Dekorativa båge i köket av gipsskivor: bilder och idéer 6

Dekorativa båge i köket av gipsskivor: bilder och idéer 6

12 October 2017Ingen kan förbli likgiltig att se dörren till köket, dekorerad i form av en båge - en unik arkitektonisk inslagIngen kan förbli likgiltig att se dörren till köket, dekorerad i form av en båge - en unik arkitektonisk elementaKak planerade bara att göra reparationer, när det finns en hel del idéer, och med dem de kontroversiella ögonblick. Motsägelser relatera bokstavligen allt. Med utgångspunkt från den allmänna bakgrundsfärg, fina detaljer efterbehandling, inredning, accessoarer och inredning. Kök faciliteter är en av de mest kontroversiella. Eftersom detta rum inte lever, det är snarare en arbetsplats, det rum där familjen samlas för frukost, lunch och middag, spendera tid för en chatt. Ofta uppstår tvister från dörröppningen. Dörrarna till köket - det är rationellt, men oftast är det ett rum bort från andra rum och ett bra alternativ skulle vara - Arch. Men vad som borde vara bågen till köket i lägenheten, kommer vi att tala om detta mer i detalj.


Standardlösning bågar Gipsskivor Kök: Photos

Arch - detta är en av universella lösningar i utformningen av dörren i köket. Det är mycket väl kommer att flöda in i det inre, genomförs i någon stilistisk riktning. Det är viktigt att designen var mysig för passage passar i design och mening, samt ha en regelbunden geometrisk form. Traditionellt standardformuläret av bågen - det är en öppning upptill med rundade hörn, eller en fullständig halvcirkel.

Delnings partition av gips behöver inte vara kontinuerlig, är det bättre, om det går så mycket som möjligt ljus, ser ljus och luftigDelnings partition av gips behöver inte vara kontinuerlig, är det bättre, om det går så mycket som möjligt ljus, ser ljus och luftig

Standard båge kan inte skapa sina egna händer och beställa en färdig version av ett specialiserat företag, och sedan passa till öppningen. Men inte varje familj vill arrangera en vanlig båge design, många människor vill kreativitet och mångfald.

För älskare av okonventionella idéer, inrednings valv är perfekt:

 • runda;
 • lockigt;
 • böljande;
 • avrundat;
 • målat glas;
 • Elliptisk.

Vacker struktur konstruerad av gips. Formbart material och arbete med honom är ett nöje. Du kan skapa de mest otroliga former. Gipsskivor valv i köket den perfekta lösningen för zon rummet. Med hjälp av bågen kan löst problemet med arrangemanget i rymden, den visuella fördelning av platserna i frånvaro av dörrar.


Mode valv till köket av gipsskivor: zonindelning område

Arch som ett arkitektoniskt element, började användas i gamla öst. De fångade snabbt intresset hos mänskligheten, och sedan urminnes tider, uppfinna nya typer av original, användarvänliga design. Användningen av valv i det inre av gips - själva utformningen metoden. De kan vara blinda, som ligger i anslutning till den vertikala ytan, vilket skapar en nisch, och kan vara till inre. Med hjälp av bågarna kan delas vardagsrum i zoner.

Målat glas båge av gips - det mest rationella beslut när du ändrar volymen i rummet, för att ändra dess layout eller isär är inte alltför svårtMålat glas båge av gips - det mest rationella beslut när du ändrar volymen i rummet, för att ändra dess layout eller isär är inte alltför svårt

Med byggandet av gipsskivor separerade: 1. Balkong från köket.
 2. En studie från vardagsrummet.
 3. Kök och matplats av r. D.

Design båge struktur kan vara den mest oväntade. Det kan vara klassiska elliptisk eller cirkulär form, lite konstigt konkav form eller en asymmetrisk form. Efter att ha experiment och drömma upp kan göras exklusiv, fantastiska skönhet, design. För information om hur man gör en båge med sina händer kommer att diskuteras nedan.

Vacker båge kök gipsskivor: Master Class

Gör välvd struktur gjord av gipsskivor ensam är inte svårt.

