De plafonds van panelen van kunststof: de installatie geheimen

De plafonds van panelen van kunststof: de installatie geheimen

12 October 2017De plafonds van kunststof panelen Water-resistant, onschadelijk voor de gezondheid en duurzaamDe plafonds van kunststof panelen Water-resistant, veilig voor de gezondheid en dolgovechnyOformit plafonds van panelen van kunststof zal niet moeilijk zijn. De installatie kan worden gedaan door jezelf, maar je kunt de hulp van professionals te zoeken. Bij het installeren van het plafond belangrijk om strikt aan de instructies, dan zal het snel voorbij, en het ontwerp en de kwaliteit zal duren voor vele jaren. De plafonds van kunststof panelen hebben goede eigenschappen: ze zijn vochtbestendig, veilig voor de gezondheid, levensduur. Een ruime selectie van kleuren en texturen zal de perfecte optie die harmonieus past in het ontwerp ruimte te plukken. Wanneer je moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de materialen te kiezen.


Plastic panelen voor het plafond: het apparaat en onderscheidende kenmerken

Kunststof panelen zijn vervaardigd uit een materiaal met de naam polyvinylchloride. Dit materiaal heeft een aantal voordelen boven andere materialen. Een breed scala van panelen maakt het mogelijk om eenvoudig kiezen van de juiste dekking voor het plafond.

Plafondpanelen zijn licht en flexibel, zodat de installatie nodig is om aanzienlijke nauwkeurigheid te oefenenPlafondpanelen zijn licht en flexibel, zodat de installatie nodig is om aanzienlijke nauwkeurigheid te oefenen

Kunststof panelen zijn onderverdeeld in de muur en plafond. Het is belangrijk om ze niet te mengen in de selectie en installatie. Wandpanelen zijn anders dan het plafond van hun stijfheid, ze zijn zwaarder en dichter. Plafondpanelen lichter en flexibeler. Bij installatie moet een aanzienlijke nauwkeurigheid te tonen, omdat elke verkeerde beweging kan leiden tot hun falen.

Plastic heeft verschillen in kleur, textuur, het nabootsen van verschillende structuren. De panelen kunnen worden hout, marmer en andere populaire vormen van imitatie. Een groot aantal soorten vertegenwoordigd in de bekende constructie Leroy Merlin slaan.

De textuur van de kunststof panelen

 • Matt. Wit mat deksel zien er stijlvol en mooi. Het kost minder dan glanzend. Het kan gebruikt worden in elk type kamers: hal, woonkamer, keuken, badkamer.
 • Glossy. Het heeft reflecterende eigenschappen, waardoor ze gaan in een ruimte met lage plafonds voor visueel te expansieruimte.

Het glanzende oppervlak van het plafond van de ruimte visueel te vergrotenHet glanzende oppervlak van het plafond van de ruimte visueel te vergroten


De werking van de kunststof platen zijn zeer geschikt en worden gekenmerkt door een groot aantal positieve eigenschappen.

onderscheidingen materiaal

 • Niet bang voor het effect van verschillende chemische elementen, met dien verstande dat er bij kamertemperatuur.
 • Niet bang voor water en damp. Het materiaal is niet bang voor lekkages en overstromingen.
 • Niet bang voor hoge temperatuur. Het materiaal begint te smelten bij een temperatuur van 80 graden.

Plastic panelen zijn niet bang voor vocht en dampenPlastic panelen zijn niet bang voor vocht en dampen

Installeer kunststof panelen kunnen in het pand met enige vochtigheid en temperatuur. Het plafond kan worden gewassen met zeep en water of andere niet-corrosieve materialen.Hoe om de grootte van de kunststof panelen te berekenen voor het plafond

Bij de keuze van panelen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de grootte. Het is belangrijk te berekenen en kies de juiste breedte en de hoeveelheid materiaal.

Gangbare maten van panelen:

 • De dwarslengte - 5-10 cm;.
 • Breedte - 25-50 cm;.
 • Length - 2,7-3 m.

Het paneel moet worden gekozen na het vloeroppervlak zal worden berekend, waarin de reparaties zal maken.

