Design genom tiderna - möblerna i vardagsrummet i klassisk stil

Design genom tiderna – möblerna i vardagsrummet i klassisk stil

12 October 2017Vardagsrum möbler, tillverkad i klassisk stil, speciell lyx och dyraVardagsrum möbler, tillverkad i klassisk stil, speciell lyx och dyrt om den klassiska interiören att säga i tre ord, dessa ord är noggrannhet, symmetri, lyx. Vanligtvis är den klassiska stilen innebar elit möbler som kostar en storleksordning högre än standard headset, fall, etc. Det finns en uppfattning att det borde vara möbler, som producerar, villkorligt, inte Kina, till exempel, Italien. Men idag, de italienska och spanska möbler vinner ibland bara av inhemska märken har unika möbler, möbler från Ryssland och Vitryssland.


Funktioner i stil: möbler för vardagsrummet i klassisk stil

Det sägs att för en klassisk stil, speciellt lämplig ljust och luftigt rum. Tja, om rummet har en regelbunden form, det kommer också att vara en viktig förutsättning för att skapa en klassisk inredning.

Bland funktionerna i klassiska möbler bör notera förekomsten av guld och andra dekorativa elementBland funktionerna i klassiska möbler bör notera förekomsten av guld och andra dekorativa element

Det förekommer nästan alltid i den klassiska vardagsrummet:

 • Vackra möbler gjorda av dyra trä;
 • eldstad;
 • Användningen av speglar;
 • Användningen av dyra tyger.

Ljust vardagsrum kan ramas in förgyllda färger. Denna inre måste ha rätt geometri och raka linjer, är det baserat på dominansen av varma färger, innehåller rummet flera ljuskällor. naturliga material används huvudsakligen.


Möbel för vardagsrum: classic

I det här vardagsrummet alla möbler ska vara funktionella. Möblerna bör helst kombineras med tapeten, inte färgschema inte låta spelet av kontraster. Men det finns andra aspekter som skiljer hall i klassisk stil.

Case möbler i klassisk stil:

 • Vi använder bara naturmaterial - massivt trä, sten;
 • Trä grundläggande stenar - en möbel bas rum som används mahogny, ek, körsbär, valnöt,
 • Nyanser möbler föredragna är följande - Gray, mjölk, brun, oliv;
 • Föremål av inredningen är massiv, och komplexiteten i inredningen.

Det rekommenderas att köpa modulära möbler, gjort i samma stil och tonDet rekommenderas att köpa modulära möbler, gjort i samma stil och tonDen centrala delen av rummet - en sittgrupp. Dessa inkluderar fåtöljer och en soffa, som med nödvändighet är inredda med rika tyger. Längs väggarna är oftast ett skrivbord, en skänk, ett set. För detta rum är typiska och antika möbler - byråar, bord och stolar.

Glöm inte högkvalitativ belysning.

I mitten av rummet bör vara vacker Luxury ljuskrona. Ljuskrona kan förfalskas, gjord av kristall. tillverkarens rykte är också viktigt, även exklusiv, kan lyxvaror hittas i små butiker, privata handlare har-mästare, etc.

Vad bör möbler för vardagsrummet i klassisk stil

Stoppade möbler bör inte vara sämre än kroppen. Det kan även vara mer elegant och intressant. Stoppning i sådana möbler är oftast lätt.

Stoppade möbler i klassisk stil - typer av vävnad:

 • läder;
 • päls;
 • brocade;
 • atlas;
 • jacquard;
 • sammet;
 • Velour.

För att undvika monotoni bör stoppade möbler vara en färg som skulle sticka ut på golvet och mot väggarnaFör att undvika monotoni bör stoppade möbler vara en färg som skulle sticka ut på golvet och mot väggarna

Vita möbler används ofta i den klassiska inredningen, nyanser av grönt och rött - är också en del av lösningen. Glöm inte att för den klassiska symmetri krävs. Eftersom dyschor, stolar, bör pallar säkert ha ett par. Stolar har ryggstöd vanligtvis med snidade element armstöd måste ha en halvcirkulär form, och örngott måste trimmas lugg.

Varje detalj i inredningen måste genomtänkt - i vardagsrummet bör inte lägga något extra. Om det finns en dekorativ soffa, och bortsett från damm, ingen sätter sig, är detta extra detaljer som kommer att göra bilden svår. Allt ska vara funktionella.


