De uitvoering van het aanbrengen van tussenschotten gemaakt van gipsplaat: 6 stappen

De uitvoering van het aanbrengen van tussenschotten gemaakt van gipsplaat: 6 stappen

12 October 2017Mooi en stijlvol aan de ruimte in de kamer te verdelen, kunt u de gipsplaten te gebruikenMooi en stijlvol aan de ruimte in de kamer te verdelen, kunt u de gipsplaten peregorodkiOchen maken vaak gebruik van sommige kamers vereisen aanpassingen, het vervangen van de oude muren en het creëren van nieuwe Separatieschotten. De meest populaire materiaal voor de vervaardiging van structuren is gipsplaat. Dit is een zeer populaire decoratief materiaal, het wordt gebruikt voor zowel het plafond en de muur. Installatie van gipsplaten - een vrij snelle manier om een ​​nieuwe muur te bouwen.


Het installeren van gipsplaten wanden in het appartement

Partities zijn gemaakt van gipsplaat, zijn in de vraag, zowel in woningen en kantoren. Evenals kantoorruimte, worden de appartementen vaak vereiste scheiding van de beschikbare ruimte, het creëren van decoratieve elementen.

Mooie wanden van gipsplaat is misschien wel een interessante accent in de binnenruimteMooie wanden van gipsplaat is misschien wel een interessante accent in de binnenruimte

Het installeren van gipsplaten wanden in het appartement kan worden gemaakt:

 • De scheidingszone in de kamer;
 • Volledige vervanging van de bakstenen muren;
 • De scheiding badkamers;
 • De decoratieve deel van het interieur.

Soms is het ontbreken van een vierkante meter van de totale oppervlakte van het appartement wordt gecompenseerd vrij grote ruimte die in twee kan worden verdeeld door een scheidingswand van de gipsplaten.

Ook populair installatiepartitie van de GCR als decoratie in de vorm van verschillende gevormde patronen. Een uitstekende uitvoeringsvorm is de scheiding en badkamers, veel dunnere wanden en stenen neemt overeenkomstig minder nuttige oppervlakte. Opgemerkt dient te worden dat de installatie van dergelijke wanden niet veel tijd zal vergen, het allerbelangrijkste - de muren zijn gemakkelijk te verwijderen indien nodig. Lichtgewicht materialen niet veel last te dragen aan de structuur van het gebouw dan elimineert het risico van vervorming vloeren.


Types GCR: aanbrengen van tussenschotten

GCR - het vel gipskarton wikkel een speciale lijm. Gipsplaten komt in twee kwaliteit categorieën - "A" en "B". Categorie "B" heeft een bepaalde geometrische onnauwkeurigheden, categorie "A" is de perfecte all round. Planten zetten markeringen op elk vel, zijn er "A" sheets worden hoofdzakelijk voor de verkoop.

De randen van de bladeren zijn verschillend voor het gemak naden verwerking:

 • Rechte rand - wordt gebruikt wanneer er geen behoefte is zashpaklovyvat naden;
 • Verfijnde rand met tape afgesloten en de versterkende vulstof;
 • De voorrand van de halfronde - de naad gesloten stopverf;
 • Het voorste halfronde dunner kan alleen worden gesloten met stopverf of tape en de versterkende vulstof;
 • Afgeronde hoeken - maken over de naad.

Voordat u partities te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om alle benodigde materialen voor reparatie te kopenVoordat u partities te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om alle benodigde materialen voor reparatie te kopenSoort rand wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid verdere werkzaamheden. GKL van het aanbrengen van tussenschotten moeten worden uitgevoerd vanaf een bepaald type van vellen.

Sommige van zijn standpunten zijn absoluut niet geschikt voor het aanbrengen van tussenschotten, dus je moet zich bewust zijn van hun standpunten:

 • Wall - grootte van 2,3 - 2,5 m, breedte 1,2 m, een dikte van 12,5 mm, grijze kleur, de kern zonder toevoegingen;
 • Plafond - lengte van 2-2,5 m, breedte 1,2 m, dikte 9,5 mm, grijze kleur wordt gebruikt voor multilevel plafonds, nissen en bogen;
 • Vochtbestendige - grootte van 2,3 - 2,5 m, breedte 1,2 m, 12,5 mm dik, groene kleur, geïmpregneerd met de antifungale samenstellingen en speciale middelen;
 • Branddeuren - grootte van 2,3 - 2,5 m, breedte 1,2 m, een dikte van 12,5 mm, grijze kleur met rode markeringen in de versterkende vezels en additieven;
 • Gewelfd - 3 m, breedte 1,2 m, dikte 6,5 mm, met glasvezel draden van de kern te versterken.

