Den gynnsamma kombinationen av tapeter i det inre: idén att uppdatera rummet

Den gynnsamma kombinationen av tapeter i det inre: idén att uppdatera rummet

12 October 2017En väl vald tapeter kommer att göra ditt rum en originell och vackerEn väl vald tapeter kommer att göra ditt rum en originell och krasivoyNekotorymi mycket liten uppmärksamhet ägnas åt färgkombinationer i tapeten, och detta är mycket viktigt. Hur man kombinerar tapeten i det inre och vissa intressanta kombinationer av färger finns - läs vidare. På grund av den gynnsamma kombinationen av tapeter kan dölja betydande brister i lägenheten, såsom lågt i tak, litet utrymme, etc. Korrekt inriktning tapeten kan delas in i en-rums lägenhet i området eller att separera sovrummet från plantskolan.


Kombinationen av tapeter: reglerna för kombination

Kombinationen av tapeten i det inre, och vad som kommer att passa varandra - en enkel fråga. För att rummet såg trevlig och snygg, måste du följa vissa regler för kombination av tapeter. Bakgrund bör inte "motstå" möbler, bör de vara i samma stil till rummet såg elegant.

Den mest grundläggande reglerna för kombination av tapeter, vilket kommer att bidra till att göra reparationer enklare och roligare:

  • Att tapeter betonade väggen och skapade den grundläggande formen av rum, bör man vara försiktig så platt väggytan;
  • Bakgrund bör vara lika i tjocklek för att se harmonisk på ytan;
  • För att inte ångra sitt val, bör tapeter kombineras innan de köps;
  • Det är bättre om tapeten kommer att vara av samma material eftersom den kombinerade papper med tapeter, till exempel, vinyl blir inte lätt;
  • Inredning friskhet kombinerar ljusa färger med neutrala. Vit färg ser bra ut med gul, beige med turkos eller mint, lila och grått add mystery room;

I ett rum är bättre att använda tapet med en eller Eyad ritningarI ett rum är bättre att använda tapet med en eller Eyad ritningar

I ett rum, ska du inte använda mer än två bilder, om inte limmade designsamlingen.


Kombinationen av tapeter och tapeter: Design tricks

Korrekt kombinera olika bakgrunder kan inte alla. Detta kräver en hel del tålamod, så att som ett resultat av ritningar passar ihop, gjorde färgen inte motsäger den allmänna stämningen i rummet. Allt mycket enklare om tapeten utan mönster, då bara måste välja rätt nyanser. 
Det är lätt att kombinera med varandra tapeter. Älskare av seascapes tapeter kan kombineras med bilden av solen och himlen med foto bakgrundsbilder, där det finns en strand och hav. Även det ursprungliga beslutet kommer att kombinera bakgrunds marina fiskar: på varje vägg olika fiskar. 
En annan populär kombination: ett annat mönster i samma färgskala. Till exempel för en vägg att hänga blomma prydnad rosa skala och på en annan vägg annan rundad mönster i samma färg. 

Om tapeten är limmad i ett rum med lågt i tak bör välja tapet med vertikala ränder eller tapetklister 2-3 remsor med smal vertikal bild. 

Vertikal kombination av remsor av tapeter kommer att ge rummet effekten av högre takVertikal kombination av remsor av tapeter kommer att ge rummet effekten av högre tak

För fans av icke-standardutförande kan erbjudas att hålla en remsa av tapet, som kommer att fortsätta i taket.Vacker kombination för denna utföringsform kan vara av tre typer:

  • Den röda rand på en vit bakgrund,
  • Blå ränder på en vit bakgrund med ett mönster i mitten,
  • Gul rand på en vit bakgrund.

För denna konstruktion kräver ingen vit tapetmönster och måttligt brett band av ljus färg som ska limmas på golvet mot taket. 
För att markera ett område i rummet med hjälp av tapeter, bör du hålla remsan i mitten av en ljus enda ton tapeter. Idéer för en kombination av färger kan vara olika, men det mest populära - en gul rand på väggen khaki, redan nämnts ovan det röda bandet på vit bakgrund, perfekt lila ränder på en vit eller grå bakgrund. 
Standardlösning för separation väggen med den horisontella skiljeväggen. I det här fallet kan du hålla olika typer av tapeter på toppen och på botten, men det är mycket viktigt att ritningarna och färg inte motsäger varandra och var i samma stil.

