De optimale lijm voor een specifiek type van behang: de beste manier om uit te kiezen

De optimale lijm voor een specifiek type van behang: de beste manier om uit te kiezen

12 October 2017Tot op heden is het bereik van de winkels is zeer rijk aan verschillende soorten lijm voor behangTot op heden is het bereik van de winkels is zeer rijk aan verschillende soorten lijm voor oboevNemalovazhnoe waarde behangen speelt lijm. Tot op heden kan de aandacht van de kopers een enorme selectie van andere achtergrond voor elk van die niet geschikt is voor iedereen lijm. Om niet om fouten te maken en niet al te veranderen opnieuw uitgevoerd het werk, moet u een idee over de verscheidenheid van kleefstoffen, hun functies en voordelen hebben.


Zoals behanglijm zonder lijm Tips

U kunt zeker proberen om behang aan de muur lijmen zonder lijm te gebruiken, met behulp van traditionele methoden en instrumenten. Als hij niet bij de hand voor lijm behang, maar een dringende noodzaak om het probleem met lostreksnelheid hoek behang naad variantie en andere problemen op te lossen, mensen gaan naar verschillende trucs.

Als hij niet bij de hand voor lijm behang, mensen gaan naar verschillende trucs en maken gebruik van traditionele methoden en middelenAls hij niet bij de hand voor lijm behang, mensen gaan naar verschillende trucs en maken gebruik van traditionele methoden en middelen

Velen hun toevlucht tot het gebruik van dubbelzijdige tape, briefpapier gebruik van lijm, superlijm of lijmpunt en kook pasta met aardappelzetmeel of bloem.

Ongetwijfeld kunnen deze middelen worden gebruikt, maar ik vraag me af hoeveel het nodig is om plakband te gebruiken om te plakken over behang een hele kamer? Goedkoper en gemakkelijker om een ​​normale lijm kopen voor behang en gebruik het doel, en niet om te experimenteren met een onbekende uitkomst.

Erg populair bij deze methoden is het gebruik van meel aan een lijm te creëren.

Maak een pasta van meel voor Wallpaper: zelfgemaakte recepten

Er wordt aangenomen dat de kleefstof bereid met het meel is een goedkope en zeer effectief materiaal voor het verlijmen van behang aan de muur. Met behulp van een recept van pasta, kunt u zich voorbereiden je eigen handen lijm die helemaal niet toe te geven de aankoop betekent.


Pasta, gekookt met zijn eigen handen, is een goedkoop materiaal voor het verlijmen van behang op de murenPasta, gekookt met zijn eigen handen, is een goedkoop materiaal voor het verlijmen van behang op de muren

Om de samenstelling te bereiden hebben twee eetlepels bloem en een liter water. Giet de ingrediënten en ze te verwarmen sudderen gedurende vijf minuten, kunt u snel koken de lijm. Dit is een geweldige voordelige optie.

We maken gebruik van PVA lijm voor behang

Voordat u besluit om het behang lijm op het eenvoudige PVA lijm, moet u begrijpen. Wat zijn de plussen en minnen hebben deze faciliteit.

PVA lijm droogt voor een lange tijd in de toekomst is niet oplosbaar in water, die tot uiting komt in de complexiteit van de ontmanteling van het behang in de toekomst, dus het is het beste om speciale lijm voor behang gebruikenPVA lijm droogt voor een lange tijd in de toekomst is niet oplosbaar in water, die tot uiting komt in de complexiteit van de ontmanteling van het behang in de toekomst, dus het is het beste om speciale lijm voor behang gebruikenEen van de voordelen van deze keuze kan niet toewijzen zo veel punten. Het enige voordeel is de hoge kleefkracht.

Dan is er enige nadelen:

 • Canvas besmeurde PVA lijm niet uitglijden op het oppervlak, dus het zal moeilijk zijn om het behang uit te lijnen tijdens het lijmen;
 • Deze lijm droogt erg lang, maar het drogen is oneffenheden;
 • Clay zal helpen om behang plakken zonder volledige oppervlak contact;
 • Klei droogt in de toekomst niet wateroplosbaar, die tot uiting in de complexiteit van de ontmanteling behang in de toekomst.

