De spiegel in de slaapkamer: kiezen van de bestemming en inrichting ideeën

De spiegel in de slaapkamer: kiezen van de bestemming en inrichting ideeën

12 October 2017Mirror - is heel gebruikelijk in het interieur van het onderwerp, omdat het kan worden gebruikt, niet alleen visueel de ruimte te vergroten, maar ook een kamer originaliteitMirror - is heel gebruikelijk in het interieur van het onderwerp, omdat het kan worden gebruikt, niet alleen visueel verhoging van de ruimte, maar ook geven originaliteit pomescheniyuSovremennye ontwerpers spelen met spiegels in het interieur als u wilt, gebruik te maken van alle functionaliteit van het object. Kleine kamer goed geplaatste spiegels kunnen visueel te vergroten, met prachtige verlichting van de binnenlucht spiegel wordt een focus. Het kan worden aangevuld met grote planken of kleine planken, sieren de zijkanten, pick-up in het kader van het meubilair, aan de deur hangen, enz.


Decoratief element - een spiegel in het interieur van een slaapkamer

Vaak is de spiegel transformeert de boring interieur. In dit geval, dan voert hij bijna uitsluitend decoratieve functie. Soms mooie spiegels zodanig zijn aangebracht dat het onmogelijk is om te kijken naar hen. Maar ze maken een prachtige visuele effecten in het interieur slaapkamers.

Vandaag kunnen we praten over het bouwen van een spiegel in de slaapkamer van de composities. Zo heeft deze techniek modieus: ovaal en rond spiegeltje dergelijke waterdruppeltjes verspreid langs de hoofdwand. Deze techniek wordt gebruikt voor de decoratie van de slaapkamer in mediterrane stijl - het is fris, levendig en elegant.

Ontwerpers beweren dat het gebruik van spiegels in het interieur - het is het hoogtepunt van elke stijlOntwerpers beweren dat het gebruik van spiegels in het interieur - het is het hoogtepunt van elke stijl

Het heeft lang slaapkamer interieur met vreugde neemt de beroemde spiegel-zon. Dit element ligt hoog aan de muur tegenover het raam, en het zal de kamerverlichting voegen. Dit weerspiegelde de zon vaak een aanvulling op het ontwerp van elk overtuiging - het ziet er erg mooi op donkere behang, zeefdruk.

Soms is de spiegel is versierd met een soort spiegel ornament - dit patroon zal helpen om de rechte lijnen in het interieur glad, en soms herhaalt de textiel patroon. Soms is dat heel gemaakt spiegelwand met ornament. Of inlegspiegels markeren in grote panelen.


Of het nu in de slaapkamer spiegel aanvaardbaar is: het is goed of slecht

Als je spiritualiteit, volgelingen van vele religies en filosofieën, geloven velen van hen het eens over het feit dat de spiegel - het is een ding van de Heilige. En het gebruik in het interieur van haar slaapkamer heel voorzichtig zijn. Psychologen geloven dat de spiegel in de kamer versterken van de eigenwaarde van de mens. Het geeft hem vertrouwen. Als we luisteren naar de Feng Shui volgelingen, ze zeggen dat wanneer de verkeerde locatie spiegel, kan deze een echte energie vampier.

Wat doen accentueert alle huidige en filosofie - is het onmogelijk om te slapen in de voorkant van de spiegel. Er wordt aangenomen dat tijdens de slaap de persoon terug naar hem vrijgelaten uit de negativiteit, stress, angst, slechte emoties, en een spiegel met hun reflecties.

Er zijn een paar te nemen met betrekking tot de locatie van de spiegels, en in hen geloven of niet, dit is een persoonlijke keuzeEr zijn een paar te nemen met betrekking tot de locatie van de spiegels, en in hen geloven of niet, dit is een persoonlijke keuze

Over spiegel in de slaapkamer als volgt:  • Dubbel bed moet zeker niet in een spiegel;
  • Het is niet nodig om muurspiegel hangen tegenover de toegangsdeur;
  • Meer dan twee spiegels in de slaapkamer - overschot;
  • Hang een spiegel (als het niet strikt sier) dient, zodat het hoofd van de toeschouwer, volledig weergegeven.

Typisch, in de slaapkamer spiegel weergegeven op dezelfde lijn naar de bed. Hebben het op en over het hoofd van het bed, dat de diepte van de ruimte zal geven. U kunt een spiegel en de zijwanden te hangen, maar nogmaals, dat het bed was niet zichtbaar.

De spiegel in de slaapkamer tegenover het bed: waarom niet

De spiegel tegenover het bed - een slecht voorteken. En ze heeft om te geloven in vele culturen. Slaven sinds onheuglijke tijden van mening dat een dergelijke bepaling opent de deur naar de geestelijke wereld, vijandig voor de mens. Was het idee dat wanneer een persoon slaapt, zijn ziel gaat op reis, en als, terug te keren naar het lichaam, dat ze haar spiegelbeeld ziet, haar gesleept naar een andere wereld.

