Den ursprungliga vardagsrum med öppen spis 4 matchande stil

Den ursprungliga vardagsrum med öppen spis 4 matchande stil

12 October 2017Öppen spis ger hemtrevnad och komfort i vardagsrummet, samt främjar avkopplingÖppen spis ger hemtrevnad och komfort i vardagsrummet, samt främjar avkoppling engagerad i utformningen av rummet med öppen spis följde med särskilt intresse och delaktighet, ge företräde åt egenskaper såsom bekvämlighet, komfort och bekvämlighet. Skapa en atmosfär av komfort och en hemhjälp sådan dekorelement, såsom en öppen spis i vardagsrummet, fångar han ögat och blir höjdpunkten av interiören.


Modern design eldstäder i vardagsrummet

En tid då eldstaden var den huvudsakliga källan till värme är långt borta, nu i hemmen som använder gas eller elvärme, och en inbyggd spis används endast som ett dekorativt element.

Vilken typ av eldstad kommer att utfärdas det beror på din fantasi.

Öppen spis i vardagsrummet kan ordnas med hjälp av natursten, dekorativa tegel och kakelÖppen spis i vardagsrummet kan ordnas med hjälp av natursten, dekorativa tegel och kakel

Här är några idéer för att välja stil:

 1. Klassisk stil är alltid viktigt, det beror inte på nycker mode. Stil som kännetecknas av regelbunden geometrisk form, ädla färgtoner, speglar inramade i guld, dyra, fast möbler tillverkade av naturmaterial, lyxiga skulpturer. I denna typ av inredning, perfekt för en eldstad av sten eller marmor, med tillägg av stuck, lister, kolumner. Ovanför spisen kan ordnas familjefoton, bilder, statyer eller andra konstföremål.
 2. Minimalism och ett loft - det är funktionalitet och rationalitet i detalj utan att använda några dekorativa element. Denna stil är lämpligt att strikt genomförande av den öppna spisen, är det bäst när den används med en grov yta som ytan av betong, trä och tegel konstruktion och andra alternativ.
 3. Hi-tech kan översättas med "högteknologi", är den lämplig för människor som gick i takt med tiden. Stil definieras av släta väggar, bristen på mattor, en minimal mängd av möbler, skarpa geometriska former. enkla färger som används i konstruktionen: vit bas, metallic grå och svart bård. En sådan konstruktion är perfekt för en eldstad av värmetåligt glas, med kromdetaljer.
 4. Land och rustik stil, som också kallas stil med Provence, skapa känslan av ett mysigt hus.

Med hjälp av element som huden på ett vilt djur, antika möbler med inbyggd garderob av trä kan gungstol, vävda mattor, ljusa väggar - här allmänhet passar spis trimmas med grova, massiv sten, grått eller virke av varma toner.


Rymligt vardagsrum med öppen spis i lägenheten: allt är möjligt

Borta är de dagar då eldstaden hade råd bara ägare av småhus nu även i Chrusjtjov, är det inte ovanligt. Naturligtvis, installation av den öppna spisen i lägenheten, inte en lätt uppgift.

Detta kommer att kräva närvaro av särskild ventilation, för att bygga en skorsten struktur och, viktigast av allt, att få bygglov.

Mittemot den öppna spisen i vardagsrummet är en plats stoppade möbler och ett litet bordMittemot den öppna spisen i vardagsrummet är en plats stoppade möbler och ett litet bord

Svår vilja och öppen spis installation av en gastyp, måste också tillstånd från berörda myndigheter, och hålla den i cylinder lägenhet med gas, inte den säkraste idé.Det är fortfarande ett alternativ med en elektrisk spis, bland andra alternativ, han låter som, och det finns skäl för detta:

 • Tillstånd, licenser att sanera behöver inte installera en elektrisk spis;
 • Elektrisk spis är mobil, det kan lätt ordnas, om du måste ändra inredningen;
 • Ingen sot och smuts från båda dessa spisar;
 • Säkerhet - det finns inget behov av att lagra bränsle i en lägenhet;
 • Det mest ekonomiska i jämförelse med andra alternativ;
 • Lägenheterna med centralvärme, ett utmärkt verktyg för att värma upp rummet;
 • Lätt att underhålla.

Förutom el, det finns en annan billigare projekt - falsk eldstad. En sådan artificiell spis kan göra med sina händer, han inte tillbringar mycket tid och ansträngning. Det finns många varianter av sin produktion: det är möjligt att bygga en eldstad i gipsskivor på framsidan för att lägga till ett dekorativt element (imitation av den öppna spisen, i herrgården) och i själva kaviteten av spegeln set och inredning under ljus för att skapa en dämpad belysning.

