De originele tekeningen op het behang en de keuze

De originele tekeningen op het behang en de keuze

12 October 2017



Wallpaper ontwerp zal uw kamer mooier en comfortabeler te makenWallpaper ontwerp zal uw kamer mooier te maken en komfortnymEst veel verschillende soorten behang, van de gewone en zonder enige tekeningen behangen met foto's en inscripties. Dit artikel helpt u alle aspecten van de selectie van nieuwe wallpaper te begrijpen.


Hoe wallpaper met een foto te kiezen

Achtergrond - een belangrijk onderdeel van het interieur kamer. Ze creëren een gemeenschappelijke sfeer en het idee van de kamer, dus de selectie moeten worden behandeld met speciale zorg. Om te beginnen, moet u de stijl waarin de kamer zal worden gesteld. Men moet ook rekening houden met de meubel- en interieurbouw, en beginnen ze wallpaper op te halen. Als u geen meubels en woninginrichting met elkaar te combineren, dan is de kamer eruit zal zien rommelig en smakeloos.

Sommige mensen geven de voorkeur aan klassieke wallpapers, terwijl anderen proberen om foto-behang kopen of verf van de muren met zijn eigen handen, het creëren van een uniek patroon. In ieder geval moet u om deze zaak op intelligente wijze te benaderen, om te begrijpen wat soorten patronen en tekeningen bestaan ​​voor een deel van het interieur, ze zijn geschikt, etc.

Vandaag is er een gevarieerde selectie van behang met patronenVandaag is er een gevarieerde selectie van behang met patronen

Vooral populair in onze tijd, het behang zonder afbeeldingen, respectievelijk monochromatische. Ze zijn een lust voor het oog, en met de juiste selectie van kleuren en tinten zijn een perfecte aanvulling op de algehele look van de kamer. Ook voor degenen die willen hun eigen behang verf, zijn er speciale behang voor het schilderen en stencils om te schilderen op de muren, en ook foto's te plakken.

Waar gepast behang met geometrisch patroon

Behang met geometrisch patroon begon te winnen zijn populariteit is nog niet zo lang geleden. Ze zijn geschikt voor een meer eigentijdse stijl en voorzieningen. Vaak kun je behang met grafisch patroon te vinden, en ze zijn ook wel aangeduid als geometrische.


Voordat u geometrische achtergrond kiest, moet u een professionele ontwerper die de meest geschikte patronen en kleuren kan voorstellen te raadplegen. Kies ervoor om behang in geometrische stijl is heel moeilijk, kunt u een veel fouten, die vervolgens kunnen worden medelijden te maken.

Maar, ik moet zeggen dat met geometrische behang is moeilijk te hanteren voor het gebruik ervan, er zijn regels en als ze niet voldoen, dan zal de ruimte bescheiden lijken.

Ten eerste is het beter om complexe geometrische patronen te vermijden, wat hen betreft, kan de kamer te lijken overbelast. In de tweede plaats is het noodzakelijk om rekening te houden met de kleurencombinatie. Nou, de laatste advies is dat als het behang met geometrische patroon, is het noodzakelijk om een ​​meer "zachte" meubilair dat er geen scherpe randen en contouren heeft vinden, anders zal de ruimte ongemakkelijk, het is onaangenaam om een ​​lange tijd.

Geometrisch ontwerp is één van de moeilijkste, dus je moet om het te benaderen zeer zorgvuldig selectieGeometrisch ontwerp is één van de moeilijkste, dus je moet om het te benaderen zeer zorgvuldig selectie



De belangrijkste typen patronen die kunnen worden gezien op geometrische achtergrond:

 • Bands van alle soorten en maten;
 • Verschillende vloeiende geometrische vormen;
 • Pleinen, diamanten en andere vierhoeken;
 • Kringen kan worden overwogen geometrische patronen;

Behang met patroon en hun rol in het interieur

De cijfers op het behang totaal verschillend species. Door Wallpaper met een abstract patroon om het beeld van de natuur of 's nachts. In de eerste plaats moeten we natuurlijk kiezen voor een patroon op basis van de algemene stijl van het interieur. Zeer populair nu omringen behang patroon, ook al is de prijs die ze hadden een paar meer. Ook veel keuze van behang, welke woorden en inscripties zijn.

De meest populaire figuur momenteel - een strook die betrekking heeft op de geometrische ornamenten.

Samen met strepen waarde van florale versiering, die pas meer populair met elk voorbijgaand jaar. Het kan gebruikt worden zowel in een modern interieur, evenals bij het versieren in een traditionele stijl.

Ook, zoals velen van jullie weten, een goede populaire en oosterse figuren, die de oostelijke landschappen of tekens tonen. Meestal zijn ze gekocht als de kamer wordt gemaakt in de etnische stijl. Maar heel vaak kun je dergelijke motieven in openbare plaatsen te vinden, zoals Oost-restaurants.

