Decoratieve afwerking betonnen trap boom: 3 fasen

Decoratieve afwerking betonnen trap boom: 3 fasen

12 October 2017Zorg betonnen trap kan aantrekkelijk zijn met de hulp van haar hout finishZorg betonnen trap kan aantrekkelijk zijn met de hulp van haar afwerking derevomSery zijn, ruw beton niet overwon in een privéwoning, als het is zeker niet een ontwerp idee. Om te voorkomen dat een dergelijke ladder in het interieur, de schede houten decoraties om een ​​elegante en afgewerkte look te geven.


Afwerking betonnen trap verschillende materialen

Betonnen structuren zijn de meest betrouwbare en duurzame, deze ladders worden op grote schaal gebruikt, niet alleen buiten het huis, maar binnen is. En als zo'n trap in het huis geïnstalleerd, geef het een afgewerkte look door voering materialen zoals hout of kunstmatige: tegels, laminaat, graniet, enz.

boom decoratie is het meest populair omdat het is gemakkelijk te hanteren, en het is ook in staat om optimaal te verbeteren van de inrichting van de betonconstructie.

Veel mensen verkiezen om het hout voor decoratie te kiezen, omdat dit materiaal maakt de ladder verfijnd en mooiVeel mensen verkiezen om het hout voor decoratie te kiezen, omdat dit materiaal maakt de ladder verfijnd en mooi

Maar voordat de schede ladder bovengenoemde materialen, moet u het volgende doen:

 1. Meet de hoogte alle trappen en leren waaronder de hoogste immers moeten meer trappen tot deze indicator, met een betonmengsel of cementmortel.
 2. Bereid het oppervlak van de betonnen trap, vooral fasen. De beste optie - het is het gieten van beton dekvloeren, want dit is het frame met bakens, blootgesteld op het niveau van elke stap. Tenslotte gevuld met een dunne laag specie. Wanneer het beton verhardt, is het noodzakelijk om de vulling niveau met behulp van het gebouw te controleren.
 3. Het is mogelijk om het oppervlak te bereiden met een cementbrij, het principe is hetzelfde bezwaar tegen het gebruik bakens. Drijfmest is minder bestand tegen stress, in vergelijking met beton.

Na volledig vast, beton bovenklep primerlaag na drogen de hechtmiddelsamenstelling is aangebracht, die is aangebracht op het substraat, dat is gemaakt van multiplex en het beste om het van de plug. Maar na dat, de trap past in elke decoratief materiaal.


Instructies over geconfronteerd met betonnen trap boom

Alvorens houtfineer, moet elke sport van de ladder wordt gemeten om de hoogste vinden, en lijn alle anderen aan. Dit gebeurt door een dunne betonlaag stappen.

Bovenop het beton, na het stollen, primerlaag aangebracht, die de absorptie van de kleefstofsamenstellingen voorkomt.

Alvorens tot de eindfase boom, moet tevoren het oppervlak vuil en stof te verwijderenAlvorens tot de eindfase boom, moet tevoren het oppervlak vuil en stof te verwijderen

U kunt dan rechtstreeks naar de muur houten trap: 1. Hoe gladder oppervlak wordt gereinigd van stof en vuil wordt lijm aangebracht (indien de ladder buiten het huis is geïnstalleerd, is het noodzakelijk om waterbestendig samenstellingen gelden) past opilennaya stappen multiplex 8-10 mm (als een ladder buiten het huis is geïnstalleerd, gebruikt watervast multiplex) of bord vloeren. Na al direct verlijmd stadium.
 2. Voor een grotere sterkte, wordt het substraat aanbevolen anker nagels zelf te bevestigen aan de ladder vast aan de steun met schroeven. Alle anker hoofden van spijkers en schroeven moeten boom utaplivat. Het leggen van houten trap moet beginnen vanaf de onderkant, voortdurend het besturen van het vliegtuig met behulp van een waterpas.
 3. Stair risers worden ingebracht in de sleuven fasen vooraf gemaakte groeven en bedekt met lijm.

Zodra alles klaar is, kunt traptreden en stootborden worden gekleurd vlek, lak en andere bekledingsmateriaal. Dit is vrij ingewikkeld op het eerste gezicht, langs de trap boom die nodig is om ladder tijdens de operatie zal niet losraken en piepen.

Voorbereiding en het leggen houten treden op betonnen trap

Hout is het meest populaire materiaal, want het is gemakkelijk te hanteren, en het kan ook optimaal verbeteren van de inrichting van de betonconstructie. Bovendien, langs de trap met zijn handen is heel goed mogelijk voor iemand met minimale ervaring in de bouw. Zo niet, dan professionele hulp doet geen pijn.

Voor het vervaardigen van de stappen voor trappen moet boom voorselecteren, de beste optie is eik, maar de prijs van de voorvorm ervan zijn vrij hoog, voor minder kosten stadium van lariks, en kan ook andere werkstukken van de berk (enkel binnenshuis gebruikt worden) of beuken gebruiken.

