De praktische inrichting van de keuken, woonkamer met: een foto met een bar

De praktische inrichting van de keuken, woonkamer met: een foto met een bar

12 October 2017In een gezamenlijke keuken met een woonkamer perfect bij de creatieve barIn een gezamenlijke keuken met een woonkamer perfect bij de creatieve bar in de keuken stoykaKogda zeer weinig ruimte en zelfs een klein aantal mensen nauwelijks passen in haar appartement eigenaren beginnen te denken over de keuken, gecombineerd met woonkamer. Dit is een zeer goede oplossing voor typische woningen, waarbij de grootte van de keuken is zeer klein, en het is noodzakelijk om een ​​aantal niet-standaard oplossingen te nemen. Maar na de eenwording van de keuken met de woonkamer is er veel vragen in verband met het interieur.


Woonkeuken met eetbar

Steeds meer mensen hebben onlangs aangetrokken tot een variant van de keuken-woonkamer met een bar, en het is niet verwonderlijk.

De bar is een geweldige oplossing die in de keuken, kan de woonkamer als aanvulling op, en onafhankelijk ontwerp, de fabricage van de wensen van de klant en de structurele kenmerken van de kamer.

De bar in de keuken-woonkamer perfect sieren het interieur en is eenvoudig te gebruikenDe bar in de keuken-woonkamer perfect sieren het interieur en is eenvoudig te gebruiken

Op zich kan het zo klein of single-level en ontzagwekkende afmetingen - een multi-level, welke additionele kasten kunnen worden geplaatst.

Een goed doordacht tot in het kleinste detail alle bar kunnen ook een plek voor gerechten in een volledig elke stijl. Het zal mogelijk zijn om te gebruiken als uitvalsbasis voor het werk in de keuken, in het bijzonder in kleine appartementen, door het toevoegen van het bepaalde aanvullende functionaliteiten: kookplaat of andere apparaten.


Het ontwerp van de keuken-woonkamer met eetbar

Toen het tijd om te kiezen hoe het een keuken-woonkamer ziet er komt, is het noodzakelijk om alle details, inclusief gordijnen en eindigend met de keuze van de vloer te overwegen.

Er zijn vele ontwerpen voor de keuken-woonkamer en ze zijn allemaal uniek in hun eigen manier, zodat u kunt ophalen elke interessant voor elk individueel ontwerp, variërend van klassieke en moderne stijl, afwerking met high-tech en de Provence.

De bar in de keuken-woonkamer is handig omdat het kan worden gebruikt om de keuken te verdelen in verschillende zonesDe bar in de keuken-woonkamer is handig omdat het kan worden gebruikt om de keuken te verdelen in verschillende zonesEen zeer belangrijk punt is juist gekozen tint voor elke keuken-woonkamer, in de regel voor elke - een unieke kleur.

Maar laten we eerst eens definiëren wat doel dat je wilt bereiken - is een heel belangrijk punt in de planning. Wetenschappers geloven dat de kleur van invloed op emoties van mensen. Dus het moet worden gebruikt in een klein deel van de keuken-woonkamer, maar in de zeer keuken, lichte en verzadigde kleuren - fel rood, groen, bruin en geel, terwijl in het recreatiegebied moet stil zijn, zachte kleuren, die in staat sussen zijn - grijs, turkoois en wit gecombineerd met zwart.

Hier zijn een paar oplossingen wanneer kleine keuken ruimte:

 • De beste selectie van kleuren - heldere tinten, omdat ze visueel de ruimte worden te verhogen;
 • Het gebruik van horizontale strepen ook visueel verhoging van de ruimte, en het gebruik van horizontale - til het plafond;
 • Deze kleuren zoals oranje, groen, bruin en pistache raise stemming, het verbeteren van de eetlust en vroeg een comfort kamer, kalm mensen die in het.

Het moet ervoor zorgen dat het interieur is niet moe en het is altijd een plezier voor degenen die in de kamer.

Hier zijn een paar eenvoudige tips van designers, om te helpen het interieur, zodat het nooit ongemak zal leiden tot:

 • Het moet worden gebruikt voor ongeveer twee kleuren bij het maken van een kleurenschema van het interieur;
 • Bij het kiezen van een achtergrond is het de moeite waard aandacht te besteden aan de kleuren die met zich meebrengen van de warmte en neutraliteit;
 • Ten eerste moet je de belangrijkste kleur te kiezen, en dan al de rest;
 • Koele kleuren visueel te vergroten de ruimte;
 • Te kwetsbaar kleur van de ogen, is het noodzakelijk om warme en zachte kleuren dempen.

