The BlogSnabbt och effektivt att göra installationen av gips kan använda speciella bitar med stopSnabbt och effektivt att göra installationen av gips kan använda speciella bitar med stop En konstruktion är det möjligt att sätta samman sina egna händer utan mycket besvär med i den arsenal av verktyg och instruktioner. Vi behöver bara ha en uppfattning om några av de nyanser i processen för arbetet med gipsskivor för att undvika skador på ark GCR, och framgångsrikt slutföra installationen. Effektiva montering ark gipsskivor ger bit med begränsare.


Bekväm bit med begränsare gipsskivor

Purpose bitar som monteringselementet gör det möjligt att utföra åtdragning av en skruv i ett material som används reparatör. I sin komplett uppsättning har en begränsande anordning som gör det möjligt för maximalt för att göra processen snabbare och verkställa planer för en liten tid. Vid installation av gips, vanligtvis ett stort antal skruvar skruvas respektive kommer användningen av denna enhet vara mycket välkommet.

Att välja en bit med begränsare för att optimera processen, måste du ha en förståelse för dess parametrar. Om tillämpas produkt avsedd för annat material kan arken skadas.

Att köpa bit med begränsare gipsskivor tidigare nödvändigt att konsultera sin kvalitet och egenskaperAtt köpa bit med begränsare gipsskivor tidigare nödvändigt att konsultera sin kvalitet och egenskaper

Arbeta med skruvar, och det är önskvärt att ha minimal färdigheter med elverktyg. Det rekommenderas att använda packning, som handlar om GCR, eftersom det är ett oumbärligt verktyg i den här typen av fall. Det finns olika typer av bitar för alla typer av material. Det finns ett brett utbud av verktyg för att arbeta med vissa material.

När du väljer löne ögon på följande faktorer:


 1. Ett material för vilken den är avsedd.
 2. Ja eller nej limiter, dess utseende.
 3. landningsstorlek för skruven i den dubbla radien, som kommer att användas under installationen.

Att arbeta med olika typer av gipsskivepaneler, som vanligen används skruvar, i diameter lika med 3,5 mm. Att arbeta med slagträet, bör ta hänsyn till nyanserna.

När du arbetar med ett slagträ för att förenkla fastställandet, det hjälper innehavaren av en magnet. Han kommer att uppta utrymmet mellan skruvarna och själva produkten.

Rätt val av munstycken gör det möjligt att göra jobbet effektivt och ändamålsenligt.

Behöver jag en tätningstejp när du installerar gips Profile

I processen för konstruktion och reparationsarbeten, är bandet en uppsättning av material för gips. Användningen av tätningsband är lätt.Den måste användas för att mer tätt täta fogarna mellan skivorna. den tjänar också att binda profilen hos metallfäste partitioner för att tak och väggar.

Vid montering gipsskivor vidare möjligt att använda förseglingstejpenVid montering gipsskivor vidare möjligt att använda förseglingstejpen

Olika typer av band för tätning:

 1. förstärkande - en glasfibernät. Genom detta nät förstärka byggnadskonstruktioner, eliminera sprickor defekter.
 2. serpyanka - strukturellt och visuellt ser det ut som ett bandage, som en del av en syntetisk fiber. Med det här bandet tätning förbinder lederna mellan GCR.
 3. flizeline - tunn, men ändå hållbart material är glasfiber. Fäst till den orena lösningen av bindemedel i lederna i gipsskivor. Det kan förhindra flisning och sprickbildning i lederna i arken.
 4. skyddande vinklar Tejp - med inlägg av metall. I huvudsak denna perforerade pappersremsa 5 cm längd, som har ett par stålband. Den är utformad för att skydda gips hörn utanför deformation.

