Den mest moderna idéer och designvarianter lounge

Den mest moderna idéer och designvarianter lounge

12 October 2017Att bo i huset - ett av de viktigaste rum, eftersom det ofta tillbringar större delen av tidenAtt bo i huset - ett av de viktigaste rum, eftersom det ofta tillbringar större delen av tiden i huset eller lägenheten av de viktigaste rum - vardagsrum. Och inte alltid behöver en designer med erfarenhet till detta rum ge ett nytt utseende, berömvärt. Få hjälp och exempel och tips från Internet, och verkliga lösningar som är målade i detalj och kan passera som en grund för den kommande reparationer i vardagsrummet.


Vardagsrum: inredning, flera zoner

Den första höjdpunkt i vardagsrummet några villkorliga zoner. Det kan finnas tre, kanske mer. Detta gäller för en stad lägenhet och för ett hus på landet.

Separation av rummet i flera zoner gör det möjligt att öka utrymmet i lägenhetenSeparation av rummet i flera zoner gör det möjligt att öka utrymmet i lägenheten

rastplatsen

Här är allt klart, soffa, stolar, bekväma kuddar. De omfattar också och ett soffbord (kan vara oregelbunden form). Krönt detta spår TV eller hemmabio.

Rekreationsområde i vardagsrummet är den plats där du kan slappna av och träffa gästerRekreationsområde i vardagsrummet är den plats där du kan slappna av och träffa gäster


intelligens zonen

Vanligtvis är det värt ett skrivbord, en bokhylla, ett rack eller en hylla med böcker och dator. Detta område kommer att vara en mini-skåp. Det kan göras i en monokromatisk palett, om du inte vill dra särskild uppmärksamhet åt det. Tja, om du är en kreativ person, du har på detta område kommer att vara ett musikinstrument eller till exempel, ett staffli.

intelligens är mycket bekvämt för dem som arbetar hemmaintelligens är mycket bekvämt för dem som arbetar hemma

gäst område

Och här kan du sätta baren eller ett bord med stolar. det ofta går samman med en sittgrupp, men ibland ägarna specifikt skilja dessa områden. Ofta finns det fashionabla idag sittsäckar - en ungdomsversion.I den moderna vardagsrummet definitivt en plats för området gäst, utrustad med en bar eller fåtöljerI den moderna vardagsrummet definitivt en plats för området gäst, utrustad med en bar eller fåtöljer

Anmärkningsvärt, om området av intelligens och / eller gäst område kommer att finna sin plats i fönstret. Där kan du lägga matbordet, satte en bekväm kudde. Och för att utrusta kontoret kommer också att vara bekvämt.

Design vardagsrum i lägenheten: tyder på att yrkesverksamma

Foton är ofta mer vältalig än många råd, men det finns vissa funktioner och reglerna för yrkesverksamma inom värda noggrann läsning. Detta inkluderar den klassiska råd, och modet, och allt är tillämplig på lägenheten.

Tips formgivare:

 • Fortfarande på modet, och även på topp, gipsskivor. Gips 3 D panel ger en möjlighet att skapa ett vardagsrum i den verkliga naturen, landskap. Men det är vad som kommer till mode, men om du vill ha en mjukare alternativ, mer klassiskt, ska du välja samma gips stuckatur tak, dekoration av målningar och speglar.
 • Med naturliga element, naturliga motiv. Naturliga motiv i jordnära färger och kan användas i textilier och original mosaik paneler. Fåglar, växter och blommor - de viktigaste motiven. Det har blivit särskilt populärt att dekorera väggarna i denna halmtak om ekologiskt totala inredningskoncept, naturligtvis.
 • Öppen spis. Det verkar som om lösningen är inte ny, men i dag har det blivit ännu mer gynnad. Dessutom kan det vara elektriska spisar. Eldstad kan vara dekorerad med dekorativa sten eller, återigen, element med naturliga motiv.

Idag kan vi inte bara att samla in information om sin egen design utrymme, men också att söka hjälp från yrkesverksammaIdag kan vi inte bara att samla in information om sin egen design utrymme, men också att söka hjälp från yrkesverksamma

Lyckligtvis, med böcker hyllor igen används ofta i vardagsrummet. Det är tillbaka på modet bra hem bibliotek. Du kan också utrusta en trendig nisch med bakgrundsbelysning.

Designen presenterar ett vardagsrum odnushki

Om vardagsrummet - det är den enda rum i huset, är din huvudsakliga uppgift att öka den visuella utrymme i vardagsrummet. Detta innebär att det kan finnas tekniker med glansiga fasader, och använda ljusa färger och speglar, etc.