Om het aantal benodigde panelen te berekenen moet het gebied van het paneeloppervlak plafond, die op de verpakking geschreven verdelen. Voor bezuinigingen moet toevoegen 15 procent.

Het panel moet worden gekozen na het vloeroppervlak wordt berekend, die reparaties maaktHet panel moet worden gekozen na het vloeroppervlak wordt berekend, die reparaties maakt

Dan moet je het aantal metalen profielen te berekenen.

rekenregels:

 • Teken een diagram van het plafond. Teken profielen gezien het feit dat ze moeten zich op een afstand van 60 cm. Apart.
 • Bereid harde profielen, geschikt voor plafond perimeter.
 • Bepaal het aantal schroeven en pluggen, afhankelijk van het aantal panelen.
 • Bereken de grootte van plafondlijsten. De omtrek wordt gedeeld door drie. Het vereiste aantal onderdelen.

Na het begin zal worden afgewerkt, verwierf de juiste hoeveelheid materiaal, kunt u beginnen met de voorbereiding van de instrumenten en de installatie panel.


Hoe maak je een plafond van kunststof panelen te stellen met hun eigen handen

Zichzelf in het plafond is niet moeilijk. De enige regel is strikte naleving van de instructies en berekeningen. Je moet ook alle noodzakelijke hulpmiddelen die deel uitmaken van de installatie zal snel en efficiënt worden uitgevoerd hebben.

Voor een juiste installatie van panelen van kunststof, is het belangrijk om de instructies te volgenVoor een juiste installatie van panelen van kunststof, is het belangrijk om de instructies te volgen

Gefaseerde installatie van panelen

 • Markeer het niveau van de plaats via bevestigingsprofielen horizontaal geïnstalleerd mogelijk. Profiel dat u wilt strak hechten aan het plafond, zodat er geen gevormd slots, en vrije ruimte wordt gelaten.
 • Installeer dwarsprofielen middels zelftappende schroeven. Zij zullen het paneel te ondersteunen.
 • Installeer L-profiel.
 • Snijd de panelen op de gewenste lengte van het plafond met de hulp van handzagen.
 • Bevestig het eerste paneel met schroeven aan het dwarsprofiel. De overblijvende panelen moeten worden vastgezet in de sleuven vorige. Bevestig daarna aan het frame.
 • Voer de installatie van het laatste paneel.
 • Breng vloeistof spijkers op de sokkel, drukt stevig tegen het plafond doek. Overtollige lijm.

De installatie vindt plaats snel en gemakkelijk onderwerp te nemen om de beschikbaarheid van de nodige instrumentenDe installatie vindt plaats snel en gemakkelijk onderwerp te nemen om de beschikbaarheid van de nodige instrumenten

De installatie van het laatste paneel moet meer aandacht worden besteed.


Het frame voor het plafond kan worden gemaakt van metalen of houten profielen. Bij gebruik van een boom, moet u rekening mee houden dat vocht, het zwelt op en onbruikbaar. Derhalve kan een dergelijke toepassing worden voor gebieden met een hoge luchtvochtigheid.

De installatie vindt plaats snel en gemakkelijk naar de beschikbaarheid van de nodige tools, hoogwaardige materialen en een verantwoorde benadering van zaken onderwerp.

Het meest recente plastic paneel op het plafond van een kwalitatief invoegen

Bij gebruik van het wandoppervlak profiel van het inzetstuk moet achtergedeelten van de laatste kunststofplaat in de groef. In dit geval is er een behoefte in het vak aan de voorkant van de groef. Gevecht met de gewrichten is een groot probleem, dat bij de uitvoering van de afwerking wordt weergegeven.

