Den mest fashionabla vardags 2017: bilder på otroliga idéer

Den mest fashionabla vardags 2017: bilder på otroliga idéer

12 October 2017Vardagsrum - en plats där värme och komfort född av hela husetVardagsrum - en plats där föddes värme och komfort för alla domaSvezhaya färger, djärva linjer och former, originaltillbehör och inredning element - i år är full av oförutsägbara livstid! Vi kommer till hallen för familjens mat, gäster träffas här och koppla av i slutet av arbetsdagen. Men den moderna livsrytmen gradvis omvandla vardagsrummet till en multifunktionell utrymme. Önskan om praktiska i det inre var orsaken till uppkomsten av nya trender.


Fancy bor i 2017: huvudtrender

En viktig trend i år - individualism. Praktiska och komfort bäst återspeglar skandinavisk inredning, så populär i dag, "allvarlig" design med naturmaterial.

Det unika och originalitet i det inre av de mest eftertraktade i dag, och det är inte bara en önskan att sticka utDet unika och originalitet i det inre av de mest eftertraktade i dag, och det är inte bara en önskan att sticka ut

Möbler och utrustning, skrivs ut för massanvändning, inte helt kan tillgodose behoven hos personen och interiören skapade anpassas eller gjort med sina egna händer, inte bara för att ge upphov till komfort och hemtrevnad i lägenheten, men också bära en stor funktionell belastning.

färglösningar

Färgskalan av interiören - en viktig fråga i utformningen av alla rum. Säga exakt vilken färg de mest fashionabla omöjligt. Utbredd i modern livsstil fann enkla nyanser av vitt, grått och svart - färgen av lugn bas kan du ordna intressanta ljusa accenter. Elegant vardagsrummet är inte skyldig att göra en enda dessa nyanser.


Living återfå styrka och muntra upp i etnisk stilLiving återfå styrka och muntra upp i etnisk stil

Många designers rekommenderar användning av sofistikerade färger i inredningen:

 • marsala;
 • smaragd;
 • bärnsten;
 • bordeaux;
 • Citron-guld.

Sofistikerade utskrifter, utsmyckade mönster och intrikata prydnad - en annan trend 2017. Använd dem bättre i rum med en dominerande användning av naturliga nyanser.Hur är det med möbler? Ha inte bråttom att kasta ut de gamla möbler - förlorade form av stolar, bord och stolar kan återupplivas med nya färger. Dyra objekt som du kommer att förbli i det inre av vardagsrummet, och en unik design som skapats av händerna, helt i linje med utvecklingen av individualism. En annan modetrend - genomskinlig möbler. Inte nödvändigtvis köpa från sköra glasmöbler, erbjuder den moderna marknaden en hel del varor från en hållbar plast och akryl.

Modern design vardagsrum i 2017: Eklektiskt

Inga fler strikta gränser när man väljer en stil: demokratisk syn på utformningen av det centrala rummet tillåter användning av flera stilar i inredningen. Det förefaller absolut motsatta stilar, som kombinerar i ett vardagsrum, skapa kompositioner av otrolig skönhet och funktionalitet.

Textilier - vår alla. Vacker design fönster hjälper knyta alla stilar i enTextilier - vår alla. Vacker design fönster hjälper knyta alla stilar i en

Till det inre av rummet var harmonisk, är det nödvändigt att följa vissa regler:

 1. Det finns ingen plats onödiga detaljer, det viktigaste - rationalitet och pragmatism.
 2. Enfärgade lösningar för hela rummet, oavsett stil.
 3. Unity hemlighet - samma konsistens.
 4. Vivid detaljer att dekorera insidan, men inte täppa det.

Snygg Living 2017: enkel och smakfulla

Den hetaste lösning för att skapa komfort i vardagsrummet är anslutna med design i stil med minimalism. Visserligen är det här alternativet lämpar sig endast för små och litet rum: lakoniska linjer och enkel geometri att öka utrymmet.

Speglar, glas och plast möbler - multifunktionella delar av inredningen perfekt spegla 2017 trend.

Designad i en minimalistisk stil är inte lämplig för stora rum, eftersom de redan rymligDesignad i en minimalistisk stil är inte lämplig för stora rum, eftersom de redan rymlig

Nya trender i design - det är en industriell tema. Tegelväggar, rör och ledningar, slarvig detaljer skapar dess atmosfär, utan att beröva komfort rummet.


Industrial lounge är alltid full av nymodig heminredning:

 • Bjälkar av trä;
 • Metallskiljeväggskonstruktion för zonindelning;
 • Stora öppna ytor;
 • Industriella belysningselement.

