Dekorera väggar och tak av plast: en vacker renovering i 4 faser

Dekorera väggar och tak av plast: en vacker renovering i 4 faser

12 October 2017Många föredrar att välja plast för väggar och tak, eftersom det är en praktisk och billig materialMånga föredrar att välja plast för väggar och tak, eftersom det är en praktisk och billig materialomSamym prisvärd och mångsidig efterbehandling material idag är plastpaneler. Efterbehandling plast kan användas i praktiskt taget alla rum, oavsett om det ett hus eller kontor. Inga klimatförhållanden, såsom fukt, fukt, drag och även låg temperatur, kan inte orsaka betydande skada honom. Dessa produkter finns i nästan alla hem förbättring butik och därmed är en av de mest populära efterbehandling material. När installationen är inte särskilt svårt fästen och ger ett urval av olika färger och nyanser. Montera plasttaket både kan experter och vanliga holder.


Väggar och tak är tillverkade av plast: funktioner paneler

PVC-paneler för efterbehandling väggar och tak i ledningen i efterbehandling material marknaden på grund av den låga kostnaden och det enorma utbud. Beroende på storlek, destination och former, kan PVC-paneler har flera sorter.

Förtrogen med typer och egenskaper hos plastpaneler kan vara specialiserad butiksFörtrogen med typer och egenskaper hos plastpaneler kan vara specialiserad butiks

En dag:

 1. Sheet paneler. Används för efterbehandling stort utrymme, vid montering bildar det minsta antalet skarvar.
 2. Mönstrade kakel - kvadrat, så att du kan skapa en helt unik design i rummet.
 3. Matchade rack paneler - rektangulär med en längd av 6 m och en bredd av 20 cm.

Plastpaneler har många färger, mönster och texturer. Enligt tekniken för att tillämpa prydnad de är uppdelade i laminerat och lack ware. I den laminerade panelen är limmad film, som redan tillämpas grafiskt.


PVC-paneler kan ha olika texturer och bilder. Detta kan vara en imitation av naturliga material (marmor, trä, sten, etc), såväl som komplexa konstnärliga mönster.

Lackerade PVC-paneler involverar mönstring på plast tryckmetod själv. Denna typ är mer hållbara.

Klart taket med plast: materialval

Ett enkelt sätt att sätta plastpaneler på taket - använd en metallprofil är tillgänglig för alla. Designen är inte dyrt och är ganska sparsam. Metallram mycket imponerad av rumsfuktighet, vilket är högre än normen. Profilen inte ruttnar, skador och deformation. På grund av dessa egenskaper denna typ av installation är mycket populär och används i stor utsträckning.

I syfte att sätta plastpaneler, rekommenderar experter med användning av metallprofilerI syfte att sätta plastpaneler, rekommenderar experter med användning av metallprofilerModern tillverkning av plastpaneler har uppnått bra resultat. Storleken av panelerna har en varierande tjocklek och bredd. Detta faktum bör beaktas när man väljer en panel.

Vid användning av tunn plast taket, kommer Instick lampor lyser inte bara rummet, men också alla fästelementen inuti ramen. Transparency konstruktion kommer inte att orsaka glädje.

Fördelar:

 1. Hållbarhet. PVC-paneler kan tjäna mer än 20 år, om du inte utsätta dem för mekaniska skador.
 2. Praktiskhet. Panel kräsen, är dikten mycket lätt att ta hand om. De kräver inte speciella rengöringsmedel, kan de rengöras med konventionella metoder.
 3. Fuktbeständighet. Panelerna är inte deformerade och inte ruttnar från överskottsluftfuktigheten i rummet, så att de kan säkert användas i efterbehandling av kök, badrum och balkonger.

Låg nivå av styrka kan skilja mellan nackdelarna material. Men om du inte skadar ytan, kommer att avsluta tillräckligt länge.

Installation av plasttaket: var du ska börja

Att få installationen från början måste du göra en noggrann mätning av området, som kommer att lägga brädor. Ytterligare åtgärder kommer att bidra till att göra en exakt urval av den önskade armaturen, liksom material för stommen och Stripes paneler. Innan du syr ramen ta bort den gamla finish och behandla ytan antiseptisk. Detta gör det möjligt att se gupp och ger möjlighet att ta bort dem om det behövs.

Innan du börjar installationen av panelerna, är det nödvändigt att först förbereda de nödvändiga verktygen och göra mätningar av rummetInnan du börjar installationen av panelerna, är det nödvändigt att först förbereda de nödvändiga verktygen och göra mätningar av rummet

Rekommenderade verktyg:

 • Att bygga en penna, måttband och måla sladden;
 • Gidrouroven, kvadratiska och fästorgan (klyamyery, skruvar, pluggar, spikar och suspensioner);
 • Borrverktyg (borr eller hammare), en skruvmejsel och en hammare,
 • Skärverktyg och geringslåda.

Ramkonstruktion börjar med exakta markeringar. Detta är en av de viktigaste delarna i monteringen. Frame sys steg för steg. Med användning av de layoutverktyg, gjorde patch häckar, följt av resten av monteringsfästen. Detta följs av installationen profilen och skära plastpaneler. Placering av paneler tog inte lång tid, om ramen och lådan märkt korrekt.


taket montering är gjord av plast med händerna: stadier av installation

Processen vägg och tak av plast är praktiskt taget identiska. Den enda skillnaden är komplexiteten i installationen och antalet fäst: i taket reglarna bör vara mer frekventa och capping ta längre tid.

Montera plasttaket är det möjligt oberoende, viktigast av allt - i förväg noga läsa installationsanvisningarnaMontera plasttaket är det möjligt oberoende, viktigast av allt - i förväg noga läsa installationsanvisningarna

Processen att kantar väggar och tak av plast omfattar fyra steg:

 1. ytbehandling. Taket måste rengöras gamla finish. Sedan hela området behandlas med antiseptiska kompositionen. Detta förhindrar möjlig förekomst av mögel eller svamp.
 2. Mätning och märkning. Noggrann mätning av området med en färdig yta gör det möjligt att bestämma den nödvändiga mängden material och layout kommer att bidra till nästa steg i arbetet.
 3. Installation av lister. Enligt markup borrade hål för pluggar som profilen är fäst. Profilen är fast på väggen omkretsen av rummet med ett utrymme från den lägsta hörnet av taket på 5 cm. Från taket reglar fästs med galgar. Att upprätthålla en identisk höjd med en profil fäst vid en vägg, används en sträckt monofilament. Just vid denna tapas arbeten som utförts de nödvändiga kommunikationer.
 4. Fastställande PVC-paneler. Innan du börjar installera plastpaneler, bör man vara uppmärksam på omkretsen av rummet. Om det är ojämn, kommer den första panelen behöva sänkas i enlighet därmed för alla efterföljande fast under strikt rät vinkel mot profilen. Om detta inte görs - kommer fastställande varje panel ger sin skärning i slutet. Plast fästs höljet skruvarna. När du arbetar med panelerna, var försiktig, eftersom materialet är ganska bräcklig.

Om du planerar att installera instick lampor göra bättre under deras hål på en gång när fästa respektive paneler: detta är det mest bekväma. Fäst ögon till plastskal också med försiktighet, så att inte bryta materialet.


Installation av plast på väggar och tak (video)

Plast tak har många fördelar. Ingen komplicerad gips arbete kommer att visa sig helt plan yta, översvämningar lägenheten granne sådana reparationer inte behöver göra om hela igen. PVC-paneler fäster lätt, är billiga och tillgängliga vid varje järnaffär. Texturer och färger av tyg gör det möjligt att förverkliga de mest vågade designidéer.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 71

map