De succesvolle combinatie van: wallpaper metgezel in het interieur van de hal, foto's

De succesvolle combinatie van: wallpaper metgezel in het interieur van de hal, foto’s

12 October 2017Nu steeds meer beginnen te metgezel behang te gebruiken, een combinatie van stoffen van verschillende kleurenNu steeds meer beginnen te metgezel behang te gebruiken, een combinatie van verschillende stoffen tsvetovPokleyka wallpaper - het moment van de waarheid voor veel eigenaren, begonnen met een reparatie. En zo'n oog voor tijd is begrijpelijk, omdat het behang te creëren op de achtergrond in het interieur, als een hint om de stijl, de thuisbasis stemming. En als je net besloten te renoveren en willen de traditionele lijmen verlaten, probeer dan de uitvoering met metgezel behang. Unbanal ontwerp en dwingende beelden van de nieuwe woonkamer u heeft opgegeven.


Desktop metgezel voor de hal: kenmerkt selectie

Behang begeleidende noemde twee of drie soorten behang, die verschillend van kleur zijn, maar zij worden gekenmerkt door dezelfde structuur, en samen ze erg organisch. Reeds in het proces van de productie van dergelijke experts kiezen het behang en, in veel gevallen, zie de voorbeelden hoeft niet eens het behang is al geselecteerd, en de combinatie zal zeker succesvol zijn. Maar het bekijken van veel opties, willen we vaak te experimenteren.

Een goed gekozen behang Companion zal smaak toe te voegen aan uw gebruikelijke interieurEen goed gekozen behang Companion zal smaak toe te voegen aan uw gebruikelijke interieur

En hier om deze richtlijnen te volgen:

 • Haal het behang op één plaats, moet er een stand om te demonstreren. Vergeet niet te vragen voor de rollen in te zetten om u persoonlijk in staat om de toekomstige combinatie te schatten.
 • Kleurschakeringen, die in het behang, moet een rol in het ontwerp van de woonkamer. En het kan niet strikt meubilair, zoals textiel.
 • Bij de keuze van behang is ook gebaseerd op de hoogte van de plafonds. De lagere hal noodzaak behang met een verticaal patroon in de lange woonkamer is het niet nodig om behang te hangen met een horizontale patroon.
 • Als u de achtergrond van verschillende texturen kiezen, krijg je iets om gemeenschappelijke accent aan hen - ontwerp, patroon of kleur.

Als u het behang contrasterende kleuren combineren, moet men behang noodzakelijkerwijs self-gekleurde (ten minste één). Dan accentual zijn behang met heldere geometrische prints en de achtergrond zal neutraal gekleurde stof zijn.


Opties behangen de hal twee soorten metgezellen op kleur

Kleurenbeelden - een van de belangrijkste selectiecriteria, opvallende iets dat hij, en dan pas de factuur. Als het ruim, groot was, de keuze is aan jou is vrijwel onbeperkt. U kunt de lichte tinten gecombineerd met donkere, en deze kamer niet visueel verminderen. In de kleine zaal van de contrasterende behanglijm is niet nodig. Combineer de tinten van een kleur. De basis zal licht behang laten, en nog veel meer zal een paar tinten donkerder zijn.

Als u een ruime kamer, dan kunt u kiezen voor het behang van vrijwel elke kleur voor haarAls u een ruime kamer, dan kunt u kiezen voor het behang van vrijwel elke kleur voor haar

recreatiegebied, proberen om het behang rust te markeren, felle kleuren als het ontwerp - de enige low-profile, en je kunt doen zonder. Meestal is dit divan kamer gebied. De rest van de woonkamer kan eenvoudig worden ingericht met behang in heldere grote bloem.