Välj spis under den allmänna stil

Från och med idag kan du köpa en eldstad som passar alla smaker och färg, oavsett om det är en eldstad av sten, trä, glas eller metall. En viktig faktor bakom förvärvet är att matcha den övergripande stilen i vardagsrummet och öppen spis.

Öppen spis, omgiven av natursten, perfekt för vardagsrummet, gjorde i stil med landetÖppen spis, omgiven av natursten, perfekt för vardagsrummet, gjorde i stil med landet

Den moderna idén att kombinera funktionella utrymmen, i synnerhet, till exempel vardagsrummet och matsalen. Denna layout kommer att ge mer effektiv användning av området släpps ytterligare kvadratmeter, där du kan bygga ett annat rum.

Öppen spis i detta fall kan utformas som zonindelning, för att separera funktionella delar:

 • sitter område;
 • matplats.

När de kombineras, kommer ugnen inte bara njuta av elden, men också att förbereda en liten måltid över öppen eld.

I de flesta förorts bostadshus har flera våningar, och därmed den ursprungliga idén att placera brand under trappan. Denna lösning är idealisk för rum med ett litet område. Effektivt och med fördel kommer att se stor ugnsten och trä stege, eller, om båda elementen är tillverkade av samma material. Men i det här fallet, alla brand säkerhetsföreskrifter måste upprätthållas att det inte fanns någon stege brandhotet.


Öppen spis i mitten av vardagsrummet - ett privilegium för lokalerna med ett stort område, där ett sådant arrangemang inte stör den proportionella inredning och komfort. Men denna ugn, för att inte gå vilse och har måtten på rummet.

Eldstäder i vardagsrummet Idéer: Bilder och exempel

Eftersom ett stort antal modeller av eldstäder, så att inte gå vilse i denna mångfald finns en klassificering av ugnar.

Den ursprungliga idén är platsen för en lång elektrisk spis i sitt gjordes i Nouveau eller hi-techDen ursprungliga idén är platsen för en lång elektrisk spis i sitt gjordes i Nouveau eller hi-tech

Beroende på var i rummet, olika huvudtyper av eldstäder:


 • Placeras i mitten av rummet, inte i kontakt med väggen, kan fokus ses från alla håll;
 • Arrangeras med en skorsten i väggen själv, skapas under byggandet av hemmet.

Pristennye eldstäder är inte inbyggd i själva utformningen av huset, kan installeras i alla hem.

Genom ugnen av typ låga kan vara:

 1. Eller öppna, ingen inhägnad eld. På grund av romantik i en öppen eld, skapar det en bekväm och vacker miljö. Nackdelen med denna eldstad är att den förlorar låga ugnar stängda på ett antal egenskaper.
 2. Eller med en sluten eld. En sådan brand är dold i urtaget, en vägg av värmetåligt glas isolerar bränsleförbränning.

Med vilken drivs ugnen, de är uppdelade i vedeldade eldstäder eller kol, gas, el och miljövänliga eldstäder.

Inredning i vardagsrummet med öppen spis

Det finns grundläggande principer för möblerna i vardagsrummet.

På senare tid har det blivit populärt att hänga över den öppna spisen, platt-TVPå senare tid har det blivit populärt att hänga över den öppna spisen, platt-TV

De är:

 • Med en eller båda sidorna av den öppna spisen är det lämpligt att arrangera stolarna för att vara bekväm och njuta av den varma elden långa, kalla kvällar;
 • Framför den öppna spisen, kan du sätta ett litet soffbord;
 • Soffa palett klädsel färg är bäst att använda en liknande stoppade stolar;
 • Eldstad måste göras i samma stil som möbler.

Placering av möbler genomtänkt i förväg, så att inte verka rörigt levande eller icke-bostäder.

Göra ett vardagsrum med öppen spis (video)

En mängd små saker i det inre (målningar, foton, söta prydnadssaker) ge liv i rummet. Eldstad kan kompletteras med attribut såsom spade, kratta, gjutjärn staket.

vardagsrum med öppen spis konstruktion (inredning foto)

0aa56d1c6047c39aeca0bb1bfa8f013a 1ecf373eff5cd4c4ae8609a27fe738a1 13 201 516ef47f95b9fa71872a8afadbce4f345039f0ac 74676262 a16 Belyj-kamin-v-gostinoj d542a251efb17e95a8246461bada86ae design-vardagsrum-new-home-design-dekorera

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map