Den festliga dekoration av hallen bollar: 3 originella idéer

Den festliga dekoration av hallen bollar: 3 originella idéer

12 October 2017Skapa en festlig stämning i vardagsrummet kommer du att vara vackra bollardu hjälpa en vacker semester sharyKogda kommer in i vardagsrummet för att skapa en festlig stämning i våra liv, skulle det vara önskvärt att göra en ljus, original och till skillnad från alla andra veckodagar. I detta fall använder alla olika metoder för utformningen av rummet, som bidrar till att göra atmosfären i ovanliga, roligt och festligt. Hall dekoration bollar - en av de vanligaste metoderna. Rum kan du dekorera dig själv eller söka hjälp från en särskild myndighet som är engagerad i organisationen av helgdagar.


Pappers ballonger för att dekorera rummet med händerna

Vanligt papper kan vara en ljus dekoration för alla rum. Göra sådana bollar är mycket enkel, dock, och måste tillbringa en hel del tid för sin produktion. Sådana bollar säljs i specialbutiker och på nätet, men de är dyrare. Klimovsk känd för sina dekorativa kompositioner för semester.

Tofsar av papper kan framställas på olika sätt. Det är dock viktigt att komma ihåg att pappret ska vara stark, men samtidigt viktlös.

Det är viktigt att uppmärksamma valet av färger för papperet. Rummet kan dekoreras i en ljus, och du kan använda en harmonisk färgkombination. Du kan också spela på kontrasten.

Gör papper bollar kan äga, det viktigaste - att besluta om utformning och förbereda nödvändiga materialGör papper bollar kan äga, det viktigaste - att besluta om utformning och förbereda nödvändiga material

Hur man gör pom-poms efter:


 • Reserverad av en tunn omslagspapper;
 • Förbereda 8 rektangulär papper lämnar en eller olika färger;
 • Bereda en stark tråd;
 • Vikta ark tillsammans;
 • Dragspel vikta arken;
 • Vilket bandage band i mitten av en tråd;
 • Trimma kanterna på remsan halvcirkelformig eller triangel;
 • Sprida ark fläkt;
 • Separera arken.

För att sprida bollen ska vara snyggt, kan tunt papper riva. Dessa bollar ser bra ut i stora mängder. Storleken på bollarna kan justeras.

Göra rum med heliumballonger

Ballonger fyllda med helium, låta hallen för att utfärda en ovanlig och originell. Dessa bollar ser bara magiska. Innan produktionssiffror för helium ballonger är viktigt att studera bilderna och välja lämpligt alternativ för din personliga fest.

För tillverkning av delar av helium ballonger med hjälp av speciella vikter som gör att du kan hålla bollen från att flyga. Vikter kan göras även från en liten mängd vatten.

aerodizaynery använder ofta behandlingsmottagning, som har namnet - "fontän". Det kan bindas samman med kulorna i mängden 5 st. Antalet bollar kan varieras. Det är viktigt att komma ihåg att överbelastning rum stora bollar inte borde vara.Kreativt dekorera vardagsrummet kan belysas ballonger med heliumKreativt dekorera vardagsrummet kan belysas ballonger med helium

Varianter av registrering av helium ballonger:

 • Scene. Du kan dekorera båge av ballonger, eller "stående bollar.
 • Tabell. Du kan dekorera med buketter av flygande.
 • Tak. Du kan dekorera glödande bollar, dekorerad med böjda band.

Rummet kan dekoreras med en gående luft siffror som skildrar tecken tecknade eller djur. Lätta luftflöden kommer att leda figur i rörelsen. Dessa siffror är mycket roliga semester gäster.

Hall dekoration bollar utan helium: bara dekorera

Dekoration av hallen av bollarna - standardformuläret att dekorera rummet. Det är dock möjligt att göra ovanliga och originella. För denna passform, även enkla bollar utan helium fyllning. Av de vanliga bollar kan du göra en mängd olika former.

Det är viktigt att komma ihåg att den första siffran kan visa sig inte mycket trevlig upplevelse utan dekoration. Men ju mer du övar - desto bättre resultat.

Siffrorna för de bollar du kan dekorera väggar, tak eller scenen, om sådana finns. Bollar är vacker både i små och stora kvantiteter. Till exempel är det möjligt att binda bollarna i ett gäng 10 stycken och fäst i taket.

Olika former av bollarna kommer att hjälpa dig att skapa en rolig och glad stämningOlika former av bollarna kommer att hjälpa dig att skapa en rolig och glad stämning

Typer former av ballonger:


 • blommor;
 • stjärnor;
 • små djur;
 • moln;
 • Kransar.

När du köper bollar är viktigt att uppmärksamma deras kvalitet. De måste vara ganska tät inte att brista och att inte störa den övergripande designen. Även för att underlätta för dekoration bör väljas med bollar linkolunami.

Dekoration i hallen utan bollar: pappersblommor

Blommor från wellpapp kommer att bli en stor dekoration för alla tillfällen, vare sig det ett bröllop eller ett barns födelsedag. Det bör dock stå klart att för egenproduktion du behöver spendera en hel del tid att köpa en ganska stor mängd papper och en stor insats. Blommor bör göras försiktigt så att inte riva papperet.

I genomsnitt, för tillverkning av en enda blomma tar fjärdedel av en timme. Det är viktigt att beräkna mängden producerad blommor i förväg.

Dessa blommor kan dekorera matta, räcken, väggar, utrymmet under taket. Blommor kan monteras individuellt och kan göras av dem en krans. Färgkombinationer kan vara mycket olika - desto ljusare, desto bättre.

Papper blommor - är det möjligheten att snabbt och original dekorera ett rumPapper blommor - är det möjligheten att snabbt och original dekorera ett rum


Hur man gör en blomma:

 • En pappersrulle uppdelad i tre delar.
 • Vikta arken.
 • Göm ett dragspel.
 • Tilldela en tråd i mitten av remsan.
 • Avrunda ändarna av remsorna.
 • Avslöja ett dragspel och sprida tre lager av papper.

Sådana blommor kan vara tillverkad av ett tunt papper. Men eftersom det är bättre att göra pom-poms. Men wellpapp är tätare och blommor av det är en vacker och elegant. För större effekt, kan de kompletteras med en trasa.

Creative hall dekoration kulor (video)

Dekorera rummet för semester är möjligt på många sätt. Med själv förberedelse av produktionen av dekorativa element kommer att få betala en hel del tid. Men resultatet är värt det. Innan dekorera viktigt att bestämma med den stil som rummet kommer att vara dekorerad. Vilka ämnen att använda, måste du bestämma på egen hand. Du kan använda pom-poms av papper. Ballonger med helium eller utan honom. Det är inte nödvändigt att blanda bollar och pappersblommor. Det är bättre att välja en sak och göra det till en elegant och ljus fest sång.

Exempel på utformningen av hallen kulorna (foto i det inre)

8-1 009-017 035Kakukrasitkomnatu-650x909 12--30 ------------- 41d11bd05add4b5aaf260b3cac7a614154 261 297 823 2649e6c6adea887f9eb51803dcfdda16 3601933x11381366967708

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 54

map