Tips för att leva: möbelklassiker

Det finns några grundläggande tips som kommer att orientera i valet av möbler. Naturligtvis kommer inte alla att kunna i de konkreta förhållandena skapa en perfekt, verkligen en klassisk inredning. Även om ditt vardagsrum är ljusa, mysiga, baserad på klassiska motiv i stil med inredningen, är detta också den rätta lösningen.

Innan sittgrupp bör lägga en fluffig matta i vardagsrummet klassiskaInnan sittgrupp bör lägga en fluffig matta i vardagsrummet klassiska

Klassiska Living - Tips:

 • Trä bord i det inre - ett element som kan vara en stil bildande. Detta kan vara ett matbord och ett elegant soffbord. Allmänt oval eller cirkulär form, men alltid med en fast stam.
 • Öppen spis - en viktig del av rummet. Oftast detta är en dekorativ modell (om det kommer till lägenheten).
 • Biblioteket i vardagsrummet - också en utmärkt lösning. Tja, om det finns ett rymligt vardagsrum skåp med glassvängdörrar. Detta skåp och kan vara ett mjukvarubibliotek.
 • Men modern teknik i en sådan interiör passar svårt eftersom ofta kamouflage tricks - till exempel är tv som en tavelram.

Vardagsrum i klassisk stil - en demonstration av den perfekta stilen. Mycket ofta hindrar elementär flit: room vänder överbelastad, bild tung, förnekar gott om inredning också alla ansträngningar. Moderation bör vara det första villkoret för att skapa stil.


Modernt vardagsrum set: klassiker

Modular möbler - ett bra val för moderna lägenheter. Dessutom är det i rätt version kommer att matcha stil. Modular headset har en god kapacitet, funktionalitet. Estetisk kvalitet är inte heller tillfredsställande. Förresten, är kinesiska möbler i hög efterfrågan, kan du hitta intressanta modulära headsetet i den här stilen. Huvudsaken är att du inte tar ett set, men kompenserar det från de presenterade möbler. Detta gör det möjligt att göra interiören en unik, inte ta något extra.

Nyanserna i klassiska möbler för vardagsrummet

Vad ska omge möblerna i stil med en klassisk, är en harmonisk interiör sådana möbler? Det finns många nyanser och på tröskeln till reparationskostnaderna att överväga mer i detalj. Dessutom ofta viktiga detaljer för att skapa en stil, det uppbyggda av små saker.

Hörnsoffa, tillverkad i klassisk stil, ser bra ut i kombination med massor av kuddarHörnsoffa, tillverkad i klassisk stil, ser bra ut i kombination med massor av kuddar

Det är inneboende i klassisk stil:

 • Ursprunget till klassikerna i antiken, är klassicism av gamla dogmer ärvt symmetri, proportioner önskan att älska, för höga och rymliga rum.
 • Formen design objekt bör vara koncis, företrädesvis naturliga material. Erforderliga delar av stil - vinklar, sfärisk form, och korrekt avrundning och korrigera de beräknade linsnoningar.
 • Fidelity symmetri återspeglas i paret av möbelelement.
 • Denna stil kännetecknas av riklig dekoration - denna formning och carving och mönstrade gyllene broderi.

Färgskalan föreslår djup färg, nyans av trä. Förgyllning, brons, porslin, kristall som vanligen används i de klassiska. Det är genom detta uppnår effekten av storhet och lyx. Vardagsrum i klassisk stil - är valet av säkrade och självsäkra människor. Den är idealisk för små städerna lägenheter och lyxiga förorts herrgårdar.

Exempel på möbler i vardagsrummet i en klassisk stil (video)

I modern design låt mer återhållsam sammanhang. Speciellt om rummet är tillräckligt rymliga. Men samma symmetri, samma precision formar, parning, naturmaterial kvar. Detta Interiören är inte ändrats under många år på grund betydande kostnader kompenseras genom lång tid reparationer.

Lyckat val!

Design av möbler i vardagsrummet i klassisk stil (bilder av interiörer)

3EPOCA2 676f2d7fe8adf605a463b213ed7a689c86eeaec1 2004-3796 261210026172002601100 20140414012146393f 1375429004720original 134762349671097300b Afrodita-001a arredoclassic-giotto-levande-två-sits-soffa-hörn-enhet-b arredoclassic-leonardo-levande-komposition-femton-b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 11

map