Design av tak i korridoren

Design av tak i korridoren

12 October 2017Stretch tak kommer att smälta populär för små, svagt ljus rum med dagsljusStretch tak kommer att smälta populär för små, svagt ljus komnatNatyazhnoy tak dagsljus är idealisk för rum där naturligt ljus i rummet är frånvarande eller mycket liten. Stretch tak ger möjlighet till en unik konstgjord belysning korridorer, på grund av vad visuellt expandera och öka den del av rummet.


Alternativ Design av stretch taket i hallen

Stretch tak är den mest lönsamma typ av efterbehandling takytor rum och hall är det bästa alternativet för efterbehandling.

Utformning av stretch taket i korridoren kan varieras, beroende på det material som används, kan det vara:

 • Satin tyg;
 • Glansiga duk;
 • Matte målning.

Den moderna designen av taket i hallen är ett mångsidigtDen moderna designen av taket i hallen är ett mångsidigt

stretch tak design kan också vara olika, i taket i korridoren kan vara en enda nivå, flera nivåer och svävande.


En mycket viktig faktor i skapandet av hallen rummet design spelar en färg på taket.

Design taket med satin tyg, är en bra lösning för alla hall square. Matt grained vävstruktur eliminerar den ojämna takytan, lugna färger som är lämpliga för att skapa en minimalistisk inredning stil och levande färgkontrast, kommer att betona dimensionerna på rummet.

Glossy tak i hallen är också mycket fördelaktigt utseende. Sådana tak lätta visuell expansionsutrymme, vilket ökar golvyta, vilket skapar effekten av ytterligare ljus genom det faktum att mer än 60% reflektera ljus.

hall design med matt sträcka tak kan användas för att skapa olika arkitektoniska stilar, experimentera med färger målningar.

En nivå tak - den bästa lösningen utformningen av taket i hallenEn nivå tak - den bästa lösningen utformningen av taket i hallenSyskon tak är idealisk för alla hall, både för små och stora ytor. tak en nivå, oftast monofoniska därför föreslå att skapa en mysig atmosfär och återhållsamma stil av interiören.

tak Multi-level gör det möjligt att experimentera med flera färger samtidigt och kombinera dem med varandra. Samma kan göras med belysning på flera nivåer tak med hjälp av LED-färgat tyg.

Högt i tak i korridoren kan installeras om den tillåter den del av rummet, som bör vara liten, annars kommer att vara omöjligt att uppnå effekten av skyhöga tak.

Utformningen av taket för hallar spelar en viktig roll rummet. Flernivå och skyhöga undertak döljer ytan av små utrymmen på grund av att volymen av bygg-, rekommenderas därför inte för design i små utrymmen.

Hur man gör taken i en liten hall

För en liten hall bästa alternativet spänning tak är en glänsande tak. Glansigt web reflekterar mer än 60% av ljuset, visuellt förbättra rummet och skapa ytterligare ljuseffekt. På grund av detta, minskad belysning kostnader. Men, som siden, och matte painting, används också för tak i små hallar.

För att göra detta, bör vara bra belysning som ger ljus till varje hörn av rummet:


 1. Central belysning;
 2. Laterala och vinkel lampa;
 3. omkretsen belysning.

På marknaden finns det ett stort utbud av designmöjligheter för belysningen i hallenPå marknaden finns det ett stort utbud av designmöjligheter för belysningen i hallen

För små hallar rekommenderas inte att använda färgad belysning, eftersom det döljer utrymmet i rummet. Du måste använda en enda färg belysning, utomhus ljuskronor och vägglampor, lysrör.

I bör en liten hall sträckt duk färgen vara lätt, måttlig och pastellfärger, är det bäst om sträckan taket film färg smälter in med resten av dess delar, med färgen på möbler, beläggningar och andra golv.

Svart tak i korridoren

Svart tak ger speciella stil rum, så de används för efterbehandling takytor i korridorerna. Svart är ganska mörkt och kallt, det är intressant att titta på taket, liksom i hallen, människor tillbringar minst tid än i andra delar av huset.


Med färgen på taket, kan du experimentera:

 • tyg med svart enda färg;
 • Svart tyg med vitt tryck;
 • Svart foto duk;
 • Kombinationen av flera olika färgade tyger i kombination med en svart färg;
 • Duplex sträckt duk.

Svart tak och vita väggar - en stor snabbhet hallSvart tak och vita väggar - en stor snabbhet hall

Gör duplex undertak svart, svart duk måste ansluta mer med samma färg, eller vrid volym skrymmande takkonstruktion, som kommer att vara försvårande omständigheter rum. Med en svart tyg väl blandade röd, gul, vit, beige färg.

Om hallen är smal eller liten i storlek, måste undertaket vara svarta och vita eller ljusa mönster och bilder, ljus enfärgad ljus belysning, lampor och ljuskronor i mitten av taket.

Black stretch taket såg bra ut i en liten hall, en riktig väggen i rummet vara ljust som alla dörrar och backar till en liten hall inte verkade dyster.

Hur man väljer rätt bakgrund för undertak i hallen

Till hallen för att välja rätt tapet, som kommer att vara väl i samklang med taket, måste styras av flera principer.

principer:

 1. Observera kontrasten mellan de färger som används;
 2. Behåll tonen i hela rummet dekoration,
 3. Tänk på nivån av belysning i hallen.

Välj bakgrundsbild i korridoren är inte lätt, eftersom de ska vara i harmoni med stretch taketVälj bakgrundsbild i korridoren är inte lätt, eftersom de ska vara i harmoni med stretch taket

Om undertaket i hallen ljusa tapeter rekommenderas att använda en ton mörkare än taket, för att undvika att tömma rummet i en enda plats.

Under de mörka toner av stretch tak i lägenheten, är det nödvändigt att använda ljus tapeter. Med mörk stretch tak och ljus tapeter väl i samklang dörrar, soffits och möbler i samma färg som taket. Att sträcka tak mörk kostym bakgrund ljusa tapeter.

För korridoren, som är planerad att sträcka tak mörka toner och svart. Du kan installera innerdörrar och vita dörrar med glas, de är väl otzerkalivayutsya tak i ett mörkt rum och tillsätt ljus.

Tapet med ett mönster, mönster, prydnad och färgstarka utskrifter bäst i harmoni med stretch taket ljusa toner.

Undertak i hallen och korridor (video)

Stretch tak hall kan vara olika och har många varianter, är den viktigaste uppgiften att hålla utrymmet hallen och gör rummet ljusare. Det spelar ingen roll vad färgen på spänningen i filmen till taket i hallen, är det viktigt att belysningen var väl inredda och såg harmoniskt i denna speciella rum med en viss färg trasa.

Design av tak i korridoren (inredning foto)

DSC7148 1 1-1 2-figurni-potolok-v-prihogei 000012 128 128-3 8318921da21ce3f450feed5ae9abca10 88888 Chërnyy-potolok-v-prikhozhey-foto

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map