De stopverf gipsplaat 2 soorten materiaal en selectieregels

De stopverf gipsplaat 2 soorten materiaal en selectieregels

12 October 2017Breeuwen is een onmisbaar materiaal in de reparatie, omdat hierdoor het oppervlak van het plafond te maken en wanden plat en gladBreeuwen is een onmisbaar materiaal in de reparatie, omdat het u toestaat om het oppervlak van het plafond te maken en de muren zijn glad en gladkimiNachat moeite met wat luting - een proces dat nodig is. Als ook maar één centimeter verschillende oppervlakken van de gipsplaten als er geen perfecte vlakheid en gladheid, filler nodig is. En ze had een behang en onder de pannen, en schilderen.


Pleister mix: de keuze van het materiaal en de gipsplaten shpaklyuyut

Cement, polymeren, gips - elk soort putty heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Wat is beter - het hangt af van het werk buik, op de voorkeuren en daarom, wat u verkiest om te werken.

Aan het onderzoek van de materialen bij de gips beginnen. Dit is een geweldige optie voor gipsplaat, als een sneeuw-witte kleur is ideaal voor het interieur: onder het behang en schilderen. Maar niet alleen het is de juiste kleur plus een vulmiddel.

De voordelen van gips, dat is plastic en is veilig voor de gezondheidDe voordelen van gips, dat is plastic en is veilig voor de gezondheid

Voordelen van gips:


  • Mengsels hebben goede rekbaarheid, wat betekent dat ze genoeg weerstand tegen barsten;
  • Milieuveiligheid van gips is niet gespecificeerd - een natuurlijk materiaal;
  • Gips losse ademend, terwijl overtollig vocht absorbeert, en het tekort geeft het aan de kamer, waardoor de kamer een gunstig microklimaat wordt;
  • Goede hechting op verschillende materialen;
  • In verschillende studies - de hoeken en gewrichten worden afgedicht, uitgelijnd oppervlakken.

Gips is makkelijk te schuren, het is gemakkelijk aan te brengen en het droogt zeer snel. Maar zonder de nadelen het is gedaan in vochtige ruimten, kan niet worden toegepast, omdat vulstof gekenmerkt door een hoge oplosbaarheid daarvan.

Cement plamuur: plamuur dan GCR

Cement mengsels voor pleisterwerk is ook het overwegen waard. Dit mengsel op cementbasis, die niet bang scherpe temperatuurpieken, is het goed sluit de naden, chips, scheuren, egaliseert het huidoppervlak. Het belangrijkste materiaal bestaat uit cement, en voegt de optimale samenstelling van een lijst van nuttige chemicaliën.

Maak een mengsel van cement een meer duurzaam zal u helpen een speciaal additief, dat wordt verkocht in speciaalzakenMaak een mengsel van cement een meer duurzaam zal u helpen een speciaal additief, dat wordt verkocht in speciaalzakenSpeciale additieven maken het cementmengsel resistent tegen scheuren en is zeer duurzaam.

Bij aankoop van een cement mengsel is nodig om te overleggen met de leverancier. Alle fillers op basis van cement zijn samengesteld uit een bepaald merk van cement, gekenmerkt door een zekere mate van kracht, compressie-niveau, evenals adhesie aan andere bouwmaterialen en gereedschappen. De verkoper moet u vertellen een volledige beschrijving van de goederen, op basis waarvan zij wat stopverf gipsplaat duidelijk zal zijn.

polymeer stopverf

En dit materiaal verscheen in de bouwmarkt is nog niet zo lang geleden. En dankzij de nieuwheid betekent dat het kan worden gezegd dat hij heeft bepaalde voordelen ten opzichte van de meer traditionele middelen. Ze heeft in de eerste plaats gaan langer mee, en ten tweede, een zeer hoge elasticiteit en, ten slotte, het materiaal is universeel.

Polymeer pleister voldoende veelzijdig materiaal dat wordt gekenmerkt door flexibiliteit en duurzaamheidPolymeer pleister voldoende veelzijdig materiaal dat wordt gekenmerkt door flexibiliteit en duurzaamheid

Onderscheidt de polymeerbekleding en hoge produceerbaarheid. Bijvoorbeeld, gips en cement stopverf drogen 2-5 uur, kan het polymeer je gelijk als je nodig hebt gedurende de dag. Het is erg handig in gebruik.

Vandaag is de markt is twee soorten polymeervulmiddel weergegeven:

  • acryl;
  • Latex.

Latex stopverf gebruikt voor het interieur. Breng het heel eenvoudig, het is duurzaam in gebruik, heeft een hoge sterkte, elasticiteit, en zal u niet teleurstellen penetrante geur. Acryl pleister is geschikt voor externe en interne afwerking.

Hoe beter: stopverf muren van gipsplaat

En nu dat het recht van gebruik, of stortklaar droog. Als u reparaties aan het doen zijn op hun handen, u is belangrijk, niet alleen de kosten van materialen en de kwaliteit van de reparatie, maar ook maximaal comfort. Experts adviseren om droge universele mengsel kopen, hoewel een reeks Masters voorkeur gerede verdunde preparaten.


Het goede droge mixen:

  • Ze gewoon meer rendabel om te kopen - als de reparatie, voor welke reden dan ook, vertraagd, uitgesteld, en het mengsel kan nog steeds worden opgeslagen voor lange periodes. dus wacht niet met het uiteindelijke mengsel, en hebben allemaal tegelijk gebruikt worden.
  • Vervolgens moet - droge controlemengsel temperatuur geen effect, maar direct putty verwachten verrassingen.
  • En een ander belangrijk punt - het droge mengsel kan worden gebruikt in doseringen in stukken. En het verschil in gebruik kan oplopen tot enkele maanden. Natuurlijk, met de afgewerkte mix om dit te doen zal niet werken.

Om snel te kunnen gaan met de reparatiewerkzaamheden, kun je gewoon kopen een kant en klare mengsel spacklingOm snel te kunnen gaan met de reparatiewerkzaamheden, kun je gewoon kopen een kant en klare mengsel spackling

Maar als u zeker weet dat de reparaties hier en nu zal worden gedaan zijn, en ik wil zelfs tijd te besparen, het gerede mengsel is een goede optie. Geen behoefte om tijd te besteden aan het kneden van de oplossing, maak je geen zorgen te maken dat je iets verkeerd hebt gedaan, en de consistentie is niet correct. In die zin voordelig gerede mengsel.

En twijfel er niet aan dat de stopverf - een verplichte punt van de reparatie, als het gaat om de gipsplaat. Het helpt niet alleen het oppervlak glad, verzegelen de gewrichten, enz. Ze bereidt de kwaliteit van het materiaal tot de afwerking.

Als je bijvoorbeeld kiezen om te hangen behang in de GCR, is er een zeer grote kans dat de gipsplaten gewoon zwellen de lijm, en de nieuwe wallpaper zal worden scheefgetrokken. En dan zul je niet alleen verwijderen van de beschadigde behang, maar ook een laag van gipsplaat.


Instructies: de stopverf gipsplaat (video)

Gips gipsplaat - een proces dat onafhankelijk kan door de juiste samenstelling. Focus op de prijs / kwaliteit verhouding, evenals vraag de verkoop assistent die u kan helpen bij het kiezen.

Goed werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 56

map