Den vackra tak gjord av PVC med sina egna händer

Den vackra tak gjord av PVC med sina egna händer

12 October 2017Med hjälp av ett undertak kan maskera många kommunikationsmöjligheter: rör och elledningarMed hjälp av ett undertak kan maskera många kommunikationsmöjligheter: rör och el provodaPodvesnoy PVC tak med händerna - ganska the real thing när det gäller materialkostnader och installation nemudrenyh. Dessutom lång aktivt material inte gulnar (om vit); Samma färgomfång panel är mångsidig och dess stora utbud av moderna på byggmarknaden. Materialet är slitstarkt och vattenmotstånd som tillåter dig att framgångsrikt använda den i alla delar av huset eller lägenheten. Med hjälp av en PVC-panel, sparar användaren sina pengar: första gången när man köper, och sedan i framtiden, på grund av onödiga reparationer under åren.


Undertak gjord av PVC-paneler med sina egna händer

Installation av taket är lätt att göra, och det behöver inte vara en professionell byggare, efterbehandlare.

På grund av den enkla installationen dessa tak är ganska populärt i det ögonblick då konsumenten. Naturligtvis är också av största vikt för tilltalande utseende.

Till att börja, naturligtvis, behöver du en ordentlig rackmontering.

Rack monteringsalternativ

 • Ramen är tillverkad av trä barer eller stavar, paneler fastade konsoler med hjälp av en häftapparat;
 • Ramen består av profiler för gipsskivor tak. Panelerna är fasta med skruvar.

Vid montering ramen för gipsskivor i taket måste ställas in på rätt sätt för profilskenan och säkra den med dymlingarVid montering ramen för gipsskivor i taket måste ställas in på rätt sätt för profilskenan och säkra den med dymlingar

Det första alternativet är enklare men mindre hållbara, och den andra mer tillförlitlig och mer praktiskt.


Instruktioner steg för steg:

 1. Märkning horisontellt i framtiden taket. För detta ändamål från den lägsta punkten i taket, ner 7-10 cm, och spåra konturerna av omkretsen. Genom att markera noggrannheten beror på slutresultatet, det vill säga det yttre utseendet av taket.
 2. Montering CD-profil, som kommer att vara ett stöd för panelen. Avståndet mellan dockningsbara panelerna varierar från 60 till 100 cm
 3. Fixering av överlappnprofilen utförs genom fastsättning, vilket är en loop som är fäst vid överlappningen, och med en konsol fastsatt därvid en krok stödram.
 4. Mount låter dig justera med hög noggrannhet den framtida nivån på taket. Antalet av dessa fästelement beror på det område av rummet.

Efter montering i ramen vidare till installationen av PVC-paneler. Om chassit görs korrekt, kommer installationen av panelerna inte vara svårt.

Covers

 • Initialt samlas i UD-profil, vilket görs för att göra bärarelementet för PVC-band;
 • Remsor bör vara några millimeter kortare än bredden av rummet, för att undvika deformation av taket;
 • Efter installationen av den första panelen är det fast med skruvar. Om träramen - fästen stål. För att underlätta installation, är panelen lätt böjda.
 • Vidare panelerna monteras på samma sätt. Försiktighet bör iakttas docka paneler i taket var en enda helhet.

Monteringsalternativ PVC-paneler på taketMonteringsalternativ PVC-paneler på taketFör närvarande finns det sömlösa panel tid - det gör det lättare att installera dem.

Fördelarna med ett undertak av PVC

Undertak gjord av PVC har ett antal fördelar, som gör det möjligt att ordna det i alla rum.

PVC-panel lätt att tvätta som med alla typer av rengöringsmedel och de utan. Konsumenterna lockas av detta lättskött yta.

Ett ökande antal kunder väljer denna typ av tak.

fördelar:

 1. Fuktbeständighet. Plast klarar framgångsrikt med sin uppgift.
 2. Lågt pris. På grund av hög konkurrens på byggmarknaden, är priset betydligt.
 3. Enkel installation. Det lockar också många kunder.
 4. Möjlighet att dölja kommunikationen.
 5. Relativt hög hållfasthet.
 6. Vackert utseende.

Efterbehandling tak styra med material med hög kvalitetsegenskaper, låg kostnad, enkel installationEfterbehandling tak styra med material med hög kvalitetsegenskaper, låg kostnad, enkel installation

Dessa kvalitet PVC och stålpaneler anledningen att välja dessa undertak.

Undertak gjord av PVC-paneler i badrummet

Det är ingen hemlighet att alla material som används för att framgångsrikt slutföra badrummet, var inte rädd för fukt, mögel och mjöldagg.


Egenskaper för PVC-paneler, tillåter dem att passa perfekt in i standarden.

PVC-paneler är mycket populära material, som i allmänhet för efterbehandling och badrum i synnerhet.

Anledning till val:

 • Nonsusceptibility deformationer;
 • Motståndskraft mot hög luftfuktighet;
 • Relativt låga materialkostnader;
 • Stort utbud av färger;
 • Hållbarheten hos materialet.

