Den raffinerade och eleganta stretch tak med belysning

Den raffinerade och eleganta stretch tak med belysning

12 October 2017Korrekt organiserad belysning förbättrar estetik en sträcka tak ger den elegans och originalitetKorrekt organiserad belysning förbättrar estetik en sträcka tak ger den elegans och originalnostOsveschenie spelar en mycket viktig roll i hem förbättring, vilket är varför det är viktigt att korrekt välja belysning som kan uppfylla alla önskemål. Särskilt viktigt att korrekt ordna upplyst stretch taket, eftersom det från detta beror på den allmänna uppfattningen ytterligare duk.


Originalitet optisk spritt ljus effekt uppnås genom användning av LED-källor. Remsan är en elastisk remsa med spår, det ledande elektrisk ström och hårdlödd därtill lysdioder. Dess längd kan vara mycket olika, beroende på separation eller motsatta spikar enskilda element. Diod lampor bidra till att spara mycket el, vilket är en ytterligare fördel. I mer kraftfulla och ljusa kontur LED-lampor kan användas som en oberoende belysningselement.

Fördelarna med en sträcka tak bakgrundsbelyst

Stretch tak har en hel del fördelar, vilket är varför det är så efterfrågas.

De största fördelarna med en sådan konstruktion inkluderar:

 • Inget damm;
 • Förmågan att maskera ytråheten;
 • Närvaron av speglande egenskaper;
 • lätthet i vården.

I samband med uppkomsten av tak på marknaden började dyka upp nya, mer sofistikerade versioner av höjdpunkterna, foto i det inre av vilka är helt fantastisk med sin elegans och unika stil. Dessa produkter är utformade för att ge full täckning är inte, men bara lyfta takkonstruktionen.


Ofta de stretch taklampor med hjälp LED remsorOfta de stretch taklampor med hjälp LED remsor

I de flesta fall konturen av taklampor fungerar som ett dekorativt element, eftersom det till fullo ljus med hjälp av rummet ganska hårt. Om ljuset är på blank yta av taket, utrymmet i rummet, kan du visuellt förstora.

Det finns en mängd olika utföranden av bakgrundsbelysningen, som gör det möjligt att avstå från skrymmande fixturer.

Tensioner bakgrundsbelyst tak inne: design

Stretch tak bilder som kan ses i dag i många tidningar och på Internet sidor är en stor efterfrågan bland konsumenterna. Liknande strukturer har många fördelar, varav en är möjligheten att installera inuti bakgrundsbelysningen, vilket bidrar till att skapa den nödvändiga unik effekt.Montering spänning tak inrebelysning kan utföras på flera sätt, men i alla fall visuellt utökar utrymmetMontering spänning tak inrebelysning kan utföras på flera sätt, men i alla fall visuellt utökar utrymmet

Att skapa belysning inifrån, med användning av flera typer av lampor, särskilt såsom:

 • Sladden Rep;
 • Lysrör;
 • LED remsan.

Montering av intern belysning kan utföras helt av vilken metod som helst. Tejpen kan döljas i en speciell låda med gipsskivor hylla för belysning i en sluten låda eller genomskinlig gips utföra montering utan att använda en ytterligare anordning. Se foto av undertak kan ses i det faktum att ytterligare ljus skapas av en mycket vacker och unik. se även specifika videoinstallation belyser taket, vilket är fullt möjligt att köra din egen mycket snabbt och enkelt.

Snygg och vacker belysning av en sträcka tak "sky"

Med tillkomsten av fiberoptisk teknik dekoration stretch tak har fått en enorm mängd olika alternativ, vilket är ganska enkelt, du bara sätta i en liten ansträngning. Hittills kan man helt uppfylla bakgrundsbelysning som natthimlen, som ser mycket elegant och elegant.

Stretch tak med simulerad stjärnhimmel - en av de mest eleganta och sofistikerade typer av takkonstruktionerStretch tak med simulerad stjärnhimmel - en av de mest eleganta och sofistikerade typer av takkonstruktioner

Det finns flera olika sätt som du kan överföra skönheten i stjärnhimlen i undertaket.

Metoder för tryckning på tyg

 1. Mönstring med hjälp av speciella färger fosfor;
 2. Användningen av små infälld armatur;
 3. Användningen av fiberoptiska ledare.

Det enklaste sättet att visa stjärnorna är tillämpningen av en speciell färg på taken. De fosfor bläck för långvarig lyster och en stjärnhimmel, kan du njuta av hela natten.