Op basis van de bovenstaande lijst, kunnen we concluderen dat het beter is voor het plakken van behang gebruik speciale lijm die speciaal voor dit doel.

Wat zijn de soorten lijm voor behang

Er zijn drie belangrijke soorten lijm voor behang.

namelijk:

 • Voor lichtgewicht papier behang;
 • Heavy behang;
 • Universal (geschikt voor zowel lichte als zware soorten behang).

Er zijn verschillende soorten lijm voor behang, afhankelijk van het type van behang zichzelfEr zijn verschillende soorten lijm voor behang, afhankelijk van het type van behang zichzelf

Afzonderlijk, kunt u een groep van lijm kiezen voor vliesbehang en lijm voor glasvezel. Al deze soorten lijm zijn zowel voordelen als nadelen.

Hoe te lijmen fokken voor behang goed

De lijm wordt verkocht in winkels kruimelig poedervorm. Ter voorbereiding is het niet nodig om speciale vaardigheden en waarden. Op elk vak heeft zijn eigen lijm instructies over hoe je een oplossing voor behangen voor te bereiden.


Verdunde lijm voor behang samenhang dient niet vloeibaar zijnVerdunde lijm voor behang samenhang dient niet vloeibaar zijn

Er moet meng de lijm poeder met water om de lijm op te lossen. De resulterende consistentie moet dik en niet vloeibaar zijn.

In vorm moet bereid lijm een ​​dikke schudden lijken. Verdun de noodzaak om precies het bedrag dat nodig is voor het plakken behang. De box fabrikant geeft de geschatte verbruik.

Wat is de consumptie van lijm voor behang 1m2

Lijmverbruik voor 1m2 varieert afhankelijk van wat voor soort behang zal worden gebruikt voor de decoratie van de kamer. Hoe zwaarder het gebruik behang, moet het dikker worden verdund lijm. Het is noodzakelijk om te weten, als het verbruik aanzienlijk zal toenemen.

Men moet niet vergeten dat, hoe zwaarder gebruikte het behang, moet het dikker worden verdund lijmMen moet niet vergeten dat, hoe zwaarder gebruikte het behang, moet het dikker worden verdund lijm


Het is noodzakelijk om vooraf berekenen, als het duurt de lijm meer lijm niet om te broeden dan het nuttig zijn om uiteindelijk niet weg te gooien het eigen risico kan zijn. Het is beter om een ​​volledig verwaterde samenstelling gebruiken en meer dan te bedenken wat te veel te doen.

Hoe om het gebied van een kamer te berekenen voor behangen

Om te bepalen hoeveel is nodig voor het plakken van behang lijm, is het noodzakelijk om precies de totale oppervlakte van het terrein te leren kennen. Om het gebied van een kamer te berekenen, moet u de omtrek van de kamer op plafondhoogte vermenigvuldigen. Om de omtrek van de kamer te berekenen die u nodig heeft om een ​​meting van de lengte en de breedte van de ruimte te maken. De ontvangen data wordt omgezet in meters en de resulterende data worden vermenigvuldigd en de resulterende getal vermenigvuldigd met twee.

Om het gebied van een kamer te berekenen, moet u de omtrek van de kamer te vermenigvuldigen op plafondhoogteOm het gebied van een kamer te berekenen, moet u de omtrek van de kamer te vermenigvuldigen op plafondhoogte

Weten wat is het gebied van de kamer, zal geen problemen verder overname van behang, lijm, plinten en andere materialen voor de reparatie.

Het optimale hechtmiddel voor behang: specificaties

Kenmerken en kwaliteit van de lijm rechtstreeks invloed op de uitkomst van de resulterende decoratie.

Lijm parameters voor Wallpaper:

 • Vochtbestendigheid;
 • Bestandheid tegen temperatuurveranderingen;
 • veiligheid;
 • Hechtsterkte;
 • Weerstand tegen bacteriën en schimmels.

Goed voor behanglijm moet van hoge kwaliteit zijn en hebben een positieve eigenschappenGoed voor behanglijm moet van hoge kwaliteit zijn en hebben een positieve eigenschappen

Om fouten te voorkomen, moet je weten wat nuances dit materiaal kan hebben.