Om een ​​uniek interieur toe te voegen in de keuken-woonkamer, kunt u de originele bar gebruikenOm een ​​uniek interieur toe te voegen in de keuken-woonkamer, kunt u de originele bar gebruiken

Vloerbedekking voor de keuken en de woonkamer kan verschillen niet alleen in kleur, maar ook in het uiterlijk en materiaal. Bijvoorbeeld, kan worden gebruikt op de meeste keuken keramiek en parket in het recreatiegebied.

Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de kleine dingen zoals gordijnen voor recreatie, meubels en de locatie.

Ontwerp voor de bar ook, moet u zorgvuldig te kiezen, omdat het harmonieus moet kijken in het interieur van de keuken en de hal. Voor haar ontwerp moet worden gekozen, zodat het leek harmonieus en met een keuken en zithoek, het moet een tussentijdse stijl hebben. het moet ook leuk om mee te werken met haar, omdat het opgeslagen kan worden en alle keukengerei, of het gebruiken als een substituut voor de grote eetkamer tafel, die ruimte te besparen in de keuken-woonkamer. Het is beter om de bar met rekken en kasten te kiezen, waarin het mogelijk zal zijn om vast te stellen alle noodzakelijke.


Hoe de keuken en de woonkamer bar te delen

Scheiding - een moeizaam proces. Het is noodzakelijk om rekening te houden met alle kleine dingen om de algemene stijl van de kamer te houden, houden de ergonomie en kleur. Als een persoon is niet zeker van zijn dat in staat om na te denken over hun eigen bestemmingsplan zal zijn, moet hij zich wenden tot professionals.

Verder, naar de keuken van de rest te scheiden kan een aantal trucs die de ergonomie en het gevoel van ruimte kan redden gebruiken, maar tegelijkertijd verdelen van de kookruimte met een woonkamer.

Er zijn verschillende opties voor het scheiden van de keuken van de woonkamer: welke te kiezen, hangt af van uw verbeeldingEr zijn verschillende opties voor het scheiden van de keuken van de woonkamer: welke te kiezen, hangt af van uw verbeelding

De eerste truc - is het gebruik van verschillende coatings op de vloer en in de keuken en recreatiegebied van verschillende vloerbedekkingen. Deze optie is heel goed, omdat het zal helpen kies een bepaalde stijl van de keuken-woonkamer.

De tweede truc - is om een ​​multi-level verdieping te creëren voor dezelfde keuken en woonkamer. Deze optie wordt zelden gebruikt, maar het is goed op zijn eigen manier als gevolg van het feit dat het ziet er heel stijlvol en lost de problemen met de afbakening die zich kunnen voordoen bij het combineren van de keuken naar de hal.


De derde truc - het kopen van de bar. Deze truc is het beste.

Zonering: hoe de keuken en de woonkamer bar te delen

De beste optie is om te verdelen de woonkamer en keuken - koop de bar. Het zowel scheidt zones van beide kamers tegelijkertijd te passen in een geheel dat de ideale oplossing.

Bar tafel - de ideale oplossing voor zonering van de woonkamer en keukenBar tafel - de ideale oplossing voor zonering van de woonkamer en keuken

De balk moet zodanig dat het mogelijk was om van het ene deel van de keuken-woonkamer naar de andere twee personen, die ongeveer tweederde van de breedte van de kamer te selecteren. Staande bar moeten rechtstreeks tussen de keuken en woonkamer.

Keuken-woonkamer met een bar: het goede en het niet zo

Keuken gecombineerd met een woonkamer met behulp van de bar, staande onder hen, zeker de perfecte oplossing, maar elke oplossing heeft zijn voor- en nadelen.

De bar is een moderne oplossing voor de woonkamer en de keuken te scheidenDe bar is een moderne oplossing voor de woonkamer en de keuken te scheiden

 profs:

 • Het ziet er modern en van hoge kwaliteit;
 • Niet veel resource kosten;
 • U kunt het vermogen van de ontwerper te laten zien.

Nadelen: als er een gebrek aan vertrouwen in hun capaciteiten, is het noodzakelijk om de professionals, een lange reeks van het ontwerp en de selectie van de juiste kleuren contact.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer met een bar (video)

Als er behoefte is aan de woonkamer en de hal, de keuken in combinatie met de woonkamer met behulp van de bar te combineren - de beste optie die een beroep doen alle, en zal indruk koos het voor een zeer lange tijd. Als de geselecteerde optie begon te storen, kunt u altijd een upgrade van de vorige, om te voorkomen dat in de toekomst van alle problemen.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer met een bar (de foto van het interieur)

2-keuken-woonkamer 3 1-Woonkamer 4 4-keuken-12-vierkante-meter 6 5 6-keuken-bar-design 10 12

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

map