Den bästa väggen i entrén: 5 riktningar och alternativ

Den bästa väggen i entrén: 5 riktningar och alternativ

12 October 2017



Det finns ett brett utbud av väggar till korridoren, så det är lätt att välja det alternativ som passar stilen, färg och prisDet finns ett brett utbud av väggar till korridoren, så det är lätt att välja det alternativ som passar stilen, färg och pris korridor - detta är den plats där en person blir då in i huset, respektive till alla lokaler ett positivt intryck du behöver för att ta hand om förnyelse av hallen. Gör det inte så lätt, eftersom du behöver inredning, reparationer, fylla utrymmet möbler. Varje steg utförs noga genomtänkt för att så småningom få en fullständig vacker komposition och kunna tillfredsställa medlemmar i hushållet och gäster.


Möblerna i hallen: muren och dess syfte

Väggen i korridoren - det är en integrerad del av rummet. Den används för att lagra den övre kläder och skor samt tillbehör placering. Tack vare den moderna möbelindustrin har möjlighet att välja från ett stort sortiment av väggen.

De kan särskiljas genom:

 • stil;
 • dekor;
 • material;
 • värde;
 • Funktionalitet.

Det huvudsakliga syftet med väggen i entrén är förvaring av kläder och hushållsartiklarDet huvudsakliga syftet med väggen i entrén är förvaring av kläder och hushållsartiklar

För att skapa den mest bekväma invändig korridor, bör kontakta experter på designkonst, som kan beakta varje nyans, minus och plus utrymme att sätta allt detta tillsammans och ger en chic resultat. Valet och utformningen av rummet och möblerna i det i första hand beror på formen av korridoren, från dess storlek och budget, som väntas att spendera på en uppgradering av rummet. Med ett stort utrymme, kan hallen ordna en sittpuff, en separat garderob och obuvnitsey eller köpa färdiga kit med en infällbar sits. Idag speciellt populära garderober, där skjutdörren systemet, eller med andra ord en coupe-liknande skåp.


Fördelen med dessa hallar är att de inte kräver ytterligare utrymme för att öppna dörrarna, vilket är särskilt viktigt i små hallar.

Plus hörn väggar i hallen

Hörn väggen - är en originell och bekväma möbler för alla rum. Den förnyelse av det inre av korridoren i ett sådant ämne bör uppfylla vissa krav.

krav:

 1. Plats vinkling sker vinkelrätt mot huvudväggen. Dessa produkter är mycket rymliga, har en tillräckligt stor djup och kompakt storlek som uppskattas i små hallar.
 2. Att produkten passar perfekt i det inre, och en ergonomisk stående placera den mellan dörröppningar. Sålunda, ett holistiskt komposition.

Hörn konstruktion anses mer effektivt än linjär. Vid utformningen av väggarna i framtiden bör ta hänsyn till det faktum att den interna arrangemang av hyllor gör det möjligt att placera var och en av familjemedlemmarna i deras tillhörighet och inga extra och onödiga element.



På grund av sin kompakta, vinkel väggarna är väl lämpad för små hallarPå grund av sin kompakta, vinkel väggarna är väl lämpad för små hallar

Allmänhet, Vinkel väggar innefattar:

 • hängare;
 • Hörn modul som ett skåp, hyllor och liknande resultatposter;
 • garderob;
 • Sko skåp;
 • pennfodral;
 • skåp;
 • spegel;
 • Allt.

Det verkar som om en standarduppsättning av moduler och hur det kan överraska? Men tillsammans skapar de en originalprodukt som inte bara kommer att glädja sin funktionalitet, men också chica externa data.

Med hjälp av moderna metoder för dekoration av fasader av möbler, kan vara av de vanliga väggar för att göra en unik och originell möbel.

Väggen i korridoren

Katalog över alla möbler fabrik öppnar ett enormt utbud, men fördelen är alltid bara för garderob.

Deras fördel är att de:

 • De kan bäddas;
 • rymlig;
 • Estetiskt utseende.