Het kiezen van een roller behangklaar

Om de kleefstof op de achtergrond, met een borstel of een roller. Vandaag zijn er veel verschillende rollen, die speciaal voor dit doel.

Gebruik een schuimroller gelijkmatig de lijm op het oppervlak van het behang en murenGebruik een schuimroller gelijkmatig de lijm op het oppervlak van het behang en muren

Van alle soorten emitteren foam rollers met grote slots.

Beoordelingen praten over de voordelen van dit model:

 • Rol goede weken lijm;
 • Aangezien overtollige lijm eenvoudig verwijderd;
 • Clay is goed onderhouden op de rol en niet naar beneden stromen naar de handen, het hoofd en de vloer;
 • De lijm wordt gelijkmatig op het oppervlak van behang en muren;
 • De rol optimaal geschikte grootte tot 20 cm.

Borstel voor het aanbrengen van behang te gebruiken en handig. Maar het is beter om te kiezen, dit is een persoonlijke voorkeur van elke master. Beide materialen laten een goed resultaat, zal belangrijke prilovchilis en snel werk te gaan.

Welke lijm is het beste om te gebruiken voor behang

De verscheidenheid van lijm op de schappen van de winkel kan stomp. Behangbare kan niet de eerste beschikbare kleefmiddel, wat handig is. Specificaties van elk hechtmiddel zijn verschillend. Het kleefmiddel kan voor de zware of lichte achtergronden, en voor vinyl, papier en andere soorten hechtmiddelen voor behang worden gebruikt.

  Tot op heden is er een groot assortiment van lijm op de plankenTot op heden is er een groot assortiment van lijm op de planken

Tot op heden, de aandacht van de kopers presenteert diverse lijm. Om de juiste keuze te maken, moet u weten over elk van hen een beetje meer.

Universele lijm voor behang

Alle soorten lijm voor behang zijn onderverdeeld in twee hoofdtypen.

namelijk:

 1. universeel;
 2. Special.

Universele lijm houdt de muur lichte en zware wallpaperUniversele lijm houdt de muur lichte en zware wallpaper

Universele kleefstof een kleefstof oplossing geschikt voor verschillende soorten behang. Hierdoor wordt de lijm blijven de muur, zowel lichte als zware behang, zo dun en dik, breed en smal. De oplossing bevat speciale additieven, die niet altijd een positief effect op de menselijke gezondheid. Deze lijm is veel duurder dan andere soorten, die behoren tot een speciale groep.

Lijm voor behang: ready-mix

Ready lijm wordt verkocht in emmers. Deze samenstelling is helemaal klaar om het te gebruiken. Voordat het mengsel werd gemengd en toegepast behang plakken.

Kant-en-mix lijm voor behang is ideaal voor non-woven, textiel en vinyl behangKant-en-mix lijm voor behang is ideaal voor non-woven, textiel en vinyl behang

Deze lijm is geschikt voor gebruik met niet-geweven textiel, vinyl en glasvezel behang.

Lijm voor zwaar behang

Voor een aantal zware wallpaper omvatten vliesbehang.

U kunt de top vijf van alle rassen te selecteren:

 • Exclusieve -kley voor elite vliesbehang;
 • Metylan-universele lijm;
 • Quelyd -kley voor non-woven "onder schilderij" behang;
 • PUFAs - het beste bereik van lijmen voor vliesbehang;
 • Kleo - professionele lijm.

Universele lijm geschikt voor verschillende soorten behang, ook voor niet-gewevenUniversele lijm geschikt voor verschillende soorten behang, ook voor niet-geweven

Lijm deze wallpapers kan snel genoeg zijn, weten hoe je de lijm te gebruiken op hetzelfde moment.

Lijm voor behang Cleo: bepaald materiaal

Kleo behanglijm is een droog mengsel wordt verdund met water tot een dikke romige mengsel verkregen. Het poeder wordt geplaatst in de zak en de doos die een hoge integriteit en veiligheid garandeert. In dergelijke kan een poeder box worden opgeslagen zonder angst om te vallen in een mengsel van water of modder.