Technieken voor het installeren van het laatste paneel:

 • Snijd extreme plafondlijsten. Hier is het noodzakelijk om de uiterste precisie en de berekening uit te oefenen. Op dit hangt af van het succes van de gehele installatie.
 • Nauwkeurige metingen op verschillende punten van het oppervlak.
 • Met een liniaal of meetlint om de afstand van elke kant van de kunststof paneel van de rand van de wand om de voorlaatste paneelrand meten.
 • Rekening houdend met de laatste paneel kleiner is dan de afstand van de wand tot de rand van het vorige paneel centimeter zijn. Dit wordt gedaan in de hoop te kunnen om het paneel tijdens de installatie te verplaatsen.
 • Meet zorgvuldig de lengte van het paneel. Aangezien op voorwaarde dat de afstand minder dan enkele millimeters, kan het paneel niet past, wat leidt tot de noodzaak van stoffering.
 • Het laatste paneel moet enkele millimeters langer dan de afstand van het ene profiel naar het andere. Hierdoor kan het paneel te bewegen wanneer u de achterzijde.

Een stuk van de gewenste grootte en vorm gesneden, dient u acties uitvoert in dezelfde volgorde als de structuur demonteren zal zeer lastig.

Het uitvoeren van tips over het installeren van het laatste paneel, kunt u met de installatie snel, eenvoudig en met hoge kwaliteit makenHet uitvoeren van tips over het installeren van het laatste paneel, kunt u met de installatie snel, eenvoudig en met hoge kwaliteit maken

De volgorde van de acties:

 • Een beetje gebogen paneel plaatst de zijkanten. Dit moet zo zorgvuldig worden gedaan als mogelijk, zodat niet om het paneel beschadigen. Plaats de eerste ene en dan de andere kant totdat hij stopt.
 • Plaats achterzijde lamellen tot aan het wandoppervlak hoek. Je moet ervoor zorgen dat de voorste rand van het paneel ging strak, waardoor er geen vrije ruimte.
 • Sluit de uitstekende voorrand van de vorige. Schuif het paneel naar voren. Dit kan door plakband, die stroken worden vastgelijmd aan het paneel en trek voor hen. Na de procedure, verwijdert de band.

Dit is niet alleen handig optie paneel installatie.

Bij gebruik van de plint decoratief paneel worden gesneden stuk tot de gewenste grootte en bevestig ze met schroeven. En ze kunnen worden gesloten met een decoratieve stokbrood.

Er is nog een andere wijze van bevestiging, als om welke reden de vorige methoden niet paste.

Actie stappen:

 • Als de hoek wordt vastgesteld langs de omtrek, is het onmogelijk om de langste monteren, degene die de achterkant van het afwerkelement zal bevestigen.
 • De laatste paneel geïnstalleerd tijdens het dragen van een segmenthoek. De laatste maat worden gesneden tot de gewenste afmeting, zodat het past in de zijprofielen en ging in de ruimte.
 • Slijtage aan de achterkant van de snede paneel. Het installeren moet op hetzelfde moment met een stuk doek. Aan de rand eindigt in de wand profielen.
 • Plaats het paneel in de groef van de vorige maat. Kleine stap in de richting van de muren. Bevestigen door middel van lijm of siliconen, borstelen ze terug van het paneel.

Het uitvoeren van tips over het installeren van het laatste paneel, kunt u met de installatie snel, eenvoudig en met hoge kwaliteit te maken. Met deze instelling, tussen de panelen zullen niet te veel ruimte, scheuren en gaten gaan.

Het plafond van de kunststof panelen met hun eigen handen (video)

Voering met plasticfolie - grote afwerking. Vanwege het feit dat het materiaal is goedkoop, kan het rendabel ontwerp van het plafond, die niet te verliezen in kwaliteit. Plastic panelen hebben een aantal positieve eigenschappen die de keuze van hun klanten die goede recensies op het gebruik van panelen te laten aan de plafonds te dekken beïnvloeden. In de huidige markt plastic panelen in een breed assortiment, die het mogelijk maakt om te experimenteren met kleur en textuur van het materiaal. Het installeren van de panelen duurde niet lang, kan de structuur worden met de hand geassembleerd.

Afwerking het plafond van de kunststof panelen (foto)

1 23b87edfcdf4ad6c7bdf0ccc090227ca 2 064 93f08d91 5961 5421ebd1d73e00092572a85e009530a8 12099-kak-klast-Plastikovye-paneli-na-potolok 735367c471eba294ddbc701ea3f5edd4 93507276

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

map