Typiskt är ett sådant arrangemang görs mellan zonerna korridoren mellan boendeutrymmen, såsom:

 • Vardagsrum och kök;
 • Matsal och kök;
 • Matsal och en korridor.

För att skära Gips användning speciell montering av en kniv eller en nål rulleFör att skära Gips användning speciell montering av en kniv eller en nål rulle

Innan du börjar bygga, bör du välja utformningen av bågen. Strukturen kan ha en standardform av en full cirkel, och kan beskriva en del av en cirkel. Nästa steg är mätningen, är det nödvändigt att noggrant mäta höjden och radien. Om du planerar att bygga en standard utförande är diametern lika med bredden öppningen. I detta fall kommer det att vara nödvändigt att skära en rektangel av storleken av öppningen, passar den perfekt in i den, och sedan rita en halvcirkel längs linjen för att göra "mönstret". Nästa steg är enhetsprofilen. De är knutna och skär delar. Nästa du behöver för att skära av änden av bågen.

Gipsskivor lätt skäras med en kniv eller en nål vals, blötläggning remsan med vatten. Generellt gäller att om materialet är något fukta den inte förstörs, men blir flexibel och mjuk, så att du kan skapa de mest fantastiska former.

Efter fullständig installation av alla strukturella element nödvändiga zashpatlevat yta. Processen före målning, tillämpning av gips eller tapet klistra nödvändigtvis upprepas ungefär 3 gånger. Arch kan dekoreras med några material kan det vara en artificiell sten, glas, mosaik, eller ritning flytande tapeter. Mönster och design ser presentabel på bågarna och försiktigt.

Trend Kitchen båge gjord av gipsskivor: photo kök-vardagsrum

Kök, vardagsrum, åtskilda av ett valv är en funktionell lösning. Arch kombinerar överraskande dekorativa komponenten och komfort. Välvd dörröppning bidrar till att visuellt förstora utrymmet. Detta är en bra idé för små lägenheter eller studios.


Välvda strukturer tjänar inte bara för att separera utrymme, men också är den viktigaste dekoration av interiörenVälvda strukturer tjänar inte bara för att separera utrymme, men också är den viktigaste dekoration av interiören

Arch - denna funktion i det inre och det är inte nödvändigt att anlita en grupp konstnärer, lite kunskap och skicklighet och gör en intressant design blir dina händer.

Valv intressanta former av mångfald utrymme. Branded trender snabbt ersätta varje båge, varje år en inre värld full av nya utvecklingar. Att försöka hänga med designidéer är inte värt det, särskilt eftersom få människor har råd att göra reparationer varje säsong. Arch - den idealiska lösningen för moderna lägenheter är det alltid i trend, ser fantastiskt och hantera flera uppgifter samtidigt.

Välvd utformning:

 • Planlagd utrymme;
 • Öka storleken på den användbara ytan;
 • Dekorera insidan,
 • Individualisera designen.

Arch mellan matsalen och vardagsrummet bidrar till att kombinera två helt olika syften utrymme, sudda skarpa kanter. Välvd struktur mellan vardagsrum och kök, är det också mycket bekvämt - du kan prata med människor i hushållet, inte skrika från rum till rum, förutom tillryggalagd sträcka per dag i tider kortare. Servera en festlig bord för ankomsten av gäster lättare. Och behålla kontrollen, lättare för barn.


Dekorativa valv till köket av gipsskivor (video)

Det finns dock vissa regler för utformningen av interiören. Om bågen är bred, måste finish och stil i ett rum vara densamma. Om välvda struktur är smal, är det möjligt att göra mål i stil nära varandra. Naturligtvis bågen av ovanliga, ibland fantastiska former ser intressant klassiker, men de är svåra att genomföra. Dessutom kan inte alla vara bekväm interiör kombinerat med nymodiga vändningar. Med betoning på individualitet och exklusiv, får vi inte glömma resten. Arch måste passa harmoniskt in i designen, och inte bli en skamfläck.

Utformningen av bågen till köket av gipsskivor (inredning foto)

002-2 0e23dbd149c1dcc95350fb823c5b21e9 6f186c1cb3e4844aabfbfc33d8faa49f 9c641 4e2df5c36d 88fd4 8776654 88812 87766554 88776655

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 63

map