The BlogNiemand kan onverschillig blijven voor de deur naar de keuken, ingericht in de vorm van een boog te zien - een uniek architectonisch elementNiemand kan onverschillig blijven voor de deur naar de keuken, ingericht in de vorm van een boog te zien - een uniek architectonisch elementaKak alleen gepland om reparaties uit te voeren, zodra er een heleboel ideeën, en met hen de controversiële momenten. Tegenstrijdigheden betrekking hebben letterlijk alles. Uitgaande van de algemene achtergrond kleur, fijne details afwerking, decor, accessoires en meubels. Keuken faciliteiten zijn een van de meest controversiële. Omdat deze kamer niet leeft, het is eerder een werkplaats, de kamer waar de familie verzamelt voor ontbijt, lunch en diner, tijd doorbrengen voor een praatje. Vaak geschillen ontstaan ​​vanuit de deuropening. De deuren van de keuken - het is rationeel, maar meestal is het een kamer verwijderd van de andere kamers en een geweldig alternatief zou zijn - Arch. Maar wat de boog naar de keuken in het appartement zou moeten zijn, zullen we in meer detail over praten.


Standaard oplossing bogen Gipsplaten Keuken: Foto's

Arch - dit is een van universele oplossingen in het ontwerp van de deuropening van de keuken. Het is zeer goed zal in het interieur, uitgevoerd in een stilistische richting stromen. Het is belangrijk dat het ontwerp was comfortabel voor de passage passing in vormgeving en betekenis, alsmede een regelmatige geometrische vorm. Traditioneel is de standaardvorm van de boog - het is een opening aan de top met afgeronde hoeken, of een volledige halve cirkel.

De scheidingswand van de gipsplaten hoeft niet continu te zijn, is het beter, als het gaat zo veel mogelijk licht, ziet er licht en luchtigDe scheidingswand van de gipsplaten hoeft niet continu te zijn, is het beter, als het gaat zo veel mogelijk licht, ziet er licht en luchtig

Standard boog kan niet zijn eigen handen te creëren en bestel een kant-en-klare versie van een gespecialiseerd bedrijf, en dan breng deze aan in de opening. Echter, niet elke familie wil een standaard boog ontwerp te regelen, veel mensen willen de creativiteit en diversiteit.

Voor de liefhebbers van onconventionele ideeën, interieur bogen zijn perfect:

 • round;
 • krullend;
 • golvende;
 • afgerond;
 • gekleurd glas;
 • Ellipsvormig.

Mooie structuur gemaakt van gipsplaat. Kneedbaar materiaal en werken met hem is een genot. U kunt de meest ongelooflijke vormen te creëren. Gipsplaten bogen in de keuken de perfecte oplossing voor de kamer zone. Met de hulp van de boog kan worden opgelost het probleem van de inrichting van de ruimte, de visuele verdeling van de zetels in de afwezigheid van deuren.


Fashion boog naar de keuken van gipsplaat: bestemmingsplan gebied

Boog als een architectonisch element, begon te worden gebruikt in het oude Oosten. Zij vingen snel de verbeelding van de mensheid, en sinds de oudheid, het uitvinden van nieuwe vormen van originele, gebruiksvriendelijke ontwerpen. Het gebruik van bogen in het interieur van de gipsplaten - het eigenlijke ontwerp methode. Zij kunnen blind zijn, dat grenst aan het verticale oppervlak, waardoor een nis, en kan het interieur. Met de hulp van de bogen kan woonkamer worden verdeeld in zones.

Glas in lood boog van de gipsplaat - de meest rationele beslissing wanneer u het volume van de kamer te veranderen, met betrekking tot de lay-out te wijzigen of te demonteren is niet al te moeilijkGlas in lood boog van de gipsplaat - de meest rationele beslissing wanneer u het volume van de kamer te veranderen, met betrekking tot de lay-out te wijzigen of te demonteren is niet al te moeilijk

Met de constructie van gipsplaat gescheiden: 1. Balkon van de keuken.
 2. Een studie van de woonkamer.
 3. Keuken en eethoek r. D.

Ontwerp arch structuur kan de meest onverwachte zijn. Het kan classic elliptische of cirkelvormige vorm, een beetje vreemd concave vorm of een asymmetrische vorm hebben. Na experimenten en dromen kan worden gemaakt exclusieve, adembenemende schoonheid, design. Voor informatie over hoe u een boog met hun handen maken zullen hieronder worden besproken.

Mooie boog keuken gipsplaten: Master Class

Maak gebogen structuur gemaakt van gipsplaat alleen is niet moeilijk.

Typisch wordt een dergelijke opstelling tussen zones gang tussen de woonruimten, zoals:

 • Woonkamer en keuken;
 • Eetkamer en keuken;
 • Eetkamer en een gang.

