hart-apparaat;
  • De controle-eenheid - niet minder belangrijk onderdeel van de kachel, zonder het werk van de open haard zal malovozmozhna;
  • huisvesting;
  • Decoratieve details van de open haard.

Bij de open haard, het wenselijk om comfortabel meubilair regelen om elke avond is het in staat zijn om comfortabel te genieten van het met een kop warme koffieBij de open haard, het wenselijk om comfortabel meubilair regelen om elke avond is het in staat zijn om comfortabel te genieten van het met een kop warme koffie

Zoals reeds vermeld, het belangrijkste element van de open haard is een verwarmingselement, het is dankzij hem, het apparaat genereert warmte en zorgt voor comfort in de woonkamer. Een dergelijk element kan een buis- of spiraalvormig zijn.

Het verwarmingselement wordt geïsoleerd van het schild behuizing van de haard, waarbij de behuizing niet verwarmd en er geen versmelting van het materiaal.

De warmte wordt verdeeld over de ruimte dankzij de ingebouwde ventilator, het besturen van warme lucht. De controle-eenheid is ook nodig voor de open haard, of liever om het te controleren. Dit is de sleutel tot het werk van de open haard. Op hetzelfde moment, kan men het belang van de behuizing niet ontkennen, is het noodzakelijk niet alleen voor "intern" brand werden gedekt, maar ook dienen als bescherming voor het milieu. Een decoratieve elementen zal het apparaat met succes te passen in elk interieur te helpen.


De installatie van de apparatuur in een modern interieur woonkamer met open haard

Of het nu een echte brand of een elektrische, is het het beste om de installatie van een specialist die weet precies hoe alles moet worden gedaan, welke problemen zich kunnen voordoen tijdens de installatie, en hoe u opkomende problemen snel en efficiënt op te lossen vertrouwen. Maar in dat geval, als je te maken hebben met het installeren van uw eigen, moet u weten hoe het goed te doen, die nodig is voor te bereiden en ga zo maar door.

De eenvoudigste manier is het geval bij gemonteerde, wand- en hoek open haard, voor de installatie vereist slechts een montagesokkel en op het punt waar de beoogde locatie van de open haard.

Tot op heden zijn zeer originele set TV boven de open haardTot op heden zijn zeer originele set TV boven de open haard

Hoe moeilijker het zal de installatie uitgevoerd wordt ingesloten elektrische open haard. Meestal is dit zogenaamde portal open haarden, en dus voor het installeren van de open haard, moet u het portaal zelf maken in een muur niche.

Meestal wordt de portal gemaakt van gipsplaten, naar aanleiding van de reeds ontwikkelde tekeningen en plattegronden. De basis van de toekomstige portaal zijn metalen profielen, die rechtstreeks aan de gipsplaten worden gefixeerd. Tot slot, alle verkregen portal voorbereid naden shpatljujut vellen. Er is een uitlijning van het samenstel. In de buurt moet socket zijn. Vervolgens komt de fase van het ontwerp, decoratie van het portaal. Deze stap is afhankelijk van de wensen van de eigenaars, hun ideeën over het leven stijl. Trim kan een verscheidenheid aan materialen dienen, van houten panelen en diverse soorten natuursteen afwerking en decoratieve getextureerde gips, decoratieve panelen en metallic afwerking, in de vorm van roosters, rollen, en andere items, afhankelijk van de verbeelding en de capaciteit van klanten en smid vaardigheden.


woonkamer met open haard design (video)

Tot slot, de gebruikelijke, ontwerpers de voorkeur aan de open haard te plaatsen in de woonkamer van de samenstelling in het midden van de muur, zodat voor hem waren er geen verlichting. Rond het vuur, meestal plaatste de stoel, bank of stoelen, waardoor een gezellige "corner" voor familiebijeenkomsten.

Opties voor het interieur woonkamer met een open haard (foto)

0aa0098f9b730b3b34608b6626fdeb24 000008 26 37 -516ef47f95b9fa71872a8afadbce4f345039f0ac 10056 23049 1466875 813008912 BankoboevRugostinayaskaminomvkorichnevomtone

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

map