Den moderna utformningen av taket gipsskivor foton för Hall

Den moderna utformningen av taket gipsskivor foton för Hall

12 October 2017Den moderna designen av taket Gips är perfekt för alla rum i det inreDen moderna designen av taket gipsskivor är perfekt för alla interiör komnateDlya många tak - detta är den sista punkten av reparation, men för en viss kategori av ägarna är utgångspunkten. Det vill säga, först i taket och sedan underordnas andra element till den. Photo Gallery kan avgöra valet, först och främst fokus faller på utformningen av taket.


Fördelar gipsskivor taket i hallen

Tre skikt ark, vikta sandwichmetod - i själva verket är den gipsskivor. Respektive gjord av gipsskivor och miljövänligt material, luktfri, som i sig talar om ofarliga gipskartongkonstruktioner.

För att skapa en platt gips tak - ett bra alternativ för ett tak med belysning - en av de bästa. Den tillåter dig att göra vackra lockiga tak, och även i en liten lägenhet för att skapa en ganska sofistikerad interiör. 

Gipsskivor anses vara mycket känsliga för förändringar, men samtidigt stark - som gör det möjligt att göra mer än enkla klassiska design, men också för att upprepa de höga dekoration provernaGipsskivor anses vara mycket känsliga för förändringar, men samtidigt stark - som gör det möjligt att göra mer än enkla klassiska design, men också för att upprepa de höga dekoration proverna

Fördelar med materialet:


 • Den hänvisar till material med brandskyddsegenskaper;
 • Under gipsskivor paneler är lätt att dölja kommunikation;
 • Materialet är lätt att installera;
 • Den skadade området är lätt att byta.

Och naturligtvis kan inte sägas om variationen av sin klädsel - ett tak kan vara och måla och dekorera med tapeter.

Gipsskivor tak med sina händer: en hall med zonindelning

Vältaliga bilder visar hur man zon utrymmet i rummet via taket. Detta bidrar till enkel design tekniker.

En stor roll i taket i rummet zonindelning spelar en bakgrundsbelysningEn stor roll i taket i rummet zonindelning spelar en bakgrundsbelysningZonindelning rum med gipsskivor tak:

 • balkar - inte det mest populära alternativet, men möjligt för en enkel, tak en nivå av gipsskivor. De måste beaktas visuellt underskatta taket.
 • multilevel tak. Tydligare skiljer ett rum från ett annat område. Om du har ett kök, vardagsrum, då underskattar taket i köket behöver du inte tänka, och detta ka delar visuellt rummet.
 • Olika färg och textur av taket. Det är mycket viktigt att vikta taket, inte gör det besvärligt på grund av mörka eller ljusa färger.

middag eller soffa område kan betecknas en ljuskrona inte central zon - spotlights.

Duplex gipstak för Hall: alternativ

Syskon tak - det är en klassiker, men det ser enkelt nog. Trey tak - är den gyllene medelvägen, han äter inte mycket höjden på rummet, och verkade inte banal.

Du kan använda figuren vätskan och specialpapper för duplex tak dekorationerDu kan använda figuren vätskan och specialpapper för duplex tak dekorationer

Vad förvandlar en enkel, men en två-nivå taket? Ett alternativ - raster fixturer. Du har två alternativ: Använd lampor i olika färger som skapar en viss ljusspel, eller tror att en intressant arrangemang av fixturer. Du kan naturligtvis kombinera båda alternativen, men för ett litet utrymme kan det vara en stor dekorativt belastning.

Om alternativet inte verkar lysa dig till den ursprungliga, kan det vara klokt att vända sig till tekniken med volym målning?

Design tak gipsskivor i hallen: stjärnhimlen med sina händer

Denna romantiska design har blivit populära under en lång tid, och ändå hans efterfrågan inte minskar. Det ser riktigt nice och inte banalt, utan snarare en design för personer utsatta för kontemplation, filosofera.

Tak Tak "stjärnhimmel" oftast hanteras av experter, eftersom inte alla kan klara av en sådan hög konstnärlig utmaning


Hur man gör ett tak:

 • Det hjälper lätt motor - en liten ruta med en halogen eller LED-lampa.
 • Enligt gipsskivor döljer ljusgeneratorn, enligt de ljusstyr strängarna av det sprider ljus. Garnen är flexibla, lätt att dra ut dem.
 • Men du kan göra mindre betungande jobb - att ta en fluorescerande färg, och tillämpa den på taket. Det syns inte under dagen, men på natten du öppnar och stjärnhimlen.

Denna typ av design kommer att hjälpa dig inte bara känna fullständig avkoppling och komfort, men också njuta av stjärnhimlen.

Ram och diagonala tak gjorda av gipsskivor i hallen

Det finns flera typer av registrerings undertak, bland dem två är vanligare - ramen och diagonalen.

Framework tak gipsskivor är en kvadrat eller en vanlig eller lockigt form.


Varje nivå av diagonalen ramar och innertak har ofta allmänt formad och korrugerad formVarje nivå av diagonalen ramar och innertak har ofta allmänt formad och korrugerad form

Diagonal tak - en uppdelning av ytan på taket i halv varje nivå. Formen kan vara vågigt.

Det finns också zoner typ av tak som tilldelas en viss del av rummet - fokus ligger på henne.

Installation av moderna tak gjorda av gipsskivor i hallen

Varje idé är bra när verkställandet av idén om ett helt tekniskt.

Så inkluderar Gips tak:

 • Preliminär beredning av takytan, eliminera deformationer;
 • Ansökan layout för varje nivå av taket;
 • Fästa taket i den första nivån;
 • Montering av första stapeln;
 • Mantling GCR första nivån;
 • Montering och beklädnad av den andra delen;
 • Tätning av fogar, förstärka dem, gips;
 • Förbered hål för fixturer, ljus installation;
 • Efterbehandling taket.

Monterad suspenderade och undertakskonstruktioner göras på grundval fotoprimerov, men med hänsyn till funktioner i era lokaler.

Montering av gipskartong tak sträckt duk (video)

Gipstak kan idag råd många - designen har gjorts tillgänglig. Undersök foton utvärdera alla faktorer, fundera på om du kan göra önskad ram och FÖRHYDA utan sakkunnig vägledning.

Alla måste lyckas!

Gipstak i det inre (foto)

1 2 3 4 5 6 7 9 10 8

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 54

map