Den praktiska utformningen av kök, vardagsrum med: ett foto med en bar

Den praktiska utformningen av kök, vardagsrum med: ett foto med en bar

12 October 2017I ett gemensamt kök med ett vardagsrum passar perfekt den kreativa barI ett gemensamt kök med ett vardagsrum passar perfekt den kreativa bar i köket stoykaKogda mycket liten plats och även ett litet antal människor knappt passar in i hennes lägenhet ägare börjar tänka på kök, kombinerat med vardagsrum. Detta är en mycket bra lösning för typiska hem, där storleken på köket är mycket liten, och det är nödvändigt att ta vissa icke-standardlösningar. Men efter enandet av köket med vardagsrummet finns en hel del frågor i samband med inredningen.


Kök, vardagsrum med bardisk

Fler och fler människor har nyligen dras till en variant av kök-vardagsrum med en bar, och det är inte förvånande.

Den bardisken är en bra lösning som är i köket, kan vardagsrummet är så komplement till det, och oberoende konstruktion, tillverkning alla kundens önskemål och de strukturella drag i rummet.

Den bardisk i köket-vardagsrummet perfekt dekorera insidan och är lätt att användaDen bardisk i köket-vardagsrummet perfekt dekorera insidan och är lätt att använda

Av sig själv, kan det vara så små eller enkelnivå, och imponerande dimensioner - en multi-level, som kan placeras ytterligare skåp.

En väl genomtänkt in i minsta detalj alla bar kan också ordna en plats för mat i en helt någon stil. Det kommer att vara möjligt att använda som bas för köksarbete, särskilt i små lägenheter, genom att lägga till det vissa ytterligare funktioner: kokplatta eller andra enheter.


Utformningen av kök, vardagsrum med bardisk

När det blir dags att välja hur det kommer att se ett kök, vardagsrum, är det nödvändigt att överväga alla detaljer, inklusive gardiner och slutar med valet av golv.

Det finns många mönster för kök, vardagsrum och de är alla unika på sitt sätt, så att du kan plocka upp någon intressant för varje enskild konstruktion som sträcker sig från klassisk och modern stil, efterbehandling med högteknologiska och Provence.

Den bardisk i köket-vardagsrummet är praktiskt eftersom det kan användas för att dela upp köket i flera zonerDen bardisk i köket-vardagsrummet är praktiskt eftersom det kan användas för att dela upp köket i flera zonerEn mycket viktig punkt är korrekt vald nyans för varje kök vardagsrum, som regel för varje - en unik färg.

Men först, låt oss definiera vad mål du vill uppnå - är en mycket viktig punkt i planeringen. Forskarna tror att färgen påverkar människors känslor. Så det bör användas i en liten del av kök, vardagsrum, utan snarare i själva köket, ljusa och mättade färger - ljust rött, grönt, brunt och gult, medan i rekreationsområdet ska vara tyst, mjuka färger, som kan appease - grå, turkos och vitt i kombination med svart.

Här är några lösningar när litet kök utrymme:

 • Det bästa urvalet av färger - ljusa nyanser, eftersom de visuellt öka utrymmet;
 • Användningen av horisontella ränder också visuellt öka utrymmet, och användningen av horisontellt - Lyft taket;
 • Dessa färger som orange, grönt, brunt och pistasch höja stämningen, förbättra aptit och bad ett bekvämt rum, lugna människor som är i det.

Det bör se till att inredningen är inte trött och är alltid ett nöje för dem som är i rummet.

Här är några enkla tips från designers, för att bidra till att göra inredningen så att det aldrig kommer att orsaka obehag:

 • Det bör användas för omkring två färger när du skapar ett färgschema av interiören;
 • När du väljer en bakgrund är det värt att uppmärksamma de färger som för med sig värme och neutralitet;
 • Först bör du välja den viktigaste färgen, och sedan har allt det andra;
 • Coola färger förstora visuellt utrymmet;
 • Alltför bräcklig ögonfärg, är det nödvändigt att dämpa varma och mjuka färger.

