Den ursprungliga taket stretch: tvåfärgad konstruktion

Den ursprungliga taket stretch: tvåfärgad konstruktion

12 October 2017Rätt kombination av stretch tak färg - det viktigaste kriteriet i ditt rum BeautyRätt kombination av färger sträcka tak - det viktigaste kriteriet för skönheten i din komnatyMalo som i dag kommer att överraska stretch taket. Men om du vill ha något utöver det vanliga och samtidigt universella, är ett bra val en kombinerad design. inredning, i vilket två färger taket sträck lödd från olika tyger, kommer att vara lämpligt som i den klassiska dekoration i rummet, och i starkt nymodiga konstruktion. Det viktigaste att veta hur man väljer en kombination av två färger.


Stretch tak med Spike: Funktioner

Mount Technology skapa en känsla av variation i utformningen av taketMount Technology skapa en känsla av variation i utformningen av taket

Många uppskattar taken för sin styrka, hållbarhet och enkel att skapa en helt slät yta. Dock är den viktiga fördelen, där denna typ av beklädnad har tjänat popularitet bland designers, en bred färgpalett och möjligheter i utformningen av interiören. Felaktig är de som tror att undertaket - det är monotont och tråkigt. På grund av monteringsteknik där en spik används kommer en touch av mångfald interiören gör en tvåfärgad utformningen av taket.

Sådana kombinationsytor har sina egna egenskaper och fördelar:

 • Kontrasterande färger hjälpa zonindelad utrymme i ett sovrum, som planen görs i stil med studion utan innerväggar.
 • PVC-väv är begränsad i bredd, så inte alltid i sin storlek som är lämplig för stora rum. för lödning maskiner kommer att bidra till att lösa detta problem, och två färger tak söm är inte självklart - det är lätt att se på bilden av sådana ytor.
 • Tvåfärgad design med korrekt användning kommer att korrigera bristerna i rummet layout, till exempel - att visuellt expandera rummet är för smal.

Kombinera kan inte bara färg, men också struktur, material: glansig och matt film, tryckning och monokroma dukar.


Kombinationen av glänsande glansig finish med matt duk kommer att skapa en illusion av flera nivåer tak, trots det faktum att materialen är monterade i samma plan på samma höjd.

Stretch tak: kombination av två färger av canvas

Användningen av två färger kan både spela på handen i inredningen och layout förvärra skador. Därför bör när du väljer färger beakta egenskaper och dimensioner i rummet.

Svetsade från två nyanser av tyger kan utföra olika funktionella uppgifter:

 • I köket är inte kontrasterande färg svårt att skilja arbetsområdet från att äga rum mat i lägenheter där golvyta inte tillåter användning av andra medel för zonindelning: Arch plattform. I detta fall kan mitt rymma polotka ljuskrona, och en mörk trasa i arbetsområdet utrustad med spotlights. Mörkare nyans kan matchas till färgen på möblerna: rött, orange, brunt. Ett par kontrasterande det kan bli den viktigaste ljusare nyans - beige, ljusgul.
 • Badrum taket är lämpligt att utfärda en vit film i kombination med blå eller blå nyans. Mörka toner isolerat område med möbler och speglar, även här behöver spotlights. Ett utrymme som reserverats för bad eller dusch, urskilja en ljusblå, vita sängkläder.
 • I vardagsrummet som taket i framsidan av enheten, är det önskvärt att överväga alternativ för möbler arrangemang. Genom detta tillvägagångssätt är inredningen holistiskt och harmonisk. Till exempel, om i sovrummet en vägg mot vilken huvudet i sängen, tapetserade med ljusa tapeter, kommer det att bli bra från denna sida att ge en liknande färg och tak, skydda den från den böjda sömmen för att passa olika inredning partitioner.Vid låga områden kommer att spela i händerna på den mörka glansiga tyget i kombination med andra ljusa färger: grönt, orange, turkos. I det här fallet, svart, rödbrunt, lila färger ger en illusion av en brist på tak, varvid rummet verkar högre.

Om syftet med designen är en visuell förlängning av utrymmet och målet är att göra väggarna verkar högre, måste du välja för utformningen av tak film neutral pastellfärger.

Kraftiga tak: spika två färger av HD-teknik

Hyresvärdar väljer tak, inklusive deras egendom för att skydda hem från en plötslig vindpust röret från grannarna ovan. Men de som inte är bekant med HDTV-teknik, ofta fråga om styrkan av sömmen svetsade blad. Ska jag vara bekymrad över att duken sträckt taket i det här fallet kommer att vara mindre hållbara och kommer att missa om flodvattnet?

Sömmar på spänntak är nästan osynliga och tätt fästaSömmar på spänntak är nästan osynliga och tätt fästa

Svetsning utföres banor av högfrekvent ström i produktionen förhållanden och driftsätt av förfarandet är som följer:

 1. Mästare på en speciell maskin kombinerar målningar kant.
 2. Lederna upphettas under inverkan av högfrekvent ström.
 3. På grund av att kanten hög temperatur säkert lödas.

Denna teknik ger hög vidhäftningsförmåga och tillförlitlighet för anslutningen. Det bör noteras att spikarna resulterar inte beror på vilken typ av tyg. Lika stark som sömmarna är på taken i banorna av identiska texturer och duo glansig och matt eller satinfilm.

Sömmen visar sig inte bara hållbart, men så gott som osynliga. Men det spik är inte precis en skamfläck, rekommenderas att göra två färger tak i de rymliga rummen.

Fantasy tak: en spik i två färger, inriktningsAlternativ

Undertak med en bild perfekt i vardagsrummet och barnkammarenUndertak med en bild perfekt i vardagsrummet och barnkammaren

Implementera spik målningar på olika sätt. Således när man väljer designer fantasi form är inte begränsat, och någon variant kommer att vara lika stark.


Line, som slipa kanterna kan vara:

 • rak;
 • sicksack:
 • Vågig.

För raka spikar används låga profiler. Denna design är bra för klassisk inredning. I det här fallet kommer användningen av Win-Win' stänga in klangfärger och enkla geometriska former.

Sicksack adhesioner med fördel i en lång trånga utrymmen. Till exempel i korridoren av en design mer långt från varandra tätt placerade väggar.

Vågiga linjer ger en avslappnad romantisk stämning, om de genomförs i pastellfärger. De är lämpliga för att arrangera sovrummet. Om vågig spik ansluter ljusa tyger, är mer lämpade för barnrum denna design.

Stretch tak bicolor (video)


Tvåfärgad stretch tak bidrar till att lösa olika problem uppgift. Med hans hjälp att skapa en illusion av en högre tak, visuellt isär väggarna. Dessutom möjliggör lödning teknik för att dra Stretch tak mycket stora rum, och inte behöver oroa sig för styrkan i sömmen.

Stretch tak tvåfärgad (foto)

03 5 67 01.811 094ba561a33226fa2b26c988a2428aaf 19 -2215a 3197a63d59d4835 9876 21877

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 11 =

map