Det är viktigt att lägga ett sådant objekt så enkelt vård för beläggning.


Hur man väljer ett undertak gjord av PVC-paneler

Denna typ av efterbehandling taket tillåter dig att göra något utrymme bekvämare för inte så mycket pengar.

För att reparera inte blir ett slöseri med ansträngning och pengar, måste du välja den högra panelen.

Välj en hög kvalitet är det en garanti för kvalitet och hållbara reparationer. För att kunna välja PVC panel, måste du känna till några regler som måste styras i valet.

Den varierade färgpalett av PVC-paneler kan tillfredsställa de mest krävande smak och fantasi för kundenDen varierade färgpalett av PVC-paneler kan tillfredsställa de mest krävande smak och fantasi för kunden

Så tips för att välja:

 1. Överväga antalet ribbor i PVC-paneler - de påverkar hållfastheten hos materialet. Förstyvningar bör inte vara deformation och skador. Mekaniska skador uppstår oftast på grund av vårdslös transport.
 2. Om panelerna har ett mönster, är det nödvändigt att kontrollera dess kvalitet.
 3. Panel är önskvärt att ta sig från den ena parten att undvika raznotonnosti.
 4. Panelen innan du köper du behöver docka (tillräckligt för två stycken), i syfte att se till att anslutningen är stark och osynlig.
 5. Den främre sidopaneler PVC bör inte "visa" revben. Normal, högkvalitativa panel får inte ha några brister.
 6. På baksidan av panelerna bör inte ha inneslutningar, men om de finns kvar, vilket innebär att materialet är tillverkad av återvunna material, som oundvikligen kommer att påverka i framtiden kvaliteten på PVC-paneler.
 7. Storleken anges på förpackningen ska vara helt annorlunda än den verkliga storleken. Det är nödvändigt att kontrollera bandet.
 8. Det är bättre att köpa materialet i en specialitet butik än på byggmarknaden - så att du rädda dig från risken för att köpa låg kvalitet material.
 9. Man bör komma ihåg att de dyra panelerna är inte alltid kvalitet - kanske du bara ut på vägarna butiken. För billig panel ingjuta också tvivel om kvalitet.

Så det är starkt rekommenderat att ta hänsyn till alla ovanstående, i syfte att undvika ytterligare besvikelser i samband med dålig, som ett resultat av kvaliteten på som inte borde ha ett undertak.

Typer dekorerade PVC-paneler: vad man ska välja

Kanske det skulle vara orättvist att inte tala om vissa typer av beläggning på PVC-paneler.

Kan avsevärt förbättra det inre av sina tak på grund av filmen som täcker PVC-paneler.

De främsta fördelarna med laminerade PVC-paneler - är resistenta mot höga temperaturer, enkel användningDe främsta fördelarna med laminerade PVC-paneler - är resistenta mot höga temperaturer, enkel användning

Genom ytterligare val kommer du att kunna ge, säg, ditt badrum unikt, precis unikt utseende.

arter:

 • Offsettryck. Figur rullen rullas på ytan av panelen, och sedan hälls lack, och torkades sedan ultraviolett lampa. Ytglansen erhålles.
 • Print transfer. Det övre arket yta av panelen med en speciell förening upplöses, och först då, är ytan av PVC-film panelen rullade med ett mönster. Ytglansen erhålles.
 • Laminering. Om de tidigare två metoder som underlag menas den vita ytan av panelen, i detta fall, är den ytfärg irrelevant. Den använder film som liknar den som används för att skapa MDF fasader, liksom liknande dem som används inom möbelindustrin.

Lamine i detta fall är den mest framgångsrika en styrka, men i värsta fall dålig färgskala. I grund och botten en sådan film "under trädet." Dessutom laminerade paneler dyraste och begränsade i storlek: 2,5; 2,7; och 3metra.

Så det mest optimala för konsumenterna är utskriftstransfer.

Installation av PVC-paneler på taket (video)

Sammanfattningsvis är det värt att sammanfatta vad som sagts. Mount själv undertak i badrummet med sina händer eller inte - allas verksamhet. Men med tanke på dess tydliga fördelar för de flesta parametrar, bör du allvarligt tänka på det och bestämmer vad som kommer att slut av taket i badrummet. Varje konsument vill ha en vacker plats i lägenheten och badrummet, naturligtvis, är inget undantag från regeln. Med tanke på det låga priset, estetik, användbarhet och hållbarhet av taket, kanske är det att säga "ja" är undertaket. I varje fall är det nödvändigt att göra reparationer så det var trevligt att sitta i ditt eget bad! Lycka till reparation!

Undertak tillverkat av PVC-paneler (bild)

000001 1c7d2fb5a08e860f98b6b4ab9e3dcbc0 8a267d6d3c9a11d27523a229606fcb75 1 451 137 452 627 726 1143

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 39

map