För att lägga till en unik interiör i köket-vardagsrummet, kan du använda den ursprungliga barFör att lägga till en unik interiör i köket-vardagsrummet, kan du använda den ursprungliga bar

Golvbeläggning för köket och vardagsrummet kan vara olika, inte bara i färg utan också i mycket utseende och material. Till exempel kan användas på de flesta köks keramik och parkett i rekreationsområdet.

Det är också viktigt att uppmärksamma de små saker som gardiner för rekreation, möbler och dess plats.

Design for ribban för, bör du välja noga, eftersom det måste se harmonisk i det inre av köket och hallen. För bör väljas sin utformning så att det såg harmoniskt och med ett kök och en sittgrupp, måste den ha en mellan stil. Det måste också vara trevligt att arbeta med henne, eftersom det kan lagras och alla köksredskap, eller använda den som ett substitut för den enorma matbordet, som är spara utrymme i köket-vardagsrummet. Bättre att välja baren med hyllor och skåp, där det kommer att vara möjligt att fastställa alla nödvändiga.


Hur man delar kök och vardagsrum bar

Separation - ett mödosamt process. Det är nödvändigt att ta hänsyn till alla de små saker för att hålla den övergripande stilen i rummet, hålla ergonomi och färg. Om en person är inte säker på att kommer att kunna tänka på sina egna zonindelning, bör han vända sig till proffs.

Vidare, för att separera köket från rastplatsen kan använda vissa knep som kan spara alla ergonomi och känslan av rymd, men samtidigt dela ugnen med ett vardagsrum.

Det finns flera alternativ för att separera köket från vardagsrummet: som en att välja beror på din fantasiDet finns flera alternativ för att separera köket från vardagsrummet: som en att välja beror på din fantasi

Den första trick - är användningen av olika beläggningar på golvet och i köket och rekreationsområde av olika golvbeläggningar. Detta alternativ är ganska bra, eftersom det kommer att bidra till att välja en viss typ av kök, vardagsrum.

Den andra trick - är att skapa en multi-level golv för samma kök och vardagsrum. Det här alternativet används sällan, men det är bra på sitt sätt på grund av det faktum att det ser ganska snygg och löser problemen med avgränsning som kan uppstå när man kombinerar köket till hallen.


Den tredje trick - att köpa i baren. Detta trick är bäst.

Zonindelning: hur man delar kök och vardagsrum bar

Det bästa alternativet är att dela upp vardagsrum och kök - köpa baren. Det både separerar zoner av de två rummen samtidigt integrera dem i en helhet som är den idealiska lösningen.

Barbord - den idealiska lösningen för zonindelning vardagsrummet och köketBarbord - den idealiska lösningen för zonindelning vardagsrummet och köket

Baren bör välja en sådan omfattning att det var möjligt att gå från en del av kök, vardagsrum med de andra två av folket, vilket är ungefär två tredjedelar av bredden på rummet. Stående bar bör vara direkt mellan kök och vardagsrum.

Kök, vardagsrum med en bar: det goda och inte så

Kök kombinerat med vardagsrum med hjälp av baren, står bland dem, säkerligen den perfekta lösningen, men varje lösning har sina för- och nackdelar.

Den bardisken är en modern lösning för att separera vardagsrum och kökDen bardisken är en modern lösning för att separera vardagsrum och kök

 fördelar:

 • Det ser modern och hög kvalitet;
 • Inte mycket resurskostnader;
 • Du kan visa förmåga designern.

Nackdelar: om det finns en brist på förtroende för sina förmågor, är det nödvändigt att kontakta de yrkesverksamma, en lång rad av design och val av rätt färger.

Utformningen av kök-vardagsrum med en bardisk (video)

Om det finns ett behov av att kombinera vardagsrummet och hallen, köket kombinerat med vardagsrum med hjälp av baren - det bästa alternativet som tilltalar alla, och kommer att imponera valde det för en mycket lång tid. Om det valda alternativet började bry, du kan alltid uppgradera den tidigare, för att undvika i framtiden för alla problem.

Utformningen av kök-vardagsrum med en bar (foto av interiören)

2-kök-vardagsrum 3 1-Vardagsrum 4 4-kök-12-sq-m 6 5 6-kök-bar-konstruktion 10 12

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 44

map