Behang met een patroon zal uw huis een moderne stijl gevenBehang met een patroon zal uw huis een moderne stijl geven

Bij het maken van een kamer mag geen regels die behang van toepassing te gebruiken. Alle van de meest elementaire regels over dit onderwerp vindt u hieronder.

ontwerpregels

 • Als de nadruk ligt op het behang en muren, zal de heldere kleuren en grote foto's zijn precies goed. Zij zullen in staat om veel aandacht te trekken zal zijn;
 • Als de muren dienen slechts als achtergrond, en de nadruk moet liggen op het meubilair, dan moet je behang met een kleine figuur en bleek, en de beste pastel kleuren te kiezen;
 • Wanneer gaat de keuze van behang, moet u een keuze te maken op basis van de hoeveelheid zon die de kamer binnenkomt, en de mate van haar Illuminability;
 • Voor een dergelijke kamer als een slaapkamer of studie is nodig om rustiger wallpaper die niet zal afleiden en belemmeren ontspannen te kiezen.

Als de kamer heeft een zeer kleine omvang, zal de heldere behang zonder patroon zeer nuttig zijn. Visueel, zullen ze de kamer breder en ruimer te maken. Als we niet helemaal juiste keuzes en nemen het behang donkere kleur voor een kleine kamer, zal het nog kleiner lijken.

Tegenwoordig zijn veel mensen die proberen om een ​​behang dat hout, steen en andere natuurlijke materialen na te bootsen te kiezen. Meestal is het zeer belangrijk voor het huisje en de tuin percelen. Behang van uitstekende kwaliteit met een foto kan echt een gevoel van interieurbouw geven. 

Behang met een foto (video)


Patroon met een grote patroon en hun toepassingen

Behang met een grote figuur - een zeer gedurfde keuze. In feite is het heel moeilijk om correct te halen patroon, hoe meer grote. Dit vereist ernstige kennis van design en goede smaak. Als het patroon goed afgestemd kan worden aangenomen dat de reparatie is mislukt. Het is belangrijk te onthouden dat groot is beter om foto's te maken voor grote oppervlakken, omdat kleine kamers te wijten aan een groot ornament nog kleiner dan ze werkelijk zijn zal lijken.

Vaak behang met een groot patroon worden toegepast als design oplossingen zoals de achterwanddeel met planken.

In plaats daarvan, boekenkasten, sommige mensen liever gewoon planken. Meestal, het ziet er matig en simpel, maar als het achterste gedeelte van dit deel van de muur om behang te versieren met een grote figuur, zal het zeer aantrekkelijk. Echter, moet u eerst deze wallpapers, die zal worden in overeenstemming met de fundamentele kiezen.

Het meest kenmerkende van dit patroon voor grote openbare ruimten zoals cafés en bars. Een belangrijke figuur in dergelijke instellingen zal veel aandacht en verrukking bezoekers te trekken. Maar, natuurlijk, om te beginnen moet je de beste foto te kiezen.

In een grote kamer mooi behang kijken met een groot patroonIn een grote kamer mooi behang kijken met een groot patroon


Behang met patronen - een hoogtepunt van het interieur

Er zijn een verscheidenheid van behang met patronen. Ze zijn zeer ongebruikelijk, en er zijn ook zeer middelmatig. In de afgelopen jaren zijn steeds toenemende populariteit zuidelijke patronen zoals damast en paisley. Meestal worden ze versierd met zilveren of gouden patroon, maar er zijn ook wit of andere lichte inserts.

In een gewoon appartement, zoals eerder vermeld, zal kijken positief stof met bloemenpatroon. Muurbloem patronen zijn altijd een belangrijke trend, die bewaard is gebleven tot nu toe geweest.

Hieronder is een lijst van de meest populaire op het moment van patronen:

 • Oosters patroon;
 • Bloem patroon;
 • Geometrisch patroon;
 • Behang met een horizontaal patroon;
 • Wallpapers met fijne bloemmotieven.

Ook is het erg in de mode om verschillende soorten combineren van behang. In dit geval moeten ze overeenkomen in stijl en kleur, hoewel kleuren verschillend kunnen zijn. Bijvoorbeeld, kunt u een rol behang mono en de tweede rol met een ornament te nemen, en vervolgens samen te voegen. Dit is een zeer frisse en moderne oplossing die relevant zijn voor een lange tijd zal zijn.

De cijfers op het behang (video)

Afwerking en de algehele vormgeving van de ruimte is grotendeels afhankelijk van het behang, zodat je nodig hebt om voorraad op een veel geduld en zorgvuldig kiezen van de toekomst van het web om de muren. In feite, moet je serieus te nemen, omdat het behang een zeer lange tijd zal zijn, en wil niet dat ze stoppen om hun meesters te behagen in een maand.

De cijfers op het behang (foto's)

2 24 12-keuken-wallpaper-color 06 1411-1413 798.538 4258-12 1416945149oboi-s-krupnym-risunkom-Kopiya a96d2981a309e6058128ced6f4011e7c 1416945207oboi-v-ppolosku-Kopiya

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 39

map