Alternativ för att kombinera tapeter (video)

Kombinationen av färger av möbler och tapeter: att göra lägenheten en elegant och mysig enkel

Innan glädje utropa om funnit ideal tapeter, bör du kontrollera att de blandas med möbler och golv. Enkelt uttryckt, laminat och möbler bör inte ha färg "tvister" tapeter. 
De mest populära och mest önskade färgen på möbler och tapeter är färgen på wenge. För dem som inte vet färgen på wenge påminner om mörk choklad med några ljusstrimmor. Han var sträng, men lyxiga. Wenge färg är det mest populära i det inre av dyra restauranger och gourmetkaffe. 

Om inredningen är beige, sand eller violett nyanser wenge färg passar perfekt in i dem.

Äga tapeter Wenge färger kan vara lämpligt att hålla dem i ett rum med en ljus beige eller oliv möbler. 

Kök och matplats

I köket kommer wenge färg ser bra ut med vita möbler eller vice versa vita väggar passar perfekt med möbler wenge. Bästa grannar för wenge, vare sig det möbler eller tapeter, är vita, oliv, blått och orange färger. Det enda ställe där det inte är nödvändigt att sätta tapet wenge färg - är ett barnrum, eftersom detta nyans kan minska barnets humör, göra honom sömnig och samarbetsvillig. 

Rätt kombination av tapeter och möbler i köket kommer att ge fred och komfortRätt kombination av tapeter och möbler i köket kommer att ge fred och komfort


Andra regler som kombinerar tapet med möbler är också bättre att inte försumma. Så om belysningen i rummet är bättre att använda ljusa tapeter kalla färger. Att de framgångsrikt kombinerat med möbler, se framåt kataloger eller ta prover hem. För ett rum med dämpad belysning är bäst att använda varma färger till rummet ser mysigare. 
Plain tapeter ser bra ut med ljusa möbler, glada inredning element, såsom dina foton eller kuddar med roliga teckningar.

vardagsrum

Att utforma vardagsrummet ska användas tapet med en enkel design som smälter in med möbler och övergripande design. Om vardagsrummet dekoration valdes tapeter, bör de limmas på väggen, där det inte är nödvändigt möbler.

sovrum

För att beställa sovrummet, måste du vara extra försiktig, eftersom användningen av alltför ljusa och blommiga tapeter kan skada sömn och humör. För registrering av sovrummet är bättre att använda tapeter svala färger i kombination med ljusa trämöbler. Bakgrund för sovrummet bör vara tyst, och att till fullo uppfylla sin omgivning.

Sovrum bättre drag i ljusa färgerSovrum bättre drag i ljusa färger


Försiktighetsåtgärder i lantlig konstruktion

Många har en trädgård, där väggarna är gjorda av panel. Detta material har en tendens att slitas ut visuellt genom en viss tid. När detta händer, att den första tanken som kom ihåg - det här uppdaterings väggar med tapeter. Men tapetklister till britsen - är det inte en bra idé av flera skäl. För det första kan tapeten skadas i områden med stygn.

Denna risk är, även om beslutet pokleit tunga dubbla lager non-woven tapet.

För det andra, när tapetsering avsluta foder bära mycket snabbare och förlorar sina egenskaper. Ånggenomsläpplighet försvinner, och det finns ett behov av ytterligare ventilation.

I allmänhet är problemet en kombination av tapeter är inte så svårt. Det finns standardregler i kombination av färger och mönster, du måste följa för att få en snygg lägenhet och mysig.

Olika alternativ för att kombinera tapeter i det inre (video)

Det viktigaste - att definiera den stil som vill leva i fred, och för att plocka upp honom tapeten måste vara enkelt.

Kombinationen av tapeten i det inre (foto)

85 116-e1435693553930-630x383 1617-630x393 5 2111-10 2111-21 28372 629.498 723.633 616480624

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 49

map