  Clay wallpaper Kleo ideaal voor het lijmen van vliesbehangClay wallpaper Kleo ideaal voor het lijmen van vliesbehang

Voor niet-geweven behang is de meest praktische en eenvoudige lijm.

Clay Quelyd behang: onderscheidende kenmerken

Quelyd lijm geschikt voor het binden van elk soort vliesbehang.

Klei Kilit glijdt perfect, waardoor het mogelijk is de achtergrond naden vormen verplaatsen. Het is een goede optie voor behangen schilderen.

Lijm is niet geschikt voor het verlijmen van papier behang.

Lijm voor behang Kelid: het gebruik van technologie

Kelid gebruik thuis is zeer gemakkelijk en eenvoudig. De kleefstof wordt direct op de wand en sluit de toepassing daarvan voor het behang vereist. Snelheid lijmen onder gebruikmaking van een kleefmiddel is het belangrijkste voordeel van deze lijm.

Wanneer de kleefstof steun Quelyd snel en moeiteloos elke pokleit wallpaperWanneer de kleefstof steun Quelyd snel en moeiteloos elke pokleit wallpaper

Als het eenmaal is besloten om de wallpaper te veranderen, ze kunnen worden van de muur zeer snel en eenvoudig te verwijderen. Terwijl aan de muur is er nauwelijks een trace.

Clay ontwikkeld in Frankrijk en komt overeen met GOST. De oplossing voor het plakken behang bereiden gedurende 10 minuten. Pak behang komt voor twee dagen. Pak kleefmiddel ontworpen voor 35 vierkante meter.

Natuurlijke behanglijm CMC

CMC lijm - de lijm die wordt geproduceerd op basis van hoogwaardige katoenpulp bestemd voor het lijmen van alle soorten behang. CMC lijm is een wit of crème poedermateriaal. Het wordt gebruikt voor het binden alleen dik behang.

Natuurlijke behanglijm CMC wordt gebruikt voor het binden alleen dikke wallpaperNatuurlijke behanglijm CMC wordt gebruikt voor het binden alleen dikke wallpaper

Clay methyl Wallpaper: Kenmerken

Duits lijm methyl, bestemd voor papiersoorten behang. Lijm wordt gekookt voor drie minuten. Kenmerkend - de bereiding van het hechtmiddel niet in klonten. Store verpakking kan zijn voor twee jaar. Lijm uit zetmeel en antischimmelmiddelen.

Methyl lijm voor papier soorten behangMethyl lijm voor papier soorten behang

Kwaliteit staat voorop: PUFAs lijm behang

Clay wallpaper PUFAs hoge kwaliteit verschilt. Klei wordt bereid op basis van zetmeel met toevoeging van PVAc emulsie. Geschikt voor het lamineren van textiel, vliesbehang, en glasvezel. Dit milieuvriendelijke materiaal, dat geen oplosmiddelen bevat. Glue is makkelijk te gebruiken. Het heeft een hoge initiële greep.

PUFA klei geschikt voor het lamineren van textiel, vliesbehang en glasvezelPUFA klei geschikt voor het lamineren van textiel, vliesbehang en glasvezel

Holocaust - zelfklevend behang

Als je gaat om de reparatie werk te doen, moet je een idee van het werk materiaal. Onwetendheid van historische gegevens, uitgedrukt in de documentaire film "The Holocaust -. Lijm behang" Het is noodzakelijk om een ​​goed beeld van wat een bepaald woord betekent hebben. Niet precies te weten is het beter niet te praten, laat staan ​​kopen. Niet te verwarren met de keuze, is het beter om advies consultant nemen in de winkel.

Hoe lijm voor behang fokken (video)

Lijm voor behang speelt een zeer belangrijk bij de uitvoering van het lijmen behang op verschillende oppervlakken. Om te gaan met het behang zal niet werken zonder dat het materiaal bij de hand. Het is onmogelijk om de eerste beschikbare lijm te krijgen. Lijm moet volledig passen bij het behang gekocht. Exact behanglijm en laat reparaties snel en efficiënt uit te voeren. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53

map