Je kunt er niet in geloven, maar zelfs de sceptici wijzen erop dat de slaap op het bed in voor een spiegel, gebroken in de ochtend en vaak met een hoofdpijn. Daarnaast wordt aangenomen dat de spiegel tegenover het bed neemt de energie van de persoon - hij gaat lijden aan slapeloosheid, prikkelbaarheid, kan nachtmerries.

Het beste is om de spiegel te plaatsen, zodat het niet in de voorkant van het bedHet beste is om de spiegel te plaatsen, zodat het niet in de voorkant van het bed

Sommigen geloven dat de spiegel tegenover het echtelijk bed - de weg naar een verandering, en als slapen op een bed een mens, hij zal niet blij zijn. Geloof het of niet, u beslist, maar als een dergelijk groot aantal overtuigingen, filosofieën, zullen de mensen zeggen dat het zinvol is om te luisteren.

Een kaptafel met een spiegel in de slaapkamer

Het is de meest voorkomende versie van de applicatie - is meestal een tafel naast het bed. Kaptafel, veel geassocieerd met het reeds lang vervlogen tijden, omdat niet alleen de aard van de tafels IKEA actief op zoek gaan en te kopen, maar ook een model in een vintage esthetiek.

Tot op heden zijn zeer populair dressing tafels met opklapbare spiegelTot op heden zijn zeer populair dressing tafels met opklapbare spiegel

We moeten ook gezegd worden van een kaptafel met een opklapbare spiegel - nu zijn ze vooral in de vraag. Voor kleine kamers is het gewoon een geschenk uit de hemel, omdat deze tabel wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Je laat de witte (of een andere) spiegel vel, en krijg een kleine werktafel waar u kunt zitten met uw laptop.


Floor spiegels in het interieur slaapkamers

Deze comfortabel te kopen - het u toestaat om je uiterlijk van top tot teen te beoordelen. Het belangrijkste is om een ​​comfortabele aanpak van deze spiegel hebben. Het interieur is niet belangrijk, zal de spiegel passen in elke vloer - modern, vintage, minimalistisch, Provence, enz.

De belangrijkste decoratief accent in dit geval rust op het gestel, dat verantwoordelijk is voor stilistische matching. Bijna huiselijke - minimalisme, gesneden en elegant - vintage, houten met bloemen ornamenten - Provence.

Floor spiegels perfect passen in elk interieur, maar het is goed te beseffen dat de beste manier om het eruit ziet in de slaapkamerFloor spiegels perfect passen in elk interieur, maar het is goed te beseffen dat de beste manier om het eruit ziet in de slaapkamer

Floor spiegels iets zwaarder slaapkamer interieur. Omdat ze zijn niet zo wenselijk is in een kleine kamer, maakt niet uit hoe ruime slaapkamers. Maar overal kunt u een compromis te vinden.


Uitbreiding van de ruimte: spiegelkast in de slaapkamer

Kast met spiegel gevel wordt vandaag de dag gebruikt heel vaak, vooral in de smalle slaapkamer, die gewoon echt wilt visueel uit te breiden. Kledingkast, die in een nis wordt gebouwd, zal fuseren met de slaapkamer muur. En er zal geen verrommeling van de ruimte. Het blijkt dat de deuren van het kabinet zal worden gespiegeld slaapkamer muur.

Maar dit zal zeker een kast tegenover het bed, hoe kan dat? Bedek de spiegel 's nachts, is natuurlijk geen optie. Exit zal voor een lange tijd, en wordt veel gebruikt in de hele wereld - een spiegel halt voor de nacht een speciale gordijn. En goedkoop, en interessant, en praktisch.

Mirrored kast in de slaapkamer zal helpen om de ruimte visueel te vergrotenMirrored kast in de slaapkamer zal helpen om de ruimte visueel te vergroten

Spiegelkast heeft vele voordelen:

  • U kunt uzelf zien in alle groei;
  • Het is visueel breidt de ruimte voor een groot deel;
  • De slaapkamer is altijd te wijten aan dit, wordt het lichter;
  • Hij ruim, dat is ook belangrijk.

Soms worden twee spiegelkast wordt geplaatst aan weerszijden van het bed, en geen gordijnen niet. Als u ervoor kiest de hoek spiegel wordt visueel de ruimte uit te breiden diagonaal. Het is goed voor een langere onhandig kamers.

Hoe kan ik een spiegel in de slaapkamer (video) te versieren

Mirror - het is mooi en functioneel en elegant. Kies een optie op de douche, vergeet dan niet over de nuances die psychologen en volksgeloof te markeren. En vergeet niet dat vaker moeten de spiegel te wassen voor een lange tijd, en dit is ook de keuze van de nuance.

Goede beslissingen!

Voorbeelden van spiegels in de slaapkamer (foto interieur)

1f 2 ----- 1030x822 4 3e081ac76fbadd6c7ef83d76d9d93902 10 mirror-dop 37 131-1024x682 386 1000 df12b7396dd06811e95405a22cf29fbf 2016-06-8-5758169b243c0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29

map