De combinatie van de twee kleuren van behang in de kamer: voorbeelden

Kies het behang op de toon, zie de voorbeelden van de meest populaire combinaties en "proberen" ze naar je woonkamer.Succesvolle combinatie:

 • Beige en bruin - een klassieke en een optie voor degenen die heb niet bijzonder heldere oplossingen;
 • Olijf en oranje - hal zal jaren, dynamisch, vrolijk;
 • Roze en bordeaux - in het bijzonder aangename combinatie, geschikt voor een elegant interieur;
 • Geel en groen - een optimistisch scenario;
 • Wit en blauw - voor een zachte en een beetje streng woonkamer;
 • Grijs en paars - Voor de liefhebbers van rust, luchtige, ontspannen;
 • Paars en zilver - voor degenen die geneigd zijn om het feit dat het interieur moet worden met een twist, een beetje mysterieus.

Om metgezel behang goed met elkaar gecombineerd worden, moeten zich houden aan de basisregelsOm metgezel behang goed met elkaar gecombineerd worden, moeten zich houden aan de basisregels

Nou, de klassieke versie - een duidelijke wallpaper twee tinten van dezelfde kleur. Bijvoorbeeld, lichtgrijs, grijs verzadigd. Het belangrijkste is dat beide tinten waren koud of warm.

Selectie van behang voor de kamers in twee kleuren: hoe het niet moet worden verward

Gemakkelijker, natuurlijk, wordt verwezen naar de tabel van kleurencombinaties. Echter, sommige algemene richtlijn is niet overbodig om te onthouden, zullen ze je helpen in de toekomst te laten leiden in combinaties, combinaties van kleur plan.

mix kleur contrast:

 • Marengo en oranje kleur;
 • Dooier kleur en blauw;
 • Lila en lichtgeel;
 • Licht groen en roze;
 • Kalk en indigo.

Het is noodzakelijk om de kleuren voor behang companion correct kiezen om een ​​resultaat niet aan het ontwerp van de ruimte bedervenHet is noodzakelijk om de kleuren voor behang companion correct kiezen om een ​​resultaat niet aan het ontwerp van de ruimte bederven

En de klassieke verbindingen zijn onder meer:

 • Paars + licht groen;
 • Gray + Blue;
 • Brown + goud;
 • Blauw + oranje licht;
 • Lilac + Red;
 • + Pink grijs;
 • Blauw + bordeaux.

En deze combinaties zijn talrijk, ze kunnen zijn, op het eerste gezicht verrassend, maar uiterst succesvol. Bijvoorbeeld, de blauwe ziet er goed uit met rood, grijs en geel, groen en zwart, en blauw met goud.


Zoals pokleit behang in de kamer van twee soorten: een combinatie van de facturen

Behangen op de muur en vereist een combinatie van geweven. Niet altijd vrienden met non-woven papier, enz. Maken

Wallpaper Companion verschillende structuren moeten worden verbonden door een gemeenschappelijk element - of tint patroon. Met eenvoudige self-gekleurde wallpaper wallpapers zijn goed gecombineerd.

Het maken van een woonkamer, probeer het behang van dezelfde kleur of een combinatie van textuur te kopenHet maken van een woonkamer, probeer het behang van dezelfde kleur of een combinatie van textuur te kopen

Wallpapers met scherpe verschillen combineren nog steeds niet de moeite waard. Bijvoorbeeld, falen is een optie - zeefdruk + goedkoop behang. Eenvoudige papier op de achtergrond van een donkere zeefdruk.

Streven naar een gelijke dikte behang of het verschil in de kruising alle beeld bederven. Dik reliëf behang zelden goed met glad en dun.

Hoe wallpaper Companion (video) te combineren


Desktop Companion - het is nieuw en modern, hoewel meer dan een decennium, worden deze technieken op grote schaal gebruikt. Maar verbeterde productie van behang, verschijnen Sales uniek design opties, en combineer het behang wordt interessant, en het resultaat is indrukwekkend.

Goede staat van onderhoud!

De combinatie van behang metgezel in het interieur van de kamer (foto)

2sochetanieoboevvinterere-1 11 19-1 31 35-1 39-1 44-1 95 44 787

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map