Plain djupa färger, starka belysning och heminredning från de mest moderna material - detta är minimalism.

Reparation av vardagsrummet 2017: fashionabla material

Finns det något bättre användning av material och texturer i utformningen av vardagsrummet? På ett sätt - allt naturligt.

Trägolv, mattor tillverkade av naturmaterial, miljövänliga textilier för fönster - strukturen av naturmaterial är alltid unik och unik.


Aktuella trender - tapeter. Det verkar som om denna metod för väggdekoration länge har förlorat sin popularitet, men år 2017 återvänt tapeter i våra vardagsrum. Efter utvecklingen av individualism, är det bäst att göra tapeter eller tapet med en bild av hans egna skisser.

Sten, betong, keramiska plattor - enkla material, men hur mycket de betyder i en modern designSten, betong, keramiska plattor - enkla material, men hur mycket de betyder i en modern design

I det här fallet, ledmotivet i år - är enkelhet, vilket betyder att det inte är nödvändigt att överbelasta taket komplexa konstruktioner.

De viktigaste trenderna av säsongen:

 • Prisvärda vita släta tak;
 • Glossy tak;
 • Zonindelning använder suspenderade strukturer;
 • Takbjälkarna tillverkade av naturmaterial.

När det gäller taket dekoration, fortfarande regerar tak flera nivåer.

Nya trender i utformningen av fönstren

I mitten av varje vardagsrummet - det här fönstret. Och de senaste trenderna av textil utsmyckning av rummet är förvånansvärt olika. Gardiner för hall - det är också en blandning av stilar och former, med olika texturer och fältförsök.

De flesta av dagens modeller av gardiner:

 • Enkla raka gardiner, randig design;
 • öljetter;
 • Gardiner på ringar;
 • Natt gardiner.

Liksom alla moderna vardagsrummet inredning objekt, måste gardiner för hallen har den ultimata praktiska Liksom alla moderna vardagsrummet inredning objekt, måste gardiner för hallen har den ultimata praktiska

Ska jag använda textilier i rummet, beroende på vilken typ av rummet. När det gäller material, och domineras av naturliga material i ärendet. Ta hand om dem ofta innebär ett antal svårigheter, men de verkliga finsmakare av mode är inte rädda för gardiner gjorda av satin, silke och linne.

Skandinavisk stil loft och tenderar att överge gardiner, medan minimalism inte kan existera utan en accent i form av ljusa gardiner.

Lyxigt boende-2017: all uppmärksamhet på detaljer

Enkla färger, rena linjer och rigorösa former - komfort i det inre för att skapa exakt detaljerna. Varje professionell designer vet - ljusa accenter och fina detaljer är viktigast. Nya objekt i år - är saker handgjorda. Och även om dina händer för att göra tillbehör och heminredning ingen möjlighet, kan du alltid köpa den ursprungliga element för inredning: målningar, statyer, golvlampor.

Idag mest populära är hörnsoffor och en anledning - funktionalitet:

 • Det sparar utrymme;
 • Den tillåter dig att hålla saker kompakt;
 • Bryts ned till en bekväm säng.

Stoppade möbler - är förkroppsligandet av alla vardagsrum, samt komfort och bekvämlighetStoppade möbler - är förkroppsligandet av alla vardagsrum, samt komfort och bekvämlighet

Mjuka puffar, också populära i modernt vardagsrum, kompletterar de grundläggande sammansättningen kan också användas för förvaring. Öppenhet och enkelhet i konstruktion samexisterar med tanken på att hålla saker i öppna hyllor och på hyllorna.

Säsong nyheter relaterade till färgschemat av möbler - du behöver plocka upp så nära basfärgen.

Detta skapar enkelhet i de inre och massiva hyllor inte belastar interiören

Moderna idéer om inre rum (video)

Att bo i 2017 - är en blandning av stilar och färger, enkelhet och funktionalitet. Personlig design, sökandet efter innovativa lösningar och genomföra sina idéer - loungen är säker på att bli en modern modell och kommer att vara en plats för en trevlig vistelse. Inget behov av att överbelasta de inre delarna - ljusa accenter och små detaljer skapar en mysig atmosfär, även bland stenmurar.

Fancy bor i 2017 (foto)

3belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m2 4 9dcee4dda85058b9db05f7df68d61571089406021000 103 4839 1212-1000x700 241.322-idei-dlya-vashego-doma-kuhnya-salatovaya-prihozhiy Boråstapeter-3 Bristol-canape-2-ställen-Poli dizajn-kuhni-gostinoj-073

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 69

map