De productie van dozen van gipsplaat voor de badkamer: 7 hulpmiddelen

De productie van dozen van gipsplaat voor de badkamer: 7 hulpmiddelen

12 October 2017Snel verbergen communicatie in de badkamer te helpen speciale gipsplaat doosSnel verbergen communicatie in de badkamer om speciale gipsplaat korobV helpen tijdens het groot onderhoud in het appartement, bijna alles kan lopen in een kleine, maar heel onaangenaam probleem. Een deel van de communicatie-buis en in de badkamer en de keuken is niet mogelijk om te bewegen.


Inrichting dozen van gipsplaat: moet worden

De werkelijke situatie, als de achtergrond chique decoratie materialen, zal "show off" een deprimerende situatie.

Het ziet er zeer onaangenaam:

 • Oude buis;
 • De standpijp drain;
 • Een ander type communicatie.

Natuurlijk, dit is niet om de kamer te versieren, maar alleen bederven het gevoel van transformatie uitgevoerd van het appartement. Om dit te voorkomen, is er een methode voor iedereen beschikbaar. Het is verschrikkelijk om te verbergen, ongepaste pijp in een nette doos met gipsplaten (GCR), dat is heel goed mogelijk om hun eigen handen te maken. Om een ​​doos te maken van de GCR, is het noodzakelijk om bepaalde instrumenten te nemen.

Via leiding gipsplaat kan de waterleiding verbergenVia leiding gipsplaat kan de waterleiding verbergen


Je hebt nodig:

 • Construction roulette;
 • Waterpas;
 • kelderen;
 • Klopboormachines;
 • Corner building;
 • Mes papierwaren;
 • Hammer.

Uiteraard kan de installatie niet plaatsvinden zonder de vellen van gipsplaten. Volstaat één GCR standaardformaat 2500 x 1200 mm, de dikte daarvan kan 9 mm of 12,5 mm. Het beste is om waterbestendig GFC kopen, zoals zal worden langs waterleidingen of riolering riser, die niet hebben gestaan ​​met name condensaat. Bovendien, dit argument als de apparaatdoos van gipsplaten in Vannes ruimte waar de reeds hoge luchtvochtigheid. Het kader van de box kan worden gemaakt van houten balken 40-40 mm en metaalplaten, speciaal ontworpen voor gebruik met GCR.

Als u hout kiest, moet worden voorbehandeld met een antiseptische en gevuld. Deze verbindingen zullen hout beveiligen tegen rot en schimmel.

Metalen profielen op dit gebied meer geschikt, omdat het geen verplichte training nodig, en gemakkelijker om te werken met hem. Terdege rekening te begeleiden UD-metaal profiel en CD-profileHoe kan ik doos Drywall

Productie gipsplaat dozen wordt in fasen uitgevoerd.

Alvorens tot het vervaardigen van dozen, moet eerst het juiste markup gipsplaten toepassingAlvorens tot het vervaardigen van dozen, moet eerst het juiste markup gipsplaten toepassing

namelijk:

 1. Application Markup. De eerste stap is om de markeringen te maken op het vloeroppervlak. De regel moet de grenzen te identificeren voor het geleiden en ondersteunen van metalen profielen. Het is belangrijk te bedenken dat bovenop het frame worden gesuperponeerd GCR, zodat de uiteindelijke afmeting, die daardoor zal geven zullen verschillend zijn in andere, zelfs met een dikte gebruikte gipsplaat. Met behulp van een professionele beugel, controleer de haaksheid markup opzichte verticale vlakken en elkaar. De dikte en breedte van de doos moet zodanig zijn geen grenzen aan een bepaalde plaats op de pijp, dient een afstand van 5 cm aan elke kant. Breedte moet ook af te halen, gezien de verdere afwerking. Markeren van de vloer naar de wand door middel van een gespannen koord.
 2. Bevestigingselementen. In de eerste plaats aangebracht metalloprofili of staven, gemonteerd nabij een verticaal oppervlak. Nadat de draaggestellen 1 of 2, waarbij achter de wand en vormen een voorste begrenzing uitsteekt vak. Als het ontwerp breedte groter dan 25 cm lengte of meer dan 1,5 meter, is het noodzakelijk om een ​​brug tussen de schoor te maken. Jumpers op een afstand van maximaal een meter daartussen. Tijdens bedrijf, indien gebruikt houten balken, moet seat sneden verdere verwerking. Het is het beste om speciale mastiek te gebruiken voor de bouw hout. Naast de bescherming, het zal kracht en bescherming te geven tegen lawaai niet gepubliceerd vreemde geluiden box op vervorming van het vuur.
 3. Gipsplaat. Vel bouwmateriaal voorkeur uitgesneden zodat het kanaal bestond uit een enkele strook, in plaats van de stukken. In de eerste plaats is het noodzakelijk om de strips te maken voor de zijkanten. Hun breedte gelijk aan de breedte van het frame en niet verder reikt dan steunmuren. Alleen dan is het mogelijk het meten van de exacte grootte van het vlak, dat achterbleef, en het segment corresponderende GCR strips te maken zodat ze had gevonden aan de randzijde. Verzamel vel benodigde schroeven 45 mm, consolideren op elke 25 mm tot de belangrijkste structuur stutten. U kunt de lakens niet stil en de jumpers tussen de staanders te bevestigen. Op een geringe breedte is het absoluut noodzakelijk.