Verplichte stap is de juiste berekeningen voor de stappen uit te voerenVerplichte stap is de juiste berekeningen voor de stappen uit te voeren

Voordat u begint met het maken van knuppels, gaat u als volgt te werk:

 1. Werking verkeerde berekening benodigde hoeveelheid materiaal op basis van de stippellijn traptreden dikte. De minimale dikte trappen gestapeld op de betonnen fundering - 30 mm.
 2. Het is noodzakelijk om de betonnen trap af te stemmen, zet ze op het substraat, en dan direct overgaan tot het opleggen houten trap. Deze zijn bevestigd door lijm en schroeven op het substraat dat op zijn beurt, wordt ook opgelost.
 3. Als de ladder te ruw is, kunt u-pre maak een houten frame gemaakt van duurzaam dunne balken in de vorm van stringers, moeten ze worden vastgesteld stappen.

Werken aan de inrichting van de stappen vereist zorg en nauwkeurigheid, maar in dit geval is het mogelijk om hoogwaardige ladder te verkrijgen. Om het proces te versnellen een beetje, kan een snij- en frezen blanks overal bestelt, volgens de gewenste afmetingen.

Hoe is de afwerking stappen betonnen trap tegels

Versiering van de trappen van betontegels zal het interieur maken een zekere charme en een interessant ontwerp besluit. niveau, tegelsnijder, een nietje, een oplossing of een speciale lijm, etc.: naar de trap tegels tools nodig te versieren Voordat gelegd, moeten de tegels om het oppervlak voor te bereiden om vuil te verwijderen, om te controleren met behulp van het niveau en de hoek vlak bij het opsporen van onregelmatigheden bloot bakens, als het beton glad is, is het noodzakelijk om een ​​inkeping goed na de training direct kan overgaan tot het leggen van tegels te zetten.


Afgewerkt oppervlak van de betonnen trap kan zijn modern en trendy tegelsAfgewerkt oppervlak van de betonnen trap kan zijn modern en trendy tegels

technologie:

 1. Smeer de primer betonoppervlak diepe penetratie, is het noodzakelijk dat het beton niet wordt getrokken uit het water en cement lijm. Na het drogen in beton, met een getande nietjes, lijm of cement wordt toegepast, en wordt gelegd tegels. Gedrag leggen moet worden van de rand naar het midden, volgens het patroon.
 2. Tegel licht in de oplossing door iets draaien naar links en naar rechts gedrukt om krimp opgetreden, het etiket kleefmiddel of mortel tussen de voegen schoon na volledig afgewerkt een aantal tegels. Horizontality betegelde voortdurend gecontroleerd met een waterpas.
 3. Wanneer de oplossing of lijm droogt, grouting wordt uitgevoerd onder toepassing van nieten rubber voor het volledig vullen van de naad. Na het droogt, wordt het oppervlak afgeveegd met een vochtige doek.

Na droging mortel of lijm volgens Kant podia en platformen vaste pijpleidingen - duurzaam decoratieve hoeken. Deze technologie leggen van tegels op de trap wordt beschouwd als de meest optimale en kwaliteit.

betonnen trap boom plating technologie

Versiering van de trap van beton kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar veel mensen de voorkeur aan de houten structuren. Linings gemaakt van hout, geeft schoonheid, comfort, en is zelfs een sieraad niet alleen de ladder, maar ook het gehele interieur. Slechts voorlopige, kies bomen die zal worden bijgesneden trap.


Opties kunnen de volgende zijn: eik, beuk, es, lariks, wordt afgeraden lambrisering grenen trap, vooral fasen.

De meest populaire materiaal voor de afwerking stadia is eikenDe meest populaire materiaal voor de afwerking stadia is eiken

technologie:

 1. Oppervlakvoorbereiding moeten beginnen met het reinigen van stof en vuil, egaliseren stappen met een dunne laag beton en na drogen moet de toepassing van de primer. Na de montage wordt uitgevoerd op het substraat fase te verkrijgen met lijm en pluggen nagels en boven heeft installeren fasen en stappen podstupney dikte dient minimaal 30 mm.
 2. Na uitplaten van de zijvlakken wordt gemaakt trap in dezelfde structuur, maar in dit geval kan de dikte kleiner is dan de trappen zijn. De houten delen zijn topfractie in de vorm van zijdelingse vormen trappen, en maakte vervolgens de installatie. Het moet worden bewaakt via niveaus.

Zij zijn het best bevestigd aan het anker nagels aan de zijkanten van de ladder. Alle sleuven zijn gecoat in de kleur van hout stopverf.

Behuizing van betonnen trap boom (video)

Nadat de huid is gemaakt ladder kan beginnen om de spijlen en bescherming installeren voor de trappen van een boring de ankerbout wordt geschroefd in het en eraan verbonden baluster. Als ze op hun plaats, zet in plaats van de reling en trappen zijn helemaal klaar voor gebruik.

Succesvolle installatie en eenvoudige upgrade!

Voorbeelden van afwerking betonnen trap (interieurfoto's)

10008 000 10009 0067 3 0092 0095 0280big 0099 350

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 9

map