Vilket är bättre att ta kronan Gips för hål

Vanligtvis, på ytan av väggarna och taket finns oavsett process av gips installation ett behov av att borra hål för olika objekt. För effektiva resultat, rekommenderar vi användning av särskilda kronor i olika storlekar och typer. För spänning finns det ingen anledning, eftersom processen med att arbeta med kronor är inte komplicerat, och inte ens en professionell kunna genomföra det.

Kvalitativa kronor kan du snabbt och enkelt göra ett hål i gipsKvalitativa kronor kan du snabbt och enkelt göra ett hål i gips

Delar av kronor:

 1. Dialer borr. sålda enheter kit inkluderar de adaptern eftersom borrar är av olika storlekar. Centre borrhål utföra korrekt.
 2. Shank - har formen av hexagon eller cirkulär. Fastklämd i skruvdragare och borrmaskiner.
 3. Borrar ring - är ett mångsidigt verktyg för att utföra olika typer av arbete.

För att framgångsrikt välja en uppsättning bitar, måste du noga inspektera den. Brister döljer inte på förfalskningar - bearbetning oaktsamhet, täck äktenskap.

Shank med låg vikt bör varna köparen - han blev befordrad från billig metall sådant arbete under en lång tid kommer inte att fungera. Alla element måste vara exakt anpassade till varandra. Home arbetande delen - sågning av stålelement. Alltför tunna sågar inte är tillförlitliga i drift.

De nödvändiga verktygen för gips och arbetet med den

För att underlätta uppgiften under monteringsytorna hos de drywall arken, det finns en uppsättning av anordningar. Vissa verktyg är mångsidig och användbar för andra områden i tillverkning och reparation företag. Gas pistol lämplig för gips - är lätt att hamra spik den här enheten. Piercer, som ligger i Prosekatel, gör det möjligt att fästa profilerna i hörnen.


Om du väljer att arbeta självständigt med gipsskivor, är det nödvändigt att förbereda i förväg alla nödvändiga material för arbeteOm du väljer att arbeta självständigt med gipsskivor, är det nödvändigt att förbereda i förväg alla nödvändiga material för arbete

Arbeta med GCR genomfört många aktiviteter, respektive, och en lista över enheter att arbeta är inte liten:

 • roulette;
 • lod;
 • Sladd för märkning;
 • Den nivå som används för byggnation;
 • tång;
 • hammare;
 • Anordning för att skruva skruvar;
 • En anordning för att skapa öppningar;
 • bulgarian;
 • Sax på metall;
 • spatlar;
 • Enhet för att likställa kanten och fasning.

Gipsskivor under arbete behöver exakt och precist skär. Det är ett verktyg för uppgiften. Dem en kniv pappersvaror, bestående av plast och utbytbara blad. Nackdelen anses vara ökad skörhet av bladen. Kännare av byggnadsaffär används i bladen, speciellt konstruerade för gips, tillverkad i slitstarkt material och har bättre lås bladet. Även om de är dyra, men håller längre och ger möjlighet att arbeta bekvämt och utan trötthet.

Bättre att köpa en kniv med ett blad fäste på ett visst sätt - skruv och handtag, som ramas in av gummi. Detta skapar förutsättningar för säker och bekväm drift, utan att behöva hopp blad.

Försäljningen har fräsar för gips, gör det möjligt att enkelt och exakt skära ark. Nackdelen är den höga kostnaden för varor. Du kan också köpa en bågfil för gipsskivor arbete, särskilt om du vill göra komplexa nedskärningar i form av siffror eller lokal skärningen på en viss plats. I detta Hack har en viss skärpning och banbredd, liksom skilsmässa av tänderna, vilket gör det lättare att arbeta i utförandet av komplexa nedskärningar.


Vad är lite med limiter för gipsskivor (video)

Du kan köpa en speciell uppsättning bitar, gör det möjligt att utföra hål för uttag, t ex i väggen, som redan är klar. Ibland är nålen vals som används, på lamine sida av arket som skapar en perforering. På detta sätt är snitt görs över när du skapar ojämna ytor som behöver böja.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 − 24 =