Voor het zagen gipsplaten gebruik speciale monteren van een mes of een naaldrolVoor het zagen gipsplaten gebruik speciale monteren van een mes of een naaldrol

Voordat u beginnen met de bouw, moet u het ontwerp van de boog te kiezen. De structuur kan een standaardvorm van een volledige cirkel, en kan een gedeelte van een cirkel beschrijven. De volgende stap is het meten, is het noodzakelijk om nauwkeurig de hoogte en radius. Als u een standaard uitvoeringsvorm bouwen, de diameter gelijk is aan de openingsbreedte. In dit geval zal het nodig zijn om een ​​rechthoek van de grootte van de opening past perfect in te snijden en teken een halve cirkel langs de lijn om "het patroon". De volgende stap is het apparaatprofiel. Zij gehecht en gesneden delen. Vervolgens moet je naar het einde van de boog te snijden.

Gipsplaten gemakkelijk te snijden met een mes of een naald, het weken van de strip met water. In het algemeen, als het materiaal bevochtigt het is niet vernietigd, maar wordt flexibel en zacht, dus je kunt de meest fantastische vormen te creëren.

Na volledige installatie van alle structurele elementen die nodig zashpatlevat oppervlak. De werkwijze voor het verven, aanbrengen van gips of behang plakken noodzakelijk herhaald ongeveer 3 maal. Boog kan worden ingericht met materialen kan een kunststeen, glas, mozaïek zijn of tekening vloeibare behang. Patronen en ontwerpen toonbaar op de bogen en voorzichtig.

Trend Kitchen boog gemaakt van gipsplaat: foto woonkeuken

Keuken-woonkamer, gescheiden door een boog is een functionele oplossing. Arch combineert verrassend de decoratieve component en comfort. Gewelfde deuropening helpt om de ruimte visueel te vergroten. Dit is een leuk idee voor kleine appartementen of studio's.


Overspannen structuren dienen niet alleen om de ruimte te scheiden, maar ook zijn de belangrijkste decoratie van het interieurOverspannen structuren dienen niet alleen om de ruimte te scheiden, maar ook zijn de belangrijkste decoratie van het interieur

Arch - deze functie in het interieur en het is niet nodig om een ​​team van kunstenaars, een beetje kennis en kunde te huren en een interessant ontwerp zal uw hand te zetten.

Bogen interessante vormen van diversiteit ruimte. Branded trends snel te vervangen elk boog, elk jaar een interieur wereld vol nieuwe ontwikkelingen. Proberen om gelijke tred te houden met design ideeën is niet de moeite waard, vooral omdat weinig mensen kunnen veroorloven om reparaties elk seizoen te doen. Arch - de ideale oplossing voor moderne appartementen, het is altijd in de trend, ziet er fantastisch uit en te hanteren meerdere taken tegelijk.

Overspannen ontwerp:

 • Gezoneerd ruimte;
 • Verhoog de grootte van de nuttige oppervlakte;
 • Sieren het interieur,
 • Individualiseer het ontwerp.

Boog tussen de eetkamer en de woonkamer helpt om twee totaal verschillende doeleinden te combineren ruimte, vervagen scherpe randen. Overspannen structuur tussen de woonkamer en keuken, het is ook zeer comfortabel - je kunt met mensen in het huishouden naast de afgelegde afstand per dag in tijden korter te praten, niet schreeuwen van kamer tot kamer. Serveer een feestelijke tafel voor de aankomst van de gasten gemakkelijker. En onder controle houden, gemakkelijker voor kinderen.


Decoratieve boog naar de keuken van gipsplaat (video)

Er zijn echter een aantal regels van het ontwerp van het interieur. Als de boog breed is, moet afwerking en de stijl van een kamer hetzelfde zijn. Als gebogen structuur is smal, is het mogelijk om de finish te maken in de stijl dicht bij elkaar. Natuurlijk, de boog van ongewone, soms prachtige vormen kijken interessant klassiek, maar ze zijn moeilijk te implementeren. Bovendien kan niet iedereen comfortabel interieur gecombineerd met nieuwerwetse wendingen zijn. Met de nadruk op individualiteit en exclusieve, moeten we niet vergeten over de rest. Arch moet harmonieus passen in het ontwerp, en niet een doorn in het oog te worden.

Het ontwerp van de boog naar de keuken van gipsplaat (interieur foto)

002-2 0e23dbd149c1dcc95350fb823c5b21e9 6f186c1cb3e4844aabfbfc33d8faa49f 9c641 4e2df5c36d 88fd4 8776654 88812 87766554 88776655

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + = 5