Väggen måste placeras så att den inte stör den fria rörligheten av korridorenVäggen måste placeras så att den inte stör den fria rörligheten av korridoren

Det är dessa strukturer kommer att vara det bästa alternativet för alla korridorer, både små och stora. Det bör noteras att den största fördelen med denna utformning är en glidande system som avsevärt minskar det ockuperade utrymmet. Möbelfabriker erbjuder en mängd olika glidsystem, inhemska och importerade, med olika modeller och även ett sätt att öppna.


Förutom ventilerna kan användas i en helt annan duk. Till exempel, en del har MDF, spånskivor andra, och andra kvalitativa behandlat trä, kommer kostnaden att kosta betydligt dyrare än de tidigare.

Flikarna kan vara inramad runt perimetern eller endast vid ändarna, beroende på deras vikt och längd. Alltför massiva canvas strax efter installation i avsaknad av ramen spärren på omkretsen, inte bara kommer att sag, men alla kan bryta. Experter rekommenderar inte att installera höga och tunga dörrar, är det bättre att dela på halva skåpet och skapa i det en kombination av skjutsystem och fönsterluckor eller till och med lådor.

När det gäller efterbehandling garderob fasad, kan alternativen vara ett obegränsat antal, eftersom detta kan vara en spegel eller dörrblad med en spegel-klädd, härdat glas i stället för MDF skärp inskriven med målat glas målning. Mycket ofta skåp dekorerade fotoutskrifter och mer. Installation av spegelytan på garderobsdörren gör det möjligt att utöka utrymmet i rummet visuellt, även om det finns tillräckligt med utrymme.

Små vägg glider i lobbyn: Design

Wall-bilderna är en relativt lång tid, men deras popularitet har inte minskat, men även ökat betydligt. För närvarande är den här typen av stålvägg installeras ofta i korridorerna, eftersom de kan användas för att skapa tillräckligt med originalinredning. Dessutom är de rymlig och kan vara kompakt i storlek, särskilt om du köper dem på beställning.

Bland fördelarna med vägg slides är möjligheten att ändra placeringen av sina modulerBland fördelarna med vägg slides är möjligheten att ändra placeringen av sina moduler


Slide - det är inte en integrerad del av möbler, en uppsättning av specifika element, såsom: ställningar, garderob, bord, hyllor och liknande.

Wall-slide har många fördelar, tack vare som många människor ger det företräde:

 1. De är rörliga. Till exempel är det alltid möjligt att upplösa kullen på olika poster och lägg dem i olika hörn av rummet eller gjorde dem standard linjär väggen.
 2. Graceful utseende. På grund av det faktum att produkten kan vara av olika former, är sektionerna väljs enligt dina önskemål, är det möjligt att skapa en kreativ möbel, förmågan att njuta av deras estetiska utseende under många år.
 3. Skillnad slide gral vägg - inte är avslutad komposition kan spädas och dess nya element, modifiera och dozakazyvat ursprungliga moduler, t ex från de nya samlingar. Således, eftersom produkten kommer att omvandlas och kommer inte att vara tråkig och uttråkad över tiden.

Universalitet - det är en dygd som kan kallas en av de viktigaste. Wall-slide kan ett liv placeras i korridoren, kök, hall och även sovrummet, om det är nödvändigt, särskilt om tillåter kvadrering.

Väggen i korridoren (video)

Brister i bergen är inte sett, och att hitta dem kan vara bara en som inte, i princip ett sådant arrangemang av möbler. Gorkij - en klassisk arrangemang av levande utrymme som kan användas som en stor plats ett stort antal saker, föremål och även gåvor, och om du köper den på beställning, kommer det att bli chic förvärv i huset, eftersom det finns en möjlighet att varje kvadratcentimeter för att göra sin egen väg.

Utformningen av väggarna i korridoren: katalogen (foto)

1bb95a946807113594c23d62c5a4242b 582efb9f257bf 796enl 1110 2113 0002370prihoie-kafy-kaliningradskogo-proizvodstva 3124 11303G1425210385733 92511a1ccf5937c18978b2cb5608e447 000009367616

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 78 =

map