Den lyxiga interiören i vardagsrummet i klassisk stil: 10 tips

Den lyxiga interiören i vardagsrummet i klassisk stil: 10 tips

12 October 2017Att bo i en klassisk stil alltid ser elegant och dyrtAtt bo i en klassisk stil alltid ser elegant och dorogoUyutny, rymlig och funktionell - så att du kan karakterisera det inre av vardagsrummet i klassisk stil, vilket gör det möjligt att dra några slutsatser om smak och graden av inkomst ägare. Som underlag för färg välja ljus eller mörk möbler. Det beror på rummets storlek och det önskade resultatet. Som en "russin" visas massiv ljuskrona hängande. Det borde inte vara så dyrt, hur man väljer rätt.


Fördelar med inredning i klassisk stil

Initialt kan det tyckas att utformningen av vardagsrummet i klassisk stil innebär en betoning på bredden på väskan, så inte alla är bråttom att genomföra en liknande hem. Med detta uttalande starkt emot designers. De lägger tonvikt på funktionella och estetiska inslag i processen. Varje objekt i rummet ut på grundval av en harmonisk kombination av redan i detaljer lägenheten.

Det viktigaste - inte "för långt" i termer av valet av möbler, färger och designelement. Bättre att lämna utrymme gratis än dess överbelastning.

Fördelen med registrering av rum i klassisk stil är att det alltid kommer att förbli relevant och vackerFördelen med registrering av rum i klassisk stil är att det alltid kommer att förbli relevant och vacker

I fallet med en kompetent projekt, även en begränsad del av vardagsrummet blir ett konstverk:

 • Classic förlorar aldrig sin relevans;
 • Möjlighet att göra gästerna om passionen för hög stil;
 • Mångsidighet - detta interiören gör det lätt att få tillgång till de nödvändiga saker, vilket ger en känsla av komfort,
 • Tilltalande utseende.

vardagsrum design i klassisk stil: tips för nybörjare

Oavsett de planerade reparationer i lägenheten eller hem bara bosatte sig i den nya byggnaden, att börja göra projektet. Den är gjord hålla rummet geometri, graden av belysning, antalet fönster, dörrar, plats och så vidare. Ju mer exakt skiss kommer att göras, desto lättare blir det att välja design. Efter det måste du välja den dominerande stilen. Som nämnts tidigare är det en mörk och ljus version.


Om den första är lämplig för rum som kännetecknas av högt i tak och stora ytor, ljus version - perfekt för litet vardagsrum. Du kan sedan välja dekoration för väggarna.

Innan vi går vidare till utformningen av vardagsrummet, bör du tänka i förväg om sin design in i minsta detaljInnan vi går vidare till utformningen av vardagsrummet, bör du tänka i förväg om sin design in i minsta detalj

Man måste komma ihåg att den klassiska stilen innebär symmetri, användning av naturliga material och massor av tillbehör. Till exempel kommer en gammal byrå, placerad mellan en stol och en soffa skapa den nödvändiga atmosfären.

Till nykomlingar får inte förväxlas i stilar och trender, har formgivarna förberett några enkla riktlinjer: • Rummet bör vara 3-4 små figurer;
 • Du kan använda stuck;
 • hjälpa visuellt utöka utrymmet spegeln 2-3;
 • Reproduktioner av klassiska konstverk pryder väggarna;
 • Det rekommenderas att använda en ljuskrona med berlocker;
 • Det rekommenderas starkt att ge upp användningen av "gråt" eller "syra" färger.

Classic inredning i vardagsrummet: färg konstruktionsregler

Komfort och tilltalande utseende former i rummet inte bara möbler, men också korrekt valda färger. Dessa bör vara pastell, då personer i rummet får inte trötta ögon från överflödet av ljuspunkter. I de flesta av dessa projekt används nyanser av beige eller grädde. I vissa fall är det tillåtet att göra ett undantag från denna regel. Till exempel, mättad rosa eller orange blir god visuell betoning.

Rätt kombination av färger och nyanser kommer att göra ett rum mysig och vackerRätt kombination av färger och nyanser kommer att göra ett rum mysig och vacker

Till liv i en klassisk miljö verkar inte alltför lågmäld, kan du ta till lite färg trick:

 • Med hjälp av olive green;
 • Sand toner för att skapa kretsar;
 • Browns hjälpa visuellt separata funktionella områden i rummet;
 • Måttlig användning av guld för att skapa en lyxig atmosfär i huset.

Arkitektoniska detaljer av interiören i vardagsrummet i klassisk stil

I den klassiska interiören finns ingen plats åt slumpen, så du måste noggrant närma sig frågan om valet av varje objekt. Om vi ​​talar om hög kvalitet efterbehandling, är det tillräckligt vacker version kan erhållas genom att applicera ett plåster eller porslin med efterföljande målning. Den tillåtna användningen av den dekorativa ytan som ett alternativ för budgeten.

På andra plats i termer av betydelse är utformningen av väggar och tak. Även i ett litet vardagsrum är det viktigt att relatera alla element harmoniskt.

Särskild uppmärksamhet ägnas åt designers rekommenderar efterbehandling tak och väggarSärskild uppmärksamhet ägnas åt designers rekommenderar efterbehandling tak och väggar

Detta kommer att bidra till följande rekommendationer:

 • taket klippningen göras stuckatur friser och målningar;
 • Visuell och funktionell accent i ett rymligt rum kommer att vara en elektrisk spis, dekorerad med vit marmor;
 • Om tillgängliga utrymmet tillåter, i vardagsrummet, matsal, kan du använda kolumner eller halvkolonner.

Glöm inte möbler, som väljs baserat på de genererade stilistiska lösningar. Till exempel passar Somovo eller andra inhemska tillverkare, tillverkade av naturmaterial. Det viktigaste - du måste se till att trädet höll en särskild behandling. Annars kommer materialet vara starkt utsätts för extrem luftfuktighet och temperatur.


Den mysiga interiören i vardagsrummet i klassisk stil (video)

Att skapa en mysig inredning i klassisk stil kräver mycket tid och materialkostnader. Det hela börjar med en skiss, som måste köras med maximal precision. Så snart den slutliga versionen är godkänd, utvalda möbler, prydnadsföremål, ljuskrona och så vidare. Spara inte motiverat att köpa den dyraste, inte värt besväret. Det är i första hand en fråga om kvalitet snarare än yttre prakt.

Utforma ett vackert vardagsrum i klassisk stil (inredning foto)

5-1 5 16cpl 6 123-4 725 757.854 b-IMG65dd32695e5d 1920x1080resizeinterior30784851392740673 Dizajjn-gostinojj-v-klassicheskom schakt-6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

map