Dus voor het aanbrengen van tussenschotten, kunt u gebruik maken van de muur, brandwerende gipsplaten, en als de kamer vochtig - vochtbestendig. GCRS zijn vele soorten en dus de prijs is anders, dit is de goedkoopste - plafond.

Gefaseerde installatie van gipsplaten scheidingswanden

Populariteit wanden van gipsplaat voldoende groot. Ze kan heel goed worden uitgevoerd op zijn eigen met de nodige instrumenten. Main conforme installatie-instructies en veiligheidsmaatregelen.

Installeer gipsplaten muur kun je met je handen, het belangrijkste ding - om strikt volgen van de installatie-instructiesInstalleer gipsplaten muur kun je met je handen, het belangrijkste ding - om strikt volgen van de installatie-instructies

Gefaseerde installatie van gipsplaat partities:

 1. Eerst moeten we de markeringen op de vloer en het plafond in de plaats waar de partitie is gepland te zetten.
 2. Set out lijst verzinkte profielen.
 3. Naai ene zijde van de gipskartonwanden.
 4. Plaats de communicatie en het isolatiemateriaal.
 5. Naai tweede zijwanden.
 6. Vul het naden en lopen verder baffle trim.

Onder de prioritering montagestap verkrijgen constructie van gipsplaat is sterk en glad.

openingsdeur wordt vooraf gepland en vermeld in de opmaak. Later deze plek niet vast gestel en gewikkeld vel gipsplaten. De verdeling van het GCR kan elke vorm worden gemaakt, dan naar het inwendige van de kamer te versieren.


Hoe maak je wanden van gipsplaat met hun eigen handen te verzamelen

Als de installatie van de partities die u wilt uw eigen handen te voeren, dient u zich te wapenen met de juiste hulpmiddelen, te weten, meetlint op de metingen van 5 m lang, niveau, potlood, schroevendraaier, schroeven en zelftappende schroeven uit te voeren. En ook - een mes, gipsplaten, profielen, metaal schaar. Het is ook noodzakelijk om een ​​blauwdruk van de toekomst partitie te trekken en maak een stap voor stap installatie plan.

Experts raden een extra component montage plan en vasthouden aan het tot de voltooiing van de installatie van gipsplaatExperts raden een extra component montage plan en vasthouden aan het tot de voltooiing van de installatie van gipsplaat

Als alles wat je nodig hebt binnen handbereik, kunt u overgaan tot het belangrijkste punt - hoe gipsplaat te verzamelen:

 1. Elk ontwerp vereist een basis voor partitie - dit frame van de profielen. Eerste gids profielen aan de vloer en het plafond.
 2. Vervolgens in de geleiding heugelprofiel met een spoed van 60 cm en zijn bevestigd met schroeven aan de gids.
 3. Voorts tussen het lichaam profielen moeten de dwarsribben bevestigen.
 4. De platen van gipsplaten worden geschroefd op de frameprofielen van de eerste aan één zijde.
 5. De volgende op de noodzaak van een in het frame gelegd communicatie door middel van technische openingen.
 6. Geschikt isolatiemateriaal.
 7. Gipskartonplaten worden gewikkeld op een tweede zijde van de scheidingswand.

Na de installatie kunt u de deur, stopverf naden en schroeven te installeren, voer vervolgens bedacht ontwerp partities. Plaats de partitie is eigenlijk heel simpel, is de vergadering niet veel tijd in beslag nemen en vereist geen professionele vaardigheden. De partitie wordt niet erger dan een team van decorateurs gemaakt zijn, het belangrijkste ding om het goed te doen, en volg de instructies.


Stap voor stap installatie van gipsplaten (video)

Zo'n veelzijdige bouwmateriaal nodig zijn om te voldoen aan haar belofte. Mooie, gladde wanden zal dienen voor een lange tijd, en als het bleek dat de kamer zal hebben om de oorspronkelijke vorm terug te keren, zal dat het net zo makkelijk als het installeren partitie te maken. Het volstaat om de installatie stappen in omgekeerde volgorde te beginnen met het verwijderen van de gehele toplaag, en vervolgens met behulp van een elektrische schroevendraaier gipskartonplaten losschroeven verder te verwijderen isolatiemateriaal en demonteren van het frame. En de kamer verwerven van de oorspronkelijke oppervlakte met een minimum aan inspanning.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 9

map