Den framgångsrika kombinationen av: tapet följeslagare i det inre av hallen, foton

Den framgångsrika kombinationen av: tapet följeslagare i det inre av hallen, foton

12 October 2017Nu alltmer börjar använda följeslagare tapeter, kombinerar tyger i olika färgerNu alltmer börjar använda följeslagare tapeter, kombinera olika tyger tsvetovPokleyka tapet - sanningens ögonblick för många ägare, startade en reparation. Och sådan uppmärksamhet på tiden är förståeligt, eftersom tapeten skapar bakgrunden i det inre, som en antydan till stilen, hem humör. Och om du just beslutat att renovera och vill överge den traditionella limning, prova version med följeslagare tapeter. Unbanal design och övertygande bilder av det nya vardagsrummet du angav.


Desktop följeslagare för hallen: funktioner val

Tapet följeslagare kallas två eller tre typer av tapeter, som är olika i färg, men de kännetecknas av samma struktur, och tillsammans de ser mycket organiskt. Redan i färd med att produktionen av sådana experter välja tapeter och, i många fall, se exempel behöver inte ens tapeten redan är markerad, och deras kombination kommer definitivt att lyckas. Men titta på många alternativ, ofta vill vi att experimentera.

En väl vald tapeter Companion kommer att lägga smak till din vanliga interiörEn väl vald tapeter Companion kommer att lägga smak till din vanliga interiör

Och här för att följa dessa riktlinjer:

 • Få tapeten på ett ställe, måste det finnas en monter för att visa upp. Var noga med att be om rullarna att distribuera till dig personligen kunna uppskatta framtida kombination.
 • Färgnyanser, som är i tapeten, måste hitta en rulle i utformningen av vardagsrummet. Och det kanske inte är strikt inredning, såsom textilier.
 • Vid val av tapeter också baserad på höjden av taken är. Den nedre hallen behöver tapet med ett vertikalt mönster i det långa vardagsrummet är inte nödvändigt att hänga tapet med ett horisontellt mönster.
 • Om du väljer bakgrund av olika texturer, få något att accent gemensamt för dem - design, mönster eller färg.

Om du kombinerar tapeten kontrasterande färger, måste man tapeter nödvändigtvis vara själv färgad (åtminstone en). Då accentual vara tapet med ljusa geometriska utskrifter och bakgrund kommer att vara neutral färgade tyg.


Alternativ tapetsering hallen två typer följeslagare efter färg

Bakgrundsbilder - en av de viktigaste urvalskriterierna, slående något som han, och först därefter fakturan. Om det var rymliga, stora, valet är ditt är praktiskt taget obegränsad. Du kan kombinera ljusa nyanser med mörk, och detta rum minskar inte visuellt. I den lilla salen i kontrasterande Tapetklister är inte nödvändigt. Kombinera nyanser av en färg. Grunden kommer att låta ljus tapeter, och mer kommer att bli ett par nyanser mörkare.

Om du har ett stort rum, då kan du välja bakgrundsbild av praktiskt taget vilken färg som helst för henneOm du har ett stort rum, då kan du välja bakgrundsbild av praktiskt taget vilken färg som helst för henne

rekreationsområde, försök att lyfta fram tapeten lugn, ljusa färger om design - den enda låg profil, och du kan göra utan den. Vanligtvis divan rummet. Resten av vardagsrummet kan lätt dekoreras med tapeter i ljusa stor blomma.

Kombinationen av de två färger av tapet i rummet: exempel

Välj bakgrundsbild på tonen, se exempel på de mest populära kombinationerna och "prova på" dem till ditt vardagsrum.Lyckad kombination:

 • Beige och brunt - ett klassiskt och ett alternativ för dem som inte gillar särskilt ljusa lösningar;
 • Olive och orange - hall blir år, dynamisk, glad;
 • Rosa och vinrött - särskilt trevlig kombination, lämplig för elegant inre;
 • Gult och grönt - en annan optimistiska scenariot;
 • Vit och blå - för en mild och lite strikt vardagsrum;
 • Grått och lila - För älskare av lugn, luftiga, avslappnad;
 • Lila och silver - för dem som är benägna att det faktum att det inre bör vara med en twist, lite mystisk.

Till följeslagare tapet ordentligt kombineras med varandra, bör följa de grundläggande reglernaTill följeslagare tapet ordentligt kombineras med varandra, bör följa de grundläggande reglerna

Tja, den klassiska versionen - en vanlig tapet två nyanser av samma färg. Till exempel, ljusgrå, grå mättad. Huvudsaken är att båda nyanser var antingen kall eller varm.

Val av tapeter för rum i två färger: hur man inte ska förväxlas

Enklare, naturligtvis, se tabellen för färgkombinationer. Men en viss allmän vägledning inte överflödigt att komma ihåg, de kommer att hjälpa dig i framtiden styras i kombinationer, kombinationer av färg plan.

Blanda färgkontrast:

 • Marengo och orange färg;
 • Äggula färg och blått;
 • Lila och blekgul;
 • Ljusgrön och rosa;
 • Lime och indigo.

Det är nödvändigt att korrekt välja färger för tapeter följeslagare till ett resultat inte förstöra utformningen av rummetDet är nödvändigt att korrekt välja färger för tapeter följeslagare till ett resultat inte förstöra utformningen av rummet

Och den klassiska föreningar innefattar:

 • Purple + ljusgrön;
 • Grå + Blå;
 • Brown + guld;
 • Blå + orange ljus;
 • Lila + Red;
 • + Rosa grå;
 • Blå + vinröd.

Och dessa kombinationer är många, de kan vara vid första anblicken, överraskande, men mycket framgångsrik. Till exempel ser blå bra med rött, grått och gult, grönt och svart och blått med guld.


Som pokleit tapet i rummet av två slag: en kombination av fakturor

Tapetsering på väggen och kräver en kombination av strukturerad. Inte alltid bli vän med non-woven papper, etc.

Bakgrund Companion olika texturer måste förenas med ett gemensamt inslag - eller nyans mönster. Med enkla själv färgad tapet tapeter är väl kombineras.

Göra ett vardagsrum, försök att köpa tapeten av samma färg eller en kombination av struktureradGöra ett vardagsrum, försök att köpa tapeten av samma färg eller en kombination av strukturerad

Tapeter med stora skillnader kombinera fortfarande inte värt det. Till exempel är fel ett alternativ - screentryck + billig tapeter. Enkel papper på bakgrunden av ett mörkt screentryck.

Sikta på en jämn tjocklek av tapeter, eller skillnaden i korsningen kommer att förstöra all intryck. Tjock präglade tapeter sällan klara sig bra med jämn och tunn.

Hur man kombinerar tapeter Companion (video)


Desktop Companion - det är ny och modern, även om mer än ett decennium, är dessa tekniker används i stor utsträckning. Men förbättrad produktion av tapeter, Sales visas unika designmöjligheter, och kombinera tapeten blir intressant, och resultatet är imponerande.

Gott skick!

Kombinationen av tapeter följeslagare i det inre av rummet (foto)

2sochetanieoboevvinterere-1 11 19-1 31 35-1 39-1 44-1 95 44 787

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

map