Den mysiga vardagsrum med en arbetsplats: 4 plus interior

Den mysiga vardagsrum med en arbetsplats: 4 plus interior

12 October 2017Arbetsplats i vardagsrummet du behöver för att göra en separat belysning, till exempel sätta en bordslampaArbetsplats i vardagsrummet du behöver för att göra en separat belysning, till exempel sätta en bordslampa vardagsrummet till arbetsplatsen - det är en typ av omvandling av skåpet för att göra det i de utvalda kvadratmeter är inte möjlig. Men för att motivera sin arbetsplats fortfarande har, även under sådana förhållanden. Och viktigast av allt, kan sammansättningen bli mycket, mycket ovanligt. Bättre än standard situation. Aldrig vara rädd för förändring. Alla uppmuntras att vidta åtgärder och ge styrka att ändra ytterligare.


Arbetsområde i vardagsrummet: att vara eller inte

Vissa människor tror att ett vardagsrum, komplett med en arbetsplats, ser mycket presentabel. Det verkar, rekreation och arbete helt enkelt inte kan samexistera! I själva verket, i en sammanslagning av utrymmet är det inget fel! Och ännu mer än så!

Det har flera fördelar:

 • Möjlighet att spara utrymme;
 • Den harmoniska design utan att ge avkall på kvaliteten,
 • Mindre vanliga och i vissa fall till och med en exklusiv interiör lösning;
 • Förmågan att samtidigt utföra flera fall.

Arbetsplats i vardagsrummet är bättre positionerade närmare fönstretArbetsplats i vardagsrummet är bättre positionerade närmare fönstret

Samtidigt som förkroppsligar tanken, är det viktigt att inte glömma något sådant som zonindelning område. Det körs det är ganska godtycklig, men måste konkretiseras i utkastet. Annars kommer det se ut som om arbetsområdet för att vara här av en slump. Dessutom kommer det att låta zonindelning samtidigt ett antal personer för att utföra sin verksamhet: en fungerar och den andra - för att vila.


Det bör omedelbart noteras att ändra det inre av en liten - en liten, genom att helt enkelt lägga till möbler kommer inte att fungera.

Förändringar måste vara dramatisk och att studera, och hallen förenas i en enda monolitisk sammansättning! Sedan verkligen uppnås detta önskade resultat.

Den mest populära utformningen av vardagsrummet med ett arbetsområde

Rum design med regionkod utrymme kan utföras i en mängd olika inredningslösningar. Vilket är bättre subjektiv fråga, vars svar kan ge endast ägaren kvadratmeter. Men det är de mest populära lösningar som gör det inre av huset verkligen harmonisk och tilltalande.

För att uppnå detta resultat är det möjligt att anta följande stilar: • loft;
 • moderna;
 • Hi-tech.

I vardagsrummet, gjorde i stil med hi-tech, är ett utmärkt alternativ en kombination av tabellen till väggenI vardagsrummet, gjorde i stil med hi-tech, är ett utmärkt alternativ en kombination av tabellen till väggen

Naturligtvis är den största handlingsutrymme ger en rymliga rum, uppdelade i flera sektorer som inte är svårt. Det är något helt annat - en liten hall i de forna Sovjet lägenheter, som också är i behov av omorganisation. Och den mest populära lösningen i detta fall - det är Union Hall och balkong. Kombinerat alternativ sätter på några rutor mer och som låter dig organisera studien. Dörröppningen kan vara något utvidgas, lämnar intakta bara fönsterkarmar. Det är detta element och kommer att bli en skärm, separera sittgrupp och arbete.

Minimala kostnader, maximal prestanda och utan tvekan den mest bekväma läget av arbetsskåpet i hallen!

Vardagsrum skåp: montering i en liten lägenhet

Sätt ihop i ett rum kontor och vardagsrummet är fullt möjligt under några omständigheter. Men om sådana förändringar är lämpliga i en liten lägenhet? Erfarenheten visar - ja. Kombinera olika funktionella områden - är en universell lösning för en mängd olika hem.

Arbetsplatsen rekommenderas att så långt som möjligt utrusta från dörrenArbetsplatsen rekommenderas att så långt som möjligt utrusta från dörren

En sådan sammanslagning, även i en liten lägenhet är fylld med följande fördelar:

 • Att ge jobb för varje familjemedlem;
 • Minimal kostnad (jämfört med hela skåp kroppen);
 • Okomplicerad koncept design;
 • Expansion av rummet funktioner.

Denna arbetsstation är perfekt för improviserad hemmakontor, samt utbildningsplatser. Med samma komfort kan det rymma alla medlemmar i hushållet som löper krävs en viss tid för att göra affärer. Anmärkningsvärt är designen lämpar sig även för en-rumslägenheter, som tills nyligen ansågs lämplig endast för att organisera sängen!

Sakernas tillstånd förändras snabbt, vilket öppnar nya gräns möjligheter. Därför är även de mest små stora bostäder inte värt diskonteras. Det viktigaste för att fatta beslut om ändringar i den positiva sidan och ta allt nytt. I alla skeden av projektet kan ändras.

Sovrum, vardagsrum och studier i samma rum: fiktion eller verklighet?

Sovrum, vardagsrum och studera ... till synes lägga ett kök här, och standard arkitekt programmet kommer att drabbas av en riktig kollaps! Men sådan extrem separationsutrymmet ännu inte nått. Dessutom skulle det vara helt omöjligt att leva under sådana förhållanden, eftersom de inte perechat sunt förnuft. Förändringar behöver vara. Men bara med måtta. Den maximala som kan ses i dag - är det facket tillsammans sängen, rum och en fullfjädrad arbetsstation.


Innan arrangemanget av rummet som kommer att vara ett sovrum, ett vardagsrum och ett kontor, är det nödvändigt att göra en ritning på papper, med angivande av var alla möblerInnan arrangemanget av rummet som kommer att vara ett sovrum, ett vardagsrum och ett kontor, är det nödvändigt att göra en ritning på papper, med angivande av var alla möbler

Denna inre lösning är perfekt för:

 • Enrummare;
 • Enrumslägenheter;
 • Hus, som är hem för flera familjer.

Oberoende av användarens behov, allt från ett rum skapa en komplett vardagsrum.

Byggandet av ett vardagsrum med arbetsutrymme (video)

Vardagsrum med arbetsplatsen i dag - det är inte en myt, men en verklig verklighet, som kan vara tillgänglig för alla intresserade, som lider av en brist på vissa delar av komfort. Det räcker med att förstå deras önskemål och tillkännage sin specialist. Efter en detaljerad diskussion, kommer han att presentera projektet, som senare kommer att genomföras på kortast möjliga tid.


Design vardagsrum och kontor i samma rum (inredning foto)

002 2 8c1a4d2347711f3acc40b46f30551370 9ff1164ccf86b3bc1e909758b833 010 12 53b39d0fa4bd1gost-51 107-001 129 297original

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 61

map