För att skapa effekten av natthimlen på en spänning tak, kan du använda fosfor bläckFör att skapa effekten av natthimlen på en spänning tak, kan du använda fosfor bläck

Det är värt att komma ihåg att fosfor kan endast tillämpas på den hårda ytan av en sträcka tak.

Ett annat alternativ för att skapa en stjärnhimmel foto som kan ses i många tidningar är att bädda in i ytan av taket för små dimensioner lampor, men deras installation är dessutom önskvärt att använda en speciell gipsskivor lådor.

stjärnhimlen design kan utföras med användning av en fiberoptisk ledare. Detta utförande är den mest intressanta och spektakulära. För att göra detta måste du först göra taket en speciell ram av galvaniserad profil, där de fasta lysande stjärnor och bara sedan monteras undertak.

Mycket vacker och ljus blå himmel med vita moln, som kompletteras av vacker belysning. Hela strukturen är skapad med vit PVC-film med en bild tryckt på den. Bild av moln och himmelska slät yta, särskilt på en blank yta skapar en känsla av lugn och ro, samt dessutom hjälper till att visuellt förstora utrymmet i rummet.


Undertak med belysning och fotoutskrifter

Stretch tak - är mycket modern modern design trend, som under sin existens har lyckats få mer popularitet och många trogna fans.

Använda bakgrundsbelysningen gör det möjligt att tilldela även de minsta detaljerna i en sträcka tak med fotoutskrifterAnvända bakgrundsbelysningen gör det möjligt att tilldela även de minsta detaljerna i en sträcka tak med fotoutskrifter

Design med fotoutskrifter ser mycket utsökt och unik, och ett överflöd av alternativ gör det möjligt för designers att förverkliga alla dina kreativa idéer. utskriftsteknik gör det möjligt att sätta på duken nästan någon bild att välja mellan, och ytterligare belysning gör det möjligt att identifiera de mest levande och iögonfallande detaljer.

Det är värt att notera att alla färger som används för utskrift, helt säker och inte försämras med tiden.

När stretch taket med belysning och fotoutskrifter, är lampor för belysning bäst positionerade för webben, eftersom detta sätt kan du skapa en helt ovanlig uppfattning tillämpas tryck.

Byggandet av en sträcka tak bakgrundsbelyst

Efter att ha beslutat att radikalt förändra sina lägenheter, många väljer för spänntak, som presenteras i bredaste sortiment. Regenerering av en sträcka taket är mycket viktigt att skapa utformningen av fixturer, eftersom tyget upphettas mycket snabbt och som ett resultat av exponering för höga temperaturer kan vara mycket skadligt.

Vid arrangemang av bakgrundsbelysningen uppmärksamhet bör ägnas till platsen av fixturer som kommer att undvika linne värme och skapar maximal visuell effektVid arrangemang av bakgrundsbelysningen uppmärksamhet bör ägnas till platsen av fixturer som kommer att undvika linne värme och skapar maximal visuell effekt

Stretch tak sett på bilderna ser mycket elegant, eftersom detta sätt kan du skapa de mest förtjusande sant mästerverk som är helt enkelt makalös. Speciellt ser vackra tak etage med belysning.

Den vanligaste alternativet är LED halogenlampor, som skiljer enkel installation.

Undertak med ljusa väggar och gardiner

Dekorativ belysning utförs inte bara för undertak, men också för gardiner och väggar.

LED gardin ljus kan lösa flera uppgifter på en gång, det vill säga, till exempel:

 • Ändrar storleken på rummet;
 • Det understryker den allmänna ensemble;
 • Det skapar effekten av en mjuk dämpad glöd.

För maximal effekt, måste du utföra hela strukturen så att du kan se bara en dämpad mjukt sken, inte helt lätt LED-lampa. För detta ändamål till taklisten gardinerna gömma sig i taket i en nisch för att dölja alla onödiga element.

Eleganta tak med belysning (video)

Belysning av undertak är en speciell del som kräver en särskild strategi, vilket är anledningen till, beroende på vilka uppgifter du behöver veta hur man väljer rätt ljuskälla, som är lämplig i alla avseenden. Med hjälp av olika typer av belysningar är det möjligt att skapa en viss stämning i rummet som ska dekoreras.

Undertak med ljus (photo)

201301141014310031 1-1 7 1 68f55e9ddbfe1bf65cd4a93b91169d75 44nebo-007 112 117 20141229190452 25457339

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 68

map