Wanneer de structuur is samengesteld, is het algemeen nodig de finish, gips en het verven of andere afwerking verpakkingsmateriaal.

Montage dozen gemaakt van gipsplaat: kenmerken van de bouw

De doos is gemaakt van gipsplaat - het is een eenvoudig ontwerp en bouw het in staat om elk huis ambachtsman die beschikt over de bouw vaardigheden zal zijn. Maar de rest van de pijp bochten die moeten schede, hebben hun eigen kenmerken.

Wanneer is de installatie werk, de pijpen, is het noodzakelijk om niet alleen de schoonheid van het resultaat, maar ook praktisch te overwegen. In een verscheidenheid van residentiële gebouwen in de rioleringsbuizen zijn zogenaamde audit. Dit verband op de buis met het fokken, waarbij een deksel. Op voorwaarde dat zij voor het reinigen van verontreinigingen.

In elk geval mag niet volledig het kanaal dergelijke plaatsen sluiten. Er moet een plaats geven en laat het raam in de wand van gemakkelijke toegang tot de koppelingen van buitenaf.

Om snel tot de gewenste buis, kunt u een speciale kleine deur in gipsplaten box makenOm snel tot de gewenste buis, kunt u een speciale kleine deur in gipsplaten box maken


Sluit het venster, kunt u de speciale deuren van kunststof, die kunnen worden gekocht in de winkel te gebruiken. Afgezien van deze plek, is het belangrijk om de toegang vertrekken naar plaatsen van communicatie met interne drainage, waar de distributeur. Het kan zijn dat er onderdelen of eliminatie van verstopping binnen te vervangen.

Noodzakelijkerwijs moet aan een deur in de gaten in de box aan de plaatsen waar pijpen dergelijke sanitairelement, zoals vorm:

 • Watermeters;
 • Alle soorten van kleppen;
 • Kleppen et al.

Om ze te maken, is het nodig om gaten te maken in de FCL 3 mm groter zijn dan de afmetingen van de framedeur, die derhalve zal worden ingevoegd. Maak er een echte vooruitgang in de gipsplaten strip voor de montage frame. Mogelijkerwijze ook maar een pre-bericht van de deur apparaatpositie en regelen dan op het frame van de GCR gesneden gaten.

De nuances van de moderne vakken van gipsplaat met hun handen

Zoals bij elke installatie, terwijl het creëren dozen GCR heeft zijn finesses en nuances, niet "kennis te maken" hetgeen onjuist is.


Als er grote gipsplaat dozen bovendien beter U-vormige houders gebruikenAls er grote gipsplaat dozen bovendien beter U-vormige houders gebruiken

Ze zijn weinig, maar ze weten het is belangrijk om:

 1. Application niveau. hoe dat te doen zonder het testen - zonder dat het niveau van de kwaliteit kan geen meester niet bouwen. Elke stap, of markering of bevestiging gescheiden hout of platen, worden met niveauregeling uitgevoerd, of, om de curve ten gevolge van het product.
 2. Als een doos GCR geïnstalleerd, ribben, waarvan de lengte groter is dan 80 cm, is het beter om te zorgen voor de aanvullende bevestigingspunten - dit wordt gedaan door de zogenaamde U-vormige houders.
 3. De prestatie van het gerede doos invloed op de juistheid van vellen afwerkingskader GCR - aandacht moet worden besteed aan de aanwezigheid van hout of metaal Profiel van gewrichten van afzonderlijke delen van gips. Zijn afwezigheid zal de onvermijdelijke kraken veroorzaken, ook al is de kwaliteit van de afwerking verbindingen. En toch - aan de randen van de GCR, die de verbinding vormen, moet u een mes te gebruiken om een ​​afschuining te snijden.

Observeren regels apparaatdoos van gipsplaat kan worden verkregen als gevolg van duurzaam en esthetisch ontwerp. Nuances betrekking hebben op installatieplaats, maakt niet uit in de uitlaatleiding is opgesteld in een hoek of aansluitdoos.

Verdeelkast gipsplaat

Verdeelkast voor elektrische buiten wordt gebruikt in combinatie met buizen voor het monteren van elektrische communicatie netwerken.

Bij het installeren van gipsplaten draden experts raden het gebruik van een speciale aansluitkastBij het installeren van gipsplaten draden experts raden het gebruik van een speciale aansluitkast

Soms is de volgende types:

 • golfplaten;
 • glad;
 • Versterkt.

Hoe maak je dozen van gipsplaat te verzamelen (video)

Raspayachnaya doos is gemaakt van ABS-kunststof, heeft een markering - RAL 7035. Het heeft de volgende graden van bescherming - IP 44 en IP 55. Alle dozen bevatten klieren voor het aansluiten van de bovengenoemde soorten buizen, en een bescherming klasse te maken in overeenstemming met de norm.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 79 =

map