The BlogVoor de opslag van kleine dingen in de hal is perfect stijlvolle houten plankVoor de opslag van kleine dingen in de hal is perfect stijlvolle houten polochkaPolka - is een multifunctionele object interieur. Het maakt niet uit welke kamer van het huis, zal de schappen toch noodzakelijk, berging voor diverse kleinigheden. Zeer praktisch terug naar huis om haar sjaals, handschoenen, sleutels gegoten. En voor de eigenaren van kleine appartementen plank in de hal kan een echte redder in nood. Als u wijselijk kiest de plank in de gang, kunt u niet alleen de aankoop assistent voor opslag, maar ook originele en stijlvolle decoratie voor het huis.


Muur planken in de gang

Er wordt aangenomen dat de muur planken elk interieur kan redden. Het voordeel van vandaag is er een verscheidenheid van verschillende planken. Vandaag is een grote vraag naar een meer creatieve modellen, en relevante voorbeelden in de vorm van een plank. Op hetzelfde moment dat ze zijn meestal gemaakt van hout gebaseerde materialen of glas.

Prachtig interieur hal ziet er origineel en creatief hangen plankenPrachtig interieur hal ziet er origineel en creatief hangen planken

Zeer originele look glazen planken in combinatie met het metaal. U kunt ook schappen van puur hout te kopen.

Dergelijke planken kunnen worden ontworpen als een ideaal glad board natuurlijke kleur en ook worden geverfd in elke gewenste kleur. In aanvulling op de traditionele horizontale dostochek op de muur, kun je een heleboel andere structuren te vinden, en niet zelden - een hele ingewikkelde samenstelling. Deze oplossing is zeer organisch passen in het creatieve interieur hal die helder ontwerp nodig heeft. Muurplanken - een eenvoudige, goedkope en effectieve aanpak die kan worden gebruikt om de holten in de wanden te verfraaien.

Plank voor hoeden en bovenkleding in de gang

Hall - een plek waar een huis begint. Het blijkt dat dit de hal van het huis, die voor het eerst wordt wachten op bezoekers, en op basis van te maken en maak de eerste indruk van de behuizing. Gasten die in het huis kwam, eerst krijg je in de hal, het verlaten van zijn spullen daar.


Daarnaast kunt u pick-up een plank voor hoedenDaarnaast kunt u pick-up een plank voor hoeden

Er zijn veel verschillende soorten planken, die kunnen worden ophangen, zet dingen:

  • Hanger met plat;
  • Hanger met plank voor hoeden;
  • Wand hangers;
  • Muur planken voor kleding.

Het ergonomische en comfortabele kleding hanger helpt bij het vinden meerdere oplossingen. Het is ook niet beperkt in termen van design. Ontwerpers van vandaag biedt duizenden verschillende opties hangers gemaakt en verschillende soorten materialen.

Een van de meest populaire en exclusieve keuzes wordt gesmeed hanger. Smeedijzeren hangers met plank voor hoeden, gemaakt in dezelfde stijl, zien er erg mooi en ongebruikelijk. Hoedenplank zorgen voor een plek om helemaal hoofdletters slaan. Het kan worden bevestigd op kleerhangers, goed, of op een andere plaats.Plank met hanger uit te voeren verschillende functies op een hanger om kleding op te hangen, en planken kunnen als een huis aan de handschoenen, tassen, hoeden, sjaals, etc. dienen Ze passen goed in elk interieur, niet rommel de ruimte en maken het mogelijk om de kledingstukken te positioneren.

Een kleine plank voor de telefoon in de gang

Als de zaal wordt geplaatst een kast, natuurlijk, geweldig. Maar er zijn kleine en smalle gangen, dan moet je naar een andere oplossing voor gebouwen van alle onderdelen van de gang te vinden. Een van hen is, in grotere mate de telefoon.

Het voordeel van de kleine planken voor de hal is dat het heel praktisch en functioneelHet voordeel van de kleine planken voor de hal is dat het heel praktisch en functioneel

Deze plank kan heel eenvoudig van opzet zijn, maar het betekent niet dat het niet kan passen in het interieur, en zijn esthetisch mooi.

Afhankelijk van wat voor soort plank past meer in de kamer, kan worden onderverdeeld in verschillende types:

  • Classic shelf-board telefoon;
  • Shelf-organisator van de telefoon;
  • Plank voor laden met een speciale detail;
  • Shelf mobiele haak (sleutel of een paraplu).

Telefoon plank voor gang kan niet alleen benadrukken de stilistische component van de gang, maar ook zeer functioneel.