Design alternativ för att leva i odnushke:


 • Det enklaste alternativet - ett minimum av saker, att ge upp platser och allt, utan vilken du kan göra, inre minimalism;
 • Samtida hörnsoffa säng - den vanligaste lösningen under dessa förhållanden, i det här fallet, uppmärksamma högkvalitativ klädsel;
 • Multifunktionella möbler - en smal men mycket lång garderob, skulle det vara bra med spegeldörrar, som inte bör sättas precis vid ingången;
 • Den varma nyanser av väggar och tak - om du väljer möbler i toner av mjölk, låt det vara mejeriprodukter och kaffe, etc..
 • Och takhöjden är viktigt - om taket är låg, måste du använda tapet med vertikala ränder, och sedan taket visuellt kommer att vara högre;
 • Vit färg i design - inte uttråkad tema, men precis samma alternativ för detta rum.

När lägenheten är bara ett rum, se till att visuellt utöka utrymmetNär lägenheten är bara ett rum, se till att visuellt utöka utrymmet

Det är viktigt att använda naturligt ljus i vardagsrummet till maximum. Eftersom gardiner, använda vitt, transparent. Tja, om i ett rum finns en nisch (som ofta finns i layout), arrangerar av hennes mini-sovrum. Partitionen kan vara transparent eller glas, erhålles två funktionella utrymme.

Design vardagsrum i huset: har lantlig stil

Att bo i ett privat hem - det är ett riktigt hem. Den används ofta för sin design stil av countrymusik. Och för att integrera landet motiv och moderna idéer i vardagsrummet, kan du ordna utrymmet nära eldstaden sten inför. Mantel kan utformas grovhuggna trä.

Lant lämplig för de människor som har harmoni och komfort är i framkantLant lämplig för de människor som har harmoni och komfort är i framkant


Men för att balansera detta ämne i det inre, är taket gjort av speciella strålar av samma ras som utrymmet runt eldstaden. Egentligen kan hela vardagsrummet utformning användas i utformningen av ett träd. Det samlade i rummet inredning med naturen.

Individuell design av vardagsrummet: orientalisk stil

Att leva i östra stil - en mycket krävde en utredning i dag. Och detta innebär ett överflöd av färger och inredning, i detta fall, kan du inte snåla på dem. Men om du är lite skrämmande, kan du ringa och lättare version. Till exempel i flera toner i öst "att erkänna" i textilier och vissa tillbehör. Tja, hela rummet inredda i modern stil.

Om ditt rum du tränar i orientalisk stil, glöm inte att markera rekreationsområdeOm ditt rum du tränar i orientalisk stil, glöm inte att markera rekreationsområde

Eller dra i orientaliska motiv kan vara en relaxavdelning - soffa, stolar, mattor, bord. Och allt runt för att göra neutrala, ljusa eller pastellfärger. Det kommer också ser ganska intressant. Cool detta utförande ser i icke-standardiserade vardagsrum, till exempel, om rummet är femkantiga.

Inredning vardagsrum: retrostil

Retrostil vardagsrum - den första positionen bland fashionistas. Och om du vill upprepa det, är tanken värda krafter.

Uppgifter om vardagsrummet i retrostil:

 • För väggarna med hjälp av tapeter, ofta - vävnad. Många tillverkare producerar speciell tapet för att visa en retro tema. Färgskalan något, från vitt till mörkt tapeter.
 • Med tyg tapet ser trevlig ljus laminat "trä", så mycket som möjligt imitera ljust trä. Ett komplement runt den mörka mattan.
 • Soffa och stolar är bekväm, mjuk, design fullt jämförbar med möbler från förr. Ett soffbord och en byrå - de väsentliga delarna av ett vardagsrum.

Retrostil älskar bekväma soffor, fåtöljer och byråar, och kännetecknas av en mängd olika färgerRetrostil älskar bekväma soffor, fåtöljer och byråar, och kännetecknas av en mängd olika färger

Det är omöjligt att överskatta inredning och tillbehör - en vintagefoto i den klassiska, trä, smide ram. Liksom blommor i gamla krukor, klockor på väggen i en vintage tema, figurer, samt utrustning från förr (grammofoner, grammofon).

Moderna designidéer för vardagsrummet (video)

Men om dessa saker inte bara gör härma den gamla goda tiden, och är bokstavligen arvegods - desto större anledning att du måste göra det till en levande. Här kommer att tala varje detalj, skapar en speciell atmosfär.

Att göra en levande - och besvärligt, och intressant att göra. Och det är värt att gå och handla, att söka upp den mycket matta, bord, figurer, matta, etc.

Framgångsrik förvandling!

Moderna designidéer vardagsrum (inredning foto)

9-1024x683 18 44 94 172 118 179831b31e208bf8f6ad5eaababf9ee9 14659837362 426 139771153385

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 79

map