De ursprungliga ritningar på tapeten och valet

De ursprungliga ritningar på tapeten och valet

12 October 2017Tapeter design kommer att göra ditt rum mer vackra och bekvämaTapeter design kommer att göra ditt rum vackrare och komfortnymEst många olika typer av tapeter, från det vanliga och utan några ritningar för att tapet med bilder och inskriptioner. Denna artikel kommer att hjälpa dig att förstå alla aspekter av valet av nya tapeter.


Hur man väljer tapet med en bild

Bakgrund - en viktig del av inre rum. De skapar en gemensam stämning och tanken på rummet, så deras val bör behandlas med särskild omsorg. Till att börja med måste du definiera den stil som rummet kommer att göras. Man måste också ta hänsyn till möbler och inredning, och börja plocka dem tapeten. Om du inte kombinera möbler och heminredning med varandra, då rummet ser rörigt och smaklös.

En del människor föredrar den klassiska tapeter, medan andra försöker köpa foto tapet eller måla väggarna med sina egna händer, vilket skapar ett unikt mönster. I varje fall måste du intelligent närma sig denna fråga, att förstå vilka typer av mönster och ritningar finns för en del av inredningen, de är lämpliga, etc.

Idag finns ett brett urval av tapeter med mönsterIdag finns ett brett urval av tapeter med mönster

Särskilt populär i vår tid, tapeter utan bilder, respektive monokromatiskt. De tilltalande för ögat, och med rätt val av färger och nyanser är perfekt komplement till det övergripande utseendet på rummet. Även för dem som vill måla sina egna tapeter finns särskilda tapeter för målning och schabloner för att måla på väggarna, och även klistra in bilder.

När det är lämpligt tapet med geometriska mönster

Tapet med geometriska mönster började få dess popularitet är inte så länge sedan. De är anpassade till en mer modern stil och bekvämligheter. Ofta kan du hitta tapet med grafiskt mönster, och de är också kallas geometrisk.


Innan du väljer geometriska tapeter, måste du konsultera en professionell designer som kan föreslå den mest lämpliga mönster och färger. Välj att tapeter i geometriska stil är ganska svårt, kan du göra en hel del misstag, som sedan kan synd.

Men jag måste säga att med geometriska tapeter är svår att hantera, för deras användning, det finns regler och om de inte uppfyller, då rummet känns opretentiös.

För det första är det bättre att undvika komplicerade geometriska mönster, som för dem, kan rummet verkar alltför överlastad. För det andra är det nödvändigt att ta hänsyn till färgkombination. Tja, är det sista råd att om tapet med geometriska mönster, är det nödvändigt att hitta en mer "mjuka" möbler som inte har några skarpa kanter och konturer, annars rummet kommer att vara obekväm, är det obehagligt att vara en lång tid.

Geometrisk design är en av de svåraste, så du måste närma sig den mycket noggrant urvalGeometrisk design är en av de svåraste, så du måste närma sig den mycket noggrant urvalDe vanligaste typerna av mönster som kan ses på geometrisk bakgrundsbild:

 • Band i alla former och storlekar;
 • Olika flytande geometriska former;
 • Squares, diamanter och andra fyrhörningar;
 • Cirklar kan också betraktas geometriska mönster;

Tapet med mönster och deras roll i det inre

Siffrorna på tapeten är helt olika arter. Genom tapet med ett abstrakt mönster till bilden av naturen eller nattlandskap. För det första måste vi naturligtvis välja ett mönster baserat på den allmänna stilen av interiören. Mycket populär nu omger tapetmönster, även om det pris som de hade några fler. Även en hel del val av tapeter, som är ord och inskriptioner.

De mest populära figuren just nu - ett band som hänför sig till geometriska ornament.

Tillsammans med ränder värde av blommig prydnad, som bara blir mer populärt för varje år. Den kan användas både i en modern interiör, liksom när dekorera i traditionell stil.

Också, som många av er vet, en bra populära och orientaliska figurer, som visar de östra landskap eller tecken. Oftast de köps in om rummet görs i etnisk stil. Men ofta kan du hitta sådana motiv på offentliga platser, såsom östra restauranger.

Tapet med ett mönster kommer att ge ditt hem en modern stilTapet med ett mönster kommer att ge ditt hem en modern stil

När du gör ett rum som inte bör använda regler som gäller tapeter. Samtliga av de mest grundläggande reglerna om detta ämne är listade nedan.

konstruktionsregler

 • Om tyngdpunkten är på tapeten och väggar, kommer de ljusa färger och stora bilder vara precis rätt. De kommer att kunna locka en hel del uppmärksamhet,
 • Om väggarna tjänar endast som bakgrund och fokus bör ligga på möbler, måste du välja tapet med en liten figur och blek, och de bästa pastellfärger;
 • När gör valet av tapeter, bör du göra ett val baserat på hur mycket sol in i rummet, och graden av dess Illuminability;
 • För sådana rum som ett sovrum eller undersökning är nödvändigt att välja lugnare tapeter som inte kommer att distrahera och hindra slappna av.

Om rummet har en mycket liten storlek, kommer den ljusa tapeter utan mönster vara mycket användbar. Visuellt kommer de att göra rummet bredare och rymligare. Om vi ​​inte gör det helt rätt val och ta tapeten mörk färg för ett litet rum, kommer det att verka ännu mindre.

Numera är många människor som försöker att välja en tapet som efterliknar trä, sten och andra naturmaterial. Oftast är det mycket viktigt för stugan och trädgårdsland. Högkvalitativ tapet med en bild kan verkligen ge en känsla av inre avslutad. 

Tapet med en bild (video)


Mönster med ett stort mönster och deras tillämpningar

Tapet med en stor siffra - en mycket fet val. I själva verket är det mycket svårt att korrekt välja mönster, desto mer stor. Detta kräver seriös kunskap om design och god smak. Om mönstret matchas väl, kan man anta att reparationen har misslyckats. Det är viktigt att komma ihåg att stora är bättre att ta bilder på stora ytor, eftersom små rum på grund av att en stor prydnad kommer att verka ännu mindre än de verkligen är.

Mycket ofta tapeter med ett stort mönster används som konstruktionslösningar, såsom den bakre väggdelen med hyllor.

Istället bokhyllor, en del människor föredrar att bara hyllor. Vanligtvis ser det mediokra och enkelt, men om den bakre delen av denna del av väggen för att dekorera tapet med en stor siffra, kommer det att vara mycket attraktiv. Men måste du först välja dessa tapeter, som kommer att vara i harmoni med grundläggande.

Den mest utmärkande för detta mönster för stora offentliga utrymmen som kaféer och barer. En stor figur i sådana institutioner kommer att locka en hel del uppmärksamhet och glädje besökare. Men, naturligtvis, för en start måste du välja den bästa bilden.

I ett stort rum ser bra tapet med ett stort mönsterI ett stort rum ser bra tapet med ett stort mönster


Tapet med mönster - en höjdpunkt av interiören

Det finns en mängd olika tapeter med mönster. De är mycket ovanligt, och det finns också mycket medioker. Under de senaste åren, vinner ökande populariteten sydliga mönster som damast och paisley. Oftast är de dekorerade med silver eller guld mönster, men det finns också vita eller andra lätta insatser.

I en vanlig lägenhet, som tidigare nämnts, kommer att se positivt tyg med blommönster. Wall blomma mönster har alltid varit en stor trend, som har bevarats fram till nu.

Nedan följer en lista över de mest populära just nu av mönster:

 • Orientalisk mönster;
 • Blommönster;
 • Geometriskt mönster;
 • Tapet med ett horisontellt mönster;
 • Tapeter med fina blommönster.

Dessutom är det mycket populärt att kombinera olika typer av tapeter. I detta fall måste de matchar i stil och färg, även om färgerna kan vara olika. Till exempel kan du ta en rulle tapet monofoniska och andra rulle med en prydnad, och sedan kombinera dem. Detta är en mycket fräsch och modern lösning som kommer att vara relevant för en lång tid.

Siffrorna på tapeten (video)

Finish och övergripande utformningen av rummet är till stor del beroende på tapeten, så du måste fylla på en hel del tålamod och noggrant välja framtiden för webben på väggarna. I själva verket måste du ta det på allvar, eftersom tapeten kommer att bli en mycket lång tid, och inte vill att de ska sluta att tillfredsställa sina herrar i en månad.

Siffrorna på tapeten (foton)

2 24 12-kök-wallpaper-färg 06 1411-1413 798.538 4258-12 1416945149oboi-s-krupnym-risunkom-kopiya a96d2981a309e6058128ced6f4011e7c 1416945207oboi-v-ppolosku-kopiya

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map