Tiny plank in de gang naar de laatste detail op de muur

Zoals ik al eerder, in de gang links van de dingen (bovenkleding, hoeden, paraplu's, sleutels en andere kleine items) genoemd. Als de voorzorg niet aan de gang te rusten, zal hij snel onnodige rommel te verwerven.

Er wordt aangenomen dat de kleinere details kan worden gezien, het uitgangspunt lijkt netter.

Compacte mini-plank in de gang te helpen verbergen van de extra items in de kamerCompacte mini-plank in de gang te helpen verbergen van de extra items in de kamer


In de hal kunt u speciale scharnierende planken voor kleine items dat alles in één plaats, wat zorgt voor een gevoel van orde te stellen. Voor deze doeleinden, hebben we niet veel van de schappen en afmetingen, en klein genoeg miniatuur planken nodig. Deze planken kunnen worden gekocht bij meubelzaken of besteld online winkels. Echter, voor het bestellen van dingen op het internet, bijvoorbeeld door te kiezen voor de schappen gang "Ikea", kunt u proberen om een ​​plank te maken voor kleine dingen met hun handen.

In deze plank voor kleine voorwerpen en het ontwerp is zeer eenvoudig te maken dat het niet te veel moeite. Voor de productie, kunt u een gewone plaat van MDF, spaanplaat, gipsplaat of geschikte afval productie van meubels te gebruiken. Doe het ding in de gang en ze zal u verrassen! Maar het is ook mogelijk om een ​​dergelijke een plank van houten balken of hout te vervaardigen. Ze zijn zeer mooie uitstraling met ingebouwde verlichting, zich comfortabel als de volgende plaats de spiegel zijn. Vooral de spiegel integraal deel van de gang.

Hoek planken in de gang

In de moderne gangen blijft het vaak niet gevuld hoek of vice versa hal is erg klein en smal, en er is geen manier om een ​​grote kast of andere grote planken te zetten. Een ding (kleding, schoeisel, hoofddeksels, paraplu's, of zelfs een kleine dingen) nodig hebt om ergens te vouwen.

Veel mensen de voorkeur aan een hoekplank kiezen, want het wordt gekenmerkt door functionaliteit en stijlvol designVeel mensen de voorkeur aan een hoekplank kiezen, want het wordt gekenmerkt door functionaliteit en stijlvol design


Het is in een dergelijke situatie te hulp hoeklegborden kunnen komen. Dit ontwerp kan bestaan ​​uit een aantal planken, platen, of het kan een stijlvolle smeedijzeren hoek plank van een paar planken, en een ander ziet er mooi reeks glazen planken.

Dergelijke ontwerpen kunnen in de vorm van scharnierbare legborden worden gemonteerd op een wand of op de vloer. Ook kan hoeklegborden open of gesloten. Het voordeel van het gesloten hoek planken is dat met de hulp van de deuren kan worden verborgen uit het zicht van anderen, sommige dingen, of gewoon de geaccumuleerde prullenbak, dat is jammer om te gooien. En de open hoek planken ook helpen om aan te tonen het tegendeel biedt een aantal mooie souvenirs, schilderijen en foto's. Hoewel op het eerste gezicht lijkt het misschien dat hoeklegborden zijn erg klein en er is niet iets samen, het is een vergissing. Een groot pluspunt hoeklegborden - het is hun capaciteit en hoe ze kunnen een lege, lelijke hoek van de uitkering te vullen en zelfs, misschien, om te benadrukken de algemene stijl van het interieur.

Net als elke andere meubelen, kunt u de meest hoek planken te maken. Voor deze natuurlijke kleine houten platen, MDF, spaanplaat, gipsplaat, glas en zelfs fit weatherstrip profiel geschikt zijn.

Zo, de gangen zijn in elk huis, en dat een huis begint met het. Als je goed kijkt en denkt, kan zelfs een zeer kleine hal met de hulp van verschillende schappen van verschillende vormen worden gebouwd in dezelfde stijl die elke zaal alleen zal benadrukken de persoonlijkheid en smaak van de eigenaars. En u kunt besparen door het maken van de planken hal met zijn handen.

Mooie plank in de hal (video)

"Het theater begint met een hanger, maar het huis met een hal." Dat is waarom het best mooi en functioneel leveren een hal.

Details: plank in de hal (interieur foto)

9ba341f9eca85e03d8dbee519eqe - dlya-doma-interera-polka-veshalka-dlya 10 64e02011fc10aa7aef2322c000rk - dlya-doma-interera-stippen-v-prihozhuyu-Mebel-na 3311 4951 5453 10239 1308461773666